If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доколкото си спомням на мен ми се налагаше да ти правя преводи от английски. Що по-добре не се скриеш някъде, мишок?
""This fall...are ordered new actions to intensify our war against ISIL." Трябва ли ти пак превод или литеретурен разбор "ко" иска да каже лирическият аз?
9 милиона са нищо. Една ракета томахоук е 1 милион. Само една ракета. Само горивото и персонала на една два по-големи кораба ще гълта на ден повече.
ми да де щот там повече се краде отколкото се прави нещо реално.
при тоя голям военен бюджет на САЩ - 90 % потъва без реален ефект като оня случаи дет за 500 милиона изучили цифром и словом 5 бойци от умерената опозиция срещу Асад ...пълни палячовци и крадци са и в Обонгия
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Дай го, ама до колкото се сещам ти не разбираше много английски.
It's time to declare war on ISIS - означава че още не са обявили война
Доколкото си спомням на мен ми се налагаше да ти правя преводи от английски. Що по-добре не се скриеш някъде, мишок?
""This fall...are ordered new actions to intensify our war against ISIL." Трябва ли ти пак превод или литеретурен разбор "ко" иска да каже лирическият аз?
Голяма, малка, сащ обявиха война дори на тероризма, когато почнаха да гърмят наред по държави. А сега няма война. В най-добрия случай има "въздушни удари"
Или мислиш че те ей така просто са пропуснали да обявят че водят война.
Сега разбира се Русия има шанс да спечели и войната в Сирия. Ама нещо не и се отдава Хахаха - не може да спечели една война срещу камилари без никаква военна подготовка, при прекрасен терен и при подкрепа на местната власт.
Самая могучая - знае само да бомбардира мирно население. Много могъщо
Коментар