IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Ами такива дискусии се водят навсякъде и най-вече в русия. Целта е ясна, но все пак колкото и малко вероятна да е, подобна възможност съществува.
    Прочети тази статия ако намериш време...

http://www.rosbalt.ru/exussr/2016/02/19/1491609.html
    В Манголия даже такси шофьорите са впрегнати да разнасят по клиентите си, че Манголците ще изтрият целия свят за 30 минетс.
    ------------------

Все който е ходил в Масква знае, че там такси рядко се ползва. Всичко къпи на стоп като вдига пръст и някой да го дръпне малко нататък.

Бедни, скъсани цървули, но раздават ядрени тупалки на целия свят

Айде, чао - че ми писна от лозунги и пропаганда

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Щом модерацията те трае ,жив и здрав да си....не ми пречиш....
      Само не се гаври с падналите българи заради безумието на Фердинант..
      Даже съм му гледал ушития мундир с който щял да бъде на парада в Цариград....
      Заради един мундир над 10К убити....
      Той вярно ли е бил гьотверен и по няколко дни не излизал от апартамента на любовника си

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
        В общи линии всякакви сблъсъци на Русия-НАТО, или пък с отделна държава-членка, са си все в сферата на фантастиката.

И само за протокола - нищо няма да изгуби Русия от ЧФ. Все пак с бреговите ПКР, а и тези на "Москва", се стреля до проливите. Отделно и авиационната съставляваща.

Не виждам смисъл от подобна дискусия, обаче, защото никой няма да напада никого.
        Ами такива дискусии се водят навсякъде и най-вече в русия. Целта е ясна, но все пак колкото и малко вероятна да е, подобна възможност съществува.
        Прочети тази статия ако намериш време...

http://www.rosbalt.ru/exussr/2016/02/19/1491609.html
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Какво общо има модерацията с рушкия арбитраж, че ще ни нападнат от всички страни и то уж "православни" държави?

Ако ударим Констинопол - от всички посоки през Балканската война. Обясни ми?

П.П. Обясни и за домати блокада 100 години по-късно, когато манголците падат като круши.

Господ си знае работата, синко. Всеки, който е посегнал срещу нас - изчезва. Османска и СССР капут. Скоро Туреция и Манголия.

Констанинопол ще си го вземем, седи мирен, ама не само него, а тоже 90% от Манголия - просто винаги е била вулгарска

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Това какво общо с т.нар. басни за рушки арбитраж и фрочие, ако БГ нападне Чаталджа и после изконни земи като Беломорска Тракия, Македония и Западни покрайнини?

Какво общо това с рушки арбитраж? Обясни ми?

П.П. Не! Не ми обяснявай нищо! Понеже още се хиля със смъкното Су. И Жожето гледа насрано и бие домати блокада.

Ами ... те ти рушки арбитраж, бре! Константинполол го думвахме!

Е, сега плаши гаргите с домати

Коментар

Ако прочетеш малко и се ограмотиш ,може и да видиш лично /както аз/ указа с който Фердинант заповядва нападението над гръцките войски....първи...
              Ама с модератора да ме извини с историческо неграмотни хора е трудно да се спори....
              Това какво общо с т.нар. басни за рушки арбитраж и фрочие, ако БГ нападне Чаталджа и после изконни земи като Беломорска Тракия, Македония и Западни покрайнини?

Какво общо това с рушки арбитраж? Обясни ми?

П.П. Не! Не ми обяснявай нищо! Понеже още се хиля със смъкното Су. И Жожето гледа насрано и бие домати блокада.

Ами ... те ти рушки арбитраж, бре! Константинполол го думвахме!

Е, сега плаши гаргите с домати

Коментар

Ми Чаталджа ще е БГ, ако успее и Констинопол, затова се наместват северните пещерняци и внезапно се открива война срещу православана БГ от всички посоки: Гърция, Черна гора, Сърбия, Румъния.

4 "православни" глупака ни нападат, когато ще вземем Константинопол, насъскани от една северна пещерна държава.

Добремм ...! Ко ста'а сега? Падат Су-та и Жожето раздава домати санкции.

Що бе Жожо? Константинопол беше кацнал и без тураки в Европа. Ма, лично манголците ги върнаха да ги има.
                ----------------------------------------------------------

Сега някой ден ми кажи - някога имали ли са те за слива предвид обстоятелствата? Щом манголците връщат тураките обратно?

Ти къде пееш в хора? ( че и Левски утрепаха ) - хаха
                Ако прочетеш малко и се ограмотиш ,може и да видиш лично /както аз/ указа с който Фердинант заповядва нападението над гръцките войски....първи...
                Ама с модератора да ме извини с историческо неграмотни хора е трудно да се спори....

Коментар

ти за Чаталджа чувал ли си....
                  щото мой предци са воювали там а не са писали шменти и капели....
                  Ами при Чаталджа Констинопол щеше да е БГ над 100 години, затова се намества РФ ( северните пещерняци ) и внезапно се открива война срещу православна БГ от всички посоки: Гърция, Черна гора, Сърбия, Румъния ( юг, запад, север, изток ).

4 "православни" глупака ни нападат, точно когато ще вземем Константинопол, насъскани от една северна пещерна държава ( Манголия ).

Добремм ...! Ко ста'а сега? Падат Су-та и Жожето раздава домати санкции.

Що бе Жожо? Константинопол беше кацнал и без тураки в Европа. Ма, лично манголците ги върнаха да ги има.
                  ----------------------------------------------------------

Сега някой ден ми кажи - някога имали ли са те за слива предвид обстоятелствата? Щом манголците връщат тураките обратно?

Ти къде пееш в хора? ( че и Левски утрепаха ) - хаха
                  Last edited by marandi; 20.02.2016, 21:58.

Коментар

• Няма как да не се хиля за сваленото Су.

Преди 100 години БГ Империя е изтрила Османска империя от Юръп, когато се намесват манголците и връщат Тураците в Юръп.

Ха, сега да видим готова свършена работа тогава, да си я вземат през Сирия и Армения, ако могат, ама сега тураките са член НАТО и ....

... а тогаво всичко беше готово и на тепсия и Туракия щеше да липсва от Европа изтикана в Анадола.
                    -----------------------------------

Отговор е елементарен: Няма как да има лъжи и пропаганда за некфи манголци, докато в жива БГ Империя. Затова всичко е насочено от векове - да се унищожи.
                    Last edited by marandi; 20.02.2016, 21:50.

Коментар

Как да ти обясня, че т.нар. проливи падат ( Босфор/Дарнели ) още при блиц криг на БГ армия през Балканската.

Вземи се ограмоти малко за битката при Булаир ( Дарденилите ).

Тоест Османска империя е изтласкана от Европа буквално до 40 км суша и тя вие за мир.
                      -----------------------------

Кажи сега, защо Манголия се намеси и направи войната междусъюзническа? Тоест насъска всички други да ни атакуват веднага, от всички посоки.

Нали баснята на Манголия е, че иска проливите?

Е, ние имахме и Босфор и Дарданели. Но ни забиха нож в гърба точно от Манголия ( откриха ни война от всички посоки ).

П.П. Лай сега коя ракета какво ще направи и коя ракета може да я хване. 100 години по-рано БГ Империя го беше направила.

Тураките в Мала Азия избутани и Манголия дойде и спаси тураците. Не е ли смешно?!
                      ти за Чаталджа чувал ли си....
                      щото мой предци са воювали там а не са писали шменти и капели....

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                        В общи линии всякакви сблъсъци на Русия-НАТО, или пък с отделна държава-членка, са си все в сферата на фантастиката.

И само за протокола - нищо няма да изгуби Русия от ЧФ. Все пак с бреговите ПКР, а и тези на "Москва", се стреля до проливите. Отделно и авиационната съставляваща.

Не виждам смисъл от подобна дискусия, обаче, защото никой няма да напада никого.
                        Как да ти обясня, че т.нар. проливи падат ( Босфор/Дарнели ) още при блиц криг на БГ армия през Балканската.

Вземи се ограмоти малко за битката при Булаир ( Дарденилите ).

Тоест Османска империя е изтласкана от Европа буквално до 40 км суша и тя вие за мир.
                        -----------------------------

Кажи сега, защо Манголия се намеси и направи войната междусъюзническа? Тоест насъска всички други да ни атакуват веднага, от всички посоки.

Нали баснята на Манголия е, че иска проливите?

Е, ние имахме и Босфор и Дарданели. Но ни забиха нож в гърба точно от Манголия ( откриха ни война от всички посоки ).

П.П. Лай сега коя ракета какво ще направи и коя ракета може да я хване. 100 години по-рано БГ Империя го беше направила.

Тураките в Мала Азия избутани и Манголия дойде и спаси тураците. Не е ли смешно?!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Az не съм фланкер, но
                          Ти сам си си отговорил относно тази система. Една ядрена война няма как да е желана от краварите, защото те могат да загубят повече. Ако се вярва на интернет краваристан е заобиколен от ядрени подводници и използуването на ядрено оръжие по тази система ще означава за руснаците нападение от страна на шаш срещу русия. Те ще се почувстват длъжни да отговорят и тя се отече
                          Това са глупости. Доминираща роля в руската ядрена триада имат РВСН.

За разлика от тях, американците имат доста повече лодки, че и с по-добро въоръжение.

Коментар

Ми интересува се детето.
                            Но по въпроса се оказва, че и Норвегия, Германия и Белгия имат ядрено оръжие с двоен ключ. Или с други думи са си ядрени държави.
                            Та се чудя за какво вият ватниците че щели да гръмнат Истанбул, ми нали след това си заминава цялото им черноморско крайбрежие като ответен удар.
                            Но като четох, най-смешна беше реакцията като научиха че турците могат да ги сдавят като кон - врабец,
                            В първите няколко часа руснаците могат да загубят половината си флот, а в Средиземно море са направо обречени,

абе за това му казвах на марков-маркоци-маркоци1-маркоци2-маркоци+, че всичко което пишат е пропаганда с която се опитват да повдигнат падналия до нулата дух на родната мурзилка.

Коментар

Франк трябва да бъде чут, въпреки леките му манголски уклони.

Все пак това касае и БГ Империя, ако се разлетят бомбените килими, къде ще падат? Да не станат грешки в Софето и тя да изчезне.

Винаги го чета с интерес и се чудя, като се изцепи някой, че го заяждам? Ма, ние говорим по техн. параметри и до там.
                              Ми интересува се детето.
                              Но по въпроса се оказва, че и Норвегия, Германия и Белгия имат ядрено оръжие с двоен ключ. Или с други думи са си ядрени държави.
                              Та се чудя за какво вият ватниците че щели да гръмнат Истанбул, ми нали след това си заминава цялото им черноморско крайбрежие като ответен удар.
                              Но като четох, най-смешна беше реакцията като научиха че турците могат да ги сдавят като кон - врабец,
                              В първите няколко часа руснаците могат да загубят половината си флот, а в Средиземно море са направо обречени,

абе за това му казвах на марков-маркоци-маркоци1-маркоци2-маркоци+, че всичко което пишат е пропаганда с която се опитват да повдигнат падналия до нулата дух на родната мурзилка.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Виждам че Фланкер се е появил, та да питам какво ти е мнението за евентуален военен конфликт между русия и Турция, ако допуснем че НАТО няма да се намеси? И чувал ли е някой че Турция има на разположение 40 ядрени да кажем бомби по системата "двоен ключ"?
                                Щото четох мнението на един военен експерт и журналиста беше много обезпокоен че турците могат да отвърнат на руснаците със същото за което реват от две години че имали ядерное аружие?
                                Az не съм фланкер, но
                                Ти сам си си отговорил относно тази система. Една ядрена война няма как да е желана от краварите, защото те могат да загубят повече. Ако се вярва на интернет краваристан е заобиколен от ядрени подводници и използуването на ядрено оръжие по тази система ще означава за руснаците нападение от страна на шаш срещу русия. Те ще се почувстват длъжни да отговорят и тя се отече

Коментар

Working...
                                X