Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
http://vbox7.com/play:ef12dbf6e1
Руската военна мощ, или как се промиват руски и русофилски мозъци от телевизиите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНякой ще обясни ли защо през януари 2016г. производството на костюми в Русия е намаляло с 19,5 % спрямо януари 2015г.?
Сравнението е направено от Росстат.
Аз винаги казвам истината, а ко мо не тата все гледат да скрият истината?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПонятия като "буржоа", "пролетариат" и прочее глупости съществуват само в промитите мозъци на НПОп....ките.
И докато споменатите идиоти се борят с вятърните мелници на "комунизма", то народите си оправиха държавите.
Ама дори и Украйна скъсва по малко с причината да са зле, Грузия скъса с причината.
Навсякъде вървят напред, но в България някои дърпат назад. И вместо отдавна да са избесени и изгнили по затворите, те продължават да дърпат конците.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God"Aaaa, как така буржоазен спорт ще гледаш?
И докато споменатите идиоти се борят с вятърните мелници на "комунизма", то народите си оправиха държавите.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. производството на костюми в Русия е намаляло с 19,5 % спрямо януари 2015г.?
Сравнението е направено от Росстат.
Аз винаги казвам истината, а ко мо не тата все гледат да скрият истината?Last edited by Ivan2015; 21.02.2016, 23:21.
Коментар
-
Една кратка дисекция на участници във форума сигурно би била полезна. Значи пенсионера е ясен и го обсъдихме вече, както и Коки, но да видим профилите на Иван 2015. Що за човек трябва да си, за да пишеш срещу Россия денонощно , като се позоваваш на Росстат. Четеш постоянно на руски език и плюеш съответната държава. Това дали е нормален индивид? Как мислите? Дали няма да мога четейки американски медии да им изкарвам денонощно кирливите ризи. Разбира се мога но САЩ не ме кефят като държава и се въздържам поради този факт, другото е мазохизъм в действие. Предпочитам хора на инвестициите като Императора колкото и да е оплюван, както и Равновесие, макар, че е толкова неуравновесен, на моменти показва, че инвестира някакви артии. Да погледнем Информ, това момче наистина има нужда от психиатрична помощ. Пише за комунистите Путин, Ердоган и Ципрас.Въпреки неговите изстъпления по темата, в собствените си страни тези лидери са голяма подкрепа от електората. Това какво би трябвало да значи, единствено фрустрация на индивида дето не ги харесва. Тук ми прави силно впечатление, че е пълно с хора на пенсионна възрас вече, че плюват комунизма. Пишат някакви небивалици за сина на тоя , внука на оня партиен секретар. Ами тези комплексари са прехвърлили поне 50-те. Те след още 20 години преход какво ще пишат? Правнука на този или пра-пра внука на онзи са заели еди каква си държавна длъжност. Те ще се напикават в памперсите за възрастни, ама още ще изливат жлъчта си за това, че не са били назначени за директор или уредник някъде по решение на някой комунистически кадровик, а може да не са били кадърни за целта, но никога няма да признаят. До смъртта -антикомунисти, доста смешен и безмислен живот според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАбе щом Цола Драгойчева е "комунистическа *" защо оня ден общинския съвет на Бяла Слатина преименува централния площад на нейното име?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеСлед като ви показа истината, какво повече има, да се спори..?
Като не ви понася,страдайте си тихичко в ъгълчето.Last edited by X_Y; 21.02.2016, 21:52.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеС промит мозък, който за днешната простотия хвърля вината върху Георги Димитров, Цола Драгойчева и Тодор Живков.... няма как да се води диалог. Все едно да спориш с мормон има ли бог и колко дявола могат да се съберат на върха на иглата.
Ама аз съм си го написал в подписа.
Като не ви понася,страдайте си тихичко в ъгълчето.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеС промит мозък, който за днешната простотия хвърля вината върху Георги Димитров, Цола Драгойчева и Тодор Живков.... няма как да се води диалог. Все едно да спориш с мормон има ли бог и колко дявола могат да се съберат на върха на иглата.
Ама аз съм си го написал в подписа.
Само дето там са с 25 години повече комунизъм от нас.
Коментар
-
Според медия, представител на международната организация "Амнести Интернешънъл" е заявил, че Русия е виновна за някои от най-нечуваните военни престъпления от десетилетия насам. Според същата медия, от "Амнести Интернешънъл" твърдят, че военновъздушните сили на Русия преднамерено са бомбардирали в Сирия цивилни и са бомбардирали също и хора, които са спасявали пострадали от предишна бомбардировка. Пак според същата медия, от "Амнести Интернешънъл" са споменали за бомбардировки на училища, болници и жилищни сгради. Четете статията.
http://news.sky.com/story/1645573/ru...s-says-amnestyLast edited by Ivan2015; 21.02.2016, 19:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДържавата ни е на системи. Добре че са някакви мижеви евро пари и родните бизнесмени ги крадват за да подържат умиращата ни държава. ПАРИ НЯМА. Няма да се учудя ако скоро сами се закрием. Такава некадърност и корупця има само в африканските държави. Ние определено сме БАНАНОВА РЕПУБЛИКА. Дори в Сомалия има амбиция за по-добро. До това доведе управлението на Бай тошко и кликата му, цола драгойчева мината от цялата партия и оня предател гошо свинара димитров. Сегашните им наследници станишко, доган,сидера,лили павлова и всички комунета довършват започнатото. Една от най старите държави е затрита за 70 години от комунетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДържавата ни е на системи. Добре че са някакви мижеви евро пари и родните бизнесмени ги крадват за да подържат умиращата ни държава. ПАРИ НЯМА. Няма да се учудя ако скоро сами се закрием. Такава некадърност и корупця има само в африканските държави. Ние определено сме БАНАНОВА РЕПУБЛИКА. Дори в Сомалия има амбиция за по-добро. До това доведе управлението на Бай тошко и кликата му, цола драгойчева мината от цялата партия и оня предател гошо свинара димитров. Сегашните им наследници станишко, доган,сидера,лили павлова и всички комунета довършват започнатото. Една от най старите държави е затрита за 70 години от комунетата.
Ама аз съм си го написал в подписа.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Държавата ни е на системи. Добре че са някакви мижеви евро пари и родните бизнесмени ги крадват за да подържат умиращата ни държава. ПАРИ НЯМА. Няма да се учудя ако скоро сами се закрием. Такава некадърност и корупця има само в африканските държави. Ние определено сме БАНАНОВА РЕПУБЛИКА. Дори в Сомалия има амбиция за по-добро. До това доведе управлението на Бай тошко и кликата му, цола драгойчева мината от цялата партия и оня предател гошо свинара димитров. Сегашните им наследници станишко, доган,сидера,лили павлова и всички комунета довършват започнатото. Една от най старите държави е затрита за 70 години от комунетата.Last edited by X_Y; 21.02.2016, 19:19.
Коментар
Коментар