IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    С промит мозък, който за днешната простотия хвърля вината върху Георги Димитров, Цола Драгойчева и Тодор Живков.... няма как да се води диалог. Все едно да спориш с мормон има ли бог и колко дявола могат да се съберат на върха на иглата.

Ама аз съм си го написал в подписа.
    Комуне, не може да ме обидиш с нищо, защото за мен не сте нищо повече от предатели. Моето ниво 1000 години няма да може да достигнеш. Чети за цолка белким ти се оправи промития мозък. Комунетата сте мазохисти. Обичате да ви мачкат и унижават, но другите не сме като вас. За мен СВОБОДАТА е по-ценна от това да имам някаква раота отредена ми от началството и да съм техен роб. Ако ти си роб и ти е харесвало да робуваш на тошко и гошко смятай какво ниво си.

Коментар

• http://vbox7.com/play:ef12dbf6e1

Руската военна мощ, или как се промиват руски и русофилски мозъци от телевизиите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. производството на костюми в Русия е намаляло с 19,5 % спрямо януари 2015г.?
        Сравнението е направено от Росстат.
        Аз винаги казвам истината, а ко мо не тата все гледат да скрият истината?
        Аз мисля обаче, че с толкова, амо не и повеще процента са увеличили производството на дървени костюми.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Понятия като "буржоа", "пролетариат" и прочее глупости съществуват само в промитите мозъци на НПОп....ките.
          И докато споменатите идиоти се борят с вятърните мелници на "комунизма", то народите си оправиха държавите.
          Абе вятърни, ама тези които си оправиха държавите си направиха и лустрацийки,
          Ама дори и Украйна скъсва по малко с причината да са зле, Грузия скъса с причината.
          Навсякъде вървят напред, но в България някои дърпат назад. И вместо отдавна да са избесени и изгнили по затворите, те продължават да дърпат конците.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"
            Aaaa, как така буржоазен спорт ще гледаш?
            Понятия като "буржоа", "пролетариат" и прочее глупости съществуват само в промитите мозъци на НПОп....ките.
            И докато споменатите идиоти се борят с вятърните мелници на "комунизма", то народите си оправиха държавите.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. производството на костюми в Русия е намаляло с 19,5 % спрямо януари 2015г.?
              Сравнението е направено от Росстат.
              Аз винаги казвам истината, а ко мо не тата все гледат да скрият истината?
              Last edited by Ivan2015; 21.02.2016, 23:21.

Коментар

• Една кратка дисекция на участници във форума сигурно би била полезна. Значи пенсионера е ясен и го обсъдихме вече, както и Коки, но да видим профилите на Иван 2015. Що за човек трябва да си, за да пишеш срещу Россия денонощно , като се позоваваш на Росстат. Четеш постоянно на руски език и плюеш съответната държава. Това дали е нормален индивид? Как мислите? Дали няма да мога четейки американски медии да им изкарвам денонощно кирливите ризи. Разбира се мога но САЩ не ме кефят като държава и се въздържам поради този факт, другото е мазохизъм в действие. Предпочитам хора на инвестициите като Императора колкото и да е оплюван, както и Равновесие, макар, че е толкова неуравновесен, на моменти показва, че инвестира някакви артии. Да погледнем Информ, това момче наистина има нужда от психиатрична помощ. Пише за комунистите Путин, Ердоган и Ципрас.Въпреки неговите изстъпления по темата, в собствените си страни тези лидери са голяма подкрепа от електората. Това какво би трябвало да значи, единствено фрустрация на индивида дето не ги харесва. Тук ми прави силно впечатление, че е пълно с хора на пенсионна възрас вече, че плюват комунизма. Пишат някакви небивалици за сина на тоя , внука на оня партиен секретар. Ами тези комплексари са прехвърлили поне 50-те. Те след още 20 години преход какво ще пишат? Правнука на този или пра-пра внука на онзи са заели еди каква си държавна длъжност. Те ще се напикават в памперсите за възрастни, ама още ще изливат жлъчта си за това, че не са били назначени за директор или уредник някъде по решение на някой комунистически кадровик, а може да не са били кадърни за целта, но никога няма да признаят. До смъртта -антикомунисти, доста смешен и безмислен живот според мен.

Коментар

Абе щом Цола Драгойчева е "комунистическа *" защо оня ден общинския съвет на Бяла Слатина преименува централния площад на нейното име?
                  Щот и там са интелекти като теб.
                  The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    След като ви показа истината, какво повече има, да се спори..?
                    Като не ви понася,страдайте си тихичко в ъгълчето.
                    Абе щом Цола Драгойчева е "комунистическа *" защо оня ден общинския съвет на Бяла Слатина преименува централния площад на нейното име?
                    Last edited by X_Y; 21.02.2016, 21:52.

Коментар

С промит мозък, който за днешната простотия хвърля вината върху Георги Димитров, Цола Драгойчева и Тодор Живков.... няма как да се води диалог. Все едно да спориш с мормон има ли бог и колко дявола могат да се съберат на върха на иглата.

След като ви показа истината, какво повече има, да се спори..?
                      Като не ви понася,страдайте си тихичко в ъгълчето.
                      The strongest stand last.

Коментар

Ми вижте Северна Корея и Южна Корея. Според вас коя върви към затриване/закриване?

Само дето там са с 25 години повече комунизъм от нас.

Коментар

• Според медия, представител на международната организация "Амнести Интернешънъл" е заявил, че Русия е виновна за някои от най-нечуваните военни престъпления от десетилетия насам. Според същата медия, от "Амнести Интернешънъл" твърдят, че военновъздушните сили на Русия преднамерено са бомбардирали в Сирия цивилни и са бомбардирали също и хора, които са спасявали пострадали от предишна бомбардировка. Пак според същата медия, от "Амнести Интернешънъл" са споменали за бомбардировки на училища, болници и жилищни сгради. Четете статията.
                          http://news.sky.com/story/1645573/ru...s-says-amnesty
                          Last edited by Ivan2015; 21.02.2016, 19:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                            Държавата ни е на системи. Добре че са някакви мижеви евро пари и родните бизнесмени ги крадват за да подържат умиращата ни държава. ПАРИ НЯМА. Няма да се учудя ако скоро сами се закрием. Такава некадърност и корупця има само в африканските държави. Ние определено сме БАНАНОВА РЕПУБЛИКА. Дори в Сомалия има амбиция за по-добро. До това доведе управлението на Бай тошко и кликата му, цола драгойчева мината от цялата партия и оня предател гошо свинара димитров. Сегашните им наследници станишко, доган,сидера,лили павлова и всички комунета довършват започнатото. Една от най старите държави е затрита за 70 години от комунетата.
                            Ти си луд приятел, затриването започна по демократично време, само още 50г са нужни и наистина Бг няма да я има

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              Държавата ни е на системи. Добре че са някакви мижеви евро пари и родните бизнесмени ги крадват за да подържат умиращата ни държава. ПАРИ НЯМА. Няма да се учудя ако скоро сами се закрием. Такава некадърност и корупця има само в африканските държави. Ние определено сме БАНАНОВА РЕПУБЛИКА. Дори в Сомалия има амбиция за по-добро. До това доведе управлението на Бай тошко и кликата му, цола драгойчева мината от цялата партия и оня предател гошо свинара димитров. Сегашните им наследници станишко, доган,сидера,лили павлова и всички комунета довършват започнатото. Една от най старите държави е затрита за 70 години от комунетата.

Коментар

• Държавата ни е на системи. Добре че са някакви мижеви евро пари и родните бизнесмени ги крадват за да подържат умиращата ни държава. ПАРИ НЯМА. Няма да се учудя ако скоро сами се закрием. Такава некадърност и корупця има само в африканските държави. Ние определено сме БАНАНОВА РЕПУБЛИКА. Дори в Сомалия има амбиция за по-добро. До това доведе управлението на Бай тошко и кликата му, цола драгойчева мината от цялата партия и оня предател гошо свинара димитров. Сегашните им наследници станишко, доган,сидера,лили павлова и всички комунета довършват започнатото. Една от най старите държави е затрита за 70 години от комунетата.
                                Last edited by X_Y; 21.02.2016, 19:19.

Коментар

Working...
                                X