IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Следващия път пусни нещо от шок и шоу така поне ще се смеем повече
    То само да напишеш Путин и смехът е налице.

Къде са децата на Кремъл??

А??
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Аааа не, бъркаш ме с някого. Аз военен никога не съм бил и няма да бъда.
      А що се отнася до дупетата по снимките, задай въпросите си, към източника, който съм дал в линка.
      Но дори и да си напишат имената в Инстаграм наташките, съм сигурен, че матросовците тука ще са на амбразурата до последно!
      Не ме гледай какво правя, а какво ви приказвам - основен лозунг в обработката на матряла от кагебейските/десарси и изобщо политкомисарски уроди!
      Следващия път пусни нещо от шок и шоу така поне ще се смеем повече

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Трябва да застанеш зад думите си- казваш това е сина на олигарх 1 , това е сина на олигарх 2, дъщерята на олигарх 3 и така до края на снимките, инаще с това фото на пазара, ама и там мангалите ще ти се смеят- то сте станали за смях де, единия бил приятел на капо ди тути капи, и се хвали- демек виждате ли мафиозо е моят бос, утре и аз ще стана мафиот, другия любител на даеш, третия изтърван от лудницата-император, четвъртия продава енвестисии-банички, въобще смях отвсякъде
        Я ти застани зад думите си и покажи, че на всички функционери и партийци в Кремъл децата са в Русия. По подразбиране са в чужбина.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB
          Ми разходи се и ще го видиш путя. А кои са тия лекета, не интересува никого, просто копелета на олигарси.
          Трябва да застанеш зад думите си- казваш това е сина на олигарх 1 , това е сина на олигарх 2, дъщерята на олигарх 3 и така до края на снимките, инаще с това фото на пазара, ама и там мангалите ще ти се смеят- то сте станали за смях де, единия бил приятел на капо ди тути капи, и се хвали- демек виждате ли мафиозо е моят бос, утре и аз ще стана мафиот, другия любител на даеш, третия изтърван от лудницата-император, четвъртия продава енвестисии-банички, въобще смях отвсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin
            А бе загубеняк можеш ли да ми кажеш кои са тези хора, тези момчета и момичета и също къде е путин. Гебясалия е уникално тъп, IQ 38 има, не разбирам как си ходи до вкъщи, моля те не ми разваляй впечатлението което имах за теб. Нали ти беше офицера по заслуги- както и да е поне защити честта на пагона и ми кажи на коя снимка е путин, иначе си оставате някой казал друг рекъл
            Сигурно има 20 снимки, на някой са повече от един, кажи ми кои са хората и на коя снимка е путин
            Аааа не, бъркаш ме с някого. Аз военен никога не съм бил и няма да бъда.
            А що се отнася до дупетата по снимките, задай въпросите си, към източника, който съм дал в линка.
            Но дори и да си напишат имената в Инстаграм наташките, съм сигурен, че матросовците тука ще са на амбразурата до последно!
            Не ме гледай какво правя, а какво ви приказвам - основен лозунг в обработката на матряла от кагебейските/десарси и изобщо политкомисарски уроди!

Коментар

добре че се надъхвате сами, богатите деца- и кои са тези деца- някакви имена ще извадители тролчета нещастни
              Тролче, мери си речника. Без друго нищо не ти се разбира от тоя самагон.

Коментар

добре че се надъхвате сами, богатите деца- и кои са тези деца- някакви имена ще извадители тролчета нещастни
                Ти па кво се изнерви, завиждаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Богатите деца на Русия и Путин – гост на партитата им

http://www.dnes.bg/mish-mash/2016/02...tata-im.293930

Забележете, колко много лади и волги има по снимките. Също така яхти, самолети, модни артикули и да НЕ ЗАБРАВЯМЕ самите дестинации на които са правени снимките - до една в коми и тула!!!

Патриоти!
                  Днес сме само българите тук, а и трол да има, няма как и с какво да ти опонира на инфото.

Коментар

• Богатите деца на Русия и Путин – гост на партитата им

http://www.dnes.bg/mish-mash/2016/02...tata-im.293930

Забележете, колко много лади и волги има по снимките. Също така яхти, самолети, модни артикули и да НЕ ЗАБРАВЯМЕ самите дестинации на които са правени снимките - до една в коми и тула!!!

Патриоти!

Коментар

• Забранявам на лицата под 18 години, бременните жени и хората със слаби нерви да четат този пост!!!

Според руски медии, на 16.12.2015г. в едно селище в Русия местен жител убил невръстната си дъщеря, а след това изрязал сърцето на убитото дете и го изял, като предлагал на жена му и тя да опита от вътрешностите на убитото дете.
                      http://ura.ru/news/1052235134
                      Last edited by Ivan2015; 25.02.2016, 09:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                        И?! Сегашното състояние на армията ни КАК ТОЧНО се превръща в коз в изявлението на русороба? Как? Какво точно удовлетворение му носи?
                        Те за това влизат тук в този сайт, за да плюят по България.
                        Краткото описание на проблема е - русофили.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                          адължителната казарма е необходима крайно необходима.Младите хора трябва да се научат на ред дисциплина морал.Но да ме пратят да се бия срещу Русия имат много здраве.Или пък да защитавам Буци мистър Бийн Мико дамаджаната имат много здраве от арменския поп
                          Русофилът живее само, за да плюе по България.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Я скивайте ква полиция има в Говедария!!!!Наште мутрафони ряпа да ядат
                            Това не е политика. Това е агитация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
                              Селска пръчко, това какво казва наришкин или който и да било там няма никалво значение.
                              Искаш да кажеш че си на страната на турците съответно на страната на даеш. А всички ние се чудим защо симпатизираш на даеш, а ти си бил рязана карабина

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                И още нещо за тъпите русофило-мурзилки вечно чакащи подаяния от някъде:

Днешните руски политици нямат наследствени права върху признателността на българите, не са направили нищо, за да ни бъдат приятели.

Затова още веднъж и бавно, за да се запомни: съвременните поколения българи не дължат НИЩО на съвременните поколения руснаци. В този смисъл не дължим нищо на господин Лавров, нито цент.

Той и днешните руски политици нямат наследствени права върху признателността на българите, защото не са направили нищо днес за това да ги смятаме за опора и приятели. Или ако са направили - това е било със знак минус. Справка многомилиардните дългове по енергийните ни проекти и нищожните обеми на износа ни към Русия. Ако говорим за отношенията между нашите два народа ще бъде добре господин Лавров да види колко българи са посетили Русия, колко учат и колко работят там. Истината е, че има тотален разрив в свързаността на нашите два народа и вината не е в българите.

На практика българския бизнес престана изобщо да разчита на руския пазар и то не защото няма какво да изнесе, напротив. Изнасяме и то много за далеч по-конкурентни пазари, но политиците в Русия си мислят, че могат да управляват ръчно интереса на българските бизнесмени, да отварят и затварят вратата пред българския износ на стоки и услуги, когато си поискат и в зависимост от това дали едно или друго действие на българското правителство им харесва или не.

България не само не дължи нищо, а обратно Русия, като наследник на Съветския съюз дължи много за стореното след Втората световна война, за насилственото налагане на чужд за страната строй, който ни извади от Европа и цивилизацията за повече от 50 години и унищожи икономическия, научения и политическия елит на нацията. Само инерцията и отсъствието на рефлекс за защита на интереси спрямо Русия не са накарали българските правителства да представят сметка на Москва за нанесените щети. Така както направиха други страни излезли от бившия "соцлагер" - акцентът е на думата лагер...
                                ...
                                Възстановяването на историческите баланси е необратим процес и се страхувам, че господин Лавров тепърва има да получава нелицеприятни новини от все по-непризнателна България към съветска Русия, без разбира се да забравяме руските войници воювали както за свободата на България, така и против нея.

Съвременните ни исторически "баланси" са изключително негативни за България поради неоимперската политика на Владимир Путин, която превърна дори "братска" Украйна във вечен враг. Погледнете - на територията на бившия СССР не остана страна, която да храни истински и неподплатени с материални интереси симпатии към политиката на Кремъл...
                                ...
                                Мога да го уверя - хората у нас, за които руският външен министър пише, че обичат Русия повече от страната си ще стават все по-малко. Те са устойчиви маргинали. И най-важното послание към ръководителя на руската дипломация - тези български политици нямат никакъв шанс днес или в бъдеще да управляват България и да променят траекторията й на развитие. Добре е в Москва да свикват с тази мисъл.

Губят почва под краката си, затова стават по-нервни. Жалко, дори в дипломацията вече няма стандарти.

Линк към цялата статия
                                Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. производството на кокс в Русия е намаляло с 5,8 % спрямо януари 2015г.?
                                Сравнението е направено от Росстат.

Коментар

Working...
                                X