Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
-
И докато родните НПО балалайки ни обясняват как Руснаците нямало какво да ядат , което разбира се е глупост , частна компания в Русия започна производство на Компютри с процесор и дъно произведени в Рашата.
Всъщност в колко държави от ЕС и северна Амарика се произвежда електроника ......май нула .....виж генно модифицирани картофи, соя и царевица правят в достатъчни количества т.н. развити държави
Руската компания Т-Платформа пусна първия потребителски компютър с процесор Байкал.
На базата на Байкал е създаден моноблокът „Таволга терминал” с разширени възможности за защита на информацията, каквито по-рано бяха реализирани в модела с интелски процесор Xeon, съобщават от technews.bg.
Новият компютър може да се ползва като работна станция под управление на Linux-системата Debian 8 или като тънък клиент в терминален режим.
В първия вариант компютърът идва с пакет от приложения като LibreOffice и Firefox, а във втория ще се доставя със софтуер за отдалечен достъп до приложения през уеб браузъра или с използване на протоколи като RDP или VNC.
„Таволга терминал” има IPS екран с диагонал 21,5 инча и резолюция Full HD.
Опционално ще се предлага видеокартата NVIDIA GeForce GTX 850M с 2GB GDDR5 буферна памет, както и възможност за избор от 4 до 32 GB RAM памет и от 512 GB до 1 TB диск.
„Таволга терминал” може да се свързва към стандартна мрежа Gigabit Ethernet по 1000BASE-T или оптика.
Процесорният модул и дънната платка на моноблока ще се произвеждат в Русия, а механичните компоненти – в Югоизточна Азия.
Асемблирането на компютъра също ще се извършва в руски завод.
Първите големи доставки – по 1000 броя – ще започнат през второто тримесечие на 2016 г., съобщават от CNews.
По-късно тази година Т-Платформа ще пусне модификация на компютъра в компактен корпус, без вграден екран.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
В статия на руска медия пише, че преди няколко дена в Украйна край град Мариупол, правителствени сили на Украйна са унищожили диверсионно-разузнавателна група, като 3 диверсанти от тази група са били убити, а 5 диверсанти от тази група са били ранени. Според написаното в тази статия, източник на тази информация е Главното разузнавателно управление към Министерството на отбраната на Украйна. Според написаното в тази статия, този източник е посочил, че според негова информация унищожената група е била от въоръжените сили на Русия. Четете статията и отговорете смятате ли, че членовете на унищожената диверсионно-разузнавателна група, за която е писано в статията, са били военнослужещи от въоръжените сили на Русия или не смятате така.
http://grani.ru/Politics/World/Europ.../m.248854.htmlLast edited by Ivan2015; 26.02.2016, 22:18.
Коментар
-
Е*и му майката...от къде тази омраза бе братче?
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМи ти ходил ли си в масква? Щото на времето живах там един месец. Наблюденията ми са, че руснака обича да му е гадно. Колкоот по-гадно, толкова по-добре. Имаше един период от 2000-2013 в който нещата се объркаха, но сега всичко си идва ня мястото. Ще се чувстват все по-добре и по-добре.
В този смисъл, аз съм ня тяхна страна. И аз искам да им е гадно.
Last edited by mibova; 27.02.2016, 09:32.
Коментар
-
The National Interest: Путин превърна руската армия в съвременна смъртоносна бойна сила
Успехите й показаха, че западните анализатори фатално са сгрешили в прогнозите си
Западните анализатори не възприеха сериозно реформата в руските въоръжени сили, които смятаха за "книжен тигър", докато с очите си не видяха нейния резултат, пише National Interest. Президентът на Русия Владимир Путин успя да превърне въоръжените сили на своята страна в "съвременна смъртоносна бойна сила", се отбелязва в статията.
Експертите дълго време твърдяха, че програмата по модернизация на руската отбранителна промишленост и преструктурирането на армията ще остане на хартия и старателно търсеха в нея пропуски. Сегашните успехи на руските въоръжени сили показаха, че анализаторите фатално са сгрешили, отбелязва авторът на публикацията.
Активността на Москва в Сирия застави НАТО да преоцени бойния потенциал на Русия. Сега въоръжените сили на страната са способни да водят съвременни бойни действия много по-добре от всеки друг период след разпадането на СССР. Действията на обединената групировка на спецназа в Сирия, способна „да види, да стреля и да снабдява” по суша, по море и по въздуха показва колко са нараснали руските възможности, обръща внимание изданието.
Мощта на руския ВМФ и особено подводните сили от състава на Северния флот, застави САЩ да възстановят своите обекти в Исландския Кефлавик, за да осигурят патрулните противоподводни самолети Р-8А Poseidon, пише авторът.
Реформата значително повиши боеспособността и бойните възможности на руските въоръжени сили, при това стана в момент, когато много големи членове на НАТО и страни-съюзнички съкращават бюджетите и числеността на своите армии. Западът едва сега започна коригира тази отрицателна динамика, обобщава изданието.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩом тебе те кефи....
А статистика е на заплата ....щото статистиката струва пари а грешната статистика вкарва в затвора...
за това не се пробва с нашата.....
В този смисъл, аз съм ня тяхна страна. И аз искам да им е гадно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЧе кво му е на информацията? Дава статистика, тяхна статистика.
Ми я виж какво става друго там:
Масло из пальмы на хлебе из фуража
Опасаясь недовольства граждан, государство запрещает повышать цены на продукты первой необходимости. Производителям, чтобы не прогореть, приходится жертвовать качеством. В итоге в недорогих молочных продуктах сегодня практически не осталось молока, а дешевый хлеб годится скорее для скота, чем для людей. Крайним в этой цепочке вновь оказался потребитель — причем в первую очередь тот, кому приходится экономить на еде.
http://www.gazeta.ru/comments/2016/0..._8091581.shtml
Това горе по ли те кефи?
А статистика е на заплата ....щото статистиката струва пари а грешната статистика вкарва в затвора...
за това не се пробва с нашата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ами ако иванчо ти е информацията , сигурно се намираш в някоя земланка в колорадо и чакаш руснаците да метнат некоя атомна боМба или ги погребваш в невада от глад ......
Нали не се шегуваш щото ако е истина ще те насоча към некое заведение , в квартал на град нови искър....подчинено на доктор менгеле....
Ми я виж какво става друго там:
Масло из пальмы на хлебе из фуража
Опасаясь недовольства граждан, государство запрещает повышать цены на продукты первой необходимости. Производителям, чтобы не прогореть, приходится жертвовать качеством. В итоге в недорогих молочных продуктах сегодня практически не осталось молока, а дешевый хлеб годится скорее для скота, чем для людей. Крайним в этой цепочке вновь оказался потребитель — причем в первую очередь тот, кому приходится экономить на еде.
http://www.gazeta.ru/comments/2016/0..._8091581.shtml
Това горе по ли те кефи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕ що бе монти така, ми аз например се кефя да имам от къде да се информирам,
Ами ако иванчо ти е информацията , сигурно се намираш в някоя земланка в колорадо и чакаш руснаците да метнат некоя атомна боМба или ги погребваш в невада от глад ......
Нали не се шегуваш щото ако е истина ще те насоча към некое заведение , в квартал на град нови искър....подчинено на доктор менгеле....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗащото зимата е по топла от тази на 2015 г...с над 15 % ....
Нема ли модератор този да го прати на обучение в детската градина.....защото освен фалита на банки ,мина и към застрахователните дружества а те са над 20 К в русия....от 1925 г.
Колко поста ще направи ,немам думи.....
Коментар
-
Мога ли да задам един елементарен въпрос
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНякой ще обясни ли защо през януари 2016г. в Русия производството на палта и полупалта е намаляло с 7,4 % спрямо януари 2015г.?
Сравнението е направено от Росстат.
Какъв по дяволите ти е толкова голям проблема с Русия, какво те засяга това и за какъв дявол се ровиш, кефиш и тръбиш наляво и надясно икономическото положение в Русия ? Да не говорим колко избирателно...го представяш.
Хайде ако си инвестирал...и си някакъв къс или дълъг на руския пазар...това е някак разбираемо но ме съмнява да е така.
За това което правиш ти е нужно време и усилия все пак...За какво го правиш и каква теза искаш да докажеш...по скоро на кого?
Може би изпитваш типично по Български някакъв оргазъм когато някой друг...е преебан...да кажем..
Не аз да съм добре...а Вуте да е зле.
Това е отвратително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНякой ще обясни ли защо през януари 2016г. в Русия производството на палта и полупалта е намаляло с 7,4 % спрямо януари 2015г.?
Сравнението е направено от Росстат.Защото зимата е по топла от тази на 2015 г...с над 15 % ....
Нема ли модератор този да го прати на обучение в детската градина.....защото освен фалита на банки ,мина и към застрахователните дружества а те са над 20 К в русия....от 1925 г.
Колко поста ще направи ,немам думи.....
Коментар
-
Българския лев скръца със зъбки на Мишка по заръка на Големио черен татко, ама иначе коремчето стърже... Евроценности, пиндоценности, ама таа душичка требе се рани
Ростуризм: Болгария снизит стоимость виз для россиян с 35 до 10 евро
Ведомство информирует, что представители болгарской стороны в очередной раз подтвердили заинтересованность в российских туристах и анонсировали мероприятия по повышению привлекательности Болгарии как места отдыха для россиян в "высокий" сезон 2016 года.
"Болгария готова снизить стоимость визы с 35 до 10 евро для взрослых туристов, а детям до 16 лет выдавать визы бесплатно. Обсуждается вопрос бесплатной выдачи виз для студентов, пенсионеров и лиц, отправляющихся в Болгарию на лечение. При этом Болгария объявляет этот сезон "свободным от дактилоскопии", то есть визы будут оформляться "по-старому", что особенно удобно для туристов из регионов России", — говорится в сообщении.
РИА Новости http://ria.ru/tourism/20160226/13808...#ixzz41IPH0Jhm
Коментар
Коментар