IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Еби му майката...от къде тази омраза бе братче?
    Лично аз бих казал неприязън. И нежелание да имам каквото и да е вземане-даване с руснаци. Всичкото това е базирано на личен опит, работил съм с руснаци, и мога да кажа че не може да им се има вяра. Изключително арогантни, нагли, лъжци. Дивашка работа.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• И докато родните НПО балалайки ни обясняват как Руснаците нямало какво да ядат , което разбира се е глупост , частна компания в Русия започна производство на Компютри с процесор и дъно произведени в Рашата.

Всъщност в колко държави от ЕС и северна Амарика се произвежда електроника ......май нула .....виж генно модифицирани картофи, соя и царевица правят в достатъчни количества т.н. развити държави

Руската компания Т-Платформа пусна първия потребителски компютър с процесор Байкал.
      На базата на Байкал е създаден моноблокът „Таволга терминал” с разширени възможности за защита на информацията, каквито по-рано бяха реализирани в модела с интелски процесор Xeon, съобщават от technews.bg.

Новият компютър може да се ползва като работна станция под управление на Linux-системата Debian 8 или като тънък клиент в терминален режим.

В първия вариант компютърът идва с пакет от приложения като LibreOffice и Firefox, а във втория ще се доставя със софтуер за отдалечен достъп до приложения през уеб браузъра или с използване на протоколи като RDP или VNC.

„Таволга терминал” има IPS екран с диагонал 21,5 инча и резолюция Full HD.

Опционално ще се предлага видеокартата NVIDIA GeForce GTX 850M с 2GB GDDR5 буферна памет, както и възможност за избор от 4 до 32 GB RAM памет и от 512 GB до 1 TB диск.

„Таволга терминал” може да се свързва към стандартна мрежа Gigabit Ethernet по 1000BASE-T или оптика.

Процесорният модул и дънната платка на моноблока ще се произвеждат в Русия, а механичните компоненти – в Югоизточна Азия.

Асемблирането на компютъра също ще се извършва в руски завод.

Първите големи доставки – по 1000 броя – ще започнат през второто тримесечие на 2016 г., съобщават от CNews.

По-късно тази година Т-Платформа ще пусне модификация на компютъра в компактен корпус, без вграден екран.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• В статия на руска медия пише, че преди няколко дена в Украйна край град Мариупол, правителствени сили на Украйна са унищожили диверсионно-разузнавателна група, като 3 диверсанти от тази група са били убити, а 5 диверсанти от тази група са били ранени. Според написаното в тази статия, източник на тази информация е Главното разузнавателно управление към Министерството на отбраната на Украйна. Според написаното в тази статия, този източник е посочил, че според негова информация унищожената група е била от въоръжените сили на Русия. Четете статията и отговорете смятате ли, че членовете на унищожената диверсионно-разузнавателна група, за която е писано в статията, са били военнослужещи от въоръжените сили на Русия или не смятате така.
        http://grani.ru/Politics/World/Europ.../m.248854.html
        Last edited by Ivan2015; 26.02.2016, 22:18.

Коментар

• Е*и му майката...от къде тази омраза бе братче?

Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Ми ти ходил ли си в масква? Щото на времето живах там един месец. Наблюденията ми са, че руснака обича да му е гадно. Колкоот по-гадно, толкова по-добре. Имаше един период от 2000-2013 в който нещата се объркаха, но сега всичко си идва ня мястото. Ще се чувстват все по-добре и по-добре.
          В този смисъл, аз съм ня тяхна страна. И аз искам да им е гадно.
          Е*и му майката...от къде тази омраза бе братче?
          Last edited by mibova; 27.02.2016, 09:32.

Коментар

• The National Interest: Путин превърна руската армия в съвременна смъртоносна бойна сила
            Успехите й показаха, че западните анализатори фатално са сгрешили в прогнозите си

Западните анализатори не възприеха сериозно реформата в руските въоръжени сили, които смятаха за "книжен тигър", докато с очите си не видяха нейния резултат, пише National Interest. Президентът на Русия Владимир Путин успя да превърне въоръжените сили на своята страна в "съвременна смъртоносна бойна сила", се отбелязва в статията.
            Експертите дълго време твърдяха, че програмата по модернизация на руската отбранителна промишленост и преструктурирането на армията ще остане на хартия и старателно търсеха в нея пропуски. Сегашните успехи на руските въоръжени сили показаха, че анализаторите фатално са сгрешили, отбелязва авторът на публикацията.

Активността на Москва в Сирия застави НАТО да преоцени бойния потенциал на Русия. Сега въоръжените сили на страната са способни да водят съвременни бойни действия много по-добре от всеки друг период след разпадането на СССР. Действията на обединената групировка на спецназа в Сирия, способна „да види, да стреля и да снабдява” по суша, по море и по въздуха показва колко са нараснали руските възможности, обръща внимание изданието.

Мощта на руския ВМФ и особено подводните сили от състава на Северния флот, застави САЩ да възстановят своите обекти в Исландския Кефлавик, за да осигурят патрулните противоподводни самолети Р-8А Poseidon, пише авторът.

Реформата значително повиши боеспособността и бойните възможности на руските въоръжени сили, при това стана в момент, когато много големи членове на НАТО и страни-съюзнички съкращават бюджетите и числеността на своите армии. Западът едва сега започна коригира тази отрицателна динамика, обобщава изданието.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Щом тебе те кефи....
              А статистика е на заплата ....щото статистиката струва пари а грешната статистика вкарва в затвора...
              за това не се пробва с нашата.....
              Ми ти ходил ли си в масква? Щото на времето живах там един месец. Наблюденията ми са, че руснака обича да му е гадно. Колкоот по-гадно, толкова по-добре. Имаше един период от 2000-2013 в който нещата се объркаха, но сега всичко си идва ня мястото. Ще се чувстват все по-добре и по-добре.
              В този смисъл, аз съм ня тяхна страна. И аз искам да им е гадно.

Коментар

• Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. в Русия производството на месни консерви е намаляло с 11,6 % спрямо януари 2015г.?
                Сравнението е направено от Росстат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  Че кво му е на информацията? Дава статистика, тяхна статистика.

Ми я виж какво става друго там:

Масло из пальмы на хлебе из фуража

Опасаясь недовольства граждан, государство запрещает повышать цены на продукты первой необходимости. Производителям, чтобы не прогореть, приходится жертвовать качеством. В итоге в недорогих молочных продуктах сегодня практически не осталось молока, а дешевый хлеб годится скорее для скота, чем для людей. Крайним в этой цепочке вновь оказался потребитель — причем в первую очередь тот, кому приходится экономить на еде.

http://www.gazeta.ru/comments/2016/0..._8091581.shtml

Това горе по ли те кефи?
                  Щом тебе те кефи....
                  А статистика е на заплата ....щото статистиката струва пари а грешната статистика вкарва в затвора...
                  за това не се пробва с нашата.....

Коментар

Ами ако иванчо ти е информацията , сигурно се намираш в някоя земланка в колорадо и чакаш руснаците да метнат некоя атомна боМба или ги погребваш в невада от глад ......
                    Нали не се шегуваш щото ако е истина ще те насоча към некое заведение , в квартал на град нови искър....подчинено на доктор менгеле....
                    Че кво му е на информацията? Дава статистика, тяхна статистика.

Ми я виж какво става друго там:

Масло из пальмы на хлебе из фуража

Опасаясь недовольства граждан, государство запрещает повышать цены на продукты первой необходимости. Производителям, чтобы не прогореть, приходится жертвовать качеством. В итоге в недорогих молочных продуктах сегодня практически не осталось молока, а дешевый хлеб годится скорее для скота, чем для людей. Крайним в этой цепочке вновь оказался потребитель — причем в первую очередь тот, кому приходится экономить на еде.

http://www.gazeta.ru/comments/2016/0..._8091581.shtml

Това горе по ли те кефи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Е що бе монти така, ми аз например се кефя да имам от къде да се информирам,

Ами ако иванчо ти е информацията , сигурно се намираш в някоя земланка в колорадо и чакаш руснаците да метнат некоя атомна боМба или ги погребваш в невада от глад ......
                      Нали не се шегуваш щото ако е истина ще те насоча към некое заведение , в квартал на град нови искър....подчинено на доктор менгеле....

Коментар

Защото зимата е по топла от тази на 2015 г...с над 15 % ....
                        Нема ли модератор този да го прати на обучение в детската градина.....защото освен фалита на банки ,мина и към застрахователните дружества а те са над 20 К в русия.... от 1925 г.
                        Колко поста ще направи ,немам думи.....
                        Е що бе монти така, ми аз например се кефя да имам от къде да се информирам,

Коментар

• Мога ли да задам един елементарен въпрос

Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                          Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. в Русия производството на палта и полупалта е намаляло с 7,4 % спрямо януари 2015г.?
                          Мога ли да задам един елементарен въпрос? Всъщност няколко свързани....

Какъв по дяволите ти е толкова голям проблема с Русия, какво те засяга това и за какъв дявол се ровиш, кефиш и тръбиш наляво и надясно икономическото положение в Русия ? Да не говорим колко избирателно...го представяш.

Хайде ако си инвестирал...и си някакъв къс или дълъг на руския пазар...това е някак разбираемо но ме съмнява да е така.

За това което правиш ти е нужно време и усилия все пак...За какво го правиш и каква теза искаш да докажеш...по скоро на кого?

Може би изпитваш типично по Български някакъв оргазъм когато някой друг...е преебан...да кажем..

Не аз да съм добре...а Вуте да е зле.

Това е отвратително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                            Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. в Русия производството на палта и полупалта е намаляло с 7,4 % спрямо януари 2015г.?
                            Защото зимата е по топла от тази на 2015 г...с над 15 % ....
                            Нема ли модератор този да го прати на обучение в детската градина.....защото освен фалита на банки ,мина и към застрахователните дружества а те са над 20 К в русия.... от 1925 г.
                            Колко поста ще направи ,немам думи.....

Коментар

• Някой ще обясни ли защо през януари 2016г. в Русия производството на палта и полупалта е намаляло с 7,4 % спрямо януари 2015г.?

Коментар

• Българския лев скръца със зъбки на Мишка по заръка на Големио черен татко, ама иначе коремчето стърже... Евроценности, пиндоценности, ама таа душичка требе се рани

Ростуризм: Болгария снизит стоимость виз для россиян с 35 до 10 евро

Ведомство информирует, что представители болгарской стороны в очередной раз подтвердили заинтересованность в российских туристах и анонсировали мероприятия по повышению привлекательности Болгарии как места отдыха для россиян в "высокий" сезон 2016 года.

"Болгария готова снизить стоимость визы с 35 до 10 евро для взрослых туристов, а детям до 16 лет выдавать визы бесплатно. Обсуждается вопрос бесплатной выдачи виз для студентов, пенсионеров и лиц, отправляющихся в Болгарию на лечение. При этом Болгария объявляет этот сезон "свободным от дактилоскопии", то есть визы будут оформляться "по-старому", что особенно удобно для туристов из регионов России", — говорится в сообщении.

РИА Новости http://ria.ru/tourism/20160226/13808...#ixzz41IPH0Jhm

Коментар

Working...
                                X