IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е то НПО балалайките и соросойдите и родина нямат .....
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      ти си свободен да си го почетеш както решиш , примерно да идеш пред Американската посолство и да изразиш съжаление че не са те освободили Обонговците , или да идеш пред Турското посолство и да се извиниш от името на Руснаците за причинените щети на Османската империя чрез нашето освобождение....
      Ехееее.. Я кротко с примерите! Примерно така ще говориш на някой ленински тъпак.
      Първо научи, че ние
      БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ БРАТЯ!

Руския цар е посягал на нас десетина пъти.

Не сме му благодарни за това ама изобщо.
      Аз по посолства не ходя, но знам,
      че братя нямаме!
      Last edited by Manyface God"; 29.02.2016, 00:52.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        И какво видя в Сирия?

Помним Афганистан.........

Смях.
        Само опорки от марчето, отцепили са го от хранилката и разчита на копейките
        Yeah

Коментар

Не се качвай, идеята на празника не е такава.
          ти си свободен да си го почетеш както решиш , примерно да идеш пред Американската посолство и да изразиш съжаление че не са те освободили Обонговците , или да идеш пред Турското посолство и да се извиниш от името на Руснаците за причинените щети на Османската империя чрез нашето освобождение....

Коментар

Лясковски , мен са ме освободили 1878 г. , затова и ще се кача на връх Шипка да благодаря на Братятя руснаци и на нашите опълченци.

Теб който те е освобождавай на него благодари....
            Не се качвай, идеята на празника не е такава.

Коментар

Тъи де тъи ...видяхме го в Грузия , видяхме го в Крим , видяхме го в Сирия , според НПО балалайките и в източна Украйна го видяхме ......все военни провали нале
              И какво видя в Сирия?

Помним Афганистан.........

Смях.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                Реално това са им цивилизационните провали ... ако можеш да разбереш ...
                Да де да ......рашата кат воюва се проваля цивилизационно , пък САЩ кат воюват демократизират .......тая глупост вярваш ли я истински.

То кат погледнеш как цъфтят демократизираните напоследък от САщ - Афганистан, Ирак, Либия , Сирия и т.н. направо да ти се прииска и на теб да се случи

Коментар

Тъи де тъи ...видяхме го в Грузия , видяхме го в Крим , видяхме го в Сирия , според НПО балалайките и в източна Украйна го видяхме ......все военни провали нале
                  Реално това са им цивилизационните провали ... ако можеш да разбереш ...
                  Yeah

Коментар

Лясковски , мен са ме освободили 1878 г. , затова и ще се кача на връх Шипка да благодаря на Братятя руснаци и на нашите опълченци.

Ти кой набор си????

Коментар

• Лясковски , мен са ме освободили 1878 г. , затова и ще се кача на връх Шипка да благодаря на Братятя руснаци и на нашите опълченци.

Коментар

• 'ногу кръвожаден си станал бре, Морки?

Тибя няма да те нападат манголците, а ще те освобождават. Забрави ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          В Пентагона се смята, че руслямия разполага със същия размер армия, както иракската и същото ниво на технологично оборудване. Разликата е само в дисциплината и опита, които са имали иракчаните, докато днешната армия на жожето е проядена от пиянство и кражби.
                          http://www.atlantic-bg.org/files/Juberg_D.pdf

Коментар

Няма начин танковете Т-55 -мнозинството от иракските танкове , и Т-72 - съвсем малко количество да са били модерни през 2003 година .

Били са модерни съответно някъде през 50-те години и някъде през 70-те години за по-новите Т-72....
                            В Пентагона се смята, че руслямия разполага със същия размер армия, както иракската и същото ниво на технологично оборудване. Разликата е само в дисциплината и опита, които са имали иракчаните, докато днешната армия на жожето е проядена от пиянство и кражби.
                            http://www.atlantic-bg.org/files/Juberg_D.pdf
                            Yeah

Коментар

• Не разбирам на какво се смеем ? Че Русия направи показно в Крим, че си е записвала от САЩ и води война точно копие на американските. Повтарям се, но особено в Крим информационната пропаганда беше усилена, усърдна и на ниво (когато го правят американци му се вика медийна кампания. Забравихте ли как и по нашите новини за лека нощ даваха как избиват иракчани с ефектни нощни бомбардировки. Тогава не слюноотделяхте толкова). Приоритетно въздушните удари, крилати ракети, поле за изпробване на ново въоръжение, трениране на армията, включване на корабите (е няма самолетоносачи), далечна авиация, всичко това САЩ го правеха десет години след 11.09.2001г. Да видим дали ще има и окупационни руски войски в Сирия. И не ревете много, защото ако го направят (но няма) и това ще сме го виждали - от САЩ.
                              Сега да се посмеем на нещо истинско - българската армия. Оръжие и инвентар стил ранната студена война. Жалка работа. На държавата България и се отпуска още малко време да посъществува. Добре, че Русия пресече плановете на нашите добри съседи турците в Сирия, защото и нашето време наближаваше (сега само се отлага). Той Борисов хубаво тренираше да вика мараба аскер.
                              Last edited by Moesia; 28.02.2016, 23:53.

Коментар

Ми те и сега са модни в Кадирстан. За Армата още не са изчистили стойностите на октановия коректор спрямо изкопаемите карбонити.
                                Глупости, там още са на Т-34 задвижвани с конска тяга.....аз знам че не е така но го казвам щото щете доведе до екстаз кат го четеш
                                Last edited by markoci; 28.02.2016, 23:55.

Коментар

Working...
                                X