IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Кои са тези другарчета?
    Кога се скараха тези другарчета и се хванаха за гушите?
    Странната война, защо е странна?

Е сега какво - да ти туря една снимка на Сталин и Хитлер със същия текст ли?
    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• [QUOTE=Макс;1059955565]То и поради същата причина се фанахме с пиндо фашистите, щото видиш ли съседите

Ако бехме пуснали Съветските бази, навярно вашите предки щехте на Орлов мост да посрещате с леб и соль Хитлеро-освободителите[/

================================================== ==================
      Ако бяхме пуснали съветските бази, България щеше да бъде овършана отвсякъде. Войната щеше да премине през нея надлъж и нашир. Ама на теб какво ти пука за България? Нали си съветско-болшевишко....

Коментар

• Кои са тези другарчета?
        Кога се скараха тези другарчета и се хванаха за гушите?
        Странната война, защо е странна?

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
          Твоята е хипотеза, защото всички знаят какво се случи със съседните ни страни, които се опънаха на Хитлер. Факт е, че България е дала най-малко жертви. А хипотеза е, че ако руснаците бяха дошли тогава у нас, сега ти щеше да гребеш евро със шепи. Само тази твоя мисъл ми показа, колко акъл имаш.
          В Евразийския съюз е фрашкано с ойрос

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            То и поради същата причина се фанахме с пиндо фашистите, щото видиш ли съседите

Ако бехме пуснали Съветските бази, навярно вашите предки щехте на Орлов мост да посрещате с леб и соль Хитлеро-освободителите
            Какво е това "предки"???? Тук говорим на български език!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              . Има ли някой представа, какво щеше да стане с нашата държава, ако бяхме приели предложението на Соболев през 1940 г. и на нашата територия се бяха разположили руски войски? Държавната администрация щеше да бъде унищожена, населението - умиращо от глад и военни действия, инфраструктурата - тотално съсипана. А тук някой ми говори за американски бомбардировки.
              Това е твоята трактовка, моята е че щяхме да сме много по добре от сега, щяхме да черпим с пълни шепи от недрата на сибир пачки по 100 еврака. Но се случи за наше съжаление англосакската бомбардировка в която са намерили смъртта си хиляди невинни българи, така както са намерили смъртта си хиляди невинни германци в дрезден зиген и много други градове. Специално зиген е бил сравнен със земята, в момента в града няма къща по строена преди 1945г.
              Това е приятел- в твоя случай е хипотеза, в моя е какво се е случило. Е разбира се трябва да се работи, но твоята работа е леко гнусна- да лъжеш хората- а бе да не си телефонен измамник. Я си кажи телефона да се обадя на прокурвакурва

================================================== =================

Твоята е хипотеза, защото всички знаят какво се случи със съседните ни страни, които се опънаха на Хитлер. Факт е, че България е дала най-малко жертви. А хипотеза е, че ако руснаците бяха дошли тогава у нас, сега ти щеше да гребеш евро със шепи. Само тази твоя мисъл ми показа, колко акъл имаш.

Коментар

Това е твоята трактовка, моята е че щяхме да сме много по добре от сега, щяхме да черпим с пълни шепи от недрата на сибир пачки по 100 еврака. ...
                Така е. Сега руснаците черпят с пълни шепи пачки по 100 еврака.........е за момента по 30........и само някои по-близки до кремъл.
                Апропо, що еврака? Що не билети на росгосбаМк?

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                  И изобщо е крайно време да се разбере, че благодарение на водената от българските политици "монархофашистка" политика, България бе преведена с минимални загуби през онези години. За разлика от нашите съседи, които бяха много умни и се опънаха на германците. Сега наследниците на националните предатели от онова време пак ни обясняват, че трябвало да сме със Съветска Русия. Има ли някой представа, какво щеше да стане с нашата държава, ако бяхме приели предложението на Соболев през 1940 г. и на нашата територия се бяха разположили руски войски? Държавната администрация щеше да бъде унищожена, населението - умиращо от глад и военни действия, инфраструктурата - тотално съсипана. А тук някой ми говори за американски бомбардировки.
                  То и поради същата причина се фанахме с пиндо фашистите, щото видиш ли съседите

Ако бехме пуснали Съветските бази, навярно вашите предки щехте на Орлов мост да посрещате с леб и соль Хитлеро-освободителите

Коментар

Мили ми гъбарко, тъй като преди ме попита за двама души , да попитам и аз
                    http://www.blitz.bg/news/article/396132
                    Ухапан от куче пътува 30 км до доктора с кървящ крак

Политическата принадлежност на пострадалия не е от значение- от значение е кой и кога закри болницата, ако това е майка ти или баща ти какво би направил/не на кучето разбира се/ с политиците закрили болницата
                    Питай нашият Морки, той е спец по фалити на общински болници. Даже се гордее с това и предлага услугите си на други общини

Коментар

• Тя Ватата е така, чака да и падат от небето (ама забележете) не 100 рублеви банкноти, а евраци...

Ама как ги нъвързал, американски бомбардировки, къщи в Зиген, Дрезден, сибирски недра, 100 еврови банкноти... уникален! У-НИ-КА-ЛЕН!!!!

Коментар

• . Има ли някой представа, какво щеше да стане с нашата държава, ако бяхме приели предложението на Соболев през 1940 г. и на нашата територия се бяха разположили руски войски? Държавната администрация щеше да бъде унищожена, населението - умиращо от глад и военни действия, инфраструктурата - тотално съсипана. А тук някой ми говори за американски бомбардировки.[/QUOTE]

Това е твоята трактовка, моята е че щяхме да сме много по добре от сега, щяхме да черпим с пълни шепи от недрата на сибир пачки по 100 еврака. Но се случи за наше съжаление англосакската бомбардировка в която са намерили смъртта си хиляди невинни българи, така както са намерили смъртта си хиляди невинни германци в дрезден зиген и много други градове. Специално зиген е бил сравнен със земята, в момента в града няма къща по строена преди 1945г.
                        Това е приятел- в твоя случай е хипотеза, в моя е какво се е случило. Е разбира се трябва да се работи, но твоята работа е леко гнусна- да лъжеш хората- а бе да не си телефонен измамник. Я си кажи телефона да се обадя на прокурвакурвата

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ето ви го родословното дърво на всичките ви проблеми, започва с БКП.

Не прехВърляйте топката, тя е вечно ваша!
                          Вместо да каже едно мерси на Тиквоча, че наредил да закрият временната парламентарна комисия за разследване на руско-турското влияние у нас...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            Да, ако нямаше предатели нашенци, начело с героите им Димитров, Живков и сие.
                            А, има и други. Генерал Владимир Заимов, Вапцаров, разните му там терористи-парашутисти-подводничари и други подобни.

Коментар

Мили ми гъбарко, тъй като преди ме попита за двама души , да попитам и аз
                              http://www.blitz.bg/news/article/396132
                              Ухапан от куче пътува 30 км до доктора с кървящ крак

Политическата принадлежност на пострадалия не е от значение- от значение е кой и кога закри болницата, ако това е майка ти или баща ти какво би направил/не на кучето разбира се/ с политиците закрили болницата
                              Такива са резултатите от комуно-олигархичното русоробско управление на Родината ни в последните 70 години...

Айде, вашия човек Украйна вече го поискала официално, така се прави, да видим дали българският съд ще го даде... а дано!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                Значи, откак се появихте неколцината снажни русофобски "хении" тук, вече съм спокоен: Вие шъ ги упрайти. Ъхъм!
                                Изобщо не съм русофоб. В момента чета книга на руски, мога да ти изсвиря с китарата доста руски песни, имам руснаци приятели. Но правя разлика между Русия и СССР. Болшевизмът не си е отишъл от СССР. Той е поразил умовете на огромната част от населението в териториите, които са му принадлежали.

Коментар

Working...
                                X