Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
[QUOTE=Макс;1059955565]То и поради същата причина се фанахме с пиндо фашистите, щото видиш ли съседите
Ако бехме пуснали Съветските бази, навярно вашите предки щехте на Орлов мост да посрещате с леб и соль Хитлеро-освободителите[/
================================================== ==================
Ако бяхме пуснали съветските бази, България щеше да бъде овършана отвсякъде. Войната щеше да премине през нея надлъж и нашир. Ама на теб какво ти пука за България? Нали си съветско-болшевишко....Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеТвоята е хипотеза, защото всички знаят какво се случи със съседните ни страни, които се опънаха на Хитлер. Факт е, че България е дала най-малко жертви. А хипотеза е, че ако руснаците бяха дошли тогава у нас, сега ти щеше да гребеш евро със шепи. Само тази твоя мисъл ми показа, колко акъл имаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТо и поради същата причина се фанахме с пиндо фашистите, щото видиш ли съседите
Ако бехме пуснали Съветските бази, навярно вашите предки щехте на Орлов мост да посрещате с леб и соль Хитлеро-освободителите
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение. Има ли някой представа, какво щеше да стане с нашата държава, ако бяхме приели предложението на Соболев през 1940 г. и на нашата територия се бяха разположили руски войски? Държавната администрация щеше да бъде унищожена, населението - умиращо от глад и военни действия, инфраструктурата - тотално съсипана. А тук някой ми говори за американски бомбардировки.
Това е приятел- в твоя случай е хипотеза, в моя е какво се е случило. Е разбира се трябва да се работи, но твоята работа е леко гнусна- да лъжеш хората- а бе да не си телефонен измамник. Я си кажи телефона да се обадя на прокурвакурва
================================================== =================
Твоята е хипотеза, защото всички знаят какво се случи със съседните ни страни, които се опънаха на Хитлер. Факт е, че България е дала най-малко жертви. А хипотеза е, че ако руснаците бяха дошли тогава у нас, сега ти щеше да гребеш евро със шепи. Само тази твоя мисъл ми показа, колко акъл имаш.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Това е твоята трактовка, моята е че щяхме да сме много по добре от сега, щяхме да черпим с пълни шепи от недрата на сибир пачки по 100 еврака. ...
Апропо, що еврака? Що не билети на росгосбаМк?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеИ изобщо е крайно време да се разбере, че благодарение на водената от българските политици "монархофашистка" политика, България бе преведена с минимални загуби през онези години. За разлика от нашите съседи, които бяха много умни и се опънаха на германците. Сега наследниците на националните предатели от онова време пак ни обясняват, че трябвало да сме със Съветска Русия. Има ли някой представа, какво щеше да стане с нашата държава, ако бяхме приели предложението на Соболев през 1940 г. и на нашата територия се бяха разположили руски войски? Държавната администрация щеше да бъде унищожена, населението - умиращо от глад и военни действия, инфраструктурата - тотално съсипана. А тук някой ми говори за американски бомбардировки.
Ако бехме пуснали Съветските бази, навярно вашите предки щехте на Орлов мост да посрещате с леб и соль Хитлеро-освободителите
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМили ми гъбарко, тъй като преди ме попита за двама души , да попитам и аз
http://www.blitz.bg/news/article/396132
Ухапан от куче пътува 30 км до доктора с кървящ крак
Политическата принадлежност на пострадалия не е от значение- от значение е кой и кога закри болницата, ако това е майка ти или баща ти какво би направил/не на кучето разбира се/ с политиците закрили болницата
Коментар
-
. Има ли някой представа, какво щеше да стане с нашата държава, ако бяхме приели предложението на Соболев през 1940 г. и на нашата територия се бяха разположили руски войски? Държавната администрация щеше да бъде унищожена, населението - умиращо от глад и военни действия, инфраструктурата - тотално съсипана. А тук някой ми говори за американски бомбардировки.[/QUOTE]
Това е твоята трактовка, моята е че щяхме да сме много по добре от сега, щяхме да черпим с пълни шепи от недрата на сибир пачки по 100 еврака. Но се случи за наше съжаление англосакската бомбардировка в която са намерили смъртта си хиляди невинни българи, така както са намерили смъртта си хиляди невинни германци в дрезден зиген и много други градове. Специално зиген е бил сравнен със земята, в момента в града няма къща по строена преди 1945г.
Това е приятел- в твоя случай е хипотеза, в моя е какво се е случило. Е разбира се трябва да се работи, но твоята работа е леко гнусна- да лъжеш хората- а бе да не си телефонен измамник. Я си кажи телефона да се обадя на прокурвакурвата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Ето ви го родословното дърво на всичките ви проблеми, започва с БКП.
Не прехВърляйте топката, тя е вечно ваша!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДа, ако нямаше предатели нашенци, начело с героите им Димитров, Живков и сие.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеМили ми гъбарко, тъй като преди ме попита за двама души , да попитам и аз
http://www.blitz.bg/news/article/396132
Ухапан от куче пътува 30 км до доктора с кървящ крак
Политическата принадлежност на пострадалия не е от значение- от значение е кой и кога закри болницата, ако това е майка ти или баща ти какво би направил/не на кучето разбира се/ с политиците закрили болницата
Айде, вашия човек Украйна вече го поискала официално, така се прави, да видим дали българският съд ще го даде... а дано!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗначи, откак се появихте неколцината снажни русофобски "хении" тук, вече съм спокоен: Вие шъ ги упрайти. Ъхъм!Партия была, есть и будет есть!
Коментар
Коментар