IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По-смешна беше вчерашната манипулация, че БГ журналист е обстрелван от тураките в Сирия и манголски солджър се метнал отгоре му да го спасява.

Сещаш ли се за дитирамбите?

П.П. Оказва се при ресърч, че въпросният журналист работи за манголска медия от много години и живее в Масква. Тоест това е руски журналист, а не БГ!

Защо го изкараха БГ журналист, не ми стана ясно? Та, чак и "спасен" от манголец?

П.П.П. Да минава този 3-ти март, че ни освиниха празника тия кухи хралупи. Все си мислят, че държава на хиляди години преди тях, яде доматите с колците

Коментар

• Като заговорихте за надници, ето малко надничари...

Членове на Координационен съвет „България – Русия”:

Проф. д-р Валентина Аврамова – Председател на Дружеството на русистите в България
      Доц. д-р Желю Добрев – Председател на УС на Българо-руската търговско-промишлена палата
      Проф. д-р Захари Захариев – Председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД
      Любомир Коларов – Председател на Софийското сдружение на приятелите на Русия „Александър Невски”
      Николай Малинов – Председател на Национално движение „Русофили”
      Д-р Светлана Шаренкова – Председател на Форум „България-Русия”
      Снежана Тодорова – Председател на Дружеството на възпитаниците на съветски и руски университети „Найден Геров”
      Станка Шопова – Председател на Фондация „Устойчиво развитие за България”

Заявлението е подписано и от присъединяващите се към Координационния съвет „България – Русия”:
      Симеон Игнатов – Председател на Сдружение „Български антифашистки съюз”
      Стоил Фердов – Председател на Славянско дружество в България
      Ген. Стоян Топалов – Председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва
      Боян Ангелов – Председател на Съюза на българските писатели
      Симеон Симеонов – Председател на Отечествения съюз
      Минчо Минчев – Председател на Политическа партия „Нова зора”
      Александър Паунов – Председател на Комунистическата партия на България
      Васил Коларов и Минчо Минчев – съпредседатели на Партията на българските комунисти
      Евгений Унанов – Председател на Българската работническа партия (комунисти)
      Петър Велчев – Председател на военноинвалидите и военнопострадалите
      Спас Панчев – Председател на Земеделски съюз „Александър Стамболийски”
      Чавдар Стоименов – Председател на Международна фондация „Георги Димитров”
      Елка Няголова – Председател на Славянска литературна и артистична академия – Варна
      +десетината русофилистични нещастника тук..
      The strongest stand last.

Коментар

• Че то по тая логика цял свят е на надница от Сорос и Козяк...
        Защото цял свят мрази червените и предателите!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Мога да ти кажа как се прави:

- правиш си скрийншот с директните нападки да се вижда ясно, че са към теб;
          - пускаш частен иск и от инвестор са длъжни да ти осигурят данните по служебен път, защото е започнало дело;
          - после го охлузваш една хубава сума, за да се научи следващия път да мисли, преди да клевети и обижда.
          -------------------------------------

Имам една камара подготвени такива папки с отделни файлове към участници тук, но ... ако стартирам делата - ще трябва да им сляза на нивото. Не си струва

Виж, че съм ги оставил да ме наричат всякак ....
          Направих си. Дано надницата му да му стигне!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            Ясно е, че е откърмен с лъжа, но да си я запази за себе си.
            Да обвинява напосоки не се подминава току така.
            Много ги свикнахме да правят изцепки.
            Мога да ти кажа как се прави:

- правиш си скрийншот с директните нападки да се вижда ясно, че са към теб;
            - пускаш частен иск и от инвестор са длъжни да ти осигурят данните по служебен път, защото е започнало дело;
            - после го охлузваш една хубава сума, за да се научи следващия път да мисли, преди да клевети и обижда.
            -------------------------------------

Имам една камара подготвени такива папки с отделни файлове към участници тук, но ... ако стартирам делата - ще трябва да им сляза на нивото. Не си струва

Виж, че съм ги оставил да ме наричат всякак ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Забрааш агресията срещу миролюбивата Хрузия на Саакашвилей...
              .. фнимаай повече, че щи орежат жалката надница ...
              Какво става, намери ли?

ЕТО ТОВА СТЕ! НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ ЗА ТОВА, КОЕТО СТЕ...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Не се занимавай!

Целият романтичен свят, с който са го промивали е разрушен и не знае къде е. Нормално е да метне вината за собствената си глупост на невинни хора, нападайки ги лично по недостоен начин.

Всичките лафчетата за най-най-най- ..... отиват в кофата при всеки досег със статистиката. Още не може да схване, че статистиките са реални - за разлика от лафчетата най-най-най- .... ( лозунги и пропаганда )

С това е откърмен. Да не мисли никога и че някой ще се грижи за него
                Ясно е, че е откърмен с лъжа, но да си я запази за себе си.
                Да обвинява напосоки не се подминава току така.
                Много ги свикнахме да правят изцепки.

Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
                  И баф мама му! Много луди в тоз форум се нароили!

Спокойно момче, някой инфаркт ще си докараш така! Недей с лошо
                  Ако ще призоваваш за не с лошо, обърни се към тези, които клеветят без посока и без да се замислят. Там е лошото.

Пулса ми в момента дори е бавен, както казах, тук съм, за да се забавлявам.

Коментар

Волен е от вашите бе, тия, дето нападнаха Украйна.
                    Пиша ти го като за теб!
                    Извинисебе!
                    Не се занимавай!

Целият романтичен свят, с който са го промивали е разрушен и не знае къде е. Нормално е да метне вината за собствената си глупост на невинни хора, нападайки ги лично по недостоен начин.

Всичките лафчетата за най-най-най- ..... отиват в кофата при всеки досег със статистиката. Още не може да схване, че статистиките са реални - за разлика от лафчетата най-най-най- .... ( лозунги и пропаганда )

С това е откърмен. Да не мисли никога и че някой ще се грижи за него

Коментар

Пиша ти го като за теб!
                      Извинисебе!
                      И баф мама му! Много луди в тоз форум се нароили!

Спокойно момче, някой инфаркт ще си докараш така! Недей с лошо

Коментар

Забрааш агресията срещу миролюбивата Хрузия на Саакашвилей...
                        .. фнимаай повече, че щи орежат жалката надница ...
                        Виждам, че доказателство за твърдението си няма да публикуваш.
                        Така то автоматично си остава една преднамерена клевета.
                        Природното равновесие ги наказва тия работи.
                        Ако ти се случи нещо гадно, сети се за мен!
                        Това ще е защото наклевети незаслужаващ подобно обвинение човек.
                        Last edited by Manyface God"; 02.03.2016, 16:25.

Коментар

Волене, ти ли си бе ?
                          Пиша ти го като за теб!
                          Извинисебе!

Коментар

Волене, ти ли си бе ?
                            Намери ли?? Клеветата тъпкано да ти се връща по какъвто и да било начин!

Коментар

• Какво става, намери ли доказателството?
                              Поне аз не знам за някаква надница, сам съм си шеф!

Коментар

Извинисебе!!!!!!

Ако нямаш доказателство, извини се!!!!!!!

Жалък клеветник цоциаглист!
                                Волене, ти ли си бе ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X