IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    И аз това се питам, но явно не всички руснаци са "кратунковци", някои добре разбират до какво води "политиката" на другаря Късий...

Леонид Сторч: Отвратихме и "братушките" с нахална и хулиганстваща политика

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-...-politika.html
    Смятате ли, че заради инфлацията в Русия, през 2016г. покупателната способност на населението в Русия ще намалее или не смятате така? Преди да отговорите на този въпрос гледайте видеото от линка. Според този, който е качил видеото в интернет, клипа е заснет в Москва, която е в Русия. http://www.youtube.com/watch?v=QpND51yGIGk

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
      СоПоЛоВ си е обикновен идиот. Той не е трол. Просто е ощетен природно.
      Абе дайте да изгоним американскките подлоги в България с камъни! Може ли да организираме такова движени да ги прогоним от нашата земя тези вредни елементи с камъни и дърьве? Много са гнусни, чак противни за сетивата!
      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
        +2, ей това е хубаво да си обективен, дори и когато се отнася до опонент. Обаче за русофобните, ще ме извиняваш, ти си мурзилка и това е.

Ама и аз се опитвам да ги разбера, неприятно им е да са единствените, на които рускиня е отказала на морето . Не, че са видели аванта от чехкини и полякини...
        Плащат им и то добре за да плюят .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Според мен се прави на кукуригу иначе е начетен.
          +2, ей това е хубаво да си обективен, дори и когато се отнася до опонент. Обаче за русофобните, ще ме извиняваш, ти си мурзилка и това е.

Ама и аз се опитвам да ги разбера, неприятно им е да са единствените, на които рускиня е отказала на морето . Не, че са видели аванта от чехкини и полякини...

Коментар

Тц, тъп е.
            Нов си още в този форум, та затуй не го познаваш под основния му никнейм SoKoLoV. Той смени още двайсетина ника де. Ама СоКоЛоВ му беше първият. Деактивира го преди 3-4 години. Знам какво говоря, не си измислям.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Като сума колко пари от КТБ събраха досега?

Коментар

• Ей, и това ако не е СКАНДАЛ, не знам кое може да е скандал в България?

Скандалът с ментето Аликс Партнърс и КТБ нараства лавинообразно

Скандалът с компанията менте, която уж извършила проверка и написала доклада за КТБ "АликсПартнърсСървисис" набира скорост. От офиса на компанията в Западен Лондон, са извършили проверка по молба на front.bg във вътрешната си система и са потвърдили, че нямат никакви данни да са работили по казус, свързан с българската Корпоративна търговска банка.

„Не ни излиза нищо в системата,“ коментирала пред front.bg служителка на „Аликс Партнърс“ публикуванта по-рано във Фейсбук профила на Григор Лилов и след това във Фрог нюз информация, че фирмата "АликсПартнърсСървисис”, която е била наета да направи доклад за фалита на КТБ, няма нищо общо със световноизвестната и уважавана компания „Аликс Партнърс“.

Това означава, че някой е извършил измама, а държавата е наела неизвестна фирма, на която е платила за разследване и доклад, които нямат никаква стойност. Не само това, но има и въвеждане в заблуждение, което се наказва от закона, коментираха за Фрог нюз юристи.

Все повече факти сочат, че вероятно е извършена грандиозна измама, която няма аналог в българската и европейската история. мафията ни пробута. Докладът за фалита на КТБ може да се окаже фалшив и абсолютно незаконен. Разследването е направил журналиста Григор Лилов. Той доказва недвусмислено, че "АликсПартнърсСървисис” не е онази „АликсПартнърс” с поделения в Лондон и по целия свят и изключителна репутация!
                Излиза, че разследването за финансовата афера е било възложено и отчетено от никому неизвестна фирма, създадена само пет месеца преди да получи единствената си поръчка – тази за Корпоративна банка.
                Да ви припомня ли КОЙ сключи договорът за проверка с фирмата менте??

ГЕРБ я сключи! Мфиотите на БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

СоПоЛоВ си е обикновен идиот. Той не е трол. Просто е ощетен природно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    вече се хранят от антирусизъм троловете
                    Могат да стоят по 100 часа без сън и храна ,само да плюят по русия и путин....
                    ако нещо създаваха ,щяха да се конкурират с египетските роби .....

Коментар

Троловете Маранди и Иван еваха мамата и на тази тема. Тук няма политика, тук има само антирусизъм. 99% само се плюе по Путин и Русия. Явно Владимир Путин здраво е бръкнал в г.за на американците, та така са активирали троловете си.
                      вече се хранят от антирусизъм троловете

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Определено съм на земята и не чакам 500 години некво жуже да ме окупира ( "освабаждава" ).

П.П. Прочете ли, че спрямо договор от Одрин 250 хиляди българи са отвлечени от родните им места, понеже помагали на манголците във войната и подлежат на избиване.

Знаеш ли къде е Одрин? И защо само България не е обявяна като автономия? Въпреки, че тя е автономия от 1870 година, когато е признат БГ диоцез.

Имперската политика ще си я навреш на топло, моето момче. Няма да мине при българите, па доста се пробваха за 1600 години. Понял?

П.П. Сега изчезвате! ( понеже посегнахте на светинята България ), както изчезва всичко, което й посегне
                        Обективността определено ти куца: Това, да си дадеш сметка, че ВСИЧКО се прави с отчитане възможно най-много фактори, изобщо не стига до ума ти. Оказва се, че с ВСИЧКИ страни, които Русия е освободила, е постъпвано по напълно предвидим модел: Стъпка 1-ва : Автономия, стъпка 2-ра-независимост. Гърция, сърбия, Черна гора и т.н.
                        Още, чуждо ти е, че Русия си е давала сметка, кой държи босфора и дарданелите, кой си е у дома тук, и кой-за кратко. Тоест, ти НЕ разбираш, че руснаците, колкото и подла да ти се вижда политиката на царския двор /т.к.той управлява, а не мужикът/ нито са били идиоти, нито късогледи, както ти се ще да ги докараш. А ревът ти уж за "Империята" , вече отдавна ни е ясно, е номерът, свойствен на всеки луд /в случая, Програма/ с който -голям мерак, да се Отличаваш.
                        Първо, "мокрите", а после-"Лепкавите" бандити /на практика, малоу-мници/. Сещаш се /"Сам в къщи" 1 и 2...

Коментар

• +

Коментар

Тия двамата са слаба ракия пред радио"Гагаузия" ,Duty Free
                            Ти прочете ли комюникето от Жожо за 3 март?

Черно на бяло казва, че мрази плужеци, които му се мятат в краката, за да му лижат обувките.

Говори за ПАРТНЬОРИ! ( да ти обясня ли какво значи партньор )?

Не говори за БГ колхознически парцалеси .... ( давай пак и да видиш какъв шут ще има точно от жоженцето ).

Гнусни роби! Мрете, бре!

Коментар

Троловете Маранди и Иван еваха мамата и на тази тема. Тук няма политика, тук има само антирусизъм. 99% само се плюе по Путин и Русия. Явно Владимир Путин здраво е бръкнал в г.за на американците, та така са активирали троловете си.
                              Тия двамата са слаба ракия пред радио"Гагаузия" ,Duty Free

Коментар

• Е тука са снимките - който иска да ги гледа

http://babs71.livejournal.com/850014.html

Коментар

Working...
                                X