If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-хубавото на социализма е, че не може да се върне.
Той фалира, умря, капут, деад. Има още 2-3 страни дето го поддържат като Куба, Венецуела и Северна Корея. Ама и те нещо сдават фронта. Мадурко загубил парламентарните избори и сега се опитва да шътне парламента - типично по комунистически.
За младите семейства държавата даваше веднага кредити за строеж или покупка на жилище с ниски лихви и голям период на погасяване,безработицата беше около нулата и т. н..............................................
Сега, много мразим, някой да ме убеждава, че л...то е торта. Ми като за теб е торта, изяш го бе... в Пхенян!
Китайците имат поговорка която казва "Не ми хвали стоката,хвали ми пазара".Само
че вие с вашите чугуни на рамената,политически обременени с глупости не
можете го разбра,така че няма смисъл от дискусия.
Ох, и ти ми говориш за чугун... Попълни първо дупките в познанието, тогава ми говори за дискусии, само с полуучено и лозунги не става. Ако съдя по правописа си доста по-млад от мен, а чугуна вече са ти го наляли в главата... някак ми е странно - на такава възраст подобни убеждения, вероятно семейна обремененост...
За младите семейства държавата даваше веднага кредити за строеж или покупка на жилище с ниски лихви и голям период на погасяване,безработицата беше около нулата и т. н..............................................
Аха, а на Турция някой да и е забранявал да произвежда определени стоки или да развива дадени производства, защото трябва да се съобразява с насрещния план? Или пък да и е определял фиксирани цени? Що говорите глупости? Ми като не разбираш нещо, не коментираш, повярвай, някак по-добре ще се позиционираш в пространството... и сред хората...
Китайците имат поговорка която казва "Не ми хвали стоката,хвали ми пазара".Само
че вие с вашите чугуни на рамената,политически обременени с глупости не
можете го разбра,така че няма смисъл от дискусия.
Градовете бяха чисти и подредени, битовата престъпност беше рядко явление,сегашните нападения над стари хора бяха изключени,в държавата ни имаше ред,успехите ни в спорта бяха на световно ниво,само разрушаването на селското ни стопанство ни струва по сегашни цени 30-40 000 000 000 долара.
Мда, само дето не били долари ами преводни рубли и срещу българските домати стоят Трабантите на ГДР или Икарусите на УНР, или скъпоценния газ на СССР, или някакъв шит от Монголия...
Обема на една индустрия или цяла икономика можеш да го мериш само срещу пазара, а като няма свободен пазар, няма индустрия или икономика...
Градовете бяха чисти и подредени, битовата престъпност беше рядко явление,сегашните нападения над стари хора бяха изключени,в държавата ни имаше ред,успехите ни в спорта бяха на световно ниво,само разрушаването на селското ни стопанство ни струва по сегашни цени 30-40 000 000 000 долара.
Градовете бяха чисти и подредени битовата престъпност ,беше рядко явление,сегашните нападения над стари хора бяха изключени,в държавата ни имаше ред,успехите ни в спорта бяха на световно ниво,само разрушаването на селското ни стопанство ни струва по сегашни цени 30-40 000 000 000 долара.
Големият възход на Турция започна след 2000г след като руснаците си отвориха пазарите и вече няма преводни рубли ,а всичко се плаща в евро и долари.
Аха, а на Турция някой да и е забранявал да произвежда определени стоки или да развива дадени производства, защото трябва да се съобразява с насрещния план? Или пък да и е определял фиксирани цени? Що говорите глупости? Ми като не разбираш нещо, не коментираш, повярвай, някак по-добре ще се позиционираш в пространството... и сред хората...
Коментар