IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Ето какво би казал днес Апостолът ако видеше писанията на тукашните мурзилетки:
    .
    Приятел, пишеш що годе разумни неща, по форума не обиждаш много остро за разлика от другите фоби, но:
    1. Откъде си сигурен, че това, което си написал, е изречено от Левски?
    2. Ако (1) е вярно, защо предполагаш, че и днес (след близо 150 години) Левски би изрекъл същото?
    3. Смяташ ли, че ако Левски (а той е бил голям патриот да не кажа националист) навремето е имал работа и с други агенти (не само руски), е нямало да каже за тях същото?
    4., 5. и т.н. .... още колкото искаш, но имам доста по-приятни занимания и не ми се ГУБИ време тук ...

Общо взето форумът много изпростя, основно вследствие на фобските словесни полюции ...

Коментар

• Ето какво би казал днес Апостолът ако видеше писанията на тукашните мурзилетки:

Васил Левски: "С факти имам да докажа, че с руски агенти съм имал да работя, без да знам, в 69-то [1869 г.], единия препоръчан от одеските българи, пък не излезе така. Уловихме няколко шартанлъци и хайде - отдето е дошъл. Кога стане нужда, ще го кажем с всичките му работи. Цели сме изгорели от парене и пак не знаем да духаме."

Така че айде, както е казал Левски - кой откъдето е дошъл...

Коментар

• Прочее, птица в двигателя сваля какво ли не, хеле пък ,ако са били ято. Без забележки към леталата. Въпрос на късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Смешнико, да го караме до 140 години, а?
          Защо не? Има едно почетно звание за изпитаните: "Ветеран". Гарванът е ветеран, както и брадавичната свиня А10А, прочее. Само че, ние, нормалните човеци, гледаме на всичко това без твоите изкривявания, "Многолики".
          ...Или "многоНики"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Ей, кухавейко, именно фактът, че "е на 40 години" и още лети, доказва: Читава е. А на Земята не слиза това, де не се е издигнало.
            Смешнико, да го караме до 140 години, а?
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Въпросът е не на колко е години, а върши ли работа...
              ВЪРШИ.
              Питай ИДИШ-овците в Сирия ...
              Знам че ти е сложно да го разбереш, но можеш да се опиташ ...
              Или пробай да влезеш с някой друг ник - по-малко ТЪП от тоя...
              Никът не спасява, ако зад него е същият субект. ..., та дрънка.

Коментар

• Да ви напомня, че на 25.01.2016г. изтребител-прехващач МиГ-31 на военновъздушните сили на Русия се разби в Красноярски край, който е в Русия.
                http://www.youtube.com/watch?v=n2cJSo4HMSA
                Last edited by Ivan2015; 30.03.2016, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"
                  Щайгата е на 40 години, а ти, кратуно, ми джафкаш, че е читава!
                  Въпросът е не на колко е години, а върши ли работа...
                  ВЪРШИ.
                  Питай ИДИШ-овците в Сирия ...
                  Знам че ти е сложно да го разбереш, но можеш да се опиташ ...
                  Или пробай да влезеш с някой друг ник - по-малко ТЪП от тоя...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"
                    Аман от тролове без значение с по колко никове.

Щайгата е на 40 години, а ти, кратуно, ми джафкаш, че е читава!

Комунягата да си изчисли възможностите на мозъчето.
                    Ей, кухавейко, именно фактът, че "е на 40 години" и още лети, доказва: Читава е. А на Земята не слиза това, де не се е издигнало.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                      Медия съобщи, че в Московска област, която е в Русия е задържан 25 годишен местен мъж, който е заподозрян в сексуално насилие на две деца. Според руски следствени органи, задържаният млад мъж нееднократно е насилвал двете деца на своя позната.
                      http://www.rosbalt.ru/moscow/2016/03/30/1502287.html
                      добре си е свършила работата Московската полиция...
                      А Иване ,Нашето МВР никакво го няма ,това ли искаш да кажеш....

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Какво донесе Путин на Русия
                        В. Стоянов

Провален газопровод за Европа през Украйна.
                        Провален Южен поток през България.
                        Провал и на проекта за Турски поток.
                        Провал на политиката в Украйна - създаде си нов враг.
                        Хуманитарна криза в Донецка и Луганска република.
                        Хуманитарна криза в Кримския полуостров.
                        Агресия в Сирия - вместо ИДИЛ бомбардира противници на Асад.
                        Бомбардировки на цивилни обекти и невинни жертви в Сирия.
                        Провокации на руски самолети над Турция - провалени.
                        Уязвимост на руските самолети от сирийските бунтовници.
                        Бягство с подвита опашка от Сирия след разговори със САЩ.
                        Тръбопроводът Сила в Сибир се оказва блъф.
                        Самолети от пето поколение - също блъф.
                        Новите танкове могат да се движат, но на буксир.
                        Пълен провал на икономиката - със санкции и без западните технологии.
                        Провал на сътрудничеството с НАТО и ЕС.
                        Срив на руската рубла с 50% (от 5 ст. за рубла на 2,4 ст. - спрямо BGN).
                        Провал на курортното дело в Турция.
                        Докара НАТО до своите граници.
                        Команден център на НАТО в Грузия.
                        Подписване на договори за военно сътрудничество между НАТО и Швеция и Финландия...
                        Кувейт разреши натовски войски на своя територия
                        Ускори присъединяването на Украйна и Черна гора към НАТО.
                        Ускори присъединяването на Турция към ЕС.
                        Доведе до отваряне на Шенгенската граница на ЕС с Турция(визи).
                        Падане на визите за ЕС на Грузия и Украйна.
                        Реши проблемът с евтината работна ръка в Европа (бежанци).
                        Възкреси заплахата от терористични атаки в Европа и Турция.
                        Натресе бежанската вълна на най-близкия си съюзник в ЕС - Гърция.
                        ...и донесе смърт на руските войничета в чужди страни (да припомним поручик Голицин).

Медия съобщи, че в Московска област, която е в Русия е задържан 25 годишен местен мъж, който е заподозрян в сексуално насилие на две деца. Според руски следствени органи, задържаният млад мъж нееднократно е насилвал двете деца на своя позната.
                        http://www.rosbalt.ru/moscow/2016/03/30/1502287.html
                        Last edited by Ivan2015; 30.03.2016, 10:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Що го отбележиш, а? Или с панихида, или с фанфари? Аман от вас.

Я задай на трола въпроса колко Ф-16 са паднали през изминалите три месеца....

Коментар

Да ви напомня, че преди около месец в Русия се разби друг щурмови самолет Су-25 на военновъздушните сили на Русия, а пилотът на този самолет загина.
                            http://42.tut.by/486752
                            Иване, а другия самолет, дето падна вчера, що не го отбелязваш ?
                            Или не Ви дават ?
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Да ви напомня, че преди около месец в Русия се разби друг щурмови самолет Су-25 на военновъздушните сили на Русия, а пилотът на този самолет загина.

Знаеш ли колко Су 25 има ВВС на РБългария....

Коментар

Що го отбележиш, а? Или с панихида, или с фанфари? Аман от вас.

Коментар

Working...
                                X