IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Не точно 20, ами 15. И не "отхвърлени", ами окрадени. И "беркут"-ът си беше украински, ама какво са някакви си факти, налэ.
    Бе то и наШто ДС си беше уж "българско", както и сегашният му приемник денс-уит-ми, ама всъщност всички знаем към КОЙ, подписваха декларациите за вярност, служителите там.
    А за окрадените пари си прав, видя се от златните кенефи по резиденциите, къде са отивали всички пари, "подарени" от масква.....лично на местния губернатор.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Не знам, как оная бабичка нюланд успя да предизвика преврат и революция срещу добре въоръжените руски беркутовци, само с едни понички, а 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА официален подкуп на путлер, срещу еврообвързването на Украйна, бяха отхвърлени от гладните и боси украинци
      Не точно 20, ами 15. И не "отхвърлени", ами окрадени. И "беркут"-ът си беше украински, ама какво са някакви си факти, налэ.

Коментар

• Pyramid
        Това съобщение беше изтрито от aleks262. Причина: Моля спазвайте добрия тон
        Бих, бих. Ама натиснете го този човек да спре с тези безкрайни чаршафи с едно и също. Най-настойчиво моля пък аз. Неговото е безобразие, от месеци-едно и също, едно и също, едно и също...на вас как не ви писна, не знам. Сами сте си поели да ни пасете за всяка критика - би следвало, да е безпристрастна и всеобхватна. Ако той пусне такива чаршафи, и тях трийте, само страници се въртят с глупости.
        P.S.
        Прочее, в изречението "не се правиш на тъпанар" няма нищо обидно.
        Last edited by Pyramid; 07.04.2016, 12:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Ало трола ....без тролски номера....
          Пишем за украйна и намесата на чичо Сам там с разбиването на една държава за втори път след оранжевата революция.........А ти почваш с лични обиди...
          Ако ти отвърна ще ми изтрият поста...
          Знаем си номерата.....
          Не знам, как оная бабичка нюланд успя да предизвика преврат и революция срещу добре въоръжените руски беркутовци, само с едни понички, а 20 МИЛИАРДА ДОЛАРА официален подкуп на путлер, срещу еврообвързването на Украйна, бяха отхвърлени от гладните и боси украинци

Коментар

Добре си го казал - ЖИВУРКАНЕ, покрай руслямия!!!

Това правиш и ти.

Лошото, за такива, като вас е, че вече поне 100 години, украинците, както и почти всички съседи на раЗЗийската кочина ще я мразят и няма да искат да си живуркат покрай нея.

П.П. Но какво ли обяснявам на човек, който е свикнал да си ЖИВУРКА!
            Ало трола ....без тролски номера....
            Пишем за украйна и намесата на чичо Сам там с разбиването на една държава за втори път след оранжевата революция.........А ти почваш с лични обиди...
            Ако ти отвърна ще ми изтрият поста...
            Знаем си номерата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Ти си объркан в момента....
              Защо Чичо Сам се намеси в Украйна и то за втори пък и то с цел да предизвика конфликт в Европа....а не да реши проблемите на украйнците....
              Да си я вземе сега да си я гледа ....а не да я прехвърля на ЕС ,нема глупави....
              Само такива като теб ,който пеят за чужди интереси....
              Украйна си живуркаше покрай Русия ,лошо ,добре ,по скоро добре а сега ...само зле....
              Добре си го казал - ЖИВУРКАНЕ, покрай руслямия!!!

Това правиш и ти.

Лошото, за такива, като вас е, че вече поне 100 години, украинците, както и почти всички съседи на раЗЗийската кочина ще я мразят и няма да искат да си живуркат покрай нея.

П.П. Но какво ли обяснявам на човек, който е свикнал да си ЖИВУРКА!

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Загрижил съм, защото всичко започна от тях и заради тях. Тия е.аха мамата на Европейския съюз. Всички простотии, които стават в света сега, са заради тях и заради желанието на американците да си имат марионетна държавица в задния двор на Путин. Освен това съм имал вземане-даване с украински институции и граждани по работа и не мога да ги понасям. Мошеници, лъжци, крадци, и всичко друго гадно каквото можеш да се сетиш. Мястото им не е в ЕС.

Та затова сега злорадствам - знам че не е хубаво, ма не мога да се сдържа

Кажи три пъти Отче наш и ще ти е простено.....
                Last edited by aleks262; 07.04.2016, 11:42.

Коментар

Ти немаш угодия бе монти!

Ако ЕС подкрепя Украйна - Що я подкрепя?

Ако некои фашаги решат да не я подкрепят - Що не я подкрепят?

И всъщност ти на страната на фашагите ли си сега или на другите?

Объркан си?.....Не ми отговаряй!
                  Ти си объркан в момента....
                  Защо Чичо Сам се намеси в Украйна и то за втори пък и то с цел да предизвика конфликт в Европа....а не да реши проблемите на украйнците....
                  Да си я вземе сега да си я гледа ....а не да я прехвърля на ЕС ,нема глупави....
                  Само такива като теб ,който пеят за чужди интереси....
                  Украйна си живуркаше покрай Русия ,лошо ,добре ,по скоро добре а сега ...само зле....

Коментар

Споко бе мрежовик, кво си се загрижил толкова за украинците?
                    Или си от феновете на оня педал герт вилдерс, дето ликуваха вчера?
                    Ми то, ако някой обръща внимание на такива, като него, ти няма да припариш по на запад от белград бе.
                    За него ти си циганин, повече от арабелите, дето го шибат всекидневно.
                    Или щом е в угода на матушка, нема значение, че разни фашаги популистки трупат дивиденти?
                    Загрижил съм, защото всичко започна от тях и заради тях. Тия е.аха мамата на Европейския съюз. Всички простотии, които стават в света сега, са заради тях и заради желанието на американците да си имат марионетна държавица в задния двор на Путин. Освен това съм имал вземане-даване с украински институции и граждани по работа и не мога да ги понасям. Мошеници, лъжци, крадци, и всичко друго гадно каквото можеш да се сетиш. Мястото им не е в ЕС.

Та затова сега злорадствам - знам че не е хубаво, ма не мога да се сдържа
                    Last edited by aleks262; 07.04.2016, 11:39.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Ти немаш угодия бе монти!

Ако ЕС подкрепя Украйна - Що я подкрепя?

Ако некои фашаги решат да не я подкрепят - Що не я подкрепят?

И всъщност ти на страната на фашагите ли си сега или на другите?

Объркан си?.....Не ми отговаряй!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Бързаш.
                        Скоро ще им дадат, какво да грачат...
                        днес-утре...
                        ... но принципно е ясно - Путин е виновен..
                        ...
                        Новата интелектуална игра била.
                        Събира се отбор спецялисти.
                        в една сфера слагат 12548662568 заглавия от вестници.
                        теглят заглавие и за една минута, отборът трябва да каже, защо путята е виновен за това ...

Пуснах новина за Украйна и как са я изоставили нашето братя от ЕС ..
                        и Иванчо 2015 веднага ме затапи със стар пост от месеци,който е пускат поне 10 пъти и с цитата възлиза на 8К думи .........и то да е някаква важна новина ами за сода каустик.........
                        То бива толкова явно тролене ,ама само модераторите не го виждат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Бързаш.
                          днес-утре...
                          ...
                          теглят заглавие и за една минута, отборът трябва да каже, защо путята е виновен за това ...
                          Къф путин бе коле

Исландския премиер подаде оставка.

Камерън се обяснява там нещо.

Украинеца и той имАл сметки там.

Разни испански, френски орица си спреха премиерите на филми и т.н. ти пак путин, та путин.

Ма НЕМА путин бе! Той е невинен!...Ако не верваш, питай главпрокурора чайка

Коментар

• Мнеее, Кольо, по принцип виновен е Шорош, ельоменатити, юдумасонити и те така...

Теодор Михайлов
                            5 април в 22:14 · Sofia, Bulgaria ·

Сорос звънна. Знаеш ли, вика, къде е Исландия? Не, викам му аз. Що питаш? И той вика, ми нали им бутнах премиера днес, та сега дано да имат злато или петрол, че иначе язък за барута. Нямат май, само топли минерални извори имат, прецакал си се, му викам, освен ако не искаш да ходиш на еко-спа туризъм. Ох, вика, аз исках да бутна на Испания премиера, но тия лоши телефонни връзки виж до къде ме докараха. Викам му, ма внимавай бе, човек, ти така утре вместо Путин ше бутнеш Курникова. И тука той мълчи, явно не ми разбра смешката. И го питам, а при нас как е, има ли наши? И той вика, кви наши, соросоиди ли? Не, викам му, наши политици има ли? И той вика, ми май няма много, само Ердоган и още двама-трима. Викам му, бай Соросе, Ердоган е премиер на Турция, аз съм в България. И той вика, ебаси лошите телефонни връзки, на кой звъня аз бе, айде чао. И аз му викам чао. Сега не знам дали изобщо ще се обади пак, ебаси лошите телефонни връзки.

Коментар

Ало-о-о, грантаджиите? Кво стана бе? Нещо убавата мома Украйна май я леко понае.ха и я изоставиха в сълзи Крайно време беше разумът в ЕС да надделее. Мъка, мъка ,,,, и от Козяк няма указания ... да се чуди човек какво да пише във форума ....
                              Бързаш.
                              днес-утре...
                              ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ало-о-о, грантаджиите? Кво стана бе? Нещо убавата мома Украйна май я леко понае.ха и я изоставиха в сълзи Крайно време беше разумът в ЕС да надделее. Мъка, мъка ,,,, и от Козяк няма указания ... да се чуди човек какво да пише във форума ....
                                Що бе, Гошо? Пиши за крадливкото - другаря Пу. А може и за комсомолските му протежета в БГ с панамените шапки... Като казах комсомолци - ти не беше ли от същото котило? Нещо сметки в Панама...

Коментар

Working...
                                X