IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Среди задержанных «украинских диверсантов» оказались граждане России
    https://meduza.io/news/2016/08/11/sr...campaign=share

    Театральная постановка ФСБ
    http://www.svoboda.org/content/article/27914397.html
    Сценария


    Дори палатките на бандеровците са окрали от fotolia

    Нищо ново под слънцето. Русия напада Финландия през 1939 година точно с довода, да се бори срещу фашистите във Хелзинки. Сега се бори срещу фашистите в Украйна.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      Не се подвеждайте по НПО агитката, предаването на гюлениста на Ердоган е димна завеса, имаща за цел да отклони вниманието от ТЕМАТА на деня... На КримскоУкраинската граница има КазусБели. Убити са двама руски военни...

      Бате Ердо, заради пилота Олег Пешков и десантника, оня ден ходи в Питер да бие чело... Путин е с железни нерви, ПОКАЗА при свалянето на СУшката, че е добър играч и с лоши карти. Немския МИД каза, че няколко часа света е бил на границата на войната Русия-МАТО..... Дано има поне малко акъл в дебелите хохолски тикви

      Украинский диверсант: Операция была спланирована Министерством обороны Украины
      https://life.ru/t/%D0%BD%D0%BE%D0%B2...borony_ukrainy
      В Русия имат постоянна нужда от враг. Иначе няма кой да им е виновен за провалите.

      То и тука е така е. Все външни фактори са виновни за провалите.

      Коментар


      • Здрасти Дружина !

        Почти от година не съм наминавал насам, ама покрай все по-сдухващата се международна ситуация рекох да погледна докъде сте го добутали филите и фобите, току виж пък някой вземе да напише нещо смислено и интересно ... Защото наистина се случват безкрайно интересни неща - ето ви за пример Сирия, пъзелът се преподрежда с бясно темпо и за съжаление нас тук в България това съвсем пряко ни засяга. Ето ви един малък пример от днес:
        "TR Moskova B.elçisi ''Ankara, siyasi geçiş sürecinde Esad'ın Suriye liderliğine karşı değil'' /müthiş hızlı değişim!" - "#Turkey's Ambassador to Moscow says "Ankara does not oppose Assad leading #Syria during political transition".
        И това на фона на предстоящата визита на иранския външен министър в Турция - не знам какво точно ще става, но със сигурност в Доха и Ер Рияд шейхчетата напоследък са в тотален шаш, което мен лично много ме кефи

        Та така, теми за разговор има необятни, но за съжаление не и тук, не и в този така наречен форум

        Апропо, гледам моя любимец Маранди нещо поизчезнал, явно и за него вече летвата се е сринала прекалено, та сега е останал един сал Кандид да крепи фронта и да громи мурзилките (то пък едни мурзилки - мани бегай )

        Е как пък не ви писна да пишете толкоз елементарни простотии бе, ден след ден, месец след месец, година след година - направо ви се възхищавам на упорството !

        Прочее, дерзайте титани, так держать, дет се вика

        Ха доскоро виждане догодина, ако не са закрили Инвестора дотогава.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
          Руски медии съобщиха, че според предварителна оценка на Росстат, през второто тримесечие на 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял с 0,6 % спрямо второто тримесечие на 2015г.
          Изобщо не се изненадвам от тези данни.

          Да ви напомня, че според данни на Росстат през първото тримесечие на 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял с 1,2 % спрямо първото тримесечие на 2015г.
          Според данни на НСИ, през първото тримесечие на 2016г. брутният вътрешен продукт на България е нараснал с 2,9 % спрямо първото тримесечие на 2015г..

          http://www.gks.ru/bgd/free/B04_03/Is.../d01/vvp11.htm


          Руската икономика показва все повече признаци на оживление, съобщи агенция Bloomberg. Активизира се бизнесът, расте потреблението на електричество и се увеличава обемът на железопътните и контейнерни превози, което позволява да се твърди, че пулсът на руската икономика започва да бие по-силно.
          „Такъв фундаментален инфраструктурен сектор като електроенергетиката може да стане добра отправна точка за общото оздравяване на икономиката” – отбелязват анализаторите на „Ренессанс Капитала” Владимир Скляр и Анастасия Тихонова.

          През юли търсенето на електроенергия нарасна с 1,8% в сравнение с 1,6% през юни и 0,4% през май. Промишлените предприятия активно се включват в електромрежата и това донесло на енергетиката повече приходи. Всичко това говори, че икономиката се намира ва позитивен път, считат икономистите на „Ренессанс Капитала”.

          Положителна динамика проявяват и обемите на превозите от руските железници. За 7 месеца ръстът е от 1,8% в сравнение с миналата година, а превозените строителни материали са увеличени с 19%.

          Ако няма непредвидени шокове, през третото тримесечие БВП ще нарасне с 0,4% по отношение на предишния отчетен период, считат в руската Централна банка.
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Из " геройствата " на Хохлите:

            След историята с насилнците педофили от наказателния батальон „Торнадо” започнаха да изплуват на бял свят и други жестоки истории, свързани с „подвизите” на поредните „войни” от така наречените доброволчески батальони, пише „Руская весна”. Този път известната доброволка в „антитерористичната операция” от Мариупол Лилия Болбат в разказа си за „неизбежните във войната зверства” на своите подчинени спомена за случай, когато дузина украински военни 10 дни са изнасилвали малко момиченце, докато то не умряло.
            Ето и пълният ѝ разказ:

            Като човек, живеещ в зоната на антитерористичната операция, още от самото начало на войната, имам какво да кажа. Вече не е тайна, че мнозина отидоха да воюват не в името на своята страна. Не заради своя дом или семейство! Те дойдоха тук, заради плячката. В подразделенията попаднаха хора от кол и въже – с по 5 висши и неграмотни. И започнаха едни грабежи, разбойничества, мародерства, отвличания с цел откуп, убийства... Не, те не закачаха сепаратистите. Те закачаха всички, които имаха пари. Мен, в качеството ми на доброволец, започнаха да ме молят за помощ: взеха ми колата, ограбиха ме, взеха ми техниката...

            С ужас разбирах, че това са дела на „нашите”. Няколко пъти попадах в ситуация, когато доставяш помощ на военните и започваш да се молиш на Господ да си тръгнеш жива и здрава. Мен не ме закачаха, оказва се, само защото поради някакви си техни закони те не посягали на „ръката, която дава”.

            Да ви разкажа ли как дузина военни отвлякоха малко момиче и 10 дни я изнасилваха, докато детето не умря? Да разкажа ли как ме биха в автомобил с приклада и ми искаха ботите? Ти си доброволка! Помагай! Да разкажа ли как въоръжени хора идваха в заведенията на Мариупол, опираха пистолети в главата на собственика и го караха да ги храни безплатно. А след това в течение на месец, всеки ден, там организираха запои. Как спираха по пътищата всички коли и взимаха парите на хората в тях? Как държаха хората в подземия и ги биха, искайки пари?

            Грозна истина? Мерзка, нали? Но това си беше така!

            А когато тези „герои” бягаха още при първата опасност – в базите им намирахме спринцовки, бутилки от алкохол, всякакви боклуци и кутии от най-новата техника в търговските центрове на Донецк и други градове

            Не искам да защитавам нашата власт! Те много сгрешиха. Но преди всичко, преди да се застъпите за някого, първо разберете истината, дали си струва... В 90% от случаите, тези „герои” са си заслужили два доживотни затвора.
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Руски медии съобщиха, че според предварителна оценка на Росстат, през второто тримесечие на 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял с 0,6 % спрямо второто тримесечие на 2015г.
              Изобщо не се изненадвам от тези данни.

              Да ви напомня, че според данни на Росстат през първото тримесечие на 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял с 1,2 % спрямо първото тримесечие на 2015г.
              Според данни на НСИ, през първото тримесечие на 2016г. брутният вътрешен продукт на България е нараснал с 2,9 % спрямо първото тримесечие на 2015г..

              http://www.gks.ru/bgd/free/B04_03/Is.../d01/vvp11.htm

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Мераци, мераци... Война няма да има?, симетричен отговор няма да има... Икономически и политически средства ще бъдат обявени, може би утре, за справяне с подпиндосните украински терористи
                Ясен си. Значи вярно е обратното. По добре мълчи.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Нашите ше ги съдим в София..Времето наближава въпрос на три максимум четири години
                  От въжето висейки ли ще съдиш, комоне!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                    Глайвиц
                    Мераци, мераци... Война няма да има?, симетричен отговор няма да има... Икономически и политически средства ще бъдат обявени, може би утре, за справяне с подпиндосните украински терористи

                    Коментар


                    • Руска медия днес съобщи, че в така наречения от някои медии въоръжен конфликт в Северен Кавказ, който е в Русия, днес са убити 4 души.

                      Да ви напомня за съобщението на руски медии, че вчера в Дагестан, който е в Русия, е бил убит федерален съдия.

                      http://www.kavkaz-uzel.eu/articles/287368/
                      http://www.kavkaz-uzel.eu/articles/287341/

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Абе как се казваше онзи немски граничен град от 1939... Дето Гитлер създаде Казус бели с помощта на няколко затворника, облечени в полски униформи...
                        Глайвиц
                        Yeah

                        Коментар


                        • Арестованный в Крыму за причастность к диверсиям украинец оказался полковником
                          http://vz.ru/news/2016/8/11/826419.html
                          По данным издания, в боестолкновениях 7 и 8 августа Панов не участвовал. Однако он признался в подготовке терактов в Крыму и начал давать показания. По словам Панова, в его обязанности входил вывод с территории российского Крыма диверсантов после совершения ими подрывов стратегически важных объектов.

                          По данным ФСБ, участники диверсионно-террористической сети с Украины планировали серию терактов на объектах жизнеобеспечения Крыма и намеревались вызвать панику среди туристов и массовый отток гостей полуострова. По делу о подготовке диверсии были задержаны по меньшей мере семь человек, в числе которых граждане Украины и России.

                          Напомним, ФСБ России предотвратила две попытки прорыва в Крым диверсионно-террористических групп, организованных минобороны Украины. При этом попытки прорыва прикрывались массированным обстрелом со стороны сопредельного государства и бронетехникой вооруженных сил Украины. В результате погибли российские офицер ФСБ и военный. Все диверсанты задержаны и дают признательные показания.

                          Президент России Владимир Путин, говоря о попытке прорыва украинских диверсантов в Крым, заявил, что Украина вместо того, чтобы искать пути мирного урегулирования, перешла к практике террора. Он также заявлял, что Россия «не будет проходить мимо» ситуации, в результате которой погибли российские военнослужащие.

                          Коментар


                          • Абе как се казваше онзи немски граничен град от 1939... Дето Гитлер създаде Казус бели с помощта на няколко затворника, облечени в полски униформи...

                            Коментар


                            • Не се подвеждайте по НПО агитката, предаването на гюлениста на Ердоган е димна завеса, имаща за цел да отклони вниманието от ТЕМАТА на деня... На КримскоУкраинската граница има КазусБели. Убити са двама руски военни...

                              Бате Ердо, заради пилота Олег Пешков и десантника, оня ден ходи в Питер да бие чело... Путин е с железни нерви, ПОКАЗА при свалянето на СУшката, че е добър играч и с лоши карти. Немския МИД каза, че няколко часа света е бил на границата на войната Русия-МАТО..... Дано има поне малко акъл в дебелите хохолски тикви

                              Украинский диверсант: Операция была спланирована Министерством обороны Украины
                              https://life.ru/t/%D0%BD%D0%BE%D0%B2...borony_ukrainy

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Мне, предаде го БЪЛГАРИЯ...
                                България ангажимент да го пази не е поемала. Гражданство не е искано, не е давано. Нямам идея, дали е или не е чист косъмът му но, ако го предаде някой, е правителството. Аз тези не съм ги избирал, не съм ги назначавал, че да сесрамувам за тях. Но, ОПРЕДЕЛЕНО, това действие е предизвикано от страх и ужас. И какво остава на едни шушумиги, освен да се свият като посрани при първото скръцване със зъби на Едроаня? Да се свият и да си натискат парцалите, щото те и такива като тях разграбиха и сринаха страната, оставяйки я без сили и възможности да се противопостави.
                                ТЕЗИ не са представителна извадка. Тези са срамно изключение.

                                П.П.Интересно ми е как ще реагират либералите ;-)
                                Last edited by Pyramid; 11.08.2016, 21:43.

                                Коментар

                                Working...
                                X