Първоначално изпратено от Ivan2015
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеПомните ли, че през 1989г. на някои места в България щатският долар се продаваше на черно дори за 8 лева. През 1989г. някои хора в България плащаха за хубави дънки дори 200 лева, а тогава средната пенсия в България беше малко над 100 лева.
Един мой познат казваше, че ко мо не та та винаги гледат да ви излъжат. Същият мой познат казваше, че ко мо не та та се дразнят от факта, че аз винаги казвам истината.
Някой ще обясни ли защо през март 2016г. в Русия производството на костюми е намаляло с 35,6 % спрямо март 2015г.?
Някой ще обясни ли защо през първото тримесечие на 2016г. в Русия производството на костюми е намаляло с 30,2 % спрямо първото тримесечие на 2015г.?
Сравненията са направени и публикувани от Росстат.
Коментар
-
Помните ли, че през 1989г. на някои места в България щатският долар се продаваше на черно дори за 8 лева. През 1989г. някои хора в България плащаха за хубави дънки дори 200 лева, а тогава средната пенсия в България беше малко над 100 лева.
Един мой познат казваше, че ко мо не та та винаги гледат да ви излъжат. Същият мой познат казваше, че ко мо не та та се дразнят от факта, че аз винаги казвам истината.
Някой ще обясни ли защо през март 2016г. в Русия производството на костюми е намаляло с 35,6 % спрямо март 2015г.?
Някой ще обясни ли защо през първото тримесечие на 2016г. в Русия производството на костюми е намаляло с 30,2 % спрямо първото тримесечие на 2015г.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеДа ви напомня, че сега в България се продават телевизори с много по-добро качество и същевременно няколко пъти по-евтини в сравнение с продаваните през 1989г. в България нови телевизори.
Някой ще обясни ли защо през март 2016г. в Русия производството на електрооборудване, електронно оборудване и оптично оборудване е намаляло с 3,3 % спрямо март 2015г.?
Някой ще обясни ли защо през първото тримесечие на 2016г. в Русия производството на електрооборудване, електронно оборудване и оптично оборудване е намаляло с 1,8 % спрямо първото тримесечие на 2015г.?
Ало идиота , случайно да знаеш че София 81 е с белгииски лиценз.....по най добрите характеристики по онова време.....и на цени равностойни на тамошните....Един Хитачи струваше 1000 долара в Япония през 1986 г.
а едни дънки супер райфел във франция бяха по 50 долара....
а тук 20 долара
Та кажи пак за родените по години от 1980 г....чи ми писна да заобикаляш истината....
Коментар
-
Да ви напомня, че сега в България се продават телевизори с много по-добро качество в сравнение с продаваните през 1989г. в България телевизори. Голяма част от продаваните сега в България нови телевизори са няколко пъти по-евтини в сравнение с продаваните през 1989г. в България нови телевизори.
Някой ще обясни ли защо през март 2016г. в Русия производството на електрооборудване, електронно оборудване и оптично оборудване е намаляло с 3,3 % спрямо март 2015г.?
Някой ще обясни ли защо през първото тримесечие на 2016г. в Русия производството на електрооборудване, електронно оборудване и оптично оборудване е намаляло с 1,8 % спрямо първото тримесечие на 2015г.?
Сравненията са направени и публикувани от Росстат.Last edited by Ivan2015; 25.04.2016, 00:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеВсички знаят, че аз винаги казвам само истината.
Дори и децата знаят, че сега с една средна заплата в България може да се купят повече стоки, отколкото е могло да се купят през 1989г. с една средна заплата. Помните ли, че през 1989г. един цветен телевизор в България се продаваше за около 950-1000лева, а качеството на телевизорите, които се продаваха в България през 1989г. беше доста по-лошо от качеството на сегашните нови телевизори.
Някой ще обясни ли защо през първата половина на 2014г. в Куба са купени толкова малко нови леки автомобили?
Според медии, през първата половина на 2014г., тоест за 6 месеца в цяла Куба са продадени само 50 нови леки автомобили. Четете статията от линка.
http://www.investor.bg/novini/444/a/...ugodie-175388/
Сега няма ли цветни телевизори за 16 бона.....
Ало идиота та то качеството на радиото през 1900 година е било по лошо от качеството на радиото през 1945 г....и в цената е два пъти по ефтино...
А през 1400 година пощенските гълъби са били по зле от пощенските гълъби през 1600 г...
А то това за средната заплата сега мога да си купя с нея около 300 билета а преди 6 хиляди и най важното че ме возят същите икаруси и сетри както тогава........Last edited by Монти; 24.04.2016, 23:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНякой ще обясни ли защо в Куба има толкова малко леки автомобили?
Както казваше един мой познат, ще ви дам жокер. Според медии едва от началото на 2011г. в Куба е било разрешено на хората да купуват и продават автомобили, но това разрешение на практика се е отнасяло само за автомобили втора употреба, тъй като според медии едва от началото на 2014г. в Куба е било разрешено на хората да купуват нови вносни автомобили.
Четете статията и гледайте видеото.
http://novanews.novatv.bg/news/view/...обили-в -куба/
http://www.globalreligiousfutures.or...#/?c0=37&c1=58
http://www.ifitweremyhome.com/compare/BG/CU
Коментар
-
Всички знаят, че аз винаги казвам само истината. Един мой познат казваше, че ко мо не та та винаги гледат да ви излъжат. Същият мой познат казваше, че ко мо не та та са недоволни, че аз винаги казвам истината.
Дори и децата знаят, че сега с една средна заплата в България може да се купят повече стоки, отколкото е могло да се купят през 1989г. с една средна заплата. Помните ли, че през 1989г. един цветен телевизор в България се продаваше за около 950-1000лева, а качеството на телевизорите, които се продаваха в България през 1989г. беше доста по-лошо от качеството на сегашните нови телевизори.
Някой ще обясни ли защо през първата половина на 2014г. в Куба са купени толкова малко нови леки автомобили?
Според медии, през първата половина на 2014г., тоест за 6 месеца в цяла Куба са продадени само 50 нови леки автомобили. Четете статията от линка.
http://www.investor.bg/novini/444/a/...ugodie-175388/Last edited by Ivan2015; 24.04.2016, 23:32.
Коментар
-
Връща ли се Малкият Мустак ???
ДЕСНИЯТ И АНТИЕМИГРАНТСКИ КАНДИДАТ НОРБЕРТ ХОФЕР БЕЗАПЕЛАЦИОННО ДОМИНИРА НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В АВСТРИЯ !!!
http://www.blitz.bg/news/article/407596Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеДори и децата знаят, че сега стандартът на живот в България е по-висок в сравнение с 1989г. и сега продължителността на живота на хората в България е с около 3 години по-висока в сравнение със средната продължителност на живота през 1989г.
Сега средната продължителност на живота на хората в България е с около 3 години по-висока от средната продължителност на живота на хората в Русия.
Да ви напомня, че по показателя средна продължителност на живота на хората, Русия е на последно място в Европа.
Някой ще обясни ли защо са толкова ниски средната заплата и средната пенсия в Куба?
Децата "знаят", че преди 1989 година хората в България не са имали GSM-и и лаптопи, ама не знаят, че никой на света не е имал !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеДори и децата знаят, че сега стандартът на живот в България е по-висок в сравнение с 1989г. и сега продължителността на живота на хората в България е с около 3 години по-висока в сравнение със средната продължителност на живота през 1989г.
Сега средната продължителност на живота на хората в България е с около 3 години по-висока от средната продължителност на живота на хората в Русия.
Да ви напомня, че по показателя средна продължителност на живота на хората, Русия е на последно място в Европа.
Някой ще обясни ли защо са толкова ниски средната заплата и средната пенсия в Куба?
та пак през 1988 г сме 9 милиона а сега сме 6 ....то бива наглец ама ти си ни в повече.....
Билетчето през 1980 г е 4 стотинки....а сега леф и 60 стотинки....
Ало лъжеца докога ще ни пускаш нверни данни....
Хляба 20 ст а сега лефче....
парното 20 лева а сега 200 лв...
Дай статистиката ...а не полюции на кокошка...
Коментар
-
Дори и децата знаят, че сега стандартът на живот в България е по-висок в сравнение с 1989г. и сега средната продължителност на живота на хората в България е с около 3 години по-висока в сравнение със средната продължителност на живота през 1989г.
Един мой познат казваше, че ко мо не та та се дразнят от това, че аз винаги казвам истината. Същият мой познат казваше, че ко мо не та та винаги гледат да ви излъжат.
Някой ще обясни ли защо са толкова ниски средната заплата и средната пенсия в Куба?Last edited by Ivan2015; 24.04.2016, 23:07.
Коментар
-
Под натиска на САЩ, ЕК направи нови отстъпки в изискванията си за ГМО. Става въпрос за отмяната на правно становище, според което трябваше нов вид генетично модифицирани организми да бъдат подложени на изследвания, за да се провери крият ли риск за здравето, както и да се регламентира етикетирането им върху стоки на европейския пазар, включително в България. Това становище на ЕК обаче е отложено за неясен период от време.
Натискът на САЩ и на големите корпорации цели отстраняване на стандарти, които пречат на търговията с американски стоки, в случая - изискванията на ЕС за продукти с нови ГМО. Идеята е да се проправи път на Трансатлантическото споразумение за партньорство и инвестиции (ТПТИ), което предстои Щатите и Европа да подпишат, се посочва в анализ на "Труд".
Кореспонденция и вътрешни документи на ЕК разкриват интензивно лобиране в ЕС от представители на САЩ за пренебрегване на строгите правила за ГМО, за които се изисква изпитване за безопасност и етикетиране. Това стана ясно след процедури за достъп до обществена информация, поискана в края на 2015-а от неправителствени организации на Стария континент.
В понеделник, 25 април, в Ню Йорк започва пореден кръг от преговори за ТПТИ. Срещу секретността на търговското споразумението и срещу риска, който то носи от занижаване на европейските стандарти за безопасност на храни и стоки, в ЕС има подписка и периодично се се организират протести. В събота в Хановер близо 30 хил. германци изразиха недоволството си от ТПТИ.
новия голям брат работи по съкратени срокове за ликвидирането ни като нация...
къде е лъжеца иван да обясни какво е ГМО ....
А Иване само комунистите са против този договор....
нека никой не гласува за комунистите....зада ни ликвидирате по скоростно....
разбра ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАбе имам някакъв спомен че са правили подобна дивотия по времето на комунизма, ама мисля че и сега се канят. Скачал съм като ученик с парашут и твърдя, че е голямо удоволствие, ама проклет да съм ако се съглася да ме затворят в тенекиена кутия и да ме спуснат от 1000-2000 метра. И да стоя да чакам дали парашутът ще се отвори или ако се отвори дали няма да се откачи.
Както и да е, все пак това е скъпо удоволствие и се практикува рядко по учения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАбе имам някакъв спомен че са правили подобна дивотия по времето на комунизма, ама мисля че и сега се канят. Скачал съм като ученик с парашут и твърдя, че е голямо удоволствие, ама проклет да съм ако се съглася да ме затворят в тенекиена кутия и да ме спуснат от 1000-2000 метра. И да стоя да чакам дали парашутът ще се отвори или ако се отвори дали няма да се откачи.,спускаха десантни машини с екипажа....
мисля че руски бяха ..
Коментар
Коментар