аз имам въпрос към равновесие, дето се е маскирал на патка... след като си заредиш хладилника, дали се освобождаваш от робство
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от barbaronАко имаше малко мозък в празната ти тиква - щях да ти обяснявам кой, кога, какво, как
Нали каза че си заминал 82г , ами че по това време ДС беше в силата си. Разбира се може да разкажеш още веднъж тази приказка- а бе втория ти ник да не е маранди- той поне си признава че е фантазичар/ каквото и да значи/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
На поле танки грохотали
Как предположил в беседе с ТАСС источник в ракетно-космической отрасли, аппарат нанокласса SamSat-218, видимо, не включился. На совместном заседании создателей спутника – представителей Самарского государственного аэрокосмического университета и Ракетно-космического центра "Прогресс" – будет принято решение о том, стоит ли продолжать попытки установить связь или признать аппарат потерянным.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuck Разгледай мнениенямя лошо, може да е добър и човек въпреки всичко!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБарби се хвали колко бил демократ и как излязъл навън, само че удобно пропуска че за да излезеш на работа в чужбина и то на такава длъжност трябваше да си минал първо през стъргалото- картончета,доносчета и други такива. Но той смята че като плюе комунистите и това е новата индулгенция към новите му господари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scrooge McDuckМай да ни оставят и ти И ТАКИВА КАТО ТЕБ.И РУСИЯ да си решаваме ние какво ще!! Но уви има ви ВАС И ТАКИВА КАТО ТЕБ, има и СТАЛИНСКА КОНСТИТУЦИЯ!! ??
Барбароне, я ни запознай за кое отделение доносничеше през онова време и това вярно ли е, щото как си занимал навън тогава??? Разкажи, ни не е честно иначе!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеХич да не ти и пука. Такъв е матряла... Чакаме братушките да ни освободят от робство
На поле танки грохотали
https://www.youtube.com/watch?v=da1e9Sz8I8k
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеруснаците все на куци коне залагат
смениха волен с валери симеонов и каракачанов и те на бърза ръка се показаха също толкова неадекватни простаци като сидеров.
На поле танки грохотали
https://www.youtube.com/watch?v=da1e9Sz8I8k
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеБългарските политици са загубили субектност! Боци ме интересува толкова, колкото ме интересува зеления храст пред нас... Или пък Рошко, който го назначиха чрез изборни фалшификации. Помним депутатите на ГЕРП с чувалите...... Нашите политици са изпълнители, те са трансмисионен механизъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСтига бе човек, какво толкова всички са се втренчили в руснаците, бай тошо казваше- те ще се оправят имат повече от Менделеевата таблица, да му мислим ние.
Погледни какво съм пуснал от григор лилов и коментирай него- държавен банкер с апартамент в монако и яхта с местодомуване пак в монако.
Никой не коментира важните неща за бг- всеки коментира русия
Даже ме устройва Боковци, Рошковци, Прокофиевци да озеленяват, да строят екопътеки, кози пътеки, да санират, да строят зелени мощности, до строят пътища, да строят говорящи спирки, да крадат, да печелят обществени поръчки, да вземат кредити, да приватизират, да концесионират.... Колкото по-бързо обезкостят държавата, толкова по.бързо ще стигнем дъното и от там насетне изплувамеLast edited by Макс; 07.05.2016, 22:53.
Коментар
-
Коритаров: Русофилството е безпросветна ниша за социално примитивни и необразовани хора
Русия влезе в образа на Хитлерова Германия
С оставката си Първанов доказа, че е от най-слабите политици у нас
Прегръдката на социалистите с Атака е като пакта „Рибентроп-Молотов”, но какво може да се случи с БСП, след като идеолозите й са Мая Манолова и Антон Кутев, казва иронично пред
Коментар
-
„Преминавайки през огъня, ние станахме смели до безразсъдство.
Бомба, отрова, разстрел
– ето нашата нова психология.”
Васил Коларов (14 декември 1925 г.)
„И аз сега казвам, недостойно бе за мен и за мнозина, които мислиха като мен, да се подчиняват безпрекословно на едно безумие. Човек, който като краен садист решава да обезглавява стотици и стотици ценни живота, който забравя след това, че за неговия престъпен порок ще плаща цяла класа, не може да бъде комунист.”
Цола Драгойчева (1925 г.)
КАКВА КЛАСА СТЕ ВИЕ ВЕ, НЕКАДЪРНИЦИ ЧЕРВЕНИ?????СЪСЛОВИЕ НА СЕЛЯНИ ЩЕ СТАВА СЛОЙ В ОБЩЕСТВОТО, ЖАЛКО АНДРЕЙ КАРЛОВИЧ ЛУКАНОВ НЕ УСПЯ СЪС ТАЗИ НЕГО КОНСТИТУЦИЯ, СТАЛИНСКА.. ВАЛИДНА ВСЕ ОЩЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА НИ АНЕКСИРА, НИЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ С ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ ТУК!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеПоствам какво притежава новия руски изстребител и какви технологии са постигнали руснаците за ужас на нашите прости антикомунисти:
Тези РУС (ръчка за управление на самолета) и РУД (ръчка за управление не двигателите) на Су-35 са „накичени” с толкова бутони, гашетки, ключове и многопозиционни превключватели, каквито няма на нито един джойстик за игри.
http://www.blitz.bg/news/article/410422
https://www.youtube.com/watch?v=QmRjd7P26jQ
ДА И ДОСТА НЕКАДЪРНИЦИ !!!!!
ЕТО ТОВА, КОЙ ДА ГО ГЛЕДА ПРЕДИ ДА ПУСКА ТУКА НЯКАКВИ СИ ОЩЕ НАУЧНИ РАЗРАБОТКИ!!!
Колко пари РУБЛИ, ХАРЧИ ПУТИН ЗА ОРЪЖИЯ И КОЛКО САЩ??
МЕКО КАЗАНО НЕКАДЪРНИЦИ!!! US Air force STEALTH UAV armed with LASER GUN to kill S-400 defence
Това сега ли го разбрахте, ами да то на село няма интернет, както в Русия .ахах
Last edited by DutyFree; 07.05.2016, 22:36.
Коментар
-
Мосийчук: 2 мая в Одессе - это победа над "русским миром". ВИДЕО
Улики: За трагедией в Одессе 2 мая 2014 года стоит Россия. ВИДЕО
Това не са МЕРОПРИЯТИЯ НА ПУТИН НЕ, ВЪВ БЪЛГАРИЯ СЪЩО!!! ??? аххахах
Last edited by DutyFree; 07.05.2016, 22:33.
Коментар
Коментар