IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Да ти отговарям лиии... май не говорим на един език, я помоли някой възрастен да ти обясни...
    Кое да ми обясни.....че си взел правото с връзки...
    кое се води за дипломатическа служба....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Та тя даже като комисар има по малко 18 месеца а и трябват 30....
      А че била в световната банка ами там да не е била от квотата от зимбабве....
      Що се излагаш....
      Да ти отговарям лиии... май не говорим на един език, я помоли някой възрастен да ти обясни...

Коментар

Дипломатически мандат или пост в международна организация не се броят... Никакъв проблем пред КС...

Та тя даже като комисар има по малко 18 месеца а и трябват 30....
        А че била в световната банка ами там да не е била от квотата от зимбабве....
        Що се излагаш....

Коментар

Сталинка нема и пет дни един след друг в държавата да е пребивавала ...
          ще я резне КС .....
          Дипломатически мандат или пост в международна организация не се броят... Никакъв проблем пред КС...

Коментар

Бе да ти кажа, не съм му най-големия фен, има някои кривици, но като президент беше сигурно най-адекватния и успешен, който сме имали в историята ни като република. Няма нищо общо с Куневицата. За европейския пост си прав и аз смятам, че му готвят такъв и мисля, че добре ще представя България (каквато не е, в смисъл нашенската селяния и дембелщина, няма как да я видиш през човек като Плевналиев).

Не знам що си мисля, че ще ги разменят с Кристалина - тя президент, а Плевналиев комисар...
            Сталинка нема и пет дни един след друг в държавата да е пребивавала ...
            ще я резне КС .....

Коментар

Ти днес да не си ФЕН НА ФЮРЕРА..... още малко и ще станеш свръхчикчирик.....
              В момента ловя бас дали си е заслужил заплатката в някоя международна институция в Щатите или ЕС....той е същия като Кунева продава страната заради едни сребърници....
              Бе да ти кажа, не съм му най-големия фен, има някои кривици, но като президент беше сигурно най-адекватния и успешен, който сме имали в историята ни като република. Няма нищо общо с Куневицата. За европейския пост си прав и аз смятам, че му готвят такъв и мисля, че добре ще представя България (каквато не е, в смисъл нашенската селяния и дембелщина, няма как да я видиш през човек като Плевналиев).

Не знам що си мисля, че ще ги разменят с Кристалина - тя президент, а Плевналиев комисар...

Коментар

Ми ако под "народ" разбираш последователите на учиндолския галош - ок, но аз пък не познавам качествен човек с негативно отношение към Плевналиев...

А пък изобщо да го сравняваш с Гоцата е все едно да сравняваш Каспичан 9да ме извиняват хората от там) и Париж...
                Що не си смъкнеш американските очила, опръскани с нещо бяло, та не виждаш?
                То вярно няма място за сравнение... Гоце беше преизбран със 75% от гласовете, а тоя мърльо изобщо няма да се кандидатира, щото дори и той се знае...
                Дребен чехъл, поставен по изключително комичен и обиден за него начин на стола, да го топли за банкянския сикаджия.

Няма изобщо място за сравнение.

п.п. Това бялото на очилата ти не е мляко.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ми ако под "народ" разбираш последователите на учиндолския галош - ок, но аз пък не познавам качествен човек с негативно отношение към Плевналиев...

А пък изобщо да го сравняваш с Гоцата е все едно да сравняваш Каспичан 9да ме извиняват хората от там) и Париж...

Ти днес да не си ФЕН НА ФЮРЕРА..... още малко и ще станеш свръхчикчирик.....
                  В момента ловя бас дали си е заслужил заплатката в някоя международна институция в Щатите или ЕС....той е същия като Кунева продава страната заради едни сребърници....

Коментар

"Изключително чиста, зелена, подредена, весела, много красива", а в мазето на Любянка мръсно, влажно, мирише на мухъл, а водещият офицер набива, набива, набива тва пусто канче...
                    Да, Москва е много красива, чиста и зелена. Няма нищо общо с клоаката София.

Но не знам как е в мазето на Лубянка. Щом казваш че е така, явно си бил там, ама не ми е ясно защо са те пуснали. Като дойде времето ще питам и ще си поправят грешката. За тебе еднопосочен билет за Сахалин. Или Магадан.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Оценката за мръсника Плевньо я дава БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Няма до сега друг президент с толкова лош рейтинг сред народа. Дори ренегата Гоце в най-лошите си времена имаше по-висок рейтинг от тоя.

Коментар

Мда, те в Европа чакат някъв сельо да дава оценка на качествен човек...

Първо беше Съвета на Европа:
                        Оценката за мръсника Плевньо я дава БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Няма до сега друг президент с толкова лош рейтинг сред народа. Дори ренегата Гоце в най-лошите си времена имаше по-висок рейтинг от тоя.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Ммм не.
                          Ходих да видя една красива европейска столица. Изключително чиста, зелена, подредена, весела, много красива.
                          За съжаление другарят Путин не ме покани на трибуната да гледам Парада. Бил съм от натовска държава.... А пък аз се пенсионирах преди продажните политици да ни вкарат в агресивния блок НАТО, ама другарят Путин каза, че заради идиоти като Чехльо вече не ни смятат за приятели.
                          "Изключително чиста, зелена, подредена, весела, много красива", а в мазето на Любянка мръсно, влажно, мирише на мухъл, а водещият офицер набива, набива, набива тва пусто канче...

Коментар

Бре, ма ти на крака ли им одиш (за инструктаж)...
                            Ммм не.
                            Ходих да видя една красива европейска столица. Изключително чиста, зелена, подредена, весела, много красива.
                            За съжаление другарят Путин не ме покани на трибуната да гледам Парада. Бил съм от натовска държава.... А пък аз се пенсионирах преди продажните политици да ни вкарат в агресивния блок НАТО, ама другарят Путин каза, че заради идиоти като Чехльо вече не ни смятат за приятели.

Коментар

• Мда, те в Европа чакат някъв сельо да дава оценка на качествен човек...

Първо беше Съвета на Европа:

а днес и Европейския Парламент:

Коментар

Браво на президента!

Плевнелиев пред Европарламента: Крим е Украйна, а Украйна е Европа

"Аз съм горд проевропейски президент на проевропейска нация", каза им българският президент

http://clubz.bg/40620-plevneliev_pre...rajna_e_evropa
                                Хехеее!
                                Гордият гейропейски прецедент обаче няма да се кандидатира за втори мандат....
                                Щото знае че няма никакъв, ама никакъв шанс. А няма шанс защото то мърльо не представлява българския народ.

Тоя просто се натяга на натовските си събратя за да го сложат на някой пост някъде, където политическата НУЛА Плевню ще се изживява като фактор. Той обаче си е обикновен лапач на американски пи.ки.

Коментар

Working...
                                X