IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
    Ми кат могат що не се пробват.Там дето са могли са пробвали.И ядоха и бой.
    Ми не знам ти кажи. Ти каза, че искат да вземат нефта на Русия.

Според мен много по-лесно ще вземат нефта на Венецуела, пък е и повече.

Що да се морят с Русия, пък и много бомби има Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Верно ли са заради нефта и газа.

Ма тя Венецуела им е у задния двор на Американците. Могат да я демократизират за 2 седмици. Пък и Венецуела е с доказано най-големите залежи на нафта.

Да не говорим че Норвегия и тя е богата на нафта и е член на НАТО даже - строят една голяма американска база там и после заставят правителството да им дава нафтата без пари и са готови. При тва няма толкоз кал и студ кат в Сибир.

Ми кат могат що не се пробват.Там дето са могли са пробвали.И ядоха и бой.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
        Е нали си математик?Ми ще ти кажа у Македония нема нефт газ и целата менделеева таблица.На американците голтаци не им трябват те са там където има кво да се граби.Ама Путин не дава.Ше се научат да живеят скромно с каквото имат
        Верно ли са заради нефта и газа.

Ма тя Венецуела им е у задния двор на Американците. Могат да я демократизират за 2 седмици. Пък и Венецуела е с доказано най-големите залежи на нафта.

Да не говорим че Норвегия и тя е богата на нафта и е член на НАТО даже - строят една голяма американска база там и после заставят правителството да им дава нафтата без пари и са готови. При тва няма толкоз кал и студ кат в Сибир.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          АБВ ще опитва да събере БСП и националистите за общ кандидат-президент
          http://www.segabg.com/article.php?id=808335

Как ли ще се наричат тези "обединени националисти и социалисти"

Някой сеща ли се за подходящо наименование на този...франкенщайн....ама да не е откровено - националсоциалисти или комунисти, че много бие на очи.
          Това е уникум композиция на ДоСадниците. След агент Гоце сега пробутват и агент Иван за президент. Първият като не успя да я довърши Милата Родина, вторият дано пък се справи. Всичко това планирано преди трийсетина години. Тея верно не са мръднали от чугунените калъпи.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            Винаги съм се чудил, примерно, защо една Македония, която е заобиколена от натовски държави (Гърция, България, Албания) не се чувства застрашена, а Русия се чувства?

Въпреки че Русия има доста по-голяма армия от Македония.

Същото важи и за Швейцария - примерно. Да не говорим, че Швеция и Финландия не са членки на НАТО - опитват се да спазват някакъв неутралитет, но се чувстват повече застрашени от Русия, отколкото от НАТО.

Е тва винаги ме е глождело, защо аджеба Русия се чувства застрашена от НАТО, а Македония не.

Е нали си математик?Ми ще ти кажа у Македония нема нефт газ и целата менделеева таблица.На американците голтаци не им трябват те са там където има кво да се граби.Ама Путин не дава.Ше се научат да живеят скромно с каквото имат

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              не се ли усеща как тия кавали, провокират русия.
              Винаги съм се чудил, примерно, защо една Македония, която е заобиколена от натовски държави (Гърция, България, Албания) не се чувства застрашена, а Русия се чувства?

Въпреки че Русия има доста по-голяма армия от Македония.

Същото важи и за Швейцария - примерно. Да не говорим, че Швеция и Финландия не са членки на НАТО - опитват се да спазват някакъв неутралитет, но се чувстват повече застрашени от Русия, отколкото от НАТО.

Е тва винаги ме е глождело, защо аджеба Русия се чувства застрашена от НАТО, а Македония не.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                И нещо ,което не е майтап и ми е гадно....но....sad but thrue...

Канадският Върховен съд легализира и узакони секса с животни

Canada Legalizes Sex With Animals. What an evil wicked generation full of the devil and on the road to hell
                By Walid Shoebat on June 10, 2016 in Featured, General

http://shoebat.com/2016/06/10/canada...-road-to-hell/

Most bestiality is legal, declares Canada's Supreme Court

Sex acts with animals are legal in Canada, so long as there is no penetration involved, according to a surprise ruling issued by the Supreme Court.
                http://www.independent.co.uk/news/wo...-a7073196.html
                Тя тая евроатлантическа ценност не е от вчера

Коментар

• Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение
                  Да, харесвам повече холивудските филми, отколкото руските бози. Преди 10.11.1989 хората питаха -- Филмът руски ли е или е хубав? Напомням ти, ако не си пиеш гинко-билобата редовно!

Да беше избрал нещо по-сериозно. Че то да с... в яма и да не се препълни за 200 години срам бе !!!

На 200-те години са твоите любимци рушняците! Преди това ги е нямало на картата е имало само Тартария! Ето ти е карта! Чети бе!

Нали четеш къде е Европа, и къде Тартария!
                  Признанието че гледаш холивудски бичкии доказва умственото ти равнище.Повече кво да коментирам

Коментар

И нещо ,което не е майтап и ми е гадно....но....sad but thrue...

Лошо. Като отидете в цивилизацията ще ви почнат от летището.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Ще посрещаш някого? Лошо няма..
                      Ето какво се налага, да вършат съюзниците на България, заради лакомията на руските царе, вождове, секретари и комисари.

НАТО ще базира своя бригада край БългарияРумъния е поискала разполагане на съюзнически сили за усилване на отбраната в Черноморския регион

НАТО възнамерява да разположи свои бойни формирования на територията на северната ни съседка Румъния. .....
                      не те ли притеснява, че заради американски интереси ще се окажем военен полигон?
                      не се ли усеща как тия кавали, провокират русия.
                      знаеш ли защо японците попиляха ония солджъри в пърл харбър?
                      а това, че американците са могли да не го допуснат
                      препоръка е

Коментар

• И нещо ,което не е майтап и ми е гадно....но....sad but thrue...

Canada Legalizes Sex With Animals. What an evil wicked generation full of the devil and on the road to hell
                        By Walid Shoebat on June 10, 2016 in Featured, General

http://shoebat.com/2016/06/10/canada...-road-to-hell/

Most bestiality is legal, declares Canada's Supreme Court

Sex acts with animals are legal in Canada, so long as there is no penetration involved, according to a surprise ruling issued by the Supreme Court.
                        http://www.independent.co.uk/news/wo...-a7073196.html

Коментар

• След новото двойно убийство на полицаи във Франция ,Путин е предложил на колегата си Оланд да изпрати няколко стотин футболни запалянковци за справяне с терористичния проблем....

Коментар

Абу Бакр ал Багдади е бил убит при битов инцидент, възникнал при опит за паркиране на автомобилен конвой на ДАЕШ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                              Някои медии съобщиха, че лидерът на ИДИЛ Абу Бакр ал Багдади е починал от раните си, след като е бил ранен при въздушен удар на оглавяваната от САЩ коалиция, бореща се срещу ИДИЛ. Надявам се скоро да разберем дали наистина лидерът на ИДИЛ е мъртъв.
                              Абу Бакр ал Багдади е бил убит при битов инцидент, възникнал при опит за паркиране на автомобилен конвой на ДАЕШ.

Коментар

• АБВ ще опитва да събере БСП и националистите за общ кандидат-президент
                                http://www.segabg.com/article.php?id=808335

Как ли ще се наричат тези "обединени националисти и социалисти"

Някой сеща ли се за подходящо наименование на този...франкенщайн....ама да не е откровено - националсоциалисти или комунисти, че много бие на очи.

Коментар

Working...
                                X