IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Ша прощааш, ама чел сам я...
    НЕ СТРУВА.
    За афтора, нема се изкажа, от уважение към починал човек.
    Ми добре, дай тогава твои си, лични размисли, относно разликите в двете изповядвани идеологии.
    Аз освен в отношението, към частната собственост, не откривам особени разлики. И то тази разлика, пак не е в полза на мамашата ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      [/COLOR]

Приятелче ,ти прочете ли какво си написал.....
      Да не си прегрял....още е рано ...
      Особено ме Впечатли с това ...Унищожените милиони българи ....
      Демография бе монти, във всяко поколение унищожавате милиони.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Мнеееее, де ша имат!

МислА, дека требва да попрочетеш книжката на обичания от вас желю-жабата "ФашизЪма" и после да сА позамислиш и да посочиш барем 10 разлики.
        Ша прощааш, ама чел сам я...
        НЕ СТРУВА.
        За афтора, нема се изкажа, от уважение към починал човек.
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          На комунистите не ви е в насилието проблемът, съвсем естествено е да се опитваш да унищожиш враговете си. Проблемът ви е, че сте глупави до безобразие, дори когато сте образовани. А когато глупавите управляват държавата се получава това с унищожените милиони българи. И макар, че в повечето случаи се опитвам да пиша на шега, нямаш представа колко ме е гнус от такива плазмодии взели се за хора.

Приятелче ,ти прочете ли какво си написал.....
          Да не си прегрял....още е рано ...
          Особено ме Впечатли с това ...Унищожените милиони българи ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            гледам че още си в координатната система комоне-седераст... Ако Народния съд изби около 30000 гниди, които в болшинството са извършили престъпления срещу народа, ТО седерастията унищожи 2,5млн българи.
            На комунистите не ви е в насилието проблемът, съвсем естествено е да се опитваш да унищожиш враговете си. Проблемът ви е, че сте глупави до безобразие, дори когато сте образовани. А когато глупавите управляват държавата се получава това с унищожените милиони българи. И макар, че в повечето случаи се опитвам да пиша на шега, нямаш представа колко ме е гнус от такива плазмодии взели се за хора.

Коментар

Едно скромно мнение на един скромен чиляк, който харесва славянските жени

Глава «Формулы-1»: Европой должен руководить Путин, а США – Трамп

Я также видел ваши комментарии о том, что, по вашему мнению, Владимир Путин должен руководить Европой. Эти ваши слова широко освещались в СМИ. Объясните, пожалуйста, что вы имели в виду?

БЕРНАРД ЭККЛСТОУН, основатель «Формулы-1»: Сейчас ей никто не руководит, так что, я полагаю, нужно, чтобы кто-то этим занялся. Если бы у вас сейчас был выбор, и вы бы могли решить, кто будет руководить Европой, то кого бы вы предложили на эту роль?

Что вы думаете о Дональде Трампе в США? Они с Владимиром Путиным наперебой делали лестные заявления в адрес друг друга. Из этих двух людей кого бы вы выбрали?

БЕРНАРД ЭККЛСТОУН: Я думаю, если Трамп победит – а я полагаю, что так и будет – у них с Путиным в итоге сложатся хорошие отношения. И для мира в целом так будет лучше.

То есть вы ожидаете, что Дональд Трамп одержит верх над Хиллари Клинтон?

БЕРНАРД ЭККЛСТОУН: Совершенно верно.

Оригинал новости ИноТВ:
              https://russian.rt.com/inotv/2016-06...zhen-rukovodit
              Няма славянство, не схвана ли вече?

За пръв път думата славяни – в смисъла на етнос, влиза в политическа употреба през 1593г., като дотогава „slavi” е всъщност -„sclavi (означаващо роби от латински) и тази дума се използва във византийските извори. Всеки изследвал проблематиката на древната българската история е установил, че няма НИТО ЕДИН роден или чужд извор, който да говори за покръстването на два народа - т. нар. “славянски” и български, а се говори само за българи и български народ
              -------------------------
              Илирийската идея става платформа на всички участвали в плана за „освобождението” на всички балкански християни – т. н. „южни славяни”. Папа Климент VIII подготвя военен съюз между Испания, Австрия и Полша за война срещу Османската империя, предвидена за 1593г. На 14 април 1595 г. австрийският император провъзгласява, че приема под своя защита християните в Босна и съседните й земи. По това време той още не говори за освобождение на всички „славяни”. За създател на илирийската идея се сочи Винко Прибоевич със издаденото от него през 1532 г. във Венеция „Слово за произхода на увенчаните със слава славяни”
              --------------------------
              Окончателно „славянската” идея се формира под перото на абатът от Млетския орден дон Мавро Орбини от Пиза. През 1601 г. Мавро Орбини написва по поръчка книгата „Царството на славяните”
              The strongest stand last.

Коментар

• Едно скромно мнение на един скромен чиляк, който харесва славянските жени

Глава «Формулы-1»: Европой должен руководить Путин, а США – Трамп

Я также видел ваши комментарии о том, что, по вашему мнению, Владимир Путин должен руководить Европой. Эти ваши слова широко освещались в СМИ. Объясните, пожалуйста, что вы имели в виду?

БЕРНАРД ЭККЛСТОУН, основатель «Формулы-1»: Сейчас ей никто не руководит, так что, я полагаю, нужно, чтобы кто-то этим занялся. Если бы у вас сейчас был выбор, и вы бы могли решить, кто будет руководить Европой, то кого бы вы предложили на эту роль?

Что вы думаете о Дональде Трампе в США? Они с Владимиром Путиным наперебой делали лестные заявления в адрес друг друга. Из этих двух людей кого бы вы выбрали?

БЕРНАРД ЭККЛСТОУН: Я думаю, если Трамп победит – а я полагаю, что так и будет – у них с Путиным в итоге сложатся хорошие отношения. И для мира в целом так будет лучше.

То есть вы ожидаете, что Дональд Трамп одержит верх над Хиллари Клинтон?

БЕРНАРД ЭККЛСТОУН: Совершенно верно.

Оригинал новости ИноТВ:
                https://russian.rt.com/inotv/2016-06...zhen-rukovodit

Коментар

• Путин е най-влиятелния световен лидер защитник на нормалните ценности, които са в основата на всички традиционни религии.

Разделението трябва да бъде на човеци и нечовеци, всякакво друго разделение е от лукавия

От кога ценностите на човека са свързани с религиите?
                  Къде сте учили вие бе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Аз да се излагам ,нали цял форум знае че имаш проблеми с Русия и е излишно всякакъв спор с тебе...
                    първо и от ССМУ възпитаник никакво възможно интелектуално обогатяване ,второ си спестявам личните обиди,това е изпитан метод за елиминиране на не достатъчно възпитани и грамотни и пхора ,който имат в речника си не повече от 100 думи и те са на тема майката или личността на опонента....
                    Нека излагането продължи. Ти на мен ли отговаряш сега?

Коментар

• И как решиха проблема "правослямните брача" от београд?

Ми мноо просто, решиха да изколят или изгонят тия 7 албанци от родните им места.

Ценности!

Коментар

Много са забавни комунетата, когато се опитват да разграничат СССР от фашистка Германия. Единствената видима разлика е интелектуалната непригодност на управляващата съветска шайка.
                        гледам че още си в координатната система комоне-седераст... Ако Народния съд изби около 30000 гниди, които в болшинството са извършили престъпления срещу народа, ТО седерастията унищожи 2,5млн българи. Нужни ли сме И българите на Земята .... Опет Патриарх Павле

Коментар

• Мнеееее, де ша имат!

МислА, дека требва да попрочетеш книжката на обичания от вас желю-жабата "ФашизЪма" и после да сА позамислиш и да посочиш барем 10 разлики.

Коментар

Много са забавни комунетата, когато се опитват да разграничат СССР от фашистка Германия. Единствената видима разлика е интелектуалната непригодност на управляващата съветска шайка.
                            Разграничават ? ? ?
                            Те просто НЯМАТ НИЩО ОБЩО...
                            Колкото и да повтаряте подобна ГЛУПОСТ, тя просто няма никакъв смисъл и съдържание...
                            Видно е, какво целите с подобни безсмислици, но ориентацията ви е грешна..
                            Пък и пълнежа издиша.
                            Матерял. Кво да ви правиш ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Путин е най-влиятелния световен лидер защитник на нормалните ценности, които са в основата на всички традиционни религии.

Разделението трябва да бъде на човеци и нечовеци, всякакво друго разделение е от лукавия

Ценности - какви ценности ? Семейни може би - изневеряващ, разведен, с няколко милиарда долара от държавна заплата - не, мерси.
                              Аман от фалшивите му ценности.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Имаш право, трябвало е да и обяви война. Сега светът щеше да бъде доста по-добър, без гнусната кочина на североизток.
                                Запада не иска да разбере, че място за дипломатичност, договаряне и съвместно разбирателство с азиатските скотове няма и не може да има. НИКОГА!
                                Два свята, единият е излишен.
                                О !
                                Видно е, че си кораво момче...
                                Да видим, кой "свят" ще го бъде...

Коментар

Working...
                                X