IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Какво е това ШАШ?
    Да не би да е опит за шеговита интерпретация на името на САЩ?
    Държавата, към която рояци руснаци се стичат от всички посоки всекидневно.
    Във всяко стадо си има мърши, и в руското също. И в американското има но, не бягат, т.к. веки ка се надушили с останалите и онИ сами идват. Да плюскат. Щото там било ... по-лесно и по-платено.
    Затова и е удивително за някои, когато оттам хора идват насам. дали не са авантюристи?

Коментар

• Как ще коментирате данните, публикувани от руска медия, че през първите 5 месеца на 2016г. броят на регистрираните престъпления в Русия се е увеличил с 4,7 % спрямо първите 5 месеца на 2015г.? Според данни от същата медия, през първите 5 месеца на 2016г. броят на изнасилванията и опитите за изнасилване в Русия се е увеличил с 13,2 % спрямо първите 5 месеца на 2015г.
      Според данни от същата медия само за първите 5 месеца на 2016г. в Русия от престъпни посегателства са загинали 12 600 души, а за същия период от престъпни посегателства са получили тежка телесна повреда (по смисъла на руския наказателен кодекс) 19 200 души в Русия.

https://мвд.рф/upload/site1/document...43/sb_1605.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Вярно ли думаш? Има една друга част от човечеството, твърди друго. Примерно че, ако не бяха щатите, светът щеше да е едно по-добро място.
        Отделно, че не говорим за дългове в зелено, а за златовалутни резерви от над 3 ли бяха, 4 ли ТРИЛИОНА гущери. Това-в същото време, в което печатащият гущерите няма 1/30 от този обем, изразен във валута.
        Както винаги в заблуда.
        Лошите са други.
        Диктатори им викат.
        Почти не останаха,
        но не заради Путя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
          Шефа ти призна, че щатите са ЕДИНСТВЕНАТА свръхсила. Кой си ти, да отричаш?
          Е, има свръх, а има и хипер. Америка, ОК, е свръх. ОК. така да бъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
            Ами колкото повече се вярва на пропагандни клишета, толкова повече става чуденето после. И на тях им трябват за да си връщат дълговете. Защото без лошите пиндоси и те, и руснаците щяха да цепят ориза на две за да има за всички.
            Вярно ли думаш? Има една друга част от човечеството, твърди друго. Примерно че, ако не бяха щатите, светът щеше да е едно по-добро място.
            Отделно, че не говорим за дългове в зелено, а за златовалутни резерви от над 3 ли бяха, 4 ли ТРИЛИОНА гущери. Това-в същото време, в което печатащият гущерите няма 1/30 от този обем, изразен във валута.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Ами зависи как си прави сметката държавата. Например Шаш Имат няколко милиарда в страната и няколко десетки милиарда извън страната. Не знам доколко е вярно, но казват че всеки долар извън страната бил маркиран и когато влезе в държавата се иззема . Независимо че не им симпатизирам това е пример за далновидна политика
              Шефа ти призна, че щатите са ЕДИНСТВЕНАТА свръхсила. Кой си ти, да отричаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Отнеси горните си думи към някоя от държавите които шаш разрушиха и пак ела ми кажи че зачитали нещо си.
                Зачитат само тоягата, като знаят че могат да гризнат дървото и не им отърва да правят каквото си искат- по точно правят покрай оградата на русия демонстрация на сила заедно с литва/ или латвия, а бе някоя от тези държави.
                Но ако знаят че ще им се размине с няколко декларации става сърбия, либия, ирак

И какво стана сега излязоха преди няколко дни операциите на цру да бъде да бъде свален мубарак/ погледни уикипедия защото не го знаеш кои е/ , след неговото сваляне логично държавата се обръща към аятоласите и ето ти сега нови проблеми. И защо го свалиха?????????? Защото нарита краварите.
                И ти си тръгнал да ми обясняваш че в твоя свят се уважава частната собственост- уважавате тоягата която може да играе по вашата гърбина
                Куца ти историята.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Не разбирам ти защо не заминеш след като тука не ти харесва.Но от мен да знаеш отиваш там с българската шофьорска книжка и застраховката ти е 600 долара на месец щото не те познават.Това за начало.На летището с изненада ще разбереш че никой не те чака няма червен килим и на никой не му пука.Но ти понеже си квалифициран и знаеш чужди езици затова си тука.Е моите състуденти се върнаха в Канада но питаха дали тук ще ги вземат на работа а работеха в АЕЦа преди да заминат.И заминаха точно с думите които ти говориш че тука сме туземци руски роби и незнам какво си.И не приемам такива приказки от човек който е тука.Като много ти харесва Канада терминала го знаеш къде ама май не ти стиска да го направиш
                  Нашите соросоиди ги чакат в Хамерика за миячи и сервитьори в Макдоналдс, а в Западна(ла) Европа и Англия ги чакат на ягодите и чушките.
                  Да не си правят илюзии...
                  Last edited by Frosty; 23.06.2016, 21:07.
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Почтените и нормалните хора уважават:
                    частната собственост
                    Това е нашият свят. Това във вашия го няма.
                    Ето за това винаги ще звучиш несериозно и не на място.
                    Отнеси горните си думи към някоя от държавите които шаш разрушиха и пак ела ми кажи че зачитали нещо си.
                    Зачитат само тоягата, като знаят че могат да гризнат дървото и не им отърва да правят каквото си искат- по точно правят покрай оградата на русия демонстрация на сила заедно с литва/ или латвия, а бе някоя от тези държави.
                    Но ако знаят че ще им се размине с няколко декларации става сърбия, либия, ирак

И какво стана сега излязоха преди няколко дни операциите на цру да бъде да бъде свален мубарак/ погледни уикипедия защото не го знаеш кои е/ , след неговото сваляне логично държавата се обръща към аятоласите и ето ти сега нови проблеми. И защо го свалиха?????????? Защото нарита краварите.
                    И ти си тръгнал да ми обясняваш че в твоя свят се уважава частната собственост- уважавате тоягата която може да играе по вашата гърбина
                    Last edited by v_tin; 23.06.2016, 20:57.

Коментар

Аз да питам примерно какво се случва с една държава която няма пари да си върне огромния дълг в собствена валута и започва да печати пари?Какво се случва със спестяванията на хората със заплатите пенсиите с имотите активите.Поскъпват ли?
                      Ами зависи как си прави сметката държавата. Например Шаш Имат няколко милиарда в страната и няколко десетки милиарда извън страната. Не знам доколко е вярно, но казват че всеки долар извън страната бил маркиран и когато влезе в държавата се иззема . Независимо че не им симпатизирам това е пример за далновидна политика

Коментар

• Преди 9 дена руска медия публикува статия, в която пише, че в град Екатеринбург, който е в Русия, от Екатеринбурския хлебозавод "Всеслав" планират да съкратят от работа почти половината от работещите в този руски хлебозавод. В статията пише, че в близко време в този руски завод очакват масови уволнения, като от 720 души работещи по щат там може да бъдат уволнени от работа 355 души, но точният брой на хората, които ще бъдат уволнени от този завод в Русия все още не е ясен.

http://ura.ru/news/1052252379

Коментар

• Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в САЩ броят на умишлените убийства, смятан на човек от населението бил по-висок в сравнение с Русия. Истината обаче е съвсем друга. В наши дни броят на умишлените убийства в Русия, смятан на
                          100 000 човека от населението е около 2 пъти по-голям от броя на умишлените убийства в САЩ, смятан на 100 000 човека от населението. Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви пробутват данни на Майкъл Паренти от книга от 1996г. и се опитаха да ви заблудят, че уж това били актуални данни за 2015-2016г. Тезите на левия политолог Майкъл Паренти са несъстоятелни. Познавам хора, които казват, че нещата които пише Паренти са абсолютни глупости. Някои ат акистите гордо заявяват, че Паренти бил социалист. Смятам, че книгите на Паренти изобщо не стават за четене. Представите на Паренти за света са съвсем объркани и според мен нищо не може да научите от него, а данните на Паренти не са верни.
                          Ко мо не та та не ви казват, че книгата на Паренти с която се хвалят ко мо не та та е издадена през 1996г., тоест преди 20 години. Да ви напомня, че през 1996г. броят на убийствата в Русия беше много по-голям от броя на убийствата в САЩ.
                          Да ви напомня, че според официални данни от 1996г. до сега броят на извършените престъпления в САЩ рязко нямаля, въпреки че броят на населението на САЩ рязко се увеличи. От 1996г. до сега броят на умишлените убийства в САЩ смятан на 100 000 човека от населението е намалял близо 2 пъти, но ко мо не та та това няма да ви го кажат. Ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в САЩ през 1996г. броят на изнасилените жени бил 700 000 годишно. Истината обаче е съвсем друга. По официални данни за 1996г. броят на престъпленията изнасилване или опит за изнасилване е бил не 700 000 а 96 250, а броят на престъпленията изнасилване или опит за изнасилване в САЩ в наши дни е много по-малък в сравнение с 1996г. Броят на изнасилените жени е много по-малък и заради това, че част от регистрираните престъпления са само опити за изнасилване, при които не се е стигнало до изнасилване.
                          Last edited by Ivan2015; 23.06.2016, 22:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid
                            Е засега това са само голи приказки без никакво покритие.Явно роднините ти са неуспешни и некадърни и затова са заминали.Ма ти казваш че то некадърника навсякъде си е некадърник.Та се чудя как така в твоя рода сал ти излезе кадърен.
                            Жалко за Канада загубила е един кадърен емигрант който можеше да даде работа на някой и друг изпаднал канадец.Аз не съм във форума за да ти харесвам.Ненавиждам сините крадливи боклуци и ако имах власт щяха да носят камъни в Белене на днешната жега.Всичките крадци просто ще ви смажа
                            Определено четеш друго. Написано ти е какво е явното.
                            Останалите ти думи са недостойни, типично е за вас.
                            Повръща ми се от нагли и гнусни селяндури без мозък.
                            Last edited by Mario Teran; 23.06.2016, 18:35.

Коментар

• Тука нещо за красивите и интелигентните

http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/New...-pishe-i-chete

Коментар

Не разбирам ти защо не заминеш след като тука не ти харесва.Но от мен да знаеш отиваш там с българската шофьорска книжка и застраховката ти е 600 долара на месец щото не те познават.Това за начало.На летището с изненада ще разбереш че никой не те чака няма червен килим и на никой не му пука.Но ти понеже си квалифициран и знаеш чужди езици затова си тука.Е моите състуденти се върнаха в Канада но питаха дали тук ще ги вземат на работа а работеха в АЕЦа преди да заминат.И заминаха точно с думите които ти говориш че тука сме туземци руски роби и незнам какво си.И не приемам такива приказки от човек който е тука.Като много ти харесва Канада терминала го знаеш къде ама май не ти стиска да го направиш
                                На мен тук ми харесва, някой червенюги не ми харесвате. Мен за Канада не ме мисли, половината ми род е там, избягаха от комунистите кръвопийци още през 86та. Аз съм тук, защото съм успешен, където и да се намирам. Некадърните са си некадърни и на Марс и в щатите и в Лондон. Който си мисли, че като отиде в чужбина и ще стане милионер, е селски идиот.
                                На теб щом ЕС и НАТО са ти врагове, бегай си, тук е ЕС и НАТО.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X