Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеПо повод целофана и т.н ...rl]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майор Деянов Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнениеАма май сте изкукали съвсем и сте забравили що сториха на България тъпите северни диваци!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТочно кого да цитирам?
Кой точно от тези никове?
Трол многоников. Всеки, който има желание може да види какво си писал под тези никове и да разбере, че са идентични.
А тъпотията ти да твърдиш , че Бате Пешо и аз съм един и същ, това не подлежи на коментар. Идиотия.
Никоброец Жалък, нямаш съвпадение, освен
Бате Пешо
power grid
national power
be google
олигофрен
форекс мастер
Марков
markoci
markov
gigow
Makc
и прочее сърпове и чукове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАми НЯМА да я номинират. Дори албанците не са толкоз тъпи, че да се изложат с тая...
Вредно е за мозъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТи си от поколението ОРИ, МЕЛИ, ЯЖ... Не си имал възможност да получиш качествено образование, системата е виновна, а не ти... не можеш да разсъждаваш логически. Ползваш мисловни шаблони и полуфабрикати. Докато аз благодарение на бай Тошо съм получил качествено образование, ти си слагал чавки на тестовете... Имал си възможност да завършиш и да си нямаш хал-хабер понятие за какво иде реч
Давам ти задачка, Да направиш сравнение между Глобалиста Ленин и Глобалиста БатШорош... Започвам и двамата са искали да наложат една красива глобалистична идея
Разкажи какво се случи с КомИнтерна, който беше закрит от другаря Сталин... След реформацията му в СоцИнтерн знаеш ли че основните спонсори на СоцИнтерна са хамерикански шорошоидни НПО-та, които са забранени в Русия
Кат се гътне Сорос не знам кой ще е виновен. Палете периодично свещичка да не умира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеХа, ха - как не се сетих. Албания ще номинира Кристалина Георгиева.
Баси, кви глупости има из БГ пресата не е истина. Вредно е да се чете БГ преса.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеКато ми пишеш, поне цитирай мен, троле.
Кой точно от тези никове?
А тъпотията ти да твърдиш , че Бате Пешо и аз съм един и същ, това не подлежи на коментар. Идиотия.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТази мръсница е позор за България. Американско гадно мекере! Само шестващите тук идиотски тролове могат да и се възхищават!
Баси, кви глупости има из БГ пресата не е истина. Вредно е да се чете БГ преса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТрол. ти в края на деня превключи на друг ник! Що бе? Хайрсъзов! не ти ли харесва? Или Манифаст някойси?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТролската идиотия явно няма разумни граници.
Коментар
Коментар