IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Руски "гении"...

На взлете и при посадке самолета можно сделать самые прекрасные кадры. И теперь вы больше не упустите удачные фотомгновенья! С 1 июля мы упрощаем правила использования электронных устройств на борту: теперь их можно оставлять включенными на протяжении всего полета. Достаточно перевести ваш гаджет в авиарежим или отключить сотовую связь. Подробнее читайте здесь: http://www.aeroflot.ru/ru-ru/informa...tronic_devices
    ‪#‎путешествие‬ ‪#‎travel‬ ‪#‎безопасность‬ ‪#‎Аэрофлот‬ ‪#‎Aeroflot

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
      Е няма да лъжеш и комсомолски секретар си бил и комунист си бил.А тая омраза дето демонстрираш тука с пет ника си е шизофрения
      Тези пет ли:

Бате Пешо
      пауър грид
      национал повер
      нуклеар пауър плант
      селска бичкия

-------------------------------------
      Говорител не съм те правил. Внасям и уточнение, пред 89та бях на 18.
      Даже и да съм искал, не съм могъл, да съм член на БКП.

ЕТО ТОВА СТЕ, НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ ЗА ТОВА, КОЕТО СТЕ...
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
        объркваш го ще реши, че му говориш за възраст, а не за iq
        Което решение е само по себе си доказателство, да не ми се вре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Един пример, играят Германия и Турция... Второ, трето поколение турски немци, подчертавам ТУРСКИ НЕМЦИ, аплодират Турския тим... Дотук с мулти-култи. ЕвроХалифата е сатанински проект

Всички помним прочутата реплика на Другаря Сталин"... Аз съм руснак с грузинско произхождение..." В Германия говорим за турски немци. А как е в клета Майка България, имаме: български турци, български цигани. Малко нещата са пообърнати, не е както във Великите държави Русия и Германия в миналото си
          А дедо ви благоев какво беше казал?
          Не, ......не онова за русофилите
          За това, че е македонец и славянин, а не българин.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
            Е няма да лъжеш и комсомолски секретар си бил и комунист си бил.А тая омраза дето демонстрираш тука с пет ника си е шизофрения
            Такава омраза може да има само комунист сменил Господаря. Поради тази причина момчето се престарава,

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Да ти приличам на 900 годишен Йода, откривателю на немската ватенка??
              Ще те замоля, като достигнеш 25, тогава да се обръщаш към мен.
              объркваш го ще реши, че му говориш за възраст, а не за iq
              Yeah

Коментар

Един пример, играят Германия и Турция... Второ, трето поколение турски немци, подчертавам ТУРСКИ НЕМЦИ, аплодират Турския тим... Дотук с мулти-култи. ЕвроХалифата е сатанински проект

Всички помним прочутата реплика на Другаря Сталин"... Аз съм руснак с грузинско произхождение..." В Германия говорим за турски немци. А как е в клета Майка България, имаме: български турци, български цигани. Малко нещата са пообърнати, не е както във Великите държави Русия и Германия в миналото си
                Mдааа, много православно, много...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Тебе пък кога те пуснаха от бургаския арест, я кажи как беше на протеста с укропите
                  Оооо, Ватьу, какъв е тоя детско-градински хумор, бе, вато непоръбена...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    С нито един руснак не съм брат и няма да бъда!!! Не съм славянин и няма да бъда!!! Не съм бил комунист и никога няма да бъда!!! Ако някой ни е освободил през 1878г., след това ни е поробил на 9.9.1944г.!!! Руски рокери - смях в залата!!! Червени боклуци!!! Аз казах!!!

Коментар

• Един пример, играят Германия и Турция... Второ, трето поколение турски немци, подчертавам ТУРСКИ НЕМЦИ, аплодират Турския тим... Дотук с мулти-култи. ЕвроХалифата е сатанински проект

Коментар

Народа на Европа не искат негри и араби, но ПиндоСатанинската структура ЕС заселва с негри и араби континента... В Русия мнението на народа и държавата съвпадат. Държавата не позволява емиграцията
                        Ами по-далечко са масковските блата от африка, та затова няма толко много негри, но пък виж всеки втори е с монголска-азиатска мутра. .....като почнеш от самия връх, през шефовете на най-големите гаспроми и т.н.
                        Или викаш щом са от ордата - може, ако са от халифата - не!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Ако имаш в предвид руснаците , те по споразумение се махат след 2 години, в рамките на тези 2 години полагат основата на държавата българия. Злобата ти към тях е разбираема единствено ако си чалмалия/ гюледжия и са ти развалили 500 годишния рахатлък като са те наритали от престоя/ съвместното съжителство с българите
                          Да ти приличам на 900 годишен Йода, откривателю на немската ватенка??
                          Ще те замоля, като достигнеш 25, тогава да се обръщаш към мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Подобни изказвания би следвало да водят до реализиране на наказателна отговорност... не би... или поне дълбокото възмущение на всички нормални и мислещи хора...

И тоя ГЪЗ бил православен!!!!
                            Тебе пък кога те пуснаха от бургаския арест, я кажи как беше на протеста с укропите

Коментар

• Руска медия съобщи, че днес централната банка на Русия е отнела лиценза за извършване на банкова дейност на още една банка в Русия. Според данни от същата медия, от началото на 1991г. до сега 2478 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.

http://www.banki.ru/banks/memory/
                              http://www.banki.ru/news/lenta/?id=9038443

Коментар

Педерастията е противоестествена, в разрез с християнските ценности, в разрез с природните и нравствени закони

Нормалните хора нямаме нищо против всеки да прави под юргана квото си ще. но митингите ЖьоСюиПеерас, както и всяка реклама на педерастията да се забрани

Е хайде де, май забраната не важи за всички, има и по равни от равните, както си е било???

Истински ленинисти – като Ленин и Зиновиев, дето Надежда Крупская ги заварила на калъп.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X