IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Днес в Москва, която е в Русия, мюсюлманите празнуват Ураза Байрам. Вижте в клипа как празнуваха Ураза Байрам през 2015г. в Москва, която е в Русия.

http://www.youtube.com/watch?v=i9yiQDosrxE
    Има доста от тия като на вчерашния плакат с немски ултраси..
    Не е за пропускане, да се отбележи.

Ами нека пожелаем на рускопоклонниците:

Честит Ураза Байрам, хора родени в България с руско самосъзнание!!!
    The strongest stand last.

Коментар

• И малко коментари отдолу:

Столица русского мира.
      Пока русня дохнет на Донбассе, их жен ебут Ашоты, Маги и Салманы.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        Днес в Москва, която е в Русия, мюсюлманите празнуват Ураза Байрам. Вижте в клипа как празнуваха Ураза Байрам през 2015г. в Москва, която е в Русия.

А във Франция как празнуват....
        ОНЗИ ДЕН ОТ ФРЕНСКИЯ НАЦИОНАЛИН ОТБОР ПО ФУТБОЛ....
        имаше само двама бели.....всичко беше чернилки и араби...
        Те как празнуват...

Коментар

• Днес в Москва, която е в Русия, мюсюлманите празнуват Ураза Байрам. Вижте в клипа как празнуваха Ураза Байрам през 2015г. в Москва, която е в Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            прекаленото взиране в една точка пречи на възприемането на всичко останало и отричане да съществува.

и с по-общи думи, мени, така си се вторачил в комунистите, че чак си си изкривил представите за останалите неща.

разбира се, ако така се чувстваш добре, то е твое право на избор, но аз приемам за загуба на време да те чета.

успех
            Има хора с много време за губене.
            Аз не съм текстописец.
            Аз съм детектор на лъжата!
            Комунистическата, болшевишка, партизанска, селска, нагла продажническа пролетарск0-славянска лъжа.

Чел съм много за Америка!
            Да ме виждаш, да ги хваля??

Нека си оправим нашия двор.
            Last edited by Manyface God"; 05.07.2016, 10:09.

Коментар

• прекаленото взиране в една точка пречи на възприемането на всичко останало и отричане да съществува.

и с по-общи думи, мени, така си се вторачил в комунистите, че чак си си изкривил представите за останалите неща.

разбира се, ако така се чувстваш добре, то е твое право на избор, но аз приемам за загуба на време да те чета.

успех
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Да, ама какво за тях?
                Използват се за слабителни лекове сред НПО .....

Като гръмнат и следва масово посиране...
                Last edited by X_Y; 05.07.2016, 11:39.

Коментар

• Абе Чичо, всеки пиян руснак с правомощия върху ядреното копче може, да затрие планетата, а не две три улици с хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Коли пълни с пръчки, калъпи, течности и пирони, гайки, шайби, винтове и други железарии.... ( има и телефон, жици, акумулатор ....)

Боже, божеее....
                    Да, ама какво за тях?

Коментар

какви коли?
                      Коли пълни с пръчки, калъпи, течности и пирони, гайки, шайби, винтове и други железарии.... ( има и телефон, жици, акумулатор ....)

Боже, божеее....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                        пак няма. и да дойде брадатия "политичеки бежанец" да ги опраши, пак ще кажат това е болшевишка инсинуация.
                        толерастя, политически чадър над престъпници и грижа за ТЕХНИТЕ права са новите ценности.
                        Да ги опраши??

Ти застрахован ли си?

Коментар

Като гръмнат още 2-3 коли, ще ги четат и препрочитат.....
                          какви коли?

Коментар

пак няма. и да дойде брадатия "политичеки бежанец" да ги опраши, пак ще кажат това е болшевишка инсинуация.
                            толерастя, политически чадър над престъпници и грижа за ТЕХНИТЕ права са новите ценности.
                            препоръка е

Коментар

Не, няма да доведе никого до нищо, болшевишки агитации никой не чете.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                За съжаление, не съм убеден, че тези въпроси ще доведат мозъците на русофобите ни поне до искрица просветление.
                                Не, няма да доведе никого до нищо, болшевишки агитации никой не чете.

Коментар

Working...
                                X