IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Книжния тигър МАТО не го приемат насериозно. Само военния бюджет на пиндостан е над 10пъти по голям от руския военен бюджет. раздути разходи, неефективност, кражба на данъкоплатците... Малко да се посмеем от сърце

    Во время учений ОДКБ из громкоговорителей призывали солдат НАТО сдаваться
    https://ruposters.ru/news/18-08-2016...nato-sdavatsya

    На одном из этапов учений ОДКБ были включены громкоговорители, через которые звучали призывы сдаваться к солдатам НАТО в ходе вымышленного конфликта, передает РИА Новости.

    Текст был озвучен женским голосом. Запись включили во время этапа, проходящего в Псковской и Ленинградской областях, и транслировали на нескольких языках, включая русский, английский и немецкий..

    "Солдаты НАТО! Вас обманывают! Вы не миротворцы! Сложите оружие! Вы воюете на чужой территории. Своим вероломным нападением вы нарушили покой мирной страны. Вас настигнет справедливое возмездие и гнев народа, который еще не терпел поражения ни в одной войне. Бросайте оружие, перестаньте быть марионетками в руках ваших лидеров!", - звучало из громкоговорителей.

    Согласно легенде учений, руководство ОДКБ приняло решение уничтожить незаконное вооруженное формирование, которое вторглось на территорию одного из государств, состоящих в объединении.

    Коментар


    • Въх и ква стана сега ?

      Украйна като държава се разпада на части и фактически не се контролира от федералното правителство. Това пише анализаторът на полското издание Wirtualna Polska Роберт Хеда, цитиран от ИноСМИ. Авторът прави подробен анализ на случващото се в Украйна.
      Според Хеда, в света нарастват глобалното напрежение и неувереност в бъдещето – и на първо място, проблемите засягат Европа. Бежанците, Brexit, терористичните актове във Франция затъмниха проблемите с Украйна – а събитията там до голяма степен са следствия от всичко, което се случва на континента, убеден е наблюдателят на Wirtualna Polska.

      „Украинският прозорец на възможности за Путин в момента е широко отворен, защото ЕС е затънал в своите си проблеми”, пише авторът на статията, отново неоснователни обвинявайки Русия във воденето на някаква война против Украйна. Впрочем, признава той, че в Киев сами са дали старт на механизмите, които унищожават „надеждите на Майдана”, и новият крах в страната не може да бъде избегнат.

      Хеда пише, че властта в Киев вече не контролира страната, а Украйна престава да съществува като държава и стремително „губи общото и суверенното право и институционално пространство”.

      „Централната власт в Киев губи контрол върху регионите на страната. На същото мнение са и украинските политолози, които наричат явлението фрагментация на държавата”, се казва в материала.

      В западните области на Украйна властта е взета от престъпни групировки, които са влезли в криминален съюз с местната администрация. Става дума за Ровенска, Волинска, Тернополска и Житомирска области – там има мащабен добив на кехлибар и, по данни на наблюдателя на Wirtualna Polska, заради това в западната част на страната се е образувала „екологична пустиня и зона на беззаконие”.

      „С продажбата се занимава мафията във Лвов: тази област се занимава предимно с гранична контрабанда. Там, както и южните на Закарпатската и Черновицката области, управляват контрабандистите, занимаващи се с трафик на цигари, а те са управлявани от местения олигарх и депутат Виктор Балога”, пише Хеда.

      В южната част на Украйна - в Одесска, Николаевска и Херсонска области – силно влияние имат местните олигарси. Там дори, признава полският анализатор, царят настроения, насочени против новата киевска власт. Wirtualna Polska констатира, че през 2014 година на власт са дошли политици от Галиция, които демонстрират национализъм и прокарват в страната своя мироглед.

      „Това е опит да се построи отгоре ново украинско общество, което се базира на антисъветското минало. Проблемът, обаче, е в пропорциите; галисийците са максимум 20% от населението, а с техните концепции до голяма или малка степен останалите украинци не са съгласни”, признава журналистът.

      По-нататък той съобщава, че ситуацията е подобна и в украинската армия – а това вече говори, че едва ли ВСУ са способни на сплотени действия.

      Южните региони на Украйна пък са наричани Дивото поле – заради властта на олигарските, които контролират всичките държавни институции. Например, Днепропетровска област е управлявана от небезизвестния Игор Коломойский.

      Източните области на страната - Запорожска, Кировоградска, Харковска и Полтавска – преди кризата бяха промишления център на страната, а сега са се превърнали в региони на депресия, пише Wirtualna Polska.

      Анализаторът смята, че ако Украйна не се разпадне до две-три години, в страната ще възникне необходимостта от силна власт. И това, вероятно, ще бъде лидер, който „ще хвърли страната в обятията на Русия”. „Западът груби Украйна. Това се случва заради европейските и американските проблеми, но на първо място – заради това, че тази страна не се справя с трансформацията”, смята Роберт Хеда.
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Абе няма ли модератор да спре тоя спамер?



        Вземайте пример от модератора Andi11 - ето това е модератор за пример. Днес рано сутринта е станал и разчистил бълвоча.
        - Не е да не му бяхме казвали и ние на Иванча Питанката, че прекалява. Щом модитата веки не го траят, представям си.
        Прочее, ако той не знае: От простотии и докторски недоглеждания умират и американски пациенти но, там е демократично и не-комунистически. От което следва, че на роднини, приятели и колеги им е по-лесно, щото американската смърт не е като рашката, налэ. След нея не миришат.
        Да живей демокрацията.

        Коментар


        • Абе няма ли модератор да спре тоя спамер?

          Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
          Руска медия публикува статия, в която пише, че в Русия жител на град Биробиджан, който е в Русия, е починал от гноен перитонит и интоксикация, тъй като преди това при хирургическа операция е била забравена хирургическа салфетка в коремната кухина на този жител на град Биробиджан, който е в Русия.

          Да ви напомня, че здравеопазването в САЩ е на много по-високо ниво в сравнение с Русия.

          http://www.rosbalt.ru/russia/2016/08/18/1542233.html
          Вземайте пример от модератора Andi11 - ето това е модератор за пример. Днес рано сутринта е станал и разчистил бълвоча.
          Attached Files
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            A be тези добре си местят ракетките/ според григор лилов от 50 бройки 30 са вече в румъния, ама откъде минаха, Най вероятно са минали над бг или през морето. И в двата случая в бг се е знаело че литкат ракетки, защо обществото не е информирано, че на тази и тази дата ще преминат самолети с ядрени ракети над бг
            Ми Путин разби Южния фланг на НАТО.Ние сме в НАТО ама ако братушките дойдат ще ги посрещнем с цветя хляб и сол нашата армия ще мине веднага на тяхна страна.Мамалигарите излезнаха по прости и от назе

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              A be тези добре си местят ракетките/ според григор лилов от 50 бройки 30 са вече в румъния, ама откъде минаха, Най вероятно са минали над бг или през морето. И в двата случая в бг се е знаело че литкат ракетки, защо обществото не е информирано, че на тази и тази дата ще преминат самолети с ядрени ракети над бг
              Ми ако искаш да се обадят лично на Путко Мафани по петолъчката в Кремъл, да го информират... Ватьооооу, ти за военна тайна да си чувал...

              Коментар


              • A be тези добре си местят ракетките/ според григор лилов от 50 бройки 30 са вече в румъния, ама откъде минаха, Най вероятно са минали над бг или през морето. И в двата случая в бг се е знаело че литкат ракетки, защо обществото не е информирано, че на тази и тази дата ще преминат самолети с ядрени ракети над бг

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение
                  Европейски медии гръмнаха: САЩ местят ядрените си оръжия от Турция в Румъния

                  50 ядрени бойни глави най-вероятно ще бъдат складирани във военната база Девеселу недалеч от Букурещ





                  Са ко ша праим с Турция?
                  Питай Марандиту.Ама го чакай довечера да се назоби и ше видиш как другия месец ше приема парада в Цариград

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    Ти си се объркал много яко.Богат никой не може да те направи можеш само ти.Аз например не искам да съм богат богатства не ми трябват.Искам да си работя спокойно да не заключвам врати и порти да не се притеснявам за майка ми жена ми и децата да имам жилище някаква кола пари колкото да преживея.Нищо няма да нося на оня свят.Искам хората да са спокойни весели и смирени.
                    Че кой им пречи на хората да са спокойни, весели и смирени.

                    Изключваш си ТВ-то, спираш си нета и не четеш вестници. И опааа, изненада - Светът става по-хубав. Щото медии, форуми, социални мрежи те заливат с негативна помия.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      Тая съдебна система е ваш продукт на сините ибрикчии.Нашата не си поплюваше и политиците не крадяха.
                      Вашата гранична полиция въпреки съвременната техника не може да опази границата напълнихте София с арабски маймуни които скоро ше ви почнат.Нашите гранични войски не даваха пиле да прехвръкне и в двете посоки.Вашата армия има няколко метли нашата имаше 300 самолета ракетни войски...
                      Състоянието на съдебната система у нас е плод изцяло на целенасочения труд на ДС-арската мафия. Целта е ясна - да се опази награбеното народно богатство. Над 60% от кадрите в съдебната система се назначават в Сарая. И докато не ви изметем, тая страна няма да стане нормална.

                      А ти, впрочем, нахрани ли прасето?!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        То това със спортните медали, националната гордост и прочие май е само за бедните държави, които нямат с какво да се гордеят.

                        Да се гордееш с успехите на друг - има го в Русия, но на Запад не съм забелязал да го има.

                        И кандидатът за президент на БСП и той "българинът да има достойнство, да се чувства горд".

                        Направи ни богати, пък гордостта и достойнството сами ще дойдат. Обаче аз си мисля че кинтите за тях пък за народа една чиста гордост и неподправено достойнство. Поне така е в Расията.

                        Ти си се объркал много яко.Богат никой не може да те направи можеш само ти.Аз например не искам да съм богат богатства не ми трябват.Искам да си работя спокойно да не заключвам врати и порти да не се притеснявам за майка ми жена ми и децата да имам жилище някаква кола пари колкото да преживея.Нищо няма да нося на оня свят.Искам хората да са спокойни весели и смирени.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          То на теория хубаво.

                          Ама аз предпочитам да има работеща съдебна система, примерно. За да не крадат политиците.

                          НПО-тата, ЕС, натискат в тази посока, ама политиците не са се разбързали. Все я избягват тази тема.

                          Щото на практика се получава олигархията краде яко, за другите едно достойнство и гордост остава. Справка Расията си точно така.
                          Тая съдебна система е ваш продукт на сините ибрикчии.Нашата не си поплюваше и политиците не крадяха.
                          Вашата гранична полиция въпреки съвременната техника не може да опази границата напълнихте София с арабски маймуни които скоро ше ви почнат.Нашите гранични войски не даваха пиле да прехвръкне и в двете посоки.Вашата армия има няколко метли нашата имаше 300 самолета ракетни войски...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                            Да ви напомня, че здравеопазването в САЩ е на много по-високо ниво в сравнение с Русия.

                            http://www.rosbalt.ru/russia/2016/08/18/1542233.html
                            Само който не е бил в шаш той не се е разочаровал от здравеопазването им

                            Коментар


                            • Руска медия публикува статия, в която пише, че в Русия жител на град Биробиджан, който е в Русия, е починал от гноен перитонит и интоксикация, тъй като преди това при хирургическа операция е била забравена хирургическа салфетка в коремната кухина на този жител на град Биробиджан, който е в Русия.

                              Да ви напомня, че здравеопазването в САЩ е на много по-високо ниво в сравнение с Русия.

                              http://www.rosbalt.ru/russia/2016/08/18/1542233.html

                              Коментар


                              • Медия публикува статия, в която пише, че през юли 2016г. добивът на суров петрол в Иран се е увеличил с 12 000 барела средно на ден спрямо юни 2016г. и е достигнал 3 629 000 барела средно на ден.

                                http://en.isna.ir/news/95050113933/I...arrels-in-July

                                Да ви напомня, че според данни на руското държавно предприятие "ЦДУ ТЕК" (на руски се пише съкратено ЦДУ ТЭК) на 17.08.2016г. добивът на нефт и газов кондензат в Русия е намалял с около 0,2 % спрямо 17.08.2015г..

                                Изобщо не се учудвам от тези данни.
                                Last edited by Ivan2015; 18.08.2016, 19:07.

                                Коментар

                                Working...
                                X