IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Господин Соколов, за забележителните си заслуги тази нощ, постоянната си агресия, обиди, непрекъснатото подтикване на останалите към заяждания и караници, и невъзможността да комуникирате с тях нормално - получавате постоянен бан.

Който продължи да троли и да се заяжда също ще получи бан.
    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Лъжливите строфи не ви помагат.
      Кое е лъжа ?
      Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Всъщност какво точно искаш ти?
      Не искам да ЛЪЖЕТЕ. Нищо повече..
      Сигурен съм, че човек може да се изхранва и без да ЛЪЖЕ.
      Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Дефинирай недоволството си!
      Недоволен съм, че оставиха троловете да осерат някогашния читав форум...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Абхазия и Южна осетия, НЕ СА анексирани от НИКОГО ... ИДИОТА Саакашвили тръгна да ги изтребва (РСЗО по жилищни квартали... ), но леко се пообърка, като "не забелява" руските войници на пътя му...
        Точно НАТО тръгна да прави база в Севастопол и НАРОДА на Крим реши, че НЯМА ДА СТАНЕ...
        Крим е Русия - набий си го в главата.
        НАРОДА на ДНР и ЛНР не прие майдана и сега се бори с хунтата завзела със сила властта в Украйна...
        Не само подводните, ами и надводните сили ще удвоят. НЯМА друг начин да се защитят. Русия има само двама съюзници аримията и ФЛОТЪТ ...
        Калибъра, дет си споменал, НЕ Е бегови ракетен комплекс (за разлика от БАЛ или Бастион, да кажем..) и НЕ Е за борба с морски и въздушни цели ...
        Кат се напиняте за конкретика, па поне прочетете нещо...
        Не че очаквам да знаете(дет списвате там), ама се пак...
        Лъжливите строфи не ви помагат.

Всъщност какво точно искаш ти?

Дефинирай недоволството си!
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree
          Включи си шизофреняита, никой не говори за САЩ, защо ???? ТЕЗИ КРАЙНОСТИ В МИСЛЕНЕТО ВИ , КАКВА ДИАГНОЗА СА???

"Като премълчават истината, че не НАТО анексира Южна Осетия и Абхазия от Грузия през 2008 г.; че не НАТО анексира Крим от Украйна и не НАТО поддържа сепаратистите в Донецк и Луганск; че не НАТО удвоява подводните сили и надводните си кораби в Черно море; че не НАТО развръща брегови ракетни комплекси „Калибър” за борба с морски и въздушни цели; че не НАТО създаде сухопътен корпус в Крим, апологетите на Путин в България се заеха с напъните да дискредитират предното разполагане и засиленото предно присъствие на Алианса на източния си фланг."

​Хибридни заплахи и обърната логика срещу реализма на НАТО

Айде коментирайте, червен поклонници !!!???
          Абхазия и Южна осетия, НЕ СА анексирани от НИКОГО ... ИДИОТА Саакашвили тръгна да ги изтребва (РСЗО по жилищни квартали... ), но леко се пообърка, като "не забелява" руските войници на пътя му...
          Точно НАТО тръгна да прави база в Севастопол и НАРОДА на Крим реши, че НЯМА ДА СТАНЕ...
          Крим е Русия - набий си го в главата.
          НАРОДА на ДНР и ЛНР не прие майдана и сега се бори с хунтата завзела със сила властта в Украйна...
          Не само подводните, ами и надводните сили ще удвоят. НЯМА друг начин да се защитят. Русия има само двама съюзници аримията и ФЛОТЪТ ...
          Калибъра, дет си споменал, НЕ Е бегови ракетен комплекс (за разлика от БАЛ или Бастион, да кажем..) и НЕ Е за борба с морски и въздушни цели ...
          Кат се напиняте за конкретика, па поне прочетете нещо...
          Не че очаквам да знаете(дет списвате там), ама се пак...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Кой от ВАС, тук ВЪЗРАСТНИ ЧЕРВЕНИ ПУТИНКИ, ГОВОРИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ЕЗИК????????

Примерно английски, френски, руски!!! ???? Има ли такива!???

Коментар

що аз бе ?
              РенциЙ беше... ,
              па си е коджа ефропеец ...
              ама грачи нещо ...
              Допускам, Путин го е подучил ...
              Да си грачи, късата ми позиция е оупън дет са вика..
              Това е капитализъма, правото да търгуваш свободно.
              Помним добре едни други времена и един друг строй противен.

Коментар

• а коко е общото между банките в ефропа и войната в ДНР и ЛНР..
                За вас, не е необходимо да има връзка...
                постове да има ...
                Ама па за кво ме цитираш ?
                (предполагам ви го таксуват по-скъпо...) знам ле и аз вече ..

Коментар

Чичка,
                  те числата, са такива, квито сА..
                  Депозити бол .. Факт... Богати ора, кво да ге праиш..
                  Само чи, освен депозити, некои банки отпускат и кредити ...
                  А па некои други банки барат и разни "други" инструменти ...
                  А ТАМ си е е.бало мамата... ТРИЛИОНИ...
                  Убитых в ДНР, ЛНР военных наемников закапывали местные как собак. Эксгумация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти
                    Ами то до миналата година в щатите немаше минимална заплата ....
                    Тии къде отиде да се сравняваш със щатите?? Алооооу...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Браво на пестеливите европейци....

Нещо не разбирам...Ентелегентната част от форума да ми обясни...
                      Тия италиански банки,като имат 2500 млрд евро по сметките си що така имат нужда от 300 млрд свежи пари, за покриват лошите кредите, към пак тези богати и пребогати свои съграждани....
                      Чичка,
                      те числата, са такива, квито сА..
                      Депозити бол .. Факт... Богати ора, кво да ге праиш..
                      Само чи, освен депозити, некои банки отпускат и кредити ...
                      А па некои други банки барат и разни "други" инструменти ...
                      А ТАМ си е е.бало мамата... ТРИЛИОНИ...

Коментар

Тия италиански банки,като имат 2500 млрд евро по сметките си що така имат нужда от 300 млрд свежи пари, за покриват лошите кредите, към пак тези богати и пребогати свои съграждани....
                        Това дори и да е така, как става коз в устите на червеноармейски патреоти от стараната на другаря Борисов? Настигнахте Италия по прогрес, за да говорите така или??

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"
                          Ето го и типичния представител на долупосочените, нетърпеливо бие капитализъма от зарана.
                          що аз бе ?
                          РенциЙ беше... ,
                          па си е коджа ефропеец ...
                          ама грачи нещо ...
                          Допускам, Путин го е подучил ...

Коментар

Истината е че искат в момента 45 милиарда а 160 за банките в ЕС...
                            Аз мога да ти обясня, но дурачок знае само това което му спуснат по Олука ....

Коментар

• Браво на пестеливите европейци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                                Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж хората в Русия били по-богати от хората в страните от Европейския съюз и че уж хората в Русия имали повече пари в банки в Русия средно на човек от населението в сравнение с хората от страните от Европейския съюз. Истината обаче е съвсем друга. Според оценки правени от швейцарската банка "Креди Сюис" през 2015г. нетното богатство на хората, живеещи в страните от Европейския съюз, смятано на човек от населението, е много по-голямо в сравнение с нетното богатство на хората в Русия. Според данните на "Креди Сюис" излиза, че нетното богатство на хората от някои страни от Европейския съюз, смятано средно на човек от населението е над 20 пъти по-голямо от нетното богатство на хората в Русия, смятано средно на човек от населението.

Ето някои данни за депозитите в банки на живеещите в някои страни от Европейския съюз:
                                Според данни на ЕЦБ в края на 2015г. в банки в Германия е имало депозити с равностойност на 4 577 400 000 000 евро, което прави средно по 55 711,89 евро на човек от населението в Германия.
                                Според данни на ЕЦБ в края на 2015г. в банки във Франция е имало депозити с равностойност на 4 080 800 000 000 евро, което прави средно по 61247,89 евро на човек от населението във Франция.
                                Според данни от ЕЦБ в края на 2015г. в банки в Италия е имало депозити с равностойност на 2 396 100 000 000 евро, което прави средно по 39496,88 евро на човек от населението в Италия.
                                Според данни от ЕЦБ в края на 2015г. в банки в Испания е имало депозити с равностойност на 1 943 900 000 000 евро, което прави средно по 41 859,73 евро на човек от населението в Испания.
                                Според данни от ЕЦБ в края на 2015г. в банки в Нидерландия е имало депозити с равностойност на 1 172 200 000 000 евро, което прави средно по 69 033,96 евро на човек от населението в Нидерландия.
                                Според данни от ЕЦБ в края на 2015г. в банки в Белгия е имало депозити с равностойност на 619 600 000 000 евро, което прави средно по 54 881,14 евро на човек от населението на Белгия.
                                Според данни от ЕЦБ в края на 2015г. в банки в Австрия е имало депозити с равностойност на 504 800 000 000 евро, което прави средно по 58 019,85 евро средно на човек от населението в Австрия.

https://www.ecb.europa.eu/stats/mone...2.0000.en.html
                                Еййй, Иван ...
                                ма тез ефропейци, моного депозит, много богацтво, МНОГО нещо ... Браво..
                                Предполагам, тия глупости дето ги плещи Ренци, са за слъгване на врага...

Коментар

Working...
                                X