IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid
    Глупости. "Имаш ментални проблеми" е констатация без обиден смисъл. Загрижен съм, този вреди на всички около себе си.
    - А ти, дори да си модератор, с нищо не помагаш. Напротив, стимулираш неадекватното поведение.
    Поздрави.
    Категорично не съм съгласна.
    Работата на модератора не е да ти помага, а да модерира адекватно и с Мозък, както го направи и преди появата ти днес!
    Yeah

Коментар

• Успокойте се. Няма да има никаква война, освен във вашето въображение.
      Ще има бавен и окончателен разпад на тези на които им изтичало времето.
      Е всеки мисли за различи неща, но ще гледаме мача, ще видим. Той всъщност вече почна и някои червени картони са раздадени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        В зависимост от прочита.
        Според мен, тя вече е факт. Фазата, е въпрос на гледна точка..
        В момента, борбата е за ВРЕМЕ ...
        За едните, времето изтича.. И те много добре го знаят (все пак, не всички са идиоти.)
        За другите, повечето време, е повече време за подготовка ...
        Партията ще е с един победител (заради прогреса при въоръженията)...
        Часовника цъка..
        Фигурите и пешките се движат по дъската ...
        приказките НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ...
        Ако за "победител" броиш оживелия, вероятно, ще има някой-друг. Над кого и над колцина ще властва, за да се радва на "победата " си и при какви условия за живот?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
          ...
          Третата Световна е вече тук. Но, ако печелят "най-много", печелят ония, при които Мецана не танцува. ...
          О не...
          Сценария - ефропа в пламъци, зад окяна валят пъри, вече нема да мине (таа пиеса мина вече..).
          Времената са други.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Един мой познат казваше, че ко мо не та та мразят НАТО, защото страните членки на НАТО се борят против терористите, а ко мо не та та са извършили много терористични актове. Да ви напомня, че на 16 април 1925г. ко мо не та та избиха в атентата в църквата "Света Неделя" в София над 200 души. Според някои данни сред тези над 200 загинали в този атентат е имало 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3 майори и 9 капитани, 3 депутати.

http://desebg.com/index.php?option=c...rticle&id=1798
            Last edited by Ivan2015; 15.07.2016, 11:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
              Абе третата световна чука на вратата ни според мен. Явно прекалено дълго време сме били мирни и сега се чудят какви глупости да направят, за да катализират положението. А и да не забравяме, че по време на война се печели най-много
              В зависимост от прочита.
              Според мен, тя вече е факт. Фазата, е въпрос на гледна точка..
              В момента, борбата е за ВРЕМЕ ...
              За едните, времето изтича.. И те много добре го знаят (все пак, не всички са идиоти.)
              За другите, повечето време, е повече време за подготовка ...
              Партията ще е с един победител (заради прогреса при въоръженията)...
              Часовника цъка..
              Фигурите и пешките се движат по дъската ...
              приказките НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Прочети си длъжностната характеристика...
                Абе нали са при теб на масата, я ги извади, хем ще си по-"безпристрастен". Може и моята да извадиш, "хексперт" си...
                До i_hristov
                Цитат:
                Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                +1
                Мнда, това вече почва да става интересно.
                Тоа се едно ся каца одкосмоса...
                А и напоследък ми праи фчепатление, че отвъд окяна "изказванита" стаат се по-ъпсуртни...
                Мнения по тоа ъпрос ?
                Абе третата световна чука на вратата ни според мен. Явно прекалено дълго време сме били мирни и сега се чудят какви глупости да направят, за да катализират положението. А и да не забравяме, че по време на война се печели най-много
                Третата Световна е вече тук. Но, ако печелят "най-много", печелят ония, при които Мецана не танцува. Някак ме е гъдел, обаче. Научи се Меца да денси и да се доставя бърже-бърже, за някакви 30-40 минутки до произволно място по света...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  +1
                  А и напоследък ми праи фчепатление, че отвъд окяна "изказванита" стаат се по-ъпсуртни...
                  Мнения по тоа ъпрос ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    Ватка, да ти го преобърна ли на руски?
                    Може ли да ми преведеш статията, че нещо английския ми куца, може и на бг, че и с руския съм зле

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      малко смях от вчера
                      http://glasove.com/categories/novini...-tehni-pravila
                      При това САЩ желаят Русия “своевременно да ги информира за всички военно-въздушни операции на режима в Дамаск”. Въоръжените сили на Сирия могат да водят военни действия, включително и от въздуха, против “Джебхат ан Нусра” извън зоните на примирието, ако бойците на този групировка завземат такива райони, смятат във Вашингтон.

В същото време американските власти предлагат Русия да се съгласи да оказва на сирийските войски въздушна подкрепа в случай, че те бъдат нападнати от джихадистите от “Ан Нусра”, само “ако това е предварително съгласувано със САЩ”.

Последното изречение кърти мивки
                      +1
                      Мнения по тоа ъпрос ?

Коментар

• Ватка, да ти го преобърна ли на руски?
                        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin
                          Малко ми е късно да сменям "амплоа'-то. Виж ти може да се пробваш да подобриш рекорда от 250души на ден- не е хубаво така колежке от рано сутринта наздраве . Кога ще работиш
                          Airstrikes Reportedly Kill 250 ISIS Fighters in Iraq as Coalition Forces Gain Ground
                          Yeah

Коментар

• малко смях от вчера
                            http://glasove.com/categories/novini...-tehni-pravila
                            При това САЩ желаят Русия “своевременно да ги информира за всички военно-въздушни операции на режима в Дамаск”. Въоръжените сили на Сирия могат да водят военни действия, включително и от въздуха, против “Джебхат ан Нусра” извън зоните на примирието, ако бойците на този групировка завземат такива райони, смятат във Вашингтон.

В същото време американските власти предлагат Русия да се съгласи да оказва на сирийските войски въздушна подкрепа в случай, че те бъдат нападнати от джихадистите от “Ан Нусра”, само “ако това е предварително съгласувано със САЩ”.

Последното изречение кърти мивки

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Прочети си длъжностната характеристика...
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Ехеее, намаляйте го тоя самагон заран...
                                ОМГитката трябва да го намали- по 250човека на ден трепе
                                А тък ти ако искаш можеш да си намериш карти от създаването, през периода на бомбенето от пиндосите и след руското нападение. Те не лъжат за разлика от иван
                                Last edited by v_tin; 15.07.2016, 09:34.

Коментар

Working...
                                X