IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Слушайки видеото, оставам с впечатление, че Холанд не е приел съболезнованията на ВВП по телефона.. Европейския елит шокира с неадекватността си

Обращение Владимира Путин к Франсуа Олланду и французскому народу
    https://www.youtube.com/watch?v=rLEpDI4YFV0

Коментар

• Днес руска медия публикува статия за недостига на обезболяващи лекарства за онкоболни в Русия, в която пише, че Елена Мартьянова е казала, че през 2015г. само 20 % от онкоболните в Русия, нуждаещи се от обезболяващи препарати, са получили достатъчни количества обезболяващи препарати.

http://www.rosbalt.ru/russia/2016/07/15/1532426.html

Коментар

• Преди известно време българска медия публикува статия за Жан Василев Виденов, който е бивш председател на БСП. Тази статия е със заглавие "Жан: Да, напуснах БСП. Не исках да и бера срама" и в тази статия са цитирани въпроси и отговори на едно интервю на журналиста от "Дарик" радио Кирил Вълчев с Жан Василев Виденов. В тази статия пише, че интервюиращия Кирил Вълчев е задал и следния въпрос на интервюирания Жан Василев Виденов: "Вие напуснахте БСП заради ДПС и Доган?" Според статията, на този въпрос Жан Василев Виденов е отговорил следното: "Напуснах заради готовността на БСП да влезе във всякакви съюзи и да обслужва всякакви интереси, стига това да предложи на хора от нейното ръководство път към личната власт и към личните облаги"...
        Това е само част от статията.

Нека никой никога да не гласува за БСП.
        Last edited by Ivan2015; 15.07.2016, 20:24.

Коментар

• Божкеее, комунделите се правят на ощипани. Пък аз казвам крушата не пара по далеч... никой нормален никога не се е съмнявал в руско-червената ядка на Монката Паси...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Сегаааааааааааа какво шъ праим...
            Нищо , както казваше,Бог Да Го Прости, Колю Добрев - "Един по един - до един!"

Младото синче не е виновно, че спазва Талмуда и се бори за животa си.А според Него Мъжът е източник на живот,а не Жената.В случая Младото продължава мъжката традиция по линия на БКП,нищо че баща му навремето лицемернечеше с трабанта си пред Манфред Вьорнер и си търкаше очите с лук в подходящия момент:

https://www.youtube.com/watch?v=JIMbAjloZl4

Моят риторичен жълт въпрос, това син на журналистката от в-к Експрес ли е, или е на оная близначката дето му беше зам -министър от времето на дъртия комарджия с дебелото досие в Москва?
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Хайде да е хаирлия
              http://www.blitz.bg/news/article/428770
              Синът на Соломон Паси стана член на БСП
              „Израснал съм в политически ориентирано семейство и няма как да стоя безпристрастен”, заявява 22-годишният младеж

"Необходими са някои промени в държавата, които да я поведат към по-добро. Смятам, че БСП е партията, която може да ги постигне. Това е и партията, която ще ми позволи свободно да изразявам и реализирам идеите си - вярвам, че в БСП дават право на глас за добрите намерения", категоричен е младежът.

Сегаааааааааааа какво шъ праим, ей го дей и седерастите не щат вече да са седерасти ам искат да са комунисти. Не ги разбирам вече младите, малкото еврейче му тика в ръцете малко крадени парички, това младите викат не щъ искам комунист да стана
              Ванка я дай нещо по темата, може и гъбясалия да се включи ако не е зает да ми разглежда длъжностната характеристика

А бе тъй никой не даде определение за хибридна война, кандю се включи, ама то на него по принцип не му се разбира нищо , та не можах да разбера, а вярно и танцуващия с негри в щата алабама

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Новина в "полза" на нашето правителство относно инициативата за демилитаризация на Черно море,която на прост език към всички черноморски държави звучи така:"Ами ние нямаме нищо (армия,флот,ВВС) - бъдете така добри и вие да нямате нищо,за да живеем вкупом в мир и дружба!..."

ПС: Не разбирам тез "братушки" - как веднъж пък не приеха нашите конструктивни предлижения!
                Как ще се демилитаризира Черноморският регион? То тука основната военноморска база на Русия. Няма си свалят гащите, я. Боко глупости говори вчера, после се поправя.

Коментар

• Новина в "полза" на нашето правителство относно инициативата за демилитаризация на Черно море,която на прост език към всички черноморски държави звучи така:"Ами ние нямаме нищо (армия,флот,ВВС) - бъдете така добри и вие да нямате нищо,за да живеем вкупом в мир и дружба!..."

МОСКВА, 15 июл — РИА Новости. Минобороны России в августе перебросит в Крым полк новейших ракетных комплексов С-400 "Триумф", сообщил в пятницу начальник штаба – заместитель командира 18-го зенитного ракетного полка 31-й дивизии ПВО подполковник Евгений Олейников.

Российские войска получили бригаду комплексов "Искандер-М" и полк С-400
                  В настоящий же момент, как сообщалось, воздушное пространство полуострова охраняют комплексы предыдущего поколения – С-300.

"По завершению начальных боевых стрельб … в августе 2016 года планируется отгрузка принятой техники (С-400) к месту постоянной дислокации … в Феодосии", — сказал Олейников в ходе Единого дня приёмки военной продукции.

По его словам, комплект "Триумфа" изготовлен и поставлен концерном "Алмаз-Антей" по государственному оборонному заказу для оснащения 18-го зенитного ракетного полка. Военнослужащие полка прошли обучение в Военной академии ВКО в Гатчине (Ленобласть)
                  .
                  ПС: Не разбирам тез "братушки" - как веднъж пък не приеха нашите конструктивни предлижения!
                  Last edited by SPART; 15.07.2016, 18:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Всеки познава територията и обкръжението си. Щом ти го казваш, какъв съм аз да споря с теб?
                    По омбудсманството и т.н.
                    - Не вярвам проницателен човек да е останал с вярата, че Слави Трифонов е "несистемен играч", "бунтар" и т.н. Слави е доброто момче, което отклонява удара в последния момент и с всички сили крепи статуквото.
                    - За което, разбира се, се ползва с комфорта да приказва, каквото си ще.
                    И това, с референдума, също е за отклоняване на вниманието и разпиляване силите на избирателя. Чалгата трябва да продължи, явно.
                    Ще рече, че сценаристите и дирижьорите от ДъСъ са чалгари и сръбскомаанетаджии. Знаех си аз, че слушането на сръбско нема ни докара до добро, ама де да предполагам каква изгъзица ще е българският турбополитфолк.
                    П.п. Сбърках им името. Да Са.... по-реалистично ми звучи.
                    Last edited by Trakatrak'; 15.07.2016, 18:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      ще оцеляват само тези, които са се отдалечили най-много ...
                      Точно така!

Чета одеве OMG която писала,че ще си трайчотрайка засега! И това е повод да се повторя,че Историята си прави шеги понеже трайчотрайкането във всичките му форми по света и унас е римейк на прословутата реплика на Др.Живков:

Тодор Живков - Приземяване Снишаване - http://www.vbox7.com/play:1356c939

Доказателство че никой не разбира какво казва Др.Живков е спонтанното хилене веднага след думите му!Интересно - къде е оператора да публикува рева на тълпата след 1991 г.?!Дано се намери някой за в бъдеще ,щото онова от 1991 ще е веселба в сравнение с това през 2021....Ако некой (още)не ми верва да прочете прогнозите на НОИ за 2060 г.

Коментар

хм..
                        техниката работи безотказно
                        корабът потъва
                        ... ако съм разбрал праелно де...
                        Забравяте да уточните само посоката на отдалечаване ->изток-североизток нали?

Коментар

Голяма част от жертвите при Титаник са били от приливната вълна образувала се при разцепването на кораба и огромното налягане от потъването на частта в която се е намирало машинното отделение (техниката е работила безотказно почти до последно).
                          хм..
                          техниката работи безотказно
                          корабът потъва
                          ... ако съм разбрал праелно де...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            При овцете загадки няма.
                            Всеки познава територията и обкръжението си. Щом ти го казваш, какъв съм аз да споря с теб?
                            По омбудсманството и т.н.
                            - Не вярвам проницателен човек да е останал с вярата, че Слави Трифонов е "несистемен играч", "бунтар" и т.н. Слави е доброто момче, което отклонява удара в последния момент и с всички сили крепи статуквото.
                            - За което, разбира се, се ползва с комфорта да приказва, каквото си ще.
                            И това, с референдума, също е за отклоняване на вниманието и разпиляване силите на избирателя. Чалгата трябва да продължи, явно.

Коментар

би ми било интересно мнението ти по въпроса ... байдауей... също го определям именно като бягство.. спасение.
                              Голяма част от жертвите при Титаник са били от приливната вълна образувала се при разцепването на кораба и огромното налягане от потъването на частта в която се е намирало машинното отделение (техниката е работила безотказно почти до последно).

Друго - британците винаги са били с единия крак отвън есЪ - никакъф шенген ,никва еврозона! Като се замислих веднага след референдума,ами то излизането им е било предсказано още през 1992 г покрай оная история с паунда и сорос.Само че аз не съм от богато еврейско потекло за да ми позволи някой през 2016 да играя срещу BOE.

Общо взето - това е съвсем накратко!В бягството често има елемент и на героизъм,който Времето доказва....Наскоро гледах изказване на Сергей Миронов,че най-стария кандидат-депутат в техните листи за изборите наесен е на 76 години и навремето избягал от афгански плен (разбира се сега е Герой на Русия и т.н).

Коментар

Факта,че пишете клишета и препращате проблема към руснаците е доказателство,че нямате лично мнение...
                                Е,... добър ден...
                                Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                                Всеки първолак би задал въпроса - защо англичаните избягаха от есЪ?
                                би ми било интересно мнението ти по въпроса ... байдауей... също го определям именно като бягство.. спасение..
                                А,сетих се - на тях Путин им организира референдума по подобие на кримската отработена схема ,ама не ги е завладял щото ги чака да си изпълнят обещанието и наистина да излязат!
                                не забраай, че и за вчерашната касапница, нема как да не излезе нещо руско.. НЯМА КАК...
                                ПС:Ванчо дай некоя умопомрачаваща руска статистика,че днес нищо не съм чел от теб....
                                Ся са му дали друга тема ...
                                Припомня ни, миналото - когато ни лъжеха...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X