Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Гигов уважавам те, като съфорумец но мисля че не си на верен път... Освен това има място и следната версия, че това е УЙДУРМА на БатЕрдо. Моето мнение е че в Турция се случи жестоко стълкновение на пиндо и руските СЛУЖБИ.
Аз ще кажа следното, че в тази сложна ИГРА нашите служби са руските. Да сиймоментния Руски имперски интерес на Балканите съответствува на нашия национален интерес. Да живее Русия, долу Пиндостан!
БатЕрдо е интересна тема, още един път в Турция се срещат в момента много геополитически вектори, РЕЗУЛТАНТАТА на тези вектори е уравнение с много неизвестни.... ВВП избра БатЕрдо да представлява нашия Руския вектор, факт е че БатЕрдо се извини, тече активна комуникация-многочасови разговори между двамата. Предвидени са две срещи между ВВП и БатЕрдо в близко бъдеще. От своя страна турчина също избра за партнъор ВВП, пред пиндосите и еврогейци
Восток дело тонкое. Ще дам пример с Чечня и Ахмат Хаджи Кадиров, който реза главите на руските момчето в първата война... ВВП успя да укроти, овладее, пренасочи и да използва този див кавказки потенциал в полза на РУСИЯ. Рамзан многократно казва, Аз съм пехотинец на Путин. готов съм да защитя руския интерес във всяка точка на света и по всяко време....
Нещо такова се случва и в Турция. БатЕрдо ще работи в интерес, който е куриран от РУСИЯ. Нашите служби спечелиха битката, но войната е дълга и коварна
Събота вечер, надявам се че сте на морето и сте се запознали с някоя неземно красива рускиня
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСамо дето Русия и Путин не са изказали никаква подкрепа за мерзавеца Ердоган. Русия поиска "Спокойствие, ред, мир и права в Турция", което нищо не значи. Може да иска военните да ги осигурят.
А ЕС и НАТО изразиха директна подкрепа за "султана" Ердоган.
Меркел и Оланд го подкрепиха, както и Барак Обама.
Обама призова партиите в Турция да не подкрепят преврата
Президентът на САЩ подкрепя демократично избраното правителство
НАТО подкрепи правителството в Турция
Обаче троловете продължават с дъртите си лъжи.
ВИЕ, американците, НАТО и Гейропа подкрепяте султана и халифата. ВИЕ.
И колкото и да се опитвате да насаждате тролските си лъжи, хората виждат какво става.
Истината е че преврата е организиран от Щатите ,но нещо се объркаха нещата....
Слушах Кери в Москва ...Той призова за приемственост в политиката на Турция в началото ...и чак после като разбра че са загубили метежниците се обърна 180 градуса
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеЕ нали уточнихме, че Русия си е СССР.
Чърчил казва учете/четете ИСТОРИЯ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТак держат дрОгарю маркс!
Съвременните султани, трябва да се поддържат един друг.
Е......надяваме се, че всички са забравили вече лекото недоразумение с онова тенеке и Айшето дето го цепна!
Пък и какво значение има всичко, когато става въпрос за задържане на едноличната власт от императора.
Русия поиска: Спокойствие, ред, мир и права в Турция!
Място за преврати в модерна Турция няма, смята ЕС
...................
Берлин подкрепя избраното правителство в Анкара, заяви тази сутрин говорителят на германския канцлер Ангела Меркел след опита за преврат,
Меркел и Оланд го подкрепиха, както и Барак Обама.
Обама призова партиите в Турция да не подкрепят преврата
Президентът на САЩ подкрепя демократично избраното правителство
НАТО подкрепи правителството в Турция
Обаче троловете продължават с дъртите си лъжи.
ВИЕ, американците, НАТО и Гейропа подкрепяте султана и халифата. ВИЕ.
И колкото и да се опитвате да насаждате тролските си лъжи, хората виждат какво става.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЯ сложи тука новата карикатура на Шарли ебдо(да не я пускам аз,че е пълен позор за скапаната държава в която виртуално си емигрирал) и тогава ми пиши за ватната телевизия!
който майсторски с няколко щрихи казва всичко за трагичното събитие.
Който не познава Corinne Rey, тук може да види много нейни шедьоври:
http://www.lesitedecoco.fr/category/...charlie-hebdo/
Но за да ги разбере, трябва да познава много добре ежедневния политически живот във Франция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеМурзилка?
ПП
Не можах да се сдържа...
начало,затова стига с тия еврейски номера.Евреите си го мерят пък ти им пригласяш.Last edited by Grosss; 16.07.2016, 19:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЧе аз не съм руснак,родата на майка ми идва от Кукуш,а на баща ми от ЛюлеБургас,
бежанци.
ПП
Не можах да се сдържа...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеЕ нали уточнихме, че Русия си е СССР.
Азербайджан,
Армения,
Беларус,
Грузия,
Естония,
Казахстан,
Киргизстан,
Латвия,
Литва,
Молдова,
Таджикистан
Туркменистан,
Украйна,
Узбекистан,
?
Къде са?
Коментар
-
бежанци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеЗащото ти каза "при нас", а при вас е в СССР. Нали оттам пишеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЧе къде ще идат в Лудогорието и Кърджали е пълно с техни роднини.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеБи ли ми обяснил, какво ще търсят турците при вас, в СССР?
Коментар
Коментар