IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Истината е че преврата е организиран от Щатите ,но нещо се объркаха нещата....
    Слушах Кери в Москва ...Той призова за приемственост в политиката на Турция в началото ...и чак после като разбра че са загубили метежниците се обърна 180 градуса
    +++ батко джон беше в рф, да покрива преврата и да договаря в движение пиндо-руския интерес

Коментар

• Гигов уважавам те, като съфорумец но мисля че не си на верен път... Освен това има място и следната версия, че това е УЙДУРМА на БатЕрдо. Моето мнение е че в Турция се случи жестоко стълкновение на пиндо и руските СЛУЖБИ.

Аз ще кажа следното, че в тази сложна ИГРА нашите служби са руските. Да сиймоментния Руски имперски интерес на Балканите съответствува на нашия национален интерес. Да живее Русия, долу Пиндостан!

БатЕрдо е интересна тема, още един път в Турция се срещат в момента много геополитически вектори, РЕЗУЛТАНТАТА на тези вектори е уравнение с много неизвестни.... ВВП избра БатЕрдо да представлява нашия Руския вектор, факт е че БатЕрдо се извини, тече активна комуникация-многочасови разговори между двамата. Предвидени са две срещи между ВВП и БатЕрдо в близко бъдеще. От своя страна турчина също избра за партнъор ВВП, пред пиндосите и еврогейци

Восток дело тонкое. Ще дам пример с Чечня и Ахмат Хаджи Кадиров, който реза главите на руските момчето в първата война... ВВП успя да укроти, овладее, пренасочи и да използва този див кавказки потенциал в полза на РУСИЯ. Рамзан многократно казва, Аз съм пехотинец на Путин. готов съм да защитя руския интерес във всяка точка на света и по всяко време....

Нещо такова се случва и в Турция. БатЕрдо ще работи в интерес, който е куриран от РУСИЯ. Нашите служби спечелиха битката, но войната е дълга и коварна

Събота вечер, надявам се че сте на морето и сте се запознали с някоя неземно красива рускиня

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Само дето Русия и Путин не са изказали никаква подкрепа за мерзавеца Ердоган. Русия поиска "Спокойствие, ред, мир и права в Турция", което нищо не значи. Може да иска военните да ги осигурят.

А ЕС и НАТО изразиха директна подкрепа за "султана" Ердоган.
        Меркел и Оланд го подкрепиха, както и Барак Обама.
        Обама призова партиите в Турция да не подкрепят преврата
        Президентът на САЩ подкрепя демократично избраното правителство

НАТО подкрепи правителството в Турция

Обаче троловете продължават с дъртите си лъжи.
        ВИЕ, американците, НАТО и Гейропа подкрепяте султана и халифата. ВИЕ.
        И колкото и да се опитвате да насаждате тролските си лъжи, хората виждат какво става.

Истината е че преврата е организиран от Щатите ,но нещо се объркаха нещата....
        Слушах Кери в Москва ...Той призова за приемственост в политиката на Турция в началото ...и чак после като разбра че са загубили метежниците се обърна 180 градуса

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
          Е нали уточнихме, че Русия си е СССР.
          СССР е форма на съществуване на Руската империя, а ти тази теза я използваш да вкарваш в режим на обяснение съфорумец....

Чърчил казва учете/четете ИСТОРИЯ!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Так держат дрОгарю маркс!
            Съвременните султани, трябва да се поддържат един друг.
            Е......надяваме се, че всички са забравили вече лекото недоразумение с онова тенеке и Айшето дето го цепна!
            Пък и какво значение има всичко, когато става въпрос за задържане на едноличната власт от императора.
            Само дето Русия и Путин не са изказали никаква подкрепа за мерзавеца Ердоган. Русия поиска "Спокойствие, ред, мир и права в Турция", което нищо не значи. Може да иска военните да ги осигурят.

Русия поиска: Спокойствие, ред, мир и права в Турция!

Място за преврати в модерна Турция няма, смята ЕС
            ...................
            Берлин подкрепя избраното правителство в Анкара, заяви тази сутрин говорителят на германския канцлер Ангела Меркел след опита за преврат,
            А ЕС и НАТО изразиха директна подкрепа за "султана" Ердоган.
            Меркел и Оланд го подкрепиха, както и Барак Обама.
            Обама призова партиите в Турция да не подкрепят преврата
            Президентът на САЩ подкрепя демократично избраното правителство

НАТО подкрепи правителството в Турция

Обаче троловете продължават с дъртите си лъжи.
            ВИЕ, американците, НАТО и Гейропа подкрепяте султана и халифата. ВИЕ.
            И колкото и да се опитвате да насаждате тролските си лъжи, хората виждат какво става.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Я сложи тука новата карикатура на Шарли ебдо(да не я пускам аз,че е пълен позор за скапаната държава в която виртуално си емигрирал) и тогава ми пиши за ватната телевизия!
              Я да прочетем един ВАТНИК как ще ни коментира "позора" в един шарж (не карикатура),
              който майсторски с няколко щрихи казва всичко за трагичното събитие.
              Който не познава Corinne Rey, тук може да види много нейни шедьоври:
              http://www.lesitedecoco.fr/category/...charlie-hebdo/
              Но за да ги разбере, трябва да познава много добре ежедневния политически живот във Франция

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                Мурзилка?

ПП
                Не можах да се сдържа...
                Вероятно си чувала какво е общото между мурзилките и каубоите .Това е еврейското
                начало,затова стига с тия еврейски номера.Евреите си го мерят пък ти им пригласяш.
                Last edited by Grosss; 16.07.2016, 19:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Че аз не съм руснак,родата на майка ми идва от Кукуш,а на баща ми от ЛюлеБургас,
                  бежанци.
                  Мурзилка?

ПП
                  Не можах да се сдържа...
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И къде са в Русия, както следва:
                    Азербайджан,
                    Армения,
                    Беларус,
                    Грузия,
                    Естония,
                    Казахстан,
                    Киргизстан,
                    Латвия,
                    Литва,
                    Молдова,
                    Таджикистан
                    Туркменистан,
                    Украйна,
                    Узбекистан,
                    ?
                    Къде са?

Коментар

Че аз не съм руснак,родата на майка ми идва от Кукуш,а на баща ми от ЛюлеБургас,
                      бежанци.

Коментар

• Е нали уточнихме, че Русия си е СССР.
                        Партия была, есть и будет есть!

Коментар

Защото ти каза "при нас", а при вас е в СССР. Нали оттам пишеш.
                          Какъв СССР те гони пък тебе?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Че къде ще идат в Лудогорието и Кърджали е пълно с техни роднини.
                            Защото ти каза "при нас", а при вас е в СССР. Нали оттам пишеш.

Коментар

Би ли ми обяснил, какво ще търсят турците при вас, в СССР?
                              Че къде ще идат в Лудогорието и Кърджали е пълно с техни роднини.

Коментар

• Всички революции през последните 100години тръгват от Пиндостан ( слагаме Русия и е все тая), унищожават държавността, разграбват държавата и след това слагат колониално управление...

Коментар

Working...
                                X