IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Брях, не думай ...
    Имат, ама плащат пъри на изостаналете рушняци... ?
    Не стига, ами не спират да кОпуват и комунистически двигатели за ракетете си ..
    И НЯМА перспектива да спрат...
    Всичко е въпрос на цена, а не на наличност. Още ли не си го схванал. Не ми отговаряй, че с възрастни комуняги в невъзможност да се обслужват не ми се "спори" да се излагам пред нормалните хора.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Имат колкот искаш, нямат ефтенджосов вариант.. ..
      Брях, не думай ...
      Имат, ама плащат пъри на изостаналете рушняци... ?
      Не стига, ами не спират да кОпуват и комунистически двигатели за ракетете си ..
      И НЯМА перспектива да спрат...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
        По избор - Путин е виновен, Ердоган сам си го е направил, Гюлен го е направил ...

Истината, която никой не може да отрече - излитащите от натовската база Инджирлик самолети, които държат на мушка самолета на президента на Турция, пикират над градовете и стрелят по граждански обекти.

И там, в базата на САЩ и НАТО, натъпкана с електроника не са виждали тези самолети къде летят и какво правят ? Американците на радарите отишли групово да спят ?

Колективната система за сигурност не работи, под купола на НАТО армия и самолети свалят демократично избрани президенти и стрелят по хора. И в бъдеще Турция ще играе своята си игра и ще отстоява своите си интереси, дори и ако те не съвпадат с интересите на НАТО.
        Всичко посочено в червено ти е лъжа.
        Какъв е смисъла, да се питате един друг и да си пробутвате нещата?
        Кого и в какво убеждавате??

Коментар

едва ле...
          ТИ, ако беше на местото на Путята ( с оглет динамиката и естеството на процесите, дет се текат в турско и околията), би ли напраил тръбна контсрукция прес Турцея ?
          За мене си, още немам одговор, коко беше тва в петък-съботай... ???
          театро, ели некадърно организирана халтура на тема пуч ... ???
          мнения ???
          По избор - Путин е виновен, Ердоган сам си го е направил, Гюлен го е направил ...

Истината, която никой не може да отрече - излитащите от натовската база Инджирлик самолети, които държат на мушка самолета на президента на Турция, пикират над градовете и стрелят по граждански обекти.

И там, в базата на САЩ и НАТО, натъпкана с електроника не са виждали тези самолети къде летят и какво правят ? Американците на радарите отишли групово да спят ?

Колективната система за сигурност не работи, под купола на НАТО армия и самолети свалят демократично избрани президенти и стрелят по хора. И в бъдеще Турция ще играе своята си игра и ще отстоява своите си интереси, дори и ако те не съвпадат с интересите на НАТО.

Коментар

Каквот и да каже, ФАКТИТЕ са, че краварските космонафти, НЯМАТ свой вариант за доставка но МКС.
            Толкова.
            Другото е ГОЛОВОДИЕ.
            Имат колкот искаш, нямат ефтенджосов вариант.. Не че ми се спори с възрастни дедита с невъзможност да уринират навреме.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
              ...
              Каквот и да каже, ФАКТИТЕ са, че краварските космонафти, НЯМАТ свой вариант за доставка но МКС.
              Толкова.
              Другото е ГОЛОВОДИЕ.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                СоКоЛоВ, добре дошъл пак бе! А уж те баннаха завинаги.
                На първо мнение, аз съм соколов сега, така ли??????

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс
                  понякога стрелят и по пеерасите
                  Е вие трябва да сте доволни!
                  Все пак гейропа е най-големия трън в очите ви, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Кой е тоя соколов, нещо си забъркан, и защо спамиш???? Чета от известно време форума и реших да се регна, обаче още след първия пост съм вече се припознаваш, КОЕТО Е СМЕШНО !!!

Коментар

• Разбира се, че лъжат. И бият негрите!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                        В същото време Ройтерс съобщи, че в разгара на опита за преврат в петък срещу събота изтребители Ф-16 на метежниците са прихванали във въздуха самолета на президента Реджеп Ердоган, но не са стреляли по него.
                        Едно време имахме една комшийка, дето ного лъжеше и наште я наричаха Агенция Ройтерс/АР. Струваше ми се несправедливо, АР хем демокрация, хем лъже

Коментар

• В същото време Ройтерс съобщи, че в разгара на опита за преврат в петък срещу събота изтребители Ф-16 на метежниците са прихванали във въздуха самолета на президента Реджеп Ердоган, но не са стреляли по него.

Турският лидер се завръщал от морския курорт Мармарис в Истанбул, където сили на превратаджиите вече бяха блокирали един от мостовете над Босфора и се опитваха да завладеят главното истанбулско летище, а вече бяха изпратили и танкове срещу парламента в Анкара.

Двата изтребителя на метежниците виждали пряко във въздуха и взели на мушка с радарите си самолета на Ердоган и охраняващите го други два Ф-16, съобщил на Ройтерс бивш офицер, запознат със ситуацията. "Защо обаче те не стреляха, остава мистерия", казал офицерът. Ердоган успял да стигне и да кацне успешно в Истанбул.

Високопоставен турски представител потвърдил инцидента пред агенцията, а втори служител признал, че личният самолет на президента е "изпаднал в беда във въздуха", но не съобщил повече подробности.

брееее тия превратаджии, начело с айше, дека свали руското тенеке за нема нищо, мноооо хуманни срещу главния си обект на преврата бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТИМ Разгледай мнение
                            Интересно, с вашите пари, цели фамилии изхранихте и храните с ТАЗИ МИ ТИ СТАЛИНСКА КОНСТИТУЦИЯ!!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ехххх, добре че е добрия батердо та да си строим джамии насред масквабад и да се цунем по устенцата за един турецки паток.
                              Каква маскваабад бе тр.. ?
                              Ти в Москва ходил ли си изобщо? Виждал ли си стотиците църкви там? Че техният брой надхвърля ТРИСТА. И се предвижда да се построят още двеста.
                              Като застанеш на възвишението където е Московския държавен университет и виждаш в далечината десетки и стотици позлатени кубета на ЦЪРКВИ. Не на джамии, като в европейските столици ид..т такъв!
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Обаче, сега като затопли нещата с батердо, асадчето може да даде фира. Хем ще се споразумее с хамериканците за него, хем ще си запази базите в тартус и латакиа, хем си гарантира монопола на трубки през цяла туреция. Велико нали!
                                Само дето докато парцелират със султана евроазиатския имперохалифат, току виж вкупом станали безполезни и трубките и газта и те самите.
                                едва ле...
                                ТИ, ако беше на местото на Путята ( с оглет динамиката и естеството на процесите, дет се текат в турско и околията), би ли напраил тръбна контсрукция прес Турцея ?
                                За мене си, още немам одговор, коко беше тва в петък-съботай... ???
                                театро, ели некадърно организирана халтура на тема пуч ... ???
                                мнения ???

Коментар

Working...
                                X