If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе, ердоганизация си се казва. Оти дзверот се каже Реджеб Ердоган и той коли, той беси. Ти може да твърдиш каквото искаш, от фактите не можеш да избягаш. А за сближаването на Турция с Русия са виновни зверските санкции. Пак уточнявам: Вярваш или не - по свой избор - все тая.
И, понеже днес четох разни чудесии за поостаналите в Инджирлик американски ядрени бомби, току си мисля дали няма да му скроят шапка самите янки, да му пратят некой снайпер, и да решат проблема. Ей така, от принципни позиции, че ръка на копчето може да държи само пиндос.
Нищо подобно, няма виновни. Манталитета на нациите е сходен.
Вече за Турция. Къде е гигоу, дето се пенеше, като му обяснявах, че араби и мюсюлмани са си такива. Делят едни камъни и се бият с десетилетия за тях.
Ето го и примера с Турция, там няма американска военна намеса и пак се изпоклаха и изпоизбиха помежду си. Как точно са ви виновни американците в случая, демокрация не е "внасяна"?
Лошото след опита за пуч в Турция е че сега в страната се наблюдава засилваща се путинизация - едноличен, еднопартиен режим, смачкване на опозицията, саморазправа с политическите противници, цензура и овладяване на медиите.
А Ердоган бил готов "заедно с Иран и Русия да възстановява мира в региона"
Эрдоган выразил готовность вместе с Ираном и Россией восстанавливать мир в регионе
Абе, ердоганизация си се казва. Оти дзверот се каже Реджеб Ердоган и той коли, той беси. Ти може да твърдиш каквото искаш, от фактите не можеш да избягаш. А за сближаването на Турция с Русия са виновни зверските санкции. Пак уточнявам: Вярваш или не - по свой избор - все тая.
И, понеже днес четох разни чудесии за поостаналите в Инджирлик американски ядрени бомби, току си мисля дали няма да му скроят шапка самите янки, да му пратят некой снайпер, и да решат проблема. Ей така, от принципни позиции, че ръка на копчето може да държи само пиндос.
Преди 9 дена медия публикува статия, в която пише, че според Службата за сигурност на Украйна в нощта на 10 срещу 11 юли 2016г. в Украйна при въоръжен сблъсък на проправителствените сили на Украйна и диверсионно-разузнавателна група на така наречената "Луганска народна република" е бил убит член на тази диверсионно-разузнавателна група, а убитият се оказал гражданин на Русия. Според същият източник при този сблъсък проправителствените сили на Украйна са задържали други двама членове на тази диверсионно-разузнавателна група на така наречената "Луганска народна република", а един от задържаните също се оказал гражданин на Русия.
Лошото след опита за пуч в Турция е че сега в страната се наблюдава засилваща се путинизация - едноличен, еднопартиен режим, смачкване на опозицията, саморазправа с политическите противници, цензура и овладяване на медиите.
А Ердоган бил готов "заедно с Иран и Русия да възстановява мира в региона"
Эрдоган выразил готовность вместе с Ираном и Россией восстанавливать мир в регионе
Преди 9 дена медия публикува статия, в която пише, че според Службата за сигурност на Украйна в нощта на 10 срещу 11 юли 2016г. в Украйна при въоръжен сблъсък на проправителствените сили на Украйна и диверсионно-разузнавателна група на така наречената "Луганска народна република" е бил убит член на тази диверсионно-разузнавателна група, а убитият се оказал гражданин на Русия. Според същият източник при този сблъсък проправителствените сили на Украйна са задържали други двама членове на тази диверсионно-разузнавателна група на така наречената "Луганска народна република", а един от задържаните също се оказал гражданин на Русия.
Не съм чувал нещо за арабска академия на науките в последните няколко века.
Чувал съм за "религиозни" лидери на ИДИЛ - бивши сатрапи на Садам и Кадафи, минали през "православната" руска школа
Виж - за Новосибирската, Украинската и Руската целия свят е чувал,
като изчезнат червените бурени ще видиш какви реколти ще дават
И вместо ежемесечните състезания с танкове ще организират такива с роботи
Какви академмии говориш? То Академия на науките има само при тях и у нас след 1947 година. Няма ли да я закриват нашата БАН, нещо не се чува!!!
Недей се нада -- това северните бушмени само копи-пейст могат и после викат, че те са го изпислили преди 300 години Освен Мевделеевата таблица нищо друго не са открили или измислили до сега!
странна роля си е избрал да играе иван
ролята на капут и безмисловен печатар на текст, за да получи одобрението на няколко съфорумника, които също му се подиграват на простотията, де. и да буди силно недоумение и съжаление в останалата част от форума....странен човек
Иван е на доста по уважавано място от всеки червен рускоблизец.
странна роля си е избрал да играе иван
ролята на капут и безмисловен печатар на текст, за да получи одобрението на няколко съфорумника, които също му се подиграват на простотията, де. и да буди силно недоумение и съжаление в останалата част от форума....странен човек
Съвременната наука е установила, че
икономическата пепел е като вулканичната - много плодородна
И без бурени
За да няма бурени, някой трябва да ги почиства..
Да плеви. ( за има РЕД на територията )
Това в случая е държавата (чрез всичките й държавни институции).
Като няма държава (градинар) - НЯМА ред и всичко бързо зараства с бурени...
Такива буренясали (без градинар) територии, в днешно време може да видиш на мястото на някогашните Либия, Ирак и т.н. по списъка на демократизираните ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Не моята, на милионите крепостни в Русия (и България)
Така най-после ще се освободят от червената мафия
Ако една държава (без значение коя) се срине в икономическа пепел, не виждам как гражданите й, ще заживеят по-добре.
На мен, не ми звучи логично.
Или не е необходимо да има логика ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Преди 4 дена медия публикува статия, в която пише, че според съобщение на Главното управление на разузнаването на Украйна на 15 юли 2016г. във въоръжения конфликт в Украйна са загинали 4 военнослужещи от въоръжените сили на Русия, а други 5 военнослужещи от въоръжените сили на Русия са били ранени в този въоръжен конфликт в Украйна.
Според друго съобщение цитирано от същата медия, в нощта на 14 срещу 15 юли 2016г. във въоръжения конфликт в Украйна са загинали 10 военнослужещи от въоръжените сили на Русия, а други 13 военнослужещи от въоръжените сили на Русия са били ранени в този конфликт.
Според властите в Русия военнослужещи от въоръжените сили на Русия не участват във въоръжения конфликт в Украйна.
Без коментар.
Иванеееее, ИВАНЕ...
АМАН от ГЛУПОСТИ...
ИВАНЕ,
АКО Русия вкара армия в украйна, всичко ще приключи за месец или два...
На полската гланица ..
Питай там твоя екип, какво стана, когато се украински военни видяха НА ЖИВО, техни руски колеги.
Коментар