If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Путин притежава скрито съкровище от 183 милиарда евро, което го прави най-богатият човек на света, твърди британският таблоид „Sun“ на базата на неназовани източници.
Според таблоида от острова, руският президент събрал почти три път повече пари от Бил Гейтс, официално най-богатият човек в света, чието богатство се оценява на 72 милиарда евро.
Пешка нищо не е дялано в Китай, аз се опитвам да дялам разни неща там и вече съм наясно какво може фабриката.Могат да бълват милиони бройки, но една матрица няма къде да се направи..правят само с качество като за пластмасов долнопробен амбалаж.Това на всичко отгоре са хора неграмотни защото нямат писменост, но от инат стоят на йероглифи още. ККП вятър я вее на бял кон, тя държава не може да управлява.Много отдавна е трябвало да си направят членоразделна писменост, но яко са оттървали влака.
Може и да си прав, но чувам че армията им е 25 милион-а!
Пешка нищо не е дялано в Китай, аз се опитвам да дялам разни неща там и вече съм наясно какво може фабриката.Могат да бълват милиони бройки, но една матрица няма къде да се направи..правят само с качество като за пластмасов долнопробен амбалаж.Това на всичко отгоре са хора неграмотни защото нямат писменост, но от инат стоят на йероглифи още. ККП вятър я вее на бял кон, тя държава не може да управлява.Много отдавна е трябвало да си направят членоразделна писменост, но яко са оттървали влака.
Китай е оправдание.
Всичко се прави на Запад.
Останалото е изпълнение.
Казах остави Русия на мира.Пиши за Кравария.Кой къде отива да мие чинии и да кара камион си е негов личен проблем.В Русия отдавна не пускат българи требе виза
'ми за Кравария правят лотария за зелена виза...
'щото наплив голЕм!
А за раша виза не ща!! НЕмам работа там!
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Колко от напусналите БГ (може би два милиона?) са в Русия??
Дали има 0.001% поне?
Казах остави Русия на мира.Пиши за Кравария.Кой къде отива да мие чинии и да кара камион си е негов личен проблем.В Русия отдавна не пускат българи требе виза
Остави ти Русия на мира кажи нещо за Кравария не се бой нема да запрат кинтата.Какво произвежда Кравария?Освен износ на демокрация?Освен да краде убива изнасилва и граби?За Китай е ясно.В Китай са комунисти.Русия не се напъва да произвежда всичко.каквото им трябва си имат.Не са тръгнали да грабят другите народи
Коментар