IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Ми турски самолет няма да припари до Сирийската граница щото ще го свалят.Помним как евреите преди година го сложиха на НАТО и Ердоган.Този път наистина сглупиха много.Аз си мисля че не са знаели че самолета е руски.Когато научиха се уплашиха и започнаха да се крият зад НАТО.Дано не стане голяма война.Мисля си че ако Русия удари Турция Гърците ще ги ударят немедлено и те
    От сутринта да пиеш не е полезно.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Какво е станало вече не е интересно,какво ще стане това е въпросът?
      Ми турски самолет няма да припари до Сирийската граница щото ще го свалят.Помним как евреите преди година го сложиха на НАТО и Ердоган.Този път наистина сглупиха много.Аз си мисля че не са знаели че самолета е руски.Когато научиха се уплашиха и започнаха да се крият зад НАТО.Дано не стане голяма война.Мисля си че ако Русия удари Турция Гърците ще ги ударят немедлено и те

Коментар

• Турция много категорично къса връзките с Русия,но един ден жестоко ще съжалява
        и окайва съдбата си.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          Аха разбирам, ти лижеш подметки НЕизбирателно , разбрах че както сега правиш метани на САЩ и плюваш Рашата, хипотетично ако нещо се обърка ще правиш метани на Рашата и ша плюваш САЩ със същия комсомолски ентусиазъм ...
          Плювам си когот искам и без метани. Дай линк към метаните, маркоу..

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Той пилотът ще каже, какво е станало, точно както другарят му политкомисар е видял, а Колчо ще чака новината в захлас и ще ни хули колко сме невежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              На омразата с омраза.
              Истинските българи имат добра памет, не лижат подметки избирателно.
              Писнало ни е от робствата наложени от "сродни" народи.
              Аха разбирам, ти лижеш подметки НЕизбирателно , разбрах че както сега правиш метани на САЩ и плюваш Рашата, хипотетично ако нещо се обърка ще правиш метани на Рашата и ша плюваш САЩ със същия комсомолски ентусиазъм ...
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Излизат публикации, че са спасили втория пилот...
                Ако е вярно, той ще разкаже какво и що е станало...

Коментар

Е такива като теб не уважават уважение , даже се съмнявам че си Българин честно казано.....не може такава омраза към сроден народ да има в истински Българин.
                  На омразата с омраза.
                  Истинските българи имат добра памет, не лижат подметки избирателно.
                  Писнало ни е от робствата наложени от "сродни" народи.

"Сроден" народ?? Голям си наивник. Какво като е сроден народа?
                  ТОВА ПОПРЕЧИ ЛИ МУ, ДА НИ ПОСТАВИ ПОД ЧЕРВЕНИЯ СИ БОТУШ??
                  Как точно му пукаше за нас на сродния народ?????????????

Запомни едно:
                  Истинският българин обича България! Не друго,а БЪЛГАРИЯ!
                  Истинският българин не обича други страни! Не пише руснаците с главно Р!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                    Марков, тук не става въпрос за отмъщение на руската държава а за невъзможност да се внасят стоки. През 2015 година руският износ ще спадне с около 200 милиарда долара. За да се задържи същото ниво на внос е необходимо да се вземат кредити, но тъй като те са отрязани от международните капиталови пазар и трябва нетно да изплащат дълг, това допълнително свива вноса. В резултат за да се запази стабилността на държавата трябва да свият вноса с над 200 милиарда долара. Тъй като в Русия не се произвеждат високо технологични стоки а те нямат заместител се свива вноса на потребителски такива. Като цяло отново уверено вървят към ситуацията, банани само за нова година. Парадокса е, че този път са пъти по-изостанали в технологичната област в сравнение с осемдесетте години, но имат по-голямо самочувствие. Разликата в самооценката и действителността е огромна и се разширява всеки ден.
                    Разбира са че са технологично изостанали......това кат си го дуднете години наред прави ли ви по-уверуни в собствените ви сили.

Скоро в инвестора имаше прогноза че до 2-3 години ще има НЕДОСТИГ НА РАБОТНА РЪКА в Русия .....това сигурно е щото нищо там че произвеждат нале........

Коментар

• Излизат публикации, че са спасили втория пилот...
                      Ако е вярно, той ще разкаже какво и що е станало...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                        Не, въобще не ме дразни, марков.
                        Обаче Българите май не ни уважаваш толкова.
                        Е такива като теб не уважават уважение , даже се съмнявам че си Българин честно казано.....не може такава омраза към сроден народ да има в истински Българин.

Коментар

Виж за вноса на потребителски стоки , без официално решение ще се окаже че ред Турски стоки имащи пазар в Русия са взели да не отговарят на Господарствения стандарт за внос , а Руските Туроператори ще загубят спонтанно интерес за пращат туристи в Турция .......и ще обърнат взор тяхното си да развиват - Сочи и Крим и т.н. Те си държат половината черноморско крайбрежие, просто трябва малко инвестиции да направят и ще спрат да наливат парички в неблагодарни държавици чрез туризма...
                          Марков, тук не става въпрос за отмъщение на руската държава а за невъзможност да се внасят стоки. През 2015 година руският износ ще спадне с около 200 милиарда долара. За да се задържи същото ниво на внос е необходимо да се вземат кредити, но тъй като те са отрязани от международните капиталови пазар и трябва нетно да изплащат дълг, това допълнително свива вноса. В резултат за да се запази стабилността на държавата трябва да свият вноса с над 200 милиарда долара. Тъй като в Русия не се произвеждат високо технологични стоки а те нямат заместител се свива вноса на потребителски такива. Като цяло отново уверено вървят към ситуацията, банани само за нова година. Парадокса е, че този път са пъти по-изостанали в технологичната област в сравнение с осемдесетте години, но имат по-голямо самочувствие. Разликата в самооценката и действителността е огромна и се разширява всеки ден.

Коментар

Аз си ги уважавам и винаги ги пиша с голямо....... това много ли те дразни ?
                            Не, въобще не ме дразни, марков.
                            Обаче Българите май не ни уважаваш толкова.

Коментар

• Аз пък се чудя що Путя не вземе да пусне малко правоверни Чеченци из териториите населени с Кюрди , че да видиш кво чудо ще стане ......с едни 25 % от Турското Кюрдско население , ако видят че някои силен най сетне е застанал зад тях ...

------------------

РАМЗАН КАДИРОВ: ТУРЦИЯ МНОГО ДЪЛГО ЩЕ СЪЖАЛЯВА ЗА КОВАРСТВОТО КЪМ РУСИЯ! ГОТОВИ СМЕ И ЧАКАМЕ ЗАПОВЕД!

РАМЗАН КАДИРОВЧеченският държавен глава Рамзан Кадиров: „Аз не се съмнявам, че Турция много дълго ще съжалява за направеното. Така коварно не постъпват тези, които иначе при всеки случай говорят за дружба и сътрудничество.
                              Чеченската република и целия чеченски народ са готови да изпълнят всяка заповед на Владимир Путин. Считам за свой дълг да заявя, че лично аз, Чеченската република и чеченския народ сме готови да изпълним всяка заповед или задача от всякаква сложност. За това имаме решимост, прекрасно подготвени сили и хиляди доброволци! Ние винаги чакаме заповед! Вие ще се убедите как я изпълняват истинските патриоти на Русия!“

Коментар

Хубавото на Руснаците е че не прощават и не бързат .....според мен ша минат месеци преди да си върнат с нещо....
                                Reuters: САЩ смятат, че руският Су-24 е бил свален в сирийското въздушно пространство
                                25 Ноември 2015 | 03:32 | Агенция "Фокус"
                                Вашингтон. САЩ вярват, че руският изтребител Су-24 е бил свален в сирийското въздушно пространство, предаде агенция Reuters.
                                „Според САЩ, руския самолет е бил свален в сирийското въздушно пространство след кратко навлизане във въздуха над турските територии“, заявил източник в администрацията на президента на САЩ Барак Обама. Тази позиция е „въз основа на данни за термична следа, оставена от самолета“.
                                По-рано беше съобщено, че президентът Барак Обама и турският държавен глава Реджеп Тайип Ердоган проведоха телефонен разговор относно инцидента.

Превод и редакция: Пламена Томева

Интересно нали ,къде е онзи туркофил миранди който с турците ще ни охранява въздушното пространство....500 години турците и 200 години гърците ни претопяват и той ги кани тук пак....

Коментар

Working...
                                X