IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ахахахаха
    Турция не търсела ескалация на събитията, а Ердоган, не знаел, че самолета бил руски ...
    Тоа съвсем полуде...
    Сигурно, сега ще изкарат, че пилота сам е решил и е свалил Су-то ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Реджеп Тайип Ердоган: Турските власти не знаеха, че сваленият самолет е руски
      25 Ноември 2015 | 11:51 | Агенция "Фокус"
      Реджеп Тайип Ердоган: Турските власти не знаеха, че сваленият самолет е рускиСнимка: АФП
      Истанбул. Турските власти са разбрали, че сваленият на сирийската граница самолет е руски едва след инцидента. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган по време на международния ислямски икономически форум в Истанбул, цитиран от РИА Новости.
      „Фактът, че самолетът принадлежи на Русия, стана известен едва впоследствие, когато руските власти заявиха това“, посочил е президентът.
      Ердоган е добавил, че два военни самолета са влезли във въздушното пространство на Турция. Единият го е напуснал, а другият е бил свален.
      Както каза другаря Рогозин: Гроба изправя гърбавия......... а тоягата дебелоглавия

Реджеп лъже, като сиганин

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        А да, третата категория е на бат Маранди ... Ама за там, още никой не може да се класира и той си е сам ...
        Е тои има силно изразена симпатия към турците .....въпрос на догадки е точната причина
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
          Турция е експортирала за Русия стоки на стойност $5,9 млрд. и е внесла стоки за почти $25 млрд.
          Факт.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Турция е експортирала за Русия стоки на стойност $5,9 млрд. и е внесла стоки за почти $25 млрд.

Как мислите, КОЙ ще е по-големият губещ от двете страни, при прекъсване на отношенията?
            Погледни в детайли същността на вноса и ша си отговориш самичак..вярвам че можеш.

Турския ескпорт за Русия е основно потребителски стоки и туризъм .....все лесно заменяеми неща , от другата страна са повече ресурси, неща които е доста скъпо да бъдат доставени от друго място. щот кат имаш икономика на ГАЗ и нямаш друг газопровод , избора ти не е особено голям. Пък ако Русия задържат и контрола върху Сирия , алтернатива на газа им няма и да има скоро за Турция

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Импе,
              в тази тема (другите, модито ги затвори), НЯМА смисъл да се аргументираш.
              ВСЕ ТАЯ.
              Значи.
              Или мразиш Русия и ВСИЧКО руско. Плюеш ВСИЧКО, котео дори малко засяга Русия и народа и.
              Или си комунист.
              А да, третата категория е на бат Маранди ... Ама за там, още никой не може да се класира и той си е сам ...
              Има и една носталгична категория, (Колчо и сие), която "знае", че едно време беше по-хубаво.
              The strongest stand last.

Коментар

Ми....фалира!

При това помпаше ресурси и мозъци, от половината свят, а сега руслямистан си е....сам...одостатъчен
                Ми не.
                Окрадоха я. И пак остана.
                Знаеш, но се праиш на лут.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Напротив - изолацията и ембаргото могат да бъдат изключително полезни за. Така Русия ще бъде стимулирана да изгради РЕАЛНА икономика и да произвежда сама ного от нещата, които досега внасяше срещу газчица и петролец, тоест ще престане да бъде просто една ного голяма бензиностанция.

Тоест това, което Стамболов зорлем е направил туканка, САЩ и техните пудели сами го правят на Русия, в опит да я "унищожат". Явно забравят (за обонго е съмнително какво е учил в училище, но другите би трябвало да са), че Русия има не само неизчерпаеми ресурси, но и човешкият и научен потенциал да произвежда ккавото си иска.

И през Студената война СССР бе в изолация - и какво? - Пръвият спътник на света, пръвият човек в Космосът, да не говорим, че сами си изградиха арсенал от Бомби, достатъчни да воюват с целият свят. като заговорихме за космоси и спътници - САЩ в моментът няма да имат достъп до МКС, ако руснаците не благоволят да ги возят до там... за какво говорим?

Русия да си подобрели отношенията със запада... че ТЕ ли ги влошиха? Мислиш ли, че руският народ ще се наведе пред някаква крастава маймуна, само заради някакви "отношения"? Това не сме ние - и нашият прецедент-плужек - това е горд народ със силен лидер, който не е свикнал да се навежда.
                  Импе,
                  в тази тема (другите, модито ги затвори), НЯМА смисъл да се аргументираш.
                  ВСЕ ТАЯ.
                  Значи.
                  Или мразиш Русия и ВСИЧКО руско. Плюеш ВСИЧКО, котео дори малко засяга Русия и народа и.
                  Или си комунист.

Коментар

Ми....фалира!

При това помпаше ресурси и мозъци, от половината свят, а сега руслямистан си е....сам...одостатъчен
                    Не фарила Руската икономика а Комунистическата идея ...хубаво е да правиш разликата между нещата.
                    Реално поради разпада на системата имаха проблем с изплажането на малък за техния мащаб дълг защото в безвремието цялата икономика реално спря да работи и почна да се краде и унищожава......същото като тук 90-те години. Но Руснаците са с манталитет на империя и за десетина години се окопитиха за разлика от нас ....

Коментар

• Турция е експортирала за Русия стоки на стойност $5,9 млрд. и е внесла стоки за почти $25 млрд.

Как мислите, КОЙ ще е по-големият губещ от двете страни, при прекъсване на отношенията?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Пълно е с грешни прогнози. Ние трябва да имаме уменията да отсяваме правилните. Икономиката им влезе в устойчива спирала по пътя надолу. Единственото им спасение е да си подобрят отношенията със запада. Реално погледнато илюзорната сила до преди няколко години дойде от фактори независещи от сегашното управление на Кремъл.
                        Поредната порция глупости не ми се слушат, помня те преди година и половина кат твърдеше и ти в общия НПО хор как Русия фалира още при цена на нефта 80 долара.
                        Цената слезе до 40 ма ония не фалиргат време е да разбереш че нямаш обективна представа за руската икономика, само с четене на опорни точки няма да ги съборите ...

Коментар

• Реджеп Тайип Ердоган: Турските власти не знаеха, че сваленият самолет е руски
                          25 Ноември 2015 | 11:51 | Агенция "Фокус"
                          Реджеп Тайип Ердоган: Турските власти не знаеха, че сваленият самолет е рускиСнимка: АФП
                          Истанбул. Турските власти са разбрали, че сваленият на сирийската граница самолет е руски едва след инцидента. Това заяви турският президент Реджеп Тайип Ердоган по време на международния ислямски икономически форум в Истанбул, цитиран от РИА Новости.
                          „Фактът, че самолетът принадлежи на Русия, стана известен едва впоследствие, когато руските власти заявиха това“, посочил е президентът.
                          Ердоган е добавил, че два военни самолета са влезли във въздушното пространство на Турция. Единият го е напуснал, а другият е бил свален.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Дали?

.....
                            ДА. Доказано. И се разпадна.

А дълговете, стига да се изплащат, не само НЕ фалират човек/фирма/банка/държава, а могат и са полезни за развитието и/му.
                            Ако не знаеш това, се учудвам, как работиш за финансова институция, като желевия алианЦ.

Коментар

• Вече започнат да идат делегациите при БГ императора от турска и сАветска страна.

И двете страни със сълзи на очи молят да вземем Константинопол, за да не се изпотрепят взаимно. Цар Моньо лъска сабята и вече е пратил Йорданка Софийска да огледа Константинопол, за оформяне на приемно-предавателните протоколи. Взето е решение главната улица да се нарича Боко Фандък

Константинопол ще бъде наш! Йее ...

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                                След като преспах и разгледах новините тази сутрин вече съм на мнение, че отмъщението от страна на Русия ще е икономическо. Никой няма да тръгне да води война заради един свален самолет(което не е малко де). Путин ще направи така, че и на руснаците да им е гадно, но да е по-гадно за турците, т.е. ще забрани на руснаците да ходят в Турция, ще си затвори границите за турски стоки и турски полети. Този филм вече сме го гледали веднъж и няма да приключи скоро. Просто Русия ще се капсулира и ще си остави само Китай като партньори и доставчици на стоки. Явно Путин следва политиката "Не е важно на мен да е добре, важно е на Вуте да му е зле."
                                Ного ясно - но не става дума за капсуловане. Стига руските туристи да спрат да ходят в, а Русия да задраска няколко големи проекта - Турски поток, строежът на АЕЦ-ове и т.н.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X