IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Женевската конвенция забранява разстрела на парашутистите, това е военно престъпление каза Мария Захарова говорител на МИД на РФ

Правя аналогия между терористи и пиндо фашисти разстрелвали по време на ВСВ катапултирали се защитници на София
    Знаех, че имаше такова нещо.

Аз пък помня за невероятния героизъм на нашите парашутисти, които са били хвърлени отчаяно и безжалостно в битките и са дали много жертви. Там май беше по земя и добре, че не са били разстрелвани във въздуха.

Има едно оскотяване, няма вече войнска чест.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Депутати от ГЕРБ предлагат петиция за въвеждане на задължително изучаване на тоталитарните режими. Това обяви пред журналисти в парламента Методи Андреев.

--------------------------------------------------
      тези объркаха ли се нещо, натровиха ли се ????
      Нека да почакаме какво конкретно ще има включено в учебниците. Защото то не е голям проблем да пишеш изучаване на тоталитарни режими, а вътре да хвалиш Тодор Живков.

Коментар

Да, интересното е, че сега те предлагат. Някой се е напил.
        То това ми звучи като рушвета на оная кифла Пръмова, дет' има Директива на ЕС, че е забранено да има наказателна лихва при предсрочно погасен кредит.

Па, оная го "договаря" да отпадне чак след 5 години в България, дето вече никъде го няма в Юръп ( в нито една държава ) срещу тлъст рушвет да скубят 'орицата още 5 години с абсурдна баМкова такса.
        --------------
        Та, и сега е същото - явно има определена дата - трябва да се обяви за престъпление комунизъм и родните кифли отлагаха до последния срок и сега ще въртят цирка, ама "Ние предложихме ... " и т.н. фростотии ..

Тия верно си мислят, че няма да ги избесят, а после и децата, за дето не спират да си мислят, че народът е фрост и само ги чака за видов ден.

П.П. Помниш ли какво беше "договорила" тая мърша? До 5% НАКАЗАТЕЛНА ЛИХВА при предсрочно погасен кредит?!

Предсрочно и те "санкционират"
        Last edited by marandi; 26.11.2015, 12:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          То в цяла Европа Хитлеризъм и Сталинизъм се води престъпление срещу човечеството.

Тук не го приемат, защото всичките са внуци/снахи на "партизани" и директно трябва да влизат в затвора - накуп
          Да, интересното е, че сега те предлагат. Някой се е напил.
          The strongest stand last.

Коментар

Депутати от ГЕРБ предлагат петиция за въвеждане на задължително изучаване на тоталитарните режими. Това обяви пред журналисти в парламента Методи Андреев.

То в цяла Европа Хитлеризъм и Сталинизъм се води престъпление срещу човечеството. По-точно фашизъм & комунизъм.

Тук не го приемат, защото всичките са внуци/снахи на "партизани" директно трябва да влизат в затвора - накуп

Целият парламент, заедно с кметовете и половината общински съвети ....

Коментар

• Плевнелиев: Оръжието на Европа е интеграцията, не изолацията
              ---------------------------------------------------------------------

Нямам търпение за следващите президентски избори!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Депутати от ГЕРБ предлагат петиция за въвеждане на задължително изучаване на тоталитарните режими. Това обяви пред журналисти в парламента Методи Андреев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Женевската конвенция забранява разстрела на парашутистите, това е военно престъпление каза Мария Захарова говорител на МИД на РФ

Правя аналогия между терористи и пиндо фашисти разстрелвали по време на ВСВ катапултирали се защитници на София
                  Намекваш, че сирийските тюркмени, които килват пилота са фашаги ли? Нали Асад е гъст с монголците и това все още се води негова територия ( тоест населението е под негова юрисдикция )

П.П. Или викаш селяните от Сирия трябваше да посрещнат с хляб и сол - тъпанара/парашутист, който току-що им е бомбардирал къщите?

Да го чакат да се приземи и да му обелят 2 яйца за добре дошъл, мей би?

П.П.П. Честно казано не виждам никаква разлика между Идил, фашистите и БГ матрьошките. Някаква "феноменална" логика вадят от типа: Аз ще те пуцам, а ти ще сипваш ракия. Добре ли сте?
                  Last edited by marandi; 26.11.2015, 12:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                    Дори не искам да засягам правния аспект, защото по силата на някаква международна конвенция стрелба срущу парашутисти е забранена, независимо че в момента не мога да приведа някакви доказателства за подобно твърдение.

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                      Само преди няколко месеца от екрана на всичките тв-та,без конкретен повод Бокича обясняваше,че не ще да вади трупове на руски пилоти от Черно море.Нещя да свали руски нарушители на въздушното ни пространство за което му бе заведено дело от едни умници.Така,че натиска за такава„пресилена“реакция не е от вчера.БОКО може да е прост,но е твърд.
                      Казах, че нямам информация за нарушенията, но ако са били от порядъка на 20бр/дневно - то ВВС на НАТО са длъжни винаги да прехващат, тоест още докато наближава границата, те трябва да са във въздуха и да пресрещат.

Възможно е казвам, на турчетата да им е писнало, ако ги вдигат под тревога всеки ден по 20 пъти едни и същи идиоти, които са предупредени, че това не е правилно.

П.П. Прочети глупостите на Шапока, дет' ръси, че прихващачите ( Ф16 ) чакали да им влязат в границата, че тогава хуквали да излитат.
                      -=------------
                      Беше хукнал тук да им брои секундите колко време били на чужда територия.

Пълен неграмотник - още докато се насочат и траектория на полет покаже нарушаване - те са длъжни вече да са във въздуха и да пресрещат преди границата, а не да чакат да влезе в нея.

С такива военни война не ни трябва - те са ни били още преди да започнем кат' нашата Шапка

Там е външна граница НАТО и никой не те чака - ще минеш ли - няма ли да минеш - всичко е вдигнато във въздуха, за да те смъкне, ако нарушиш.
                      Last edited by marandi; 26.11.2015, 12:05.

Коментар

Единствено знам, че от радарите не може да се разбере дали 2 броя бомбардировачи са се изпразнили или са заредени, когато тръгват да ги прехващат.

Също знам, че ги пресрещат и ги предупреждават ( пуснаха записи ), единият бомбардировач завива, другият въпреки това навлиза в чужда граница.

Знам също, че това не е първия случай, а има многократни предупреждения да се спре това гаменство да си мислиш, че си у вас, а па не си у вас.
                        ----------------------------

П.П. Личното ми мнение е, че беше малко пресилено ( но аз гледам отстрани и нямам представа колко пъти досега са вдигани ВВС на Турция, за да прехващат и предупреждават едно жоже в северните пещери, че така не бива ).

Възможно е, вече да им е писнало и да се стигна до това. Не съм бил там и не знам. Според мен беше пресилено
                        Само преди няколко месеца от екрана на всичките тв-та,без конкретен повод Бокича обясняваше,че не ще да вади трупове на руски пилоти от Черно море.Нещя да свали руски нарушители на въздушното ни пространство за което му бе заведено дело от едни умници.Така,че натиска за такава„пресилена“реакция не е от вчера.БОКО може да е прост,но е твърд.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                          Смейте се, ако искате.
                          Ама по - добре не ми се мяркайте пред очите в такъв момент.

Мразя тези гниди, които направиха това.
                          Мхм ... а законното население, което живее в тия земи мирно, кучетата го яли, когато цъфне некъф примат да им срива живота със самальоти?

Те не го мразят тоя пещерняк! ( да ти имам логиката загрижена за пилота ). А хилядите жертви ( цивилни - жени, деца .. ) - тях кучетата ги яли, нали?

П.П. След лафчето на пещерняка за агресията в Украйна, под претекст, че пазел рускоговорящите - гледам, че в Сирия е пълно с руско говарящи и оля да "пази" и тях ...
                          Last edited by X_Y; 26.11.2015, 12:04.

Коментар

• Хайде за днес, поздрави от мен и поддържайте огъня, че става студено навън.

Коментар

Ама разбира се, че няма как хамериканосите и Обонго да не са виновни

То от 1917г ( Великата Октамврийска ) все хамериканосите са виновни за пълната мизерия в Монголия от 100 години.

Сравнявайте се с Нигерия - мисля, че е коректен пример като икономика, макар че като гледам показателите сега тъкмо сте се изравнили, но монголия пада надолу, докато Нигерия върви нагоре и след 2 години даже и те ще са над вас
                              Даже и преди създаването на САЩ, пак САЩ да виновни за глада и мизерията на Самая Магучая в която човешкия живот не струва нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
                                Между другото, в потока информация малко незабелязано мина руското изказване знаели ли са американците че турците ще свалят самолета. В типовите договори за продажба на Ф16 имало клауза която задължавала купувача да информира Пентагона при използването на Ф16 за сваляне на чужди джетове. Американците отказаха коментар дали са били уведомени.
                                Разбираемо. Ако са знаели то директно се нареждат в редицата на поддържащите ИДИЛ.
                                Ама разбира се, че няма как хамериканосите и Обонго да не са виновни

То от 1917г ( Великата Октамврийска ) все хамериканосите са виновни за пълната мизерия в Монголия от 100 години.

Сравнявайте се с Нигерия - мисля, че е коректен пример като икономика, макар че като гледам показателите сега тъкмо сте се изравнили, но монголия пада надолу, докато Нигерия върви нагоре и след 2 години даже и те ще са над вас

Коментар

Working...
                                X