IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .

.
    Съкрушителните ответни мерки след свалянето на руския самолет не закъсняха - руските туристки решиха вместо да почиват на море в Турция да си останат у дома, в Русия, където също има къде да се къпят!!!

...

.
    .
    .
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• nacheff

Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
      Доне,
      Ако си си запазил поста, моля те пусни ми го на лични!
      Аз се научих да си пазя написаното, че никога не се знае откъде ще изсвисти остро хладно оръжие.
      Не се надай да го възстановят!
      Най-голямото ми достижение е да мотивирам съответния джелатин поне да вазстанови състоянието с отбелязване, че на определено място и в определен час, там някъде е стоял мой затрит пост. Иначе го беше затрил без остатък.
      По-късно ще се опитам да отворя една тема с примерно заглавие "Дебати, спорове и мнения по разни въпроси". Да се надяваме, че там няма да трият мненията, ако разбира се се спазва добрия тон. Там ще повторя изтрития пост.
      Дано да успея да отворя тема, никога не съм го правил.
      Поздрави!
      ПП. Някой ще ми подскаже ли как да отворя нова тема? Но нека обяснението да бъде като за човек, който нищо не разбира от тези неща.
      Благодаря предварително.
      Last edited by Дон Карлос; 26.11.2015, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
        Разстраел на парашутисти във въздуха стана доста актуална тема по повод на руските пилоти.
        Гадост си е това, отвсякъде!
        То цялата тази работа е гадост. Обаче реалността е друга. Както и ти сам спомена тия дни, като видиш този дето ти е бомбил къщата да се спуска с парашут, какво би направил? Би ли го изчакал да се приземи и да стане "оперейшънъл"? Да му дадеш честна битка на земята? Нещо като ти или той... Съмнява ме.

Целия вой тук е защото са застреляли руснак. А всъщност реакцията на всеки на мястото на тия отдоле ще е еднаква, независимо дали е руснак или тарамбук или какъвто и да е. Колкото до десантите, дори даже не граничи с разума да ги оставиш да се приземят пък тогава... Защото като се приземят, тогава ще е я камилата, я камиларя...
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Доне,
          Ако си си запазил поста, моля те пусни ми го на лични!
          Аз се научих да си пазя написаното, че никога не се знае откъде ще изсвисти остро хладно оръжие.
          Не се надай да го възстановят!
          Най-голямото ми достижение е да мотивирам съответния джелатин поне да вазстанови състоянието с отбелязване, че на определено място и в определен час, там някъде е стоял мой затрит пост. Иначе го беше затрил без остатък.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
            Бъркаш се

При атаката за превземането на Скопие един от политкомисарите /от тях няма нито един загинал/, нарежда да бъде извършен дневен парашутен десант над окупираният от немците град точно в 12 часа по обед! Приземяващите се парашутисти просто са били разстрелвани от упор в момент на най-уязвимото им състояние- на овладяване на парашута при докосването със земята. Единственият начин хипотетично някой да остане жив е, ако успее да се оплете в купола на парашута на предишния скочил негов колега.
            Разстраел на парашутисти във въздуха стана доста актуална тема по повод на руските пилоти.
            Гадост си е това, отвсякъде!

Знам, че нашите парашутисти са участвали в няколко знакови битки, но си признавам честно, че не можах да възстановя в съзнанието точно си този трагичен епизод, при който са разстрелвани във въздуха от немците. Въртеше ми се нещо в главата, затова и направих връзката, но без подробности.

Иначе, миналия месец имаше едно честване по повод деня на парашутиста, който е определен на датата на бойното кръщение на тази част в всв. В тази връзка на гробищата имаше честване и тържествена реч. Подчерта се, че първата битка е била край Стражин и там нашите парашутисти са водили атаката, но не като парашутни десантчици. Практически са ги ползвали като пехотинци.

Интересно ми беше да чуя подробности за Скопие. Името се спомена, ама толкова.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/sviat/2015/11/...853.1443817867

Сред другите санкционирани е Жорж Хасуани, който е действал като посредник, когато сирийската власт е купувала петрол от "Ислямска държава". Наказана е и сирийската фирма HESCO, с която Хасуани е "свързан" и която работи в регионите, контролирани от ислямистите. Хасуани е в списъка на ЕС за санкционираните лица от март 2015 .

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                От коя патка ,че те са няколко и все големи
                От тая, дето го налази.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                  Ами да! Някой че яде, а ко не него-патката, както е тръгнало.
                  От коя патка ,че те са няколко и все големи

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
                    Бе вие, мурзилките, много лъжете
                    Добре се учите от господарите си, на които държавната политика е лъжа и измама.
                    А ти не лъжеш, ама хич.
                    Затова, те назовавам със ситското име "Лорд Истинус".
                    А сега-стани и ходи!

Коментар

Въртим я сучим я все до патока я докарваме.
                      Ами да! Някой че яде, а ко не него-патката, както е тръгнало.

Коментар

• Непрочетено Днес, 14:53
                        Дон Карлос
                        Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Лични нападки.
                        Непрочетено Днес, 14:51
                        Монти
                        Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Спрете с личните нападки.
                        Непрочетено Днес, 14:47
                        Manyface God"
                        Това съобщение беше изтрито от X_Y. Причина: Спрете с личните нападки.
                        Пропуснал съм. За N- ти път, да помоля модераторите: Оставете един "прозорец" от поне 6 часа, след който, да триете "за нападки" и т.н. Става ли? Че то, колко му е-сле това, което сте правили и с мои постове - да се убеди човек, че злоупотребявате с парцала? ТОВА, прочее, също е политика /засяга много хора и се провежда напълно осъзнато/ та, е по темата. Моля за обяснение.
                        Manyface God"
                        Цитат:
                        Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                        Драги X_Y, къде ,моля, видяхте лични нападки? Това че съм казал на един колега, че има руски произход? И това вие наричате нападка? Та това е нещо, което много хора от целия свят биха биха били горди!
                        Искате ли да знаете кое е лични нападки? Десетките случаи, в които съм наричан изкукал, старец, деменция, пенсия и пр. Тези квалификации си стоят и до днес във форума и никой не ги е пипнал.
                        Причините за изтриването на поста могат да бъдат всякакви, но не и лични нападки. Това, че защитих руската култура и изкуство просто не е по темата, сам писах "да не цапаме темата". До да ми приписвате лични нападки?!
                        Моля, добре си помислете дали имате качествата да бъдете модератор.
                        ПП. Възстановяването на поста ми ще считам за публично извинение, което ми дължите.
                        Желая ви късмет!
                        Утопист.
                        - Тук се съгласявам изцяло.

Коментар

смятам, че потока(южен, северен, турски, български, СЕ ТАЯ) или липсата му, ще ни е най-малкия дерт...
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Уфффф ...
                            Много силно ми се ще, Ердоган да е свалил самолета заради петрола от ИД ... Тогава ще се разберат. някак...
                            Обаче, все повече ми се струва, че не е така.. Това не е негово решение.
                            Коментарите на Песков за проливите
                            Потока
                            Задържани турци в Русия
                            и т.н. ...
                            Това беше само началото.
                            лошо..

Коментар

• Уфффф ...
                              Много силно ми се ще, Ердоган да е свалил самолета заради петрола от ИД ... Тогава ще се разберат. някак...
                              Обаче, все повече ми се струва, че не е така.. Това не е негово решение.
                              Коментарите на Песков за проливите
                              Потока
                              Задържани турци в Русия
                              и т.н. ...
                              Това беше само началото.
                              лошо..
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А ЮЖЕН?

«Турецкий поток» попал под действие закона о санкциях против Анкары
                                http://lifenews.ru/news/171981
                                Глава Минэкономразвития Алексей Улюкаев проаннонсировал меры, направленные на временную заморозку проекта.

Проект газопровода «Турецкий поток» попал под действие закона об экономических мерах, направленных против Анкары. Об этом заявил глава Минэкономразвития Алексей Улюкаев, при этом не уточнив, в каком объёме будет сокращено строительство.

В апреле 2015 года президент России Владимир Путин обсудил с греческим премьером в Москве возможность подключения Греции к российско-турецкому газопроводу. В частности, политики обговорили ситуацию, в которой газопровод по дну Черного моря может продлиться и по греческой территории и таким образом Греция станет транзитёром газа и будет получать миллионы долларов. Тем временем в США открыто выступают против «Турецкого потока» и призывают власти Греции отказаться от проекта.

Коментар

Working...
                                X