IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Пропуснал си, че регионът като цяло е под усилено наблюдение, в т.ч. и космическо. От ДВЕТЕ страни. Отделно, силите и от двете страни наблюдават и координирано си съобщават и за движение на сухопътни сили, в т.ч. пехота /диверсионни групи също/ и приборите за нощно виждане /инфрачервено зрение/ директно ги издават от много, много далеч. Танковете са едри обекти, с двигатели, дето в ИЧ светят като прожектори, бъди сигурен.

За Су-24: Бордовите РЛС си имат определена диаграма на насоченост и сигурно, също не се самовключват /има се предвид определен режим на работа, за съблюдаване на маскировката/. Да не говорим, в какъв диапазон работят средствата за насочване на AIM-X9, както и позицията на F-16 при подлет към зоната на полета и сближаване с целта. И турците са добри летци, с много нальот, добре обучени и дисциплинирани та, не е само те да има какво да учат от рашъните. Ще рече, изиграна е от тях /турците/ една превъзходно координирана и, затова, далеч не случайна /т.е. ПРЕДНАМЕРЕНА/ "игра, наречена "засада".
    Пак никой не ми отговаря на въпроса, защо монголците не са засекли Ф16-ките, които още малко ще се блъснат с техното Су-24 челно?

Достатъчно е било да му кажат, отпусни газта, понеже към теб идат 2 изтребителя и нямаше да наруши границата? Връзка с Латакия нямал ли е - на 150 км оттам е само.

Тук се дуднат некфи глупости, че пиле немало сега да прехвърчи на 600 км, па тия досега не видели 2 изтребителя на 150 км от тях дет' ще се забият челно в задника им? Ипафф ма'а ...

П.П. Инжов, добавих заради тИбя, щот' се оправдаваш с радара на Су-24, ами тоя от Латакия и той ли само напред мо'е да мята, че ни ги е видял?
    Last edited by marandi; 28.11.2015, 15:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Шапок, благодаря, че се включи, че с тия идиътс е пълна профанщина да се води диалог.

Добре, аз също мисля, че не са го чакали на гюме, защото защитата сработва веднага, когато се покаже, че траекторията на нящо си заплашва да навлезе, където е забранено.

Тоест Ф16-ките са излетели веднага, щом радар е сигнализирал, че при тази скорост и траектория Су-24 вероятно ще наруши границата.

Въпрос е защо радар на Су-24 не ги е засякъл, а тоже и тия в Латикия? Да те думнат от 4 км дистанция си е жив разстрел от упор.

Това питам? Как е станало?
      Пак ти казвам че не става така както си мислиш ти, радарите на самолетите имат по принцип обхват напред, а не на 360градуса, разстрела е дощъл отзад, и кое не е ясно, по принцип радара може да засече и мухите в главата ти, та не е проблем за него да засече 2 самолета. Проблема в случая е че не са го очаквали. А да и самолетчето си е хвъркало с 392км/ч според рязаните. Престояло е 17сек пак според тях. Така че гигов това си е засада, знаели са че минават от там и са ги чакалили.

Коментар

• обосновано предположение

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
          Ми ти нали беше експерт по гречката, дай някоя рецепта, и аз ще ти дам за ципурките.
          Трай бе.....ако ми потрябва информация как се чисти обществена тоалетна в САЩ или как се общува с нигър задължително ще се обърна към тибя...
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• ПУТИН ДА СЕ ИЗВИНИ НА БЪЛГАРИЯ

Доклад на ДАНС посочва руска връзка в кибератаката срещу ЦИК

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2015/..._kiberatakata/

Докладът на ДАНС от разследването на хакерските атаки срещу интернет страниците на държавни институции по време на местните избори т.г. потвърждава наличието на руска връзка в случилото се. Това съобщава в. "24 часа", като се позовава на високопоставен източник, който е имал достъп до доклада.

Според вестника докладът е бил четен по време на Консултативния съвет по национална сигурност и е разпратен на отговорните институции. Той потвърждава тезата на президента Росен Плевнелиев, че Русия има общо с хакерските атаки срещу българските държавни институции.

Те продължиха няколко дни, като бяха най-масирани в деня на местните избори и на балотажа седмица по-късно и доведоха до срив на сайтовете на ЦИК, МВР, ДАНС. В последствие беше атакуван и сайтът на президента.

На помощ в разследванто на атаката се включи и ФБР, като бюрото е анализирало събраните данни. Използвана е DDoS атака, която изпраща множество заявки за достъп до даден сайт - в случая над 8 млн. в секунда. Това води до блокиране на сървъра, който не може да смогне да обработи всички заявки.

Обикновено такива атаки се реализрат чрез т.нар. ботнет - мрежа от заразени компютри, които са под контрола на хакерите. Често собствениците на устройствата дори не осъзнават, че компютърът им е заразен и се използва за хакерски атаки. Ботнетове се предлагат включително и под наем.

Самите извършители замаскират следите си старателно. Такъв е и случаят с хакерската атака срещу ЦИК. Според доклада обаче има достатъчно основания да се направи обосновано предположение за връзка с Москва

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
              Чирпаче, понеже виждаме че военните , икономиката и прочие теми не са ти силната страна , викам да ти дам тема за разговор дето може да блеснеш.

Взех си няколко ципурки дет мисля да си ги пекна довечера, дай някоя по завъртяна рецепта .......
              Ми ти нали беше експерт по гречката, дай някоя рецепта, и аз ще ти дам за ципурките.
              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Чирпаче, понеже виждаме че военните , икономиката и прочие теми не са ти силната страна , викам да ти дам тема за разговор дето може да блеснеш.

Взех си няколко ципурки дет мисля да си ги пекна довечера, дай някоя по завъртяна рецепта .......

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  Marandi, това тук вярно ли е ?
                  http://vek21press.com/index.php/2015...anie-bulgaria/
                  Укриваните истини: погромът над България!
                  Абсолютно вярно е всичко!

Монголия трябва да бъде изтрита завинаги от лицето на земята, а БГ империя да си върне териториите Бесарабия, Украйна, Кавказ и Западен Сибир, които са изконни БГ земи.
                  --------------------

Всеки, който обслужва лафчетата на монголците, че БГ империя била "малка и бедна държава" немедлено конопено въже, сапун и трикрак стол

Коментар

• http://www.vesti.ru/doc.html?id=2692004

Провокация Анкары не получила поддержки ни у кого. Чиновники НАТО с трудом подбирали слова, стыдливо скрываясь за предложенной Турцией версией инцидента и дежурно твердя о необходимости избегать эскалации отношений между Турцией и Россией. Спрятавшись под натовский зонтик, Эрдоган продолжил упорствовать в своем намерении продемонстрировать, как ему кажется, твёрдую волю и крепкую власть. Он не только отказался принести извинения за сбитый российский самолёт, но и заявил, что Турция и впредь не откажется от такого поведения.

Коментар

Бе, от коритото ( 0 метра надморска да прихванеш на 200 метра надморска височина как се движат танкове ) е още по-голяма фростотия от тази на Моркуфа.

И това корито дали може да изкара 3 мин., ако решат да го думнат там самичко? Или викаш съотношението не е 20 към 1 НАТО/Монголия в региона?

П.П. Ако спрете да дрънкате глупости, няма да стават и бели? Щото белите стават точно от такива малоумници казах. Някой си повярвал и взел да борчее, докато не го нокаутират за 3 сек.

Това Су-24 защо не е засякло вдигнатите Ф-ки? Ами го разстрелват от упор ( 4-5 км )
                      Пропуснал си, че регионът като цяло е под усилено наблюдение, в т.ч. и космическо. От ДВЕТЕ страни. Отделно, силите и от двете страни наблюдават и координирано си съобщават и за движение на сухопътни сили, в т.ч. пехота /диверсионни групи също/ и приборите за нощно виждане /инфрачервено зрение/ директно ги издават от много, много далеч. Танковете са едри обекти, с двигатели, дето в ИЧ светят като прожектори, бъди сигурен.

За Су-24: Бордовите РЛС си имат определена диаграма на насоченост и сигурно, също не се самовключват /има се предвид определен режим на работа, за съблюдаване на маскировката/. Да не говорим, в какъв диапазон работят средствата за насочване на AIM-X9, както и позицията на F-16 при подлет към зоната на полета и сближаване с целта. И турците са добри летци, с много нальот, добре обучени и дисциплинирани та, не е само те да има какво да учат от рашъните. Ще рече, изиграна е от тях /турците/ една превъзходно координирана и, затова, далеч не случайна /т.е. ПРЕДНАМЕРЕНА/ "игра, наречена "засада".
                      За спирането да се говорят глупости и белите...Ами не знам. Откак си се разбъбрил тук /виж се само колко хиляди коментари си нашляпал и за колко време/ непрекъснато стават кутсузи та, наистина, нека проверим: Спираш да се дъниш за месец, а ние ще засечем броя на белите и ще сравним.
                      И - каквото сабя покаже.
                      - Само дето не вярвам да се владееш.

Коментар

Морки, остави Шапок да каже нещо.

Ти си ми интересен, понеже от 2 часа не може да зацепиш елементарни неща и само ми губиш времето с глупостите си.

Режим за наземна стрелба = радар засичане наземни цели?! ( въпросните до 5 метра от повърхността ). <-- това твърдиш?
                        -----------------------------
                        Тоест не е равно едното и другото. Има се предвид предполагам т.нар. артелерийски килим, който се прави и толкоз. А, не че радарът ти може да засече наземна цел. Стрелба на "сляпо" да кажем.

Млъкни малко, щото наистина ще си помисля, че си тъп ( до сега си мисля, че се правиш ) и не ми разваляй впечатлението
                        Бе ти наистина си малоумен.

Ти разлика правиш ли когато се говори :
                        - за стрелба по въздушни цели които летят до 5 метра над повърхността !
                        - наличен режим за наземни цели !

Нещо Лясковската ти капа не усеща ли че има разлика между двата режима за които говорим на система С-400 ?

Не се ли усещаш че се излагаш за пореден път ......между другото вече си смени тезата щото в началото се пенеше че :

Цитат от марандулии Лясковски
                        Дай точната спецификация на монголски радар, който ще хване под 50 метра височина от терена.

Коментар

Това Су-24 защо не е засякло вдигнатите Ф-ки? Ами го разстрелват от упор ( 4-5 км )
                          Аиде поредната глупост от Лясково....ми засякли са го бе...доказателство е че са се катапултирали летците .....друг е въпросът че не са имали оръжия с които да противодеситват , щото просто не са очаквали уж съюзник да ги гърми ....
                          Руснаците водят война с ИД които нямат изтребители , респективно не е логично да очакваш че арабеските са си сделали в някои гараж изтребител съответно не са летели с въздушна подкрепа за такива случай.....

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                            Лясковски , не може да ти се отрече че си упорит като магаре ....

Във всички източници пише че СИСТЕМАТА ИМА РЕЖИМ ЗА СТРЕЛБА ПО НАЗЕМНИ ЦЕЛИ ама ти като магаре на мост...НЕ та НЕ

Допълнително по надоле ти казах и аз вкл. че тази системи са в базата в лакатия които се охраняват от Руски бойци, Руски танкове, Руски самолети , Руски системи за наземен огън като Град и т.н. ........ Ма ти не можеш да гледаш нещата като взаймо свързани .....

Вероятон ако я сложиш системата на средата на полето без никаква охрана от други компоненти ще е лесна плячка но самата идея на водене на война не е такава, затова има различни компоненти които се покриват едни други и си взаимодеистват за да се получи цялостна отбрана .....
                            Морки, остави Шапок да каже нещо.

Ти си ми интересен, понеже от 2 часа не може да зацепиш елементарни неща и само ми губиш времето с глупостите си.

Режим за наземна стрелба = радар засичане наземни цели?! ( въпросните до 5 метра от повърхността ). <-- това твърдиш?
                            -----------------------------
                            Тоест не е равно едното и другото. Има се предвид предполагам т.нар. артелерийски килим, който се прави и толкоз. А, не че радарът ти може да засече наземна цел. Стрелба на "сляпо" да кажем.

Млъкни малко, щото наистина ще си помисля, че си тъп ( до сега си мисля, че се правиш ) и не ми разваляй впечатлението
                            Last edited by marandi; 28.11.2015, 14:46.

Коментар

Демек, викаш ще задействат клаузата в НАТО да я подкарат по цялата източна граница ли? Особено, както се обичат с поляците.
                              Демек ти пак почваш с хипотезите , които пак са комплексни а не само единичен ход за затваряна на Босфора ........просот ти казвам че ако се стигне до твоята хипотеза по надолу да го затворят , това значи пълномащабна воина , тоето значи че на Руснаците няма да им е нужно официално разрешение да минат през Босфора ако успеят да минат ще е по друг начин .....

ма ти пак не можест да схванеш същността на нещата с ограничените си възможносттии ...и ни разсмиваш тук с лаишки изказвания...

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                                Радостта ти от такива картинки издава две неща за твоята същност...или си останал на някакво инфантилно ниво , или е ранен стадий на деменция. Впрочем и глупостите за голямата пенсия и имотите в Париж, дето издрънка преди седмица , доказват съмненията ми.
                                Andi11, а това гадно копеле спазва ли добрия тон?
                                Last edited by barbaron; 28.11.2015, 15:49.

Коментар

Working...
                                X