IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
    Аз повече от 40ст не давам за кило портокали.
    За 40 стинки може само на миндила портокалките да оближеш. Ако са му останали де,
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Пръчка селска, тук влизам единствено, да ви се подигравам.
      По добре си запиши час при личния доктор

Коментар

Аз повече от 40ст не давам.
        Не ям краставици и домати дет миришат на риба дори и безплатни да са.Предпочитам да си отворя един буркан от мазето с ракийката...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Стига бе.Не съм чак такъв мазохист
          Аз повече от 40ст не давам за кило портокали.
          Last edited by Grosss; 29.11.2015, 20:19.

Коментар

Ми нещо не ти се отдава, от НПО казаха че ти пратили писмо да върнеш надника, даже и за НПО балалаика си бил твърде тъп ....
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Че кво му е лошото,цяла зима ще ядем на Ердоган краставиците и доматите без
              пари,може и консерви да направим.
              Стига бе.Не съм чак такъв мазохист

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                Абе ти май не разбираш от дума...все едно като се прибираш в къщи у Ляскойц , да та причакат двама и да та обидят...от отзад!
                Лясковския на това разчита , даже е изпоначупил уличните лампи около тях , да не смущава евентуани мераклии
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Ще пускат контрольори да мерят колко нитрати има в турските краставици?
                  Че кво му е лошото,цяла зима ще ядем на Ердоган краставиците и доматите без
                  пари,може и консерви да направим.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Виж, тук позна, работех в международен институт където събраха елитните специалисти от две братски страни
                    Повече нямам право да ти казвам
                    Да ...отварянето и затварянето на портите е секретна работа !

Коментар

...да , затуй ние се смеем!

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                        По сложно не му дават че ша го обърка...
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Сега пак ще идва тук в Париж, с надежда да го поканят пак на едно кафе в антракта
                          ...там в Париж ...не се прави на луд , пенсионер квартален!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Е, аз не се правя на световен бияч, че УСА ще направя на пепел, Търките на стъкло и още ко беше там от лафчетата.

Той тоя изби целия свят и все "обиден" ходи от всички .... от отзад!
                            Е как тъй...нали в гипсово корито щеше да слагаш Пирамидата...да та ...мекото дупе !

Коментар

Чувам ,че в Сирия изкараха тежката си артилерия,трудно ще ги прекарат втори път
                              ей така в гръб от засада.
                              Ще пускат контрольори да мерят колко нитрати има в турските краставици?

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
                                Абе ти май не разбираш от дума...все едно като се прибираш в къщи у Ляскойц , да та причакат двама и да та обидят...от отзад!
                                Е, аз не се правя на световен бияч, че УСА ще направя на пепел, Търките на стъкло и още ко беше там от лафчетата.

Той тоя изби целия свят и все "обиден" ходи от всички .... от отзад!

Коментар

Working...
                                X