IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
    Ми да я бамнат ама нещо само се дрънчат и пръчат.И Путин и Ердоган са еднакви петели ама по телевизора.
    Всички диктатори са така.

Помниш ли саддам? Какво репчене беше, кво чудо. После...тихо.

Реални действия, такива, като тях предприемат, САМО срещу многократно по-слаб и уязвим противник (Чечня, Грузия, Кувейт, Украйна..), когато са сигурни, че ще спечелят бързо и неувреждащо рейтингът им.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Руските власти изпратиха в Крим огромни телевизори-камиони
      http://www.faktor.bg/novini/svjat/61...rikamioni.html

Все едно гледаш някое фентъзи....Игрите на глада...поредна серия.
      Руснаците започнаха да се излагат.На хората им писна да гледат репчене и пръчене

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Е то много лесно може да се дислоцира системата по-надолу и да избяга действието на 150км Корал....Пък и най лесно е с една -две крилати ракети Х-101 да я бамнат.....те мисля,че имат 5500км диапазон......Само дано не се объркат с номерата...
        Как ще бамнеш система, която служи за разстройване на координати? В момента, когато навлезе в обсег и губи координатите закъде е тръгнала

Тъкмо изцепи нещо умно за какво монголците започват втора база да правят малко далеч, щото сегашното Ц400 е "на течение" и отново поредната фростотия?
        Last edited by X_Y; 01.12.2015, 18:37.

Коментар

Съгласен съм,че това е възможно,Силата на ц-400 е в дълбочината на действие мисля,че радарът и хваща на 600км.В случая е разположена много близко до границата с Турция и е напълно възможно да се подави.Затова и мисля,че руснаците ще правят втора база,под Хомс.......
          Нов доклад на Министерството на отбраната, който циркулира из Кремъл потвърждава, че тази сутрин Владимир Путин е издал заповед 58-ма армия, чиято щаб-квартира е в Северно-Кавказкия военен окръг незабавно да дислоцира мотострелкови полкове и бригади за зенитни системи, реактивни системи за залпов огън, противотанкови комплекси на армено-турската граница, съобщи warfiles.ru, цитиран от Блиц.

Общо става дума за 7000 руски войници и офицери. Според цитирания доклад, това е част от изпълнението на споразумение, подписано от Путин на 11 ноември за обща руско-арменска противовъздушна отбрана.

Новите местоположения на руските войски ще бъдат защитени от системи С-400 „Триумф” и системи „Красуха-4”, които ще имат 85% контрол над турската територия.

Коментар

Е то много лесно може да се дислоцира системата по-надолу и да избяга действието на 150км Корал....Пък и най лесно е с една -две крилати ракети Х-101 да я бамнат.....те мисля,че имат 5500км диапазон......Само дано не се объркат с номерата...
            Ми да я бамнат ама нещо само се дрънчат и пръчат.И Путин и Ердоган са еднакви петели ама по телевизора.

Коментар

• Руските власти изпратиха в Крим огромни телевизори-камиони
              http://www.faktor.bg/novini/svjat/61...rikamioni.html

Все едно гледаш някое фентъзи....Игрите на глада...поредна серия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

И от от кой ще е наземната атака....
                Ако мислиш с главата и посочваш турците ,да атакуваш руската база в момента означава да вкараш стотици хиляди руски войници в турция за 24 часа....
                Монти казах ти вече с репчене по телевизора не става.Войната е нещо по различно от меренето на нитрати в зеленчука.Досега само голи приказки и фукни.Да се репчим тука по форумите е безсмислено.Медийните чекии за руски и западни оръжия не ме впечатляват.Но за миг да си представим какво се случва ако Путин излезе мъж и нападне Турция?Да речем че победи какво се случва руснаците ще се преселят в Истанбул ли?Какви хора ще жувеят в Турция и кой ще управлява територията?На тази територия ще има ли държава?И още по трудния въпрос какво се случва с България при такъв сценарии?Ако приеме че поганците отблъснат атаката и се сключи някакъв мир Доганя ще възстановява ли Османската империя?И пак основния въпрос какво става с нас българите при този сценарии.Другото е пръчене по форумите...Ако руснаците са толкова уверени в превъзходството на тяхното оръжие що само се дрънчат?Натовците поне си мълчат и не дразнят.

Коментар

На крайцера Москва има аналог на С 300 ....ама напразно време да им се обяснява....

Коментар

• Най-лошото на притиснат и раздразнен звяр е, че почти няма какво да го спира. В момента си играят с нервите на Москва и някой - ама за едното чудо - ще отнесе тупаника.

Коментар

Съгласен съм,че това е възможно,Силата на ц-400 е в дълбочината на действие мисля,че радарът и хваща на 600км.В случая е разположена много близко до границата с Турция и е напълно възможно да се подави.Затова и мисля,че руснаците ще правят втора база,под Хомс.......
                      На крайцера Москва има аналог на С 300 ....ама напразно време да им се обяснява....

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Самото жоже признава качествата на руската техника ...
                        «Не было никакой необходимости наносить удар по беззащитномуроссийскому бомбардировщику». В.В. Путин.
                        http://www.rbc.ru/politics/30/11/201...794752997193e1

Колкото до С400, то, горкото, май се спомина ....

Турция установила систему Koral в ответ на российские С-400
                        Такие средства радиоэлектронной борьбы могут подавить сигналы радиолокационных радаров систем С-400, таким образом, «ослепив» их.
                        Эта новая система снижает осведомленность противника об окружающей обстановке, а поэтому может дезориентировать русских, усилить неясность боевой обстановки и ослепить их системы вооружений, способные создавать угрозу для турецкой армии.

Коментар

Ако мислиш с главата и посочваш турците ,да атакуваш руската база в момента означава да вкараш стотици хиляди руски войници в турция за 24 часа....
                          Ее .. само толкова и толкова бавно ли, бря?

Направи ги на 1 милка за 2 часа, щот' иначе не звучи по рускаму

Коментар

От зелени, необозначени "доброволци". Оттренирано е вече в кримнаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Това имах предвид, щото Пирамидата неграмотна тръгна да дудне, че щели да засекат танковете от космоса.

Ще засекат дядовия, като им заглушат сигнала. Единственият вариант е да вдигнат самолети или вертольоти и като РЛС, за да хванат що годе точни координати и пак не е гаранция, дали ще уцелят танк или пясъка наоколо

Па, тръгнат ли да вдигат самальот/ветольот, то турецкото ПВО веднага ги засича и долу.
                              --------------------------

Добре, че Путя по-добре си знае възможностите, защото ако зависеше от родните малоумни БГ матрьошки - досега да са натиснали червеното копче "Тотал".

Ей, такива неграмотни шматки ( като родните палячовци ) трябва да са с бели ризници по специализираните заведения с лекарски контрол
                              Една година им повтарям, че щатите и Нато са разработили всички възможни контрамерки на руската техника, че и контра на контрата, ама не чуват.
                              Все пак, ако късото си знаеше възможностите, би си затворило военните бази - кой идиот поддържа такива, като няма военни сили
                              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
                                Всяко летище или ПВО дивизион е изключително уязвимо от наземна атака ( още пове както в случая като руснаците реално нямат пехота в сирия ) . Т етова е азбучна истина още от ВСВ - не знам защо спорите по темата . Те това се знае от всеки пехотен сержант ! При наземна атака единственият шанс е руснаците мнооооого бързо да си обират крушите .
                                Всеки башкиш тук ще ти обясни, колко е вещ в чуждите занаяти.
                                Ще ти разкаже за новите бойни руски системи, за заглушители, за летателни апарати изстрелвани от подводници.. ко знайш ти?? А новата лада как мина само, а??
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X