IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    или има бубулечки
    Трави не съди по себе си
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      За държавен дефолт има официална дефиниция? Уау ...

Може ли да я дадеш, че днес явно ми е ден да се хиля, откакто съм станал. Дефинирай държавен дефолт?
      казах ти порови в укипедията бе чирпаче ...все нещо ша хванеш, знам че ти е трудно ма се напъни

Коментар

или има бубулечки
        не само в главата..
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          ждит Вова?
          или има бубулечки
          Yeah

Коментар

Може ли да я дадеш, че днес явно ми е ден да се хиля, откакто съм станал. Дефинирай държавен дефолт?
            Може ли аз, може ли?

дефиницията е: Русия.

Коментар

Он занят

Втория от дясно си нъл тъи ?

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                Марандулиии , има официална дефиниция за дефолт ..не се прави на гръмнат и там не става дума за неиндексиране на пенсии или за частни пенсионни партиди.
                Подкарал си гугле университета, вземи почети още малко белким завършиш първия симестър със среден 2,56

Коментар

Он занят
                  ждит Вова?

Коментар

Марандулиии , има официална дефиниция за дефолт ..не се прави на гръмнат и там не става дума за неиндексиране на пенсии или за частни партиди.
                    Подкарал си гугле университета, вземи почети още малко белким завършиш първия симестър със среден 2,56
                    малеееее, малее... колко симестъра си учил в Свищов, малко са ти били..

тичкай в трети клас, да си наваксаш.. оле, оле.. некадър!

Коментар

Марков, вземай на гигоу шоферската юниформа и бегай за старшинка - клакьорка на срещата откъм руска страна.
                      Он занят
                      Yeah

Коментар

само портали и артелни ви се привиждат, да ти пратя малко компоти, да не се излагаш тук за стинки...
                        Викаш компоти , на поточната линия ли си бря, аз мислех че си по високо в иерархията , нещо кат портиер....

Коментар

Бе, колко пъти да кажа на идиоти, че дата за фалит на държава не може да се даде, защото в правния мир ( юридическия ) не съществува такова животно.

Ти от 2 години не спря да ми се пърчиш насреща и да ме караш да дам дата и аз ти дадох. Съвсем коректни и с тайминг ( каквото е условието за нещо си да бъде прогноза ). Преди година и нещо ти написах:

1. Август месец на 2015г. монголците ще разберат, че нямат стинки за пенции ( ето в момента им отклоняват средствата, а не ги заделят по партидите им ).
                          2. Жожето ще падне от власт със залпа на Аврора ( 7 ноември ).
                          ----------------------------

Това съм дал като прогнози! Едната е факт. Питам с колко мислиш, че няма да позная втората?
                          Марандулиии , има официална дефиниция за дефолт ..не се прави на гръмнат и там не става дума за неиндексиране на пенсии или за частни пенсионни партиди.

Коментар

Свободно старшинка, не се напъваи много да не удариш някого с бариарета на потала дет пазиш ...
                            само портали и артелни ви се привиждат, да ти пратя малко компоти, да не се излагаш тук за стинки...

Коментар

• НАТО реши да свика отново Съвета НАТО – Русия за възобновяване на сътрудничеството с Руската федерация, заяви генералният секретар на Алианс Йенс Столтенберг. „Ние решихме да проучим как да използваме Съвета за възобновяване на сътрудничеството с Русия. В момента работим за това и ще определим дата за новото заседание”, каза той. "Искам да подчертая, че макар НАТО на практика да замрази сътрудничеството с Русия след присъединяването на Крим през 2014 г. , ние се съгласихме да поддържаме контактите с Москва отворени", уточни Столтенберг. Преди това намерение за провеждането на такова заседание изрази и германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер.

Москва е готова за провеждане на сесия на Съвета Русия-НАТО, в Руската федерация се събраха много въпроси към алианса, това каза руският външен министър Сергей Лавров след като бе съобщено решението на НАТО да се свика срещата./ТАСС

--------------------------
                              Марков, вземай на гигоу шоферската юниформа и бегай за старшинка - клакьорка на срещата откъм руска страна.

Коментар

Каква старшинка те гони, окси(морон-e)? Чувал си ти за СП, само знаеш лиги да точиш по Путята. Яяяя, виж там, завий се малко, че си личи какви ги вършиш.
                                Свободно старшинка, не се напъваи много да не удариш някого с бариарета на потала дет пазиш ...

Коментар

Working...
                                X