Първоначално изпратено от OMG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа държавен дефолт има официална дефиниция? Уау ...
Може ли да я дадеш, че днес явно ми е ден да се хиля, откакто съм станал. Дефинирай държавен дефолт?Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеили има бубулечкиThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа държавен дефолт има официална дефиниция? Уау ...
Може ли да я дадеш, че днес явно ми е ден да се хиля, откакто съм станал. Дефинирай държавен дефолт?
дефиницията е: Русия.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеМарандулиии , има официална дефиниция за дефолт ..не се прави на гръмнат и там не става дума за неиндексиране на пенсии или за частни пенсионни партиди.
Подкарал си гугле университета, вземи почети още малко белким завършиш първия симестър със среден 2,56
Може ли да я дадеш, че днес явно ми е ден да се хиля, откакто съм станал. Дефинирай държавен дефолт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеМарандулиии , има официална дефиниция за дефолт ..не се прави на гръмнат и там не става дума за неиндексиране на пенсии или за частни партиди.
Подкарал си гугле университета, вземи почети още малко белким завършиш първия симестър със среден 2,56
тичкай в трети клас, да си наваксаш.. оле, оле.. некадър!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМарков, вземай на гигоу шоферската юниформа и бегай за старшинка - клакьорка на срещата откъм руска страна.
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениесамо портали и артелни ви се привиждат, да ти пратя малко компоти, да не се излагаш тук за стинки...Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБе, колко пъти да кажа на идиоти, че дата за фалит на държава не може да се даде, защото в правния мир ( юридическия ) не съществува такова животно.
Ти от 2 години не спря да ми се пърчиш насреща и да ме караш да дам дата и аз ти дадох. Съвсем коректни и с тайминг ( каквото е условието за нещо си да бъде прогноза ). Преди година и нещо ти написах:
1. Август месец на 2015г. монголците ще разберат, че нямат стинки за пенции ( ето в момента им отклоняват средствата, а не ги заделят по партидите им ).
2. Жожето ще падне от власт със залпа на Аврора ( 7 ноември ).
----------------------------
Това съм дал като прогнози! Едната е факт. Питам с колко мислиш, че няма да позная втората?
Подкарал си гугле университета, вземи почети още малко белким завършиш първия симестър със среден 2,56Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеСвободно старшинка, не се напъваи много да не удариш някого с бариарета на потала дет пазиш ...The strongest stand last.
Коментар
-
НАТО реши да свика отново Съвета НАТО – Русия за възобновяване на сътрудничеството с Руската федерация, заяви генералният секретар на Алианс Йенс Столтенберг. „Ние решихме да проучим как да използваме Съвета за възобновяване на сътрудничеството с Русия. В момента работим за това и ще определим дата за новото заседание”, каза той. "Искам да подчертая, че макар НАТО на практика да замрази сътрудничеството с Русия след присъединяването на Крим през 2014 г. , ние се съгласихме да поддържаме контактите с Москва отворени", уточни Столтенберг. Преди това намерение за провеждането на такова заседание изрази и германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер.
Москва е готова за провеждане на сесия на Съвета Русия-НАТО, в Руската федерация се събраха много въпроси към алианса, това каза руският външен министър Сергей Лавров след като бе съобщено решението на НАТО да се свика срещата./ТАСС
--------------------------
Марков, вземай на гигоу шоферската юниформа и бегай за старшинка - клакьорка на срещата откъм руска страна.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКаква старшинка те гони, окси(морон-e)? Чувал си ти за СП, само знаеш лиги да точиш по Путята. Яяяя, виж там, завий се малко, че си личи какви ги вършиш.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар