If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Марков, аз пиша с този ник от 15 години сигурно. Ти само с този последния си си навъртял доста повече средно за период. Като ти се сложат и другите ме биеш сигурно тройно
ми не позна поне 3 пъти съм надоле
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Марков, аз пиша с този ник от 15 години сигурно. Ти само с този последния си си навъртял доста повече средно за период. Като ти се сложат и другите ме биеш сигурно тройно
бог Маранди ви пише нещата едно към едно какво се е случило навремето. Едно от ключовите събития за възход на БГ империя в цяла Европа, Африка и Азия е точно земеделието и ще ви го опиша как се е случило точно.
Затова ми е смешно да чета шматки, при условие, че изследвам казуса над 10 години, а тук некъф се дуе и рИве, че няма такава държава, където 3% от населението да хранят цялата държава, като тоя плевенския.
Ето, показвам му с цифрички, че не само може, ами даже изнасят и хранят още толкоз
Проявявай толерантност - съвсем спокойно, учтиво и с усмивка можеш да им обясняваш какви опасни за човечеството психопати са, и че ниската им интелегентност и психологическите им комплекси по никакъв начин не ги оправдат - макар че напълно в толерантните традиции им съчувстваш за това, че са изтеглили късата клечка от съдбата.
Все пак не е редно да им се присмиваме, да ги сочим с пръст и да ги наричаме с незаслужени от тях квалификации и определения. Но истината винаги е толерантна и няма проблем да се казва в очите - макар и учтиво и със съчувствие
това вероятно е нотка на саморазкаяние....
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Тая икономика в Харвард ли я преподават или в Масачузетс или в Кейнбридж?Ако ти дадеш на България заем 2000 лева и тя не ти ги връща това фалит ли е??Е това го умножи примерно по два милиона българи какво правим?Плащаме или пускаме печатницата щото левове мое си напечатим колко си искаме?
Вместо да показваш за сетен път какъв неграмотник си, може да прочетеш как през 1900 година в Щатите населението се води 50 на 50% като дял от селското стопанство, без да имат износ.
Тоест един работи, за да изхрани себе си + още един.
През 1990 година вече в Щатите 1.5 души в селското стопанство изхранват 100 души и успяват да правят износ още толкова - тоест да хранят още 100 души в света.
П.П. Тия неща гледай преди да се праскаш за ултра-селянина на форума, който най-много вдява от земеделие, па ние тук сме некви "русофобилци"
Понял? ( нямам практика да давам материали, които са публични и всеки може сам да си ги намери ). Оправяй се - нали си кинг конг оф дъ ленд
Ако можеше и поне един от много никове да има акъл за пет стинки щеше да е интересно. Ама за съжаление Маркс се е издънил и в тази област - количествените натрупвания не водят до качествени изменения. Водят само до повече постове разкриващи примитивно, аграрно мислене
Проявявай толерантност - съвсем спокойно, учтиво и с усмивка можеш да им обясняваш какви опасни за човечеството психопати са, и че ниската им интелегентност и психологическите им комплекси по никакъв начин не ги оправдат - макар че напълно в толерантните традиции им съчувстваш за това, че са изтеглили късата клечка от съдбата.
Все пак не е редно да им се присмиваме, да ги сочим с пръст и да ги наричаме с незаслужени от тях квалификации и определения. Но истината винаги е толерантна и няма проблем да се казва в очите - макар и учтиво и със съчувствие
То не е проблем, че толерантно ги подритваме, ама се изучиха да си правят по 5 ника и влизат с единия да провокират нарочно, за да може модерацията да се върже и да те баммне.
И като ударим чертата какво се получава?
- оня продължава да си пише глупостите с другите 4 ника;
- па ти висиш на голите бани и чакаш да ти мине бананата
П.П. Ето, съвсем толерантно обяснявам на модките, че тоя чалъм фърфи вече от 2 години и те не спират да се вържат на него
бе то е по голямо щот доларчето си има инфлациика също бе ......едно време смятаха БВП в натурални измерители , смятам че сега реално произвеждаме колкото 1989 г. , само дето сега сериозен дял то тази продукция е услуги....
Какво да правя - тук отвсякъде ми обясняват, че трябва да съм толерантен,
дори и към путинофилските гадни копелета
Ми кво да ти кажа - дългът на САЩ, Великобритания и Япония е реално 0 тъй като е в собствена валута.
Дългът на Русия е в чужда Може би защото никой не е луд да дава пари на заем на Путин в рубли
Тая икономика в Харвард ли я преподават или в Масачузетс или в Кейнбридж?Ако ти дадеш на България заем 2000 лева и тя не ти ги връща това фалит ли е??Е това го умножи примерно по два милиона българи какво правим?Плащаме или пускаме печатницата щото левове мое си напечатим колко си искаме?
Те убиха десетки милиони по света и СССР, ти ги питаш за няколко руски граждани ...
И стига с тая твоя империя, стана за смях и на децата
Япония тоже е империя. Може да отидеш да им кажеш, че са пълен смях, щото на тоя остров кого па толкоз са превзели? Аз ще погледам колко бързо ще те изкормят докато изцепиш тая фростотия
Не мисли за БГ империята - тя е моя грижа ( трябва да им хумор )
Работни места във Франция и Германия
Земеделие: 2.9% / 1,6%
Индустрия: 22.2% / 28.39%
Услуги: 74.5% / 70%
Абе, ти не беше ли "специалист" по икономиката?
Аз съм по компютрите, но разбрах тази графика. А ти?
А ти защо се занимаваш с тоя идиот, като оня плевенския, който също 5 дена питаше като побъркан къде Селското стопанство било под 3%, щото не може да си го намери сам?
Ами, в УСА е по-малък даже ( около 1.5% ), ама ти защо се занимаваш с тия се чудя? Хем неграмотни - хем вият тук от сутрин до вечер
Бе уж е идеология ма кат видя гладни хора да ровят по кофите си викам .....да не би някъде официалната доктрина пак да бърка нещо .....няма да и е за първи път
Руският император Николай абдикира от властта, като малко преди това е приел за първи път Конституция в Монголия.
Питам за трети:
1. Защо го убихте като той вече не е във властта?
2. Защо убихте жена му и децата му?
3. Какво ви пречеха 10 годишни дечица, за да ги убиете като кучета и тях?
Коментар