If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не само четох но го и чух какво говори.Той не каза Турция каза те ще съжаляват горчиво за убийството на руските граждани.Ако мислят че ще им се разнине само с тухли и домати лъжат се..Засега са само приказки.Да видим какво им е приготвил че ми писна само да се пръчи и дрънчи.Внимавай само да не се напикаеш от страх кат ги ошамари
Бе, ти яко неадекватен ( май си се подкарал от сутринта, както намекна одеве )
Писах ти, че Турция ще наложи санкции на Русия като отговор на техните. Новината е от преди 10 часа.
Сега зацепи ли за какво ти говоря? Още санкции за жожето се зададоха
Не само четох но го и чух какво говори.Той не каза Турция каза те ще съжаляват горчиво за убийството на руските граждани.Ако мислят че ще им се разнине само с тухли и домати лъжат се..Засега са само приказки.Да видим какво им е приготвил че ми писна само да се пръчи и дрънчи.Внимавай само да не се напикаеш от страх кат ги ошамари
Начина ти на мислене е просто смешен, това са фактите... АМИ ТУРЦИТЕ КАТО МУ ОТРЕЖАТ БОСФОРА И КАКВО ЩЕ ОСТАНЕ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ???? А ОТ ПУТИН???? Ахахахах Тия в Кремъл поне обмислят ходовете си с логика, а не като теб!!!
Е, ти чете ли преди да се изходиш, че от днес Турция обмисля контра-санкции за мурзилята?
Не си явно и ти личи
Коментар