IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Е то тогава Прас прес направо да ги закриваме - защото мисля че няма българска медия с повече лайкове от капитал.

Не ги разбирам много фейсбук статистиките, но мисля че ако дадена медия пусне някаква новина и не си плаща то тя би стигала до към 10% от хората които са харесали медията. От тези 10% може да се очаква че към 0,5% ще се поинтересуват от нея и от тези 0,5% я ще има 1/10 да я прочетат, я не.

по този начин всяка новина на блиц например бива прочетена чисто статистически от около 1 човек. При пик скача на 37 човека. Ако тази новина се хареса и бъде шерната вече може да стигне доста повече.

Ползвам фейсбук сигурно от 2007 за тези почти 10 години нито веднъж до мен не е стигнала шерната новина от блиц или пик. това от стотиците ми приятели и техните стотици приятели

но всеки ден минават поне четири пет шернати я от дневник, я от капитал, я от клуб з.

Та може би все пак качеството получено срещу американски пари е хиляди пъти по-добро от това което получават руснаците срещу техните милиони
    цялата ти писаница показва, че по-скоро, не си заслужава да се обръща внимание на която и да било от посочените медии
    Не ги деля на прасчови, борисовски, прокопиеви ... а на такива, в които поглеждам понякога само заглавията, такива които са чиста загуба на време и други, които чета

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      http://strogosekretno.com/247/3/%D0%...%B5%D0%BB.html
      Полет А321 беше свален от Израел
      Да бе И великият перач на мозъци Krassimir Ivandjiiski продължава:

http://strogosekretno.com/247/3/%D0%...%B5%D0%BB.html
      "Полет А321 беше свален от Израел
      Унищожението на А321 над Синай за Путин стана нова скрита катастрофа, както беше с атомната подводница "Курск", загинала в резултат на подводен бой с американската подводница "Мемфис". Тогава Путин и неговият американски "партньор" Клинтън се договориха да потушат инцидента. ...
      Доказателството не закъсня – терористичните актове в Париж на 13 ноември, новата психологична военна операция в която "терористи от Ислямска държава" убиха над 130 души. И тук нещата бяха ясни – поредна операция на Моссад след предишната с Шарли Ебдо."

Не си виновен ти за изпрания ти мозък, станал по-бял от бялото.
      При такива перачи като Иванджийски и Волгин онемявам. съни(тя) има добри учители

Коментар

• Как можах да забравя оф нюз 111 000 лайка

та битката при медиите верно е силно неравна - и Прас прес определено губи брутално - просто бива наритвана навсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Когато целта е едно корумпирано управление да позволява прокарване на чужди интереси, тогава се впряга цялата вербална машина, за да обезличи всичко що се интересува от Националния интерес!
          Правило номер едно - виждаш и тукашните тролове, като им заговоришза България, бягат като ужилени и ...почват за туй дето им плащат - плюене по предназначение, не по местен интерес
          За съжаление и по-рано беше казано, тази тема е опропастена тотално. Спорят бесни русофоби, които мисията в живота им е да громят врага, а от другата страна им опонират неосъзнати русофили, които не могат да разберат, че е по-полезно да си българофил.
          Тук напълно липсва темата за българската политика в настоящата реалност. Дали пък не е защото сме най-силни само в общите приказки, където да спориш от омраза и ненавист е къде по-лесно, отколкото да се напънеш да кажеш нещо смислено.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Той няма как да ме обиди, но накратко това е "схемата" - пускат тук разни шматки от селата за по 10 левас/ден и се започва:

1. Аз съм енергетик ( дет' няма представа от тръбопроводи ), ама както и да е.
            2. Фаянсиджая от сфищуф.
            3. Овенен и так далле. ....
            -----------------------------------------------

Като ниво е пълна нула, па аз пиша бързо и досега играх карти/белот, та голям праз, че съм сбъркал дивизия с дивизион, докато тоя паун не знае, че в БГ имаше 40 години тактическо ядрено оръжие.

Въпрос е, защо се преставя за военен тогава. Явно не е такъв

Ха, наздраве! ( при мен заради книгата ми се налага да чета много, после трябва да асимилирам защо еди-що е правено така, понякога ми коства месеци/години, но съм търпелив - чета си, докато изскочи нещо, което може да влезе към книга в сюжет ).

Бачкане си е, както всички го правят - просто други повече трябва да четат и по-малко да пишат кат' мИня
            Той Гигов няма как да те обиди , щото като те плюят ти обявяваш че дъжд вали.
            Шматки от селата...ми ти отде си бе, лясковски ?!

Коментар

• WFB: Руснаците изпробваха ракета, способна да сваля спътници
              А-235 „Нудоль” може да изважда от строя супер важни сателити на разузнаването, навигацията и свръзките

В Русия успешно са преминали летателните изпитания на ракетния комплекс за противоракетна и противокосмическа отбрана А-235 „Нудоль”. В Пентагона предполагат, че изпитанията на ракетата, която ще е способна да сваля спътници, са извършени на 18 ноември.
              Ракетите от комплекса А-235 „Нудоль” трябва да заменят намиращия се сега на въоръжение комплекс А-135 „Амур” от ПРО на Москва. Шефът на космическито командване на ВВС на САЩ генерал Джон Хайтън през ноември заяви, че Русия и Китай разработват въоръжение, което може да заплашва жизнено важни спътници на САЩ.

„Те разработват възможности за нападение, които ни безпокоят” – цитира думи на Хайтън Colorado Spring Gazette.

„Американски военни анализатори твърдят, че новата заплаха за спътници космоса разкрива стратегическата уязвимост на САЩ, пише Washington Free Beacon. Русия или Китай могат да изведат от строя линии на разузнаването, навигацията и свръзките, които се явяват критични за провеждането на военни операции и защита на гражданската инфраструктура на САЩ, отбелязва Free Beacon.

Командирът на дивизия от 1-а Армия от ПРО и ПРО на Въздушно-космическите сили на РФ полковник Андрей Чебурин на 30 ноември съобщи, че ПРО на Москва пряко си взаимодейства със системата за предупреждаване за ракетно нападение и мониторинг на космическото пространство, съобщи „Российская газета”.

http://freebeacon.com/national-secur...llite-missile/

http://www.blitz.bg/news/article/378962
              Last edited by markoci; 05.12.2015, 01:16.
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Как пък не се сети и за "Национално Движение Русофили" ?
                явно, нямат някакво значимо влияние, дори не съм ги чувала, обясни

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                  .....
                  Само слепия ще отрича, че на наша територия няма америкаснски интереси или руски интереси. И това е нормално за съжаление, въпросът е ние какво да направим, че да извлечем най-полезното възмжно. Ама не, нека пада дърляне, така само прах се вдига, че по-лесно да скрие безобразията.
                  Когато целта е едно корумпирано управление да позволява прокарване на чужди интереси, тогава се впряга цялата вербална машина, за да обезличи всичко що се интересува от Националния интерес!
                  Правило номер едно - виждаш и тукашните тролове, като им заговоришза България, бягат като ужилени и ...почват за туй дето им плащат - плюене по предназначение, не по местен интерес

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Гигов, крайно наложително ли е да обиждаш хората? Незнанието или невежеството не е идиотизъм. Замисли се, дали поради тази причина ти не си по-близо да собствената си квалификация?
                    Или като сипеш обиди си въобразяваш, че ставаш по-голям мъж?
                    Освен това в България имаше ядрено оръжие. Но не е дадено на всяка фуражка да ги знае тези неща, дори на тези с достъп до секретна информация. Имай предвид, че това не го знаеха дори повечето членове на ЦК на БКП, а дори и някои от членовете на Политбюро.. Достъпът дори и на тях до съответното поделение беше строго забранен. Стреляше се без предупреждение. Без да издавам някаква тайна /поради изтекла давност/ ще ти кажа само, че това местенце беше на едно место по морето. На юг от Бургас. А моя милост по една или друга причина съм го посещавал.Бях един от малкото българи, влизали там, зад високите зидове.. Ясен ли съм достатъчно?
                    Ама ти откъде ще ги знаеш тези неща, като тогава още не си бил роден или в най-добрия случай си ходил прав под масата. По-късно, през 60-те години онова "местенце на моренце" го разкараха от там, но дали го предислоцираха, това не зная.
                    Но дори и да е нямало такова нещо, това не е основание да наричаш хората идиоти.
                    Впрочем тези ти прояви говорят достатъчно красноречиво за самия тебе, но това е друга тема.

ПП. Тук има ли модератор? Да не би вече да кара трети сън?
                    Той няма как да ме обиди, но накратко това е "схемата" - пускат тук разни шматки от селата за по 10 левас/ден и се започва:

1. Аз съм енергетик ( дет' няма представа от тръбопроводи ), ама както и да е.
                    2. Фаянсиджая от сфищуф.
                    3. Овенен и так далле. ....
                    -----------------------------------------------

Като ниво е пълна нула, па аз пиша бързо и досега играх карти/белот, та голям праз, че съм сбъркал дивизия с дивизион, докато тоя паун не знае, че в БГ имаше 40 години тактическо ядрено оръжие.

Въпрос е, защо се преставя за военен тогава. Явно не е такъв

Ха, наздраве! ( при мен заради книгата ми се налага да чета много, после трябва да асимилирам защо еди-що е правено така, понякога ми коства месеци/години, но съм търпелив - чета си, докато изскочи нещо, което може да влезе към книга в сюжет ).

Бачкане си е, както всички го правят - просто други повече трябва да четат и по-малко да пишат кат' мИня

Коментар

Точно пък платените тролове на Прасчо в този форум ама изобщо не ме интересува как мислят За какво мислят, или какво мислят да правят - те да гледат да си взимат заплатите редовно че с този спек в опек може скоро да бачкат ангария
                      Виж ако понеже си платена балалайка и ти се привиждат само колеги, то може да те разбера, все пак ограниченото ти е мисленето от собствената ти реалност. Ако си мислиш обаче, че само ти имаш право на мнение и всички други са червени или пембени тролове щото не ти вързват на лакардиите, то туй вече е друга заблуда и то точно щот не разбираш ценностите, които сам се опитваш да проповядваш.

Коментар

Мъка, Фейсбук ли ти е станал критерий за значимост?!
                        Скрий ги тия лайкове за Дневник, че ако са само толкова... изобщоне си оправдават милионите от американската фондация
                        Е то тогава Прас прес направо да ги закриваме - защото мисля че няма българска медия с повече лайкове от капитал.

Не ги разбирам много фейсбук статистиките, но мисля че ако дадена медия пусне някаква новина и не си плаща то тя би стигала до към 10% от хората които са харесали медията. От тези 10% може да се очаква че към 0,5% ще се поинтересуват от нея и от тези 0,5% я ще има 1/10 да я прочетат, я не.

по този начин всяка новина на блиц например бива прочетена чисто статистически от около 1 човек. При пик скача на 37 човека. Ако тази новина се хареса и бъде шерната вече може да стигне доста повече.

Ползвам фейсбук сигурно от 2007 за тези почти 10 години нито веднъж до мен не е стигнала шерната новина от блиц или пик. това от стотиците ми приятели и техните стотици приятели

но всеки ден минават поне четири пет шернати я от дневник, я от капитал, я от клуб з.

Та може би все пак качеството получено срещу американски пари е хиляди пъти по-добро от това което получават руснаците срещу техните милиони

Коментар

Ми личи си - то липсата на белтъчини в диетата води до значително влошаване на мозъчните процеси сваля когнитивните бариери на мозъка и го прави лесен за манипулиране.

та до някъде си е съвсем биологично мотивирано тези дето шмулят само боб, хляб и картофи да си падат по конспирации и да имат ай кю под средното
                          Е тука се изложи...ай кю то не зависи от туй дали мааш пържоли или картофи !
                          Нали си чувал "Сит търбух за наука глух"

Коментар

виден "демократ", копнеещ по живковия режим
                            Тъжна гледка - все цензура, все модерация, все някой, който да налага вашите правила
                            +1111
                            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Точно пък платените тролове на Прасчо в този форум ама изобщо не ме интересува как мислят За какво мислят, или какво мислят да правят - те да гледат да си взимат заплатите редовно че с този спек в опек може скоро да бачкат ангария
                              И тебе ша та резнат , не си толкоз ценен.

Коментар

Не знам...писах ясно, пък възприемаш трудно
                                Писах главно, че вината е Наша, наша на българите, които позволяваме това продажно управление и пълно обсебване на медиите от писачи на помощи от ...например, държавно организираната "Америка за България".
                                Знаеш ли дали има "Америка за Швейцария" или "Америка за Норвегия"?
                                Как пък не се сети и за "Национално Движение Русофили" ?

Коментар

Working...
                                X