IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
    Темата не е ли Политика....

http://deutsche-wirtschafts-nachrich...-kriegsgeraet/

Kiew unzufrieden: USA lieferten Ukraine schrottreifes Kriegsgerät.

Киев недоволен от американските военни доставки , стават единствено за вторични суровини.Явно това им се полага на украинците !
    Киев върви по нашия път... И ние през 90-те години ядохме мухлясала царевица, наскоро имаше един боб с гъгрици... така го разбират пиндосите братството

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Е не знам колко грубо - но ако гледаме едни нормални разходи за подръжка на медия и съответно до колко хора достига дадена пропаганда - или айде да го кажем прирастрастно отразяване на новини - то очевидно прас прес троши пари с милиони, а резултатите и не достигат и за хиляди
      Е и икономедия се ориентираха в тия гладни години на заработка от грантове, вместо от журналистика... многократно е пускан линк към сайта на хамериказабългария, откъдето е видно за едни 3млн

Коментар

• Темата не е ли Политика....

http://deutsche-wirtschafts-nachrich...-kriegsgeraet/

Kiew unzufrieden: USA lieferten Ukraine schrottreifes Kriegsgerät.

Киев недоволен от американските военни доставки , стават единствено за вторични суровини.Явно това им се полага на украинците !

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Грубо, грубо, колко грубо, аз глупав човек с пари не съм видял... не приемам делението на руснаци и ХубавиУбразованиИнтелегентни, което ти налагаш
          Е не знам колко грубо - но ако гледаме едни нормални разходи за подръжка на медия и съответно до колко хора достига дадена пропаганда - или айде да го кажем прирастрастно отразяване на новини - то очевидно прас прес троши пари с милиони, а резултатите и не достигат и за хиляди

Коментар

Макс, ти кажи как се чувстват руснаците от това че Прас прес ги точи най-грубо
            Грубо, грубо, колко грубо, аз глупав човек с пари не съм видял... не приемам делението на руснаци и ХубавиУбразованиИнтелегентни, което ти налагаш

Коментар

• Макс, ти кажи как се чувстват руснаците от това че Прас прес ги точи най-грубо

Коментар

• А иначе - всяка медия по целия свят има редакционна политика. Редакционна политика насочена към хората които смята че иска да привлича. Съвсем нормално е тази редакционна политика да е до известна степен пристрастна. Аз например редовно четя икономист - може би най-доброто икономическо списание което не е насочено към академична публика. Та икономист съвсем директно си казват - ние подържаме това, не подържаме това. На който това му харесва ги чете, на който не отива на друго място.

това е единствения шанс изобщо да съществуват медии - защото ако човек иска безпристрастна информация може просто да се абонира за ройтерс - тяхната политика е само информация и никакви мнения.

Коментар

Казах че блиц не се чете през фейсбук - и в това съм абсолютно сигурен. Всеки може да вади че страницата им във фейсбук е с трагична посещаемост

Нямам идея как иначе генерират трафик към сайта си. Но аз до голяма степен залагам че това е фалшификация, а не нещо реално. Особено като се имат в предвид големите разлики между отделни броячи. От къде да ги знам и alexa как търсят - те очевидно махат най-бруталните манипулации на tyxo, но някаква част от фалшивия трафик може и да остава и да се засича.
                  Бронебойни патрони за твоята вяра няма открити... Ей ги твойте хора, казват че Турция държи малка част от нефтения бизнес с ИГИЛ, но не казват кой блажи. Защо?

США рассказали о "незначительной контрабанде" нефти ДАИШ в Турцию

МОСКВА, 5 дек — РИА Новости. Часть нефти, добытой на территориях, находящихся под контролем боевиков ДАИШ ("Исламское государство", организация запрещена в Российской Федерации) в Сирии, действительно контрабандой перевозится в Турцию, заявил спецпосланник США по международной энергетике Амос Хокстайн.

Госдеп заявил, что показанные РФ грузовики с нефтью шли не в Турцию
                  По словам Хокстайна, объем контрабанды, попадающей в Турцию, "незначителен" и с точки зрения количества ввозимой нефти, и с точки зрения доходов с ее оборота.

"Объем контрабандной нефти крайне мал, он уменьшается с течением времени и незначителен с количественной точки зрения", — цитирует агентство Франс Пресс слова представителя Государственного департамента США.

РИА Новости http://ria.ru/world/20151205/1336306...#ixzz3tRPlxhfM

Коментар

• Манипулации с броячите са възможни но за кратък период , защото са много лесно уловими поради доста налична информация която се събира и анализира.

Ще те открехна за друг номер в тая област.
                    Имаш няколко сродни сайта и на всичките сайтове слагаш един и същи сорс код на брояча, тоест това което ти излиза като посещение на сайта е съвкупно от няколко твой медии ...но и това се лови много лесно , щото всеки с средна компютърна грамотност може да намери сорс кода в съответния сайт и да го сравни......

И понеже рекламния пазар в БГ е малък , всички конкуренти се дебнат дали не правят глупости ....
                    Last edited by markoci; 05.12.2015, 12:36.
                    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
                      Съвсем друго ти казах и ме разбра. Не знам само защо се правиш на луд. Абсолютно ми е все тая кой сайт е по-четен, понеже и двата не струват. Обаче продължаваш с твоята едностранчивост. Ами ако едните слъгват за броя на посещенията можем да предположим, че и другите го правят. Предвид нивото на Близ и жълтината им, предполагам може да се приеме, че са по-четени от дневник. Това е лично мнение и по-скоро цели да покаже какъв е пазара, а не да защитава едни или други продукти.
                      Както казах по-долу, по-скоро интересни са неща като нивото на журналистиката и тенденциозността на журналистите, тяхната увереност, че са свръхчовеци, а не дали едни са по-посещавани от други. И тук говоря не само за пишещи журналисти, но за телевизонни такива, за водещи на сутрешни и всякакъв друг род предавания. От лошия имидж почват да страдат и качествените журналисти.
                      Замислил ли си се колко пъти си почнал да четеш статия по тема, която те интересува и по средата почваш осъзнаваш, че само си губиш времето и не си заслужаваш да я дочетеш?
                      Е ти фейсбук нямаш ли - мног олесно можеш да видиш колко твои приятели са шернали или лайкнали страници от един или от друг сайт. Това са си реални данни. Всеки ден някой от приятелите ми споделя статии от дневник, офнюз, клуб з. Никой не споделя от блиц или пък от петел - баси аз този сайт петел даже не го бях чувал преди да видя че е на трето място по посещаемост

Коментар

Е то данните които дава този негов брояч са откровена лъжа, която се вижда от сто километра

влез в гугъл и напиши манипулация на брояч tyxo и гледай как ще те залеят всякакви мнения на хора които мислят като мен.
                        Съвсем друго ти казах и ме разбра. Не знам само защо се правиш на луд. Абсолютно ми е все тая кой сайт е по-четен, понеже и двата не струват. Обаче продължаваш с твоята едностранчивост. Ами ако едните слъгват за броя на посещенията, можем да предположим, че и другите го правят. Предвид нивото на Близ и жълтината им, предполагам може да се приеме, че са по-четени от дневник. Това е лично мнение и по-скоро цели да покаже какъв е пазара, а не да защитава едни или други продукти.
                        Както казах по-долу, по-скоро интересни са неща като нивото на журналистиката и тенденциозността на журналистите, тяхната увереност, че са свръхчовеци, а не дали едни са по-посещавани от други. И тук говоря не само за пишещи журналисти, но и за телевизонни такива, за водещи на сутрешни и всякакъв друг род предавания. От лошия имидж почват да страдат и качествените журналисти.
                        Замислил ли си се колко пъти си почнал да четеш статия по тема, която те интересува и по средата осъзнаваш, че само си губиш времето и не си заслужава да я дочетеш?
                        Last edited by nomche; 05.12.2015, 12:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                          Аз ти казах че и според Алекса , Блиц е по напред от Дневник.

Потърси и в гогле аналитика ...ма и там ще е така , не виждам кво в момента ни обясняваш. Вчера твърдеше че Блиц никои не го четял ...което очевидно се доказа много погрешна теза.
                          Казах че блиц не се чете през фейсбук - и в това съм абсолютно сигурен. Всеки може да вади че страницата им във фейсбук е с трагична посещаемост

Нямам идея как иначе генерират трафик към сайта си. Но аз до голяма степен залагам че това е фалшификация, а не нещо реално. Особено като се имат в предвид големите разлики между отделни броячи. От къде да ги знам и alexa как търсят - те очевидно махат най-бруталните манипулации на tyxo, но някаква част от фалшивия трафик може и да остава и да се засича.

Коментар

http://miglen.com/tyxo/

http://rodopi24.blogspot.bg/2010/10/...00-49-081.html

http://antifen.blog.bg/technology/20...-kolegi.612959

Реших да потърся за манипулации на кода на tyxo и се оказа че дори няма да разпитвам хора наясно с нещата. То тази програма е бъгава по природа и позволява брутални манипулации.
                            Аз ти казах че и според Алекса , Блиц е по напред от Дневник.

Потърси и в гогле аналитика ...ма и там ще е така , за съжаление данните там вероятно ще са заключени , щото са много по подробни.
                            Не виждам кво в момента ни обясняваш. Вчера твърдеше че Блиц никои не го четял ...което очевидно се доказа че е много погрешна теза.

Манипулации са възможни но за кратък период , защото са много лесно уловими поради доста налична информация която се събира и анализира.

Ще те открехна за друг номер в тая област.
                            Имаш няколко сродни сайта и на всичките сайтове слагаш един и същи сорс код на брояча, тоест това което ти излиза като посещение на сайта е съвкупно от няколко твой медии ...но и това се лови много лесно , щото всеки с средна компютърна грамотност може да намери сарс кода в съответния сайт и да го сравни......
                            Last edited by markoci; 05.12.2015, 12:33.

Коментар

Много ми допада твоята обективност. Първо решаваш, че някой лъже, след това веднага го заявяваш. Появява се някой, който ти натрива носа и ти обяснява А и Б-то. След това декларираш, че ще направиш проучване, за да докажеш, че е възможно да се излъже. Хахаха, смешен си. Как пък не падна по гръб да признаеш, че може и така да е, както ти казва някой, който разбира повече от теб?
                              А да и да повторя личното си мнение, че като те знам, ще почнеш пак да обясняваш, че понеже някой е несъгласен с теб, значи защитава Блиц. Ами не позна. Блиц са слаба медия, пишат жълтини, журналистите им според мен са некадърни и е много вероятно да им се плаща да манипулират, форумът им е безобразно тъп. Дневник е не по-малко зле и едностранчив. Само, че родните недорасли либерасти вият на умряло, ако някой каже нещо лошо за флагмана им.
                              Аз изобщо не се учудвам че Блиц е много посещаван , просто пазара в БГ е такъв. Виж и по телевизиите какви са водещите новини , виж и кои вестникарски издания са най-продаваните ..... все в подобен порядък са.

Аз лично съм бил запален читател на Капитал , поне 15 години от излизането му на пазара не бях пропускал брой. Преди 2-3 години обаче ми писна , те тотално почнаха да си прокарват някаква политическа линия в стил: САЩ са много добри а Русия много лоши априори, което според мен няма място в медия като Капитал.
                              Та по тая причина спрях да им плащам да им чета НПО полюциите, да си бяха направили друго издание за тази аудситория вместо да развалят хубавия вестник ......

Коментар

Много ми допада твоята обективност. Първо решаваш, че някой лъже, след това веднага го заявяваш. Появява се някой, който ти натрива носа и ти обяснява А и Б-то. След това декларираш, че ще направиш проучване, за да докажеш, че е възможно да се излъже. Хахаха, смешен си. Как пък не падна по гръб да признаеш, че може и така да е, както ти казва някой, който разбира повече от теб?
                                А да и да повторя личното си мнение, че като те знам, ще почнеш пак да обясняваш, че понеже някой е несъгласен с теб, значи защитава Блиц. Ами не позна. Блиц са слаба медия, пишат жълтини, журналистите им според мен са некадърни и е много вероятно да им се плаща да манипулират, форумът им е безобразно тъп. Дневник е не по-малко зле и едностранчив. Само, че родните недорасли либерасти вият на умряло, ако някой каже нещо лошо за флагмана им.
                                Е то данните които дава този негов брояч са откровена лъжа, която се вижда от сто километра

влез в гугъл и напиши манипулация на брояч tyxo и гледай как ще те залеят всякакви мнения на хора които мислят като мен.

Коментар

Working...
                                X