Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеA гледам цената на нефта "расте ли расте"... почти с темповете на курс USD/RUB..ъмм така де RUB/USD
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеМного православни станаха убийците комунисти последните години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Десни у нас са Герб, ДСБ, БСП и РБ, ДПС е левашка откъм избиратели и дясна откъм /турски + на родни олигарси/ едър бизнес. ВМРО е Великата Мила Родна Обърквация, т.к. тях човек не може да ги разбере та...Кои са - хеле хък крайно - десни и леви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНе си толко значим че цяла тема да ти отделяме все пак не сме медициThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеСтранно как дори да определим равновесие, като русофоб, то това е равносилно и на "омраза към българщината, българската история и култура, православието"???
Всъщност за идиотите нищо не е невъзможно.
За тях, можеш да бъдеш едновременно и юдомасон и фашист, както и социалист-олигархThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНаправете си една тема Маранди и в нея си пишете на воля
И на мен не ми е приятно с години да чета някакви анонимки по цял ден да наричат европейците ( включително Българите ) гейове и не знам си какво още, но ви търпя, нали?
Днес да видим руплей дали ще я подкарат, както вчера и колкоLast edited by power grid; 08.12.2015, 10:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТвоята родина е един селски рейс, в която пътуват привилигеровани цигани, араби, негри, настоящите етнически българи са унижени и се преформатират в неграмотна, безполова и неадекватна биомаса с помощта на пиндокуратора... твоята любов към родината се изчерпва с русофобията, омраза към българщината, българската история и култура, православиетоХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от markovС нетърпение чакам някои лош модератор да се появи и да вземе мерки за това писание, щот мен за такова нещо са ме банвали за седмица. Сега ша проличи има ли чадър над марандулии. Умишлено се въздържах да не му вляза в тона за да видим за да не разфокусирам модераторо и да видим кви ша ги сътвориThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТвоята родина е един селски рейс, в която пътуват привилигеровани цигани, араби, негри, настоящите етнически българи са унижени и се преформатират в неграмотна, безполова и неадекватна биомаса с помощта на пиндокуратора... твоята любов към родината се изчерпва с русофобията, омраза към българщината, българската история и култура, православиетоThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТвоята родина е един селски рейс, в която пътуват привилигеровани цигани, араби, негри, настоящите етнически българи са унижени и се преформатират в неграмотна, безполова и неадекватна биомаса с помощта на пиндокуратора... твоята любов към родината се изчерпва с русофобията, омраза към българщината, българската история и култура, православиетоНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар