IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Направете си една тема Маранди и в нея си пишете на воля

И на мен не ми е приятно с години да чета някакви анонимки по цял ден да наричат европейците ( включително Българите ) гейове и не знам си какво още, но ви търпя, нали?

Днес да видим руплей дали ще я подкарат, както вчера и колко
    Направи си тема Путин и БГ Империя и си пиши на воля в нея.Гарантирам че никой освен ти няма да влезе там

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      A гледам цената на нефта "расте ли расте" ... почти с темповете на курс USD/RUB..ъмм така де RUB/USD
      Неприятното е не че цената на нефта пада а е щото цената на бензина не мърда

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Много православни станаха убийците комунисти последните години.
        Я комунистическия офицер политкомисар бил православен.Извади си кръщелното да видим имаш ли такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          Без да съм атакист, да попитам: По какви признаци се причислява"а! така" към крайнодесните? Според мен, ако се вгледаме в социалния статус на гласоподавателите ѝ, тя е крайно лява, според лозунгите-също, според "идеологията" - макар, че такава липсва - дваж...
          Десни у нас са Герб, ДСБ, БСП и РБ, ДПС е левашка откъм избиратели и дясна откъм /турски + на родни олигарси/ едър бизнес. ВМРО е Великата Мила Родна Обърквация, т.к. тях човек не може да ги разбере та...Кои са - хеле хък крайно - десни и леви?

Коментар

• A гледам цената на нефта "расте ли расте" ... почти с темповете на курс USD/RUB..ъмм така де RUB/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              Не си толко значим че цяла тема да ти отделяме все пак не сме медици
              Вие вече я превърнахте в такава.
              The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Странно как дори да определим равновесие, като русофоб, то това е равносилно и на "омраза към българщината, българската история и култура, православието"???

Всъщност за идиотите нищо не е невъзможно.
                За тях, можеш да бъдеш едновременно и юдомасон и фашист, както и социалист-олигарх
                Много православни станаха убийците комунисти последните години.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Направете си една тема Маранди и в нея си пишете на воля

И на мен не ми е приятно с години да чета някакви анонимки по цял ден да наричат европейците ( включително Българите ) гейове и не знам си какво още, но ви търпя, нали?

Не си толко значим че цяла тема да ти отделяме все пак не сме медици.Това че няколко педала тука се хвалят с оргии в Истанбул не прави българите гейове.Не бъркай българите със себе си.То и доказателства няма че си българин щото като ти чета писанията .....ми става някак си гадно че науката не е напреднала за да ти помогне
                  Last edited by power grid; 08.12.2015, 10:19.

Коментар

• Странно как дори да определим равновесие, като русофоб, то това е равносилно и на "омраза към българщината, българската история и култура, православието"???

Всъщност за идиотите нищо не е невъзможно.
                    За тях, можеш да бъдеш едновременно и юдомасон и фашист, както и социалист-олигарх

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Твоята родина е един селски рейс, в която пътуват привилигеровани цигани, араби, негри, настоящите етнически българи са унижени и се преформатират в неграмотна, безполова и неадекватна биомаса с помощта на пиндокуратора... твоята любов към родината се изчерпва с русофобията, омраза към българщината, българската история и култура, православието
                      +1
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Направете си една тема Маранди и в нея си пишете на воля

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                            С нетърпение чакам някои лош модератор да се появи и да вземе мерки за това писание, щот мен за такова нещо са ме банвали за седмица. Сега ша проличи има ли чадър над марандулии. Умишлено се въздържах да не му вляза в тона за да видим за да не разфокусирам модераторо и да видим кви ша ги сътвори
                            Длъжни ли сме, да ви четем дрязгите, обръщенийцата помежду ви, махленските подмятания..

Коментар

Твоята родина е един селски рейс, в която пътуват привилигеровани цигани, араби, негри, настоящите етнически българи са унижени и се преформатират в неграмотна, безполова и неадекватна биомаса с помощта на пиндокуратора... твоята любов към родината се изчерпва с русофобията, омраза към българщината, българската история и култура, православието
                              Подобни хора са на изчезване вече у нас. Това мислене е ретроградно и самоунизително. Неосъзнаването на действителността е сериозен проблем, за радост носителите му и подкрепящите ги (+1111) намаляват.

Коментар

+1111
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X