IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Абе ти луТ ли си?
    Няма "добър" капиталист...не, няма "добри" хора, които да не печелят, колкото могат!
    Даже си имаме поговорка - Не е луТ оня дето яде баницата, а тоя дето я дава!
    При положение, че буквално всички данъчни складове са на русойл, как другите да им вземат пазарен дял? Ми като не могат, просто се лепват за техните цени и смучат и те толкова, колкото могат. Щото ако си помислят да свалят цените, моментално ще ги изхвърлят от пазара, където те и сега са и без това, само за цвят и оправдание на КЗК и "антимонопола"
    Ми що тогава само Лукойл ти в устата що не пита Шел защо не сваля цените.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Наближават момента в който ще се срешнат със създателя си. И се тресат от страх - ами ако пък наистина има ад.

И си мислят че като почнат да следват някакви църковни ритуали ще се застраховат от това което ги чака.
      Гледам че се опитваш да го заместваш ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Веднъж и завинаги да схванеш текста, че ми писна от измишльотини, все пак не е държавна тайна.

Ако срещаш проблеми, питай.

“Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме.

Заклех се!”
        И това през 1985година????!!!!Да лъжеш не е хубаво.Всички до един бяхте комсомолци и после партийци а за такива като тебе завършили политическия отдел изпестни като закапичета беше абсурд да не са комунисти.Клетвата се дава в началото на първи курс а не в края на четвърти или пети курс.

Коментар

Много православни станаха убийците комунисти последните години.
          Наближават момента в който ще се срешнат със създателя си. И се тресат от страх - ами ако пък наистина има ад.

И си мислят че като почнат да следват някакви църковни ритуали ще се застраховат от това което ги чака.

Коментар

• "Но позволете ми от името на моите другари и от свое име, най-сърдечно, по приятелски, по братски, да ви приветствам по случай традиционния голям празник на българското студентство - осми март... осми декември и да ви пожелая успех във вашата работа да овладявате нàуката, да се изграждате като достойни патриоти и борци за делото на социализъма и комунизъма, за делото на нашето мило отечество – Народна Република България!" /Тодор Живков/
            The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Ами внос няма ли?
              Нали трябва да го държиш някъде тоя внос.
              Или викаш, директно по бензиностанциите с цистерната?
              Малко скъпичко ще дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                Няма да лъжеш.Клетвите в Долна се правеха на шести или седми ноември.И си се клел и в партията и партиец си бил щото иначе няма Долна.Така че на такъв като мен дето не го приеха по политически причини и после беше войник там не ги разправяй тия лафове.Мое ги пробутап на маранди и равновестко

Веднъж и завинаги да схванеш текста, че ми писна от измишльотини, все пак не е държавна тайна.

Ако срещаш проблеми, питай.

“Заклевам се в името на Република България да служа честно на народа си, да спазвам Конституцията, законите на страната и военните устави, да изпълнявам безпрекословно заповедите на своите командири и началници, храбро да защитавам целостта и независимостта на моята Родина и ако се наложи, да дам живота си за нея, за воинската чест и за славата на бойното знаме.

Заклех се!”

Коментар

Абе ти луТ ли си?
                  Няма "добър" капиталист...не, няма "добри" хора, които да не печелят, колкото могат!
                  При положение, че буквално всички данъчни складове са на русойл, как другите да им вземат пазарен дял? Ми като не могат, просто се лепват за техните цени и смучат и те толкова, колкото могат. Щото ако си помислят да свалят цените, моментално ще ги изхвърлят от пазара, където те и сега са и без това, само за цвят и оправдание на КЗК и "антимонопола"
                  Ами внос няма ли?

Коментар

Ми най нагло си печели.Аз пък да реферам какво правят Шел ОМВ Петрол и другите?Те нали са от добрите капиталисти?Що не свалят цената па да видим тогава правешкия бизнесмен дали няма да свали цените
                    Абе ти луТ ли си?

Коментар

Тук трябва да реферирам, към темата - Какво прави луДойл?
                      Ми най нагло си печели.Аз пък да реферам какво правят Шел ОМВ Петрол и другите?Те нали са от добрите капиталисти?Що не свалят цената па да видим тогава правешкия бизнесмен дали няма да свали цените

Коментар

Използва възможността да намали малко загубата

Коментар

Я, как го измисли?? Офицер станах през 90та, но и преди това в клетвата не се съдържаше обещание за вярност към партията ти. Така че, много ти здраве на представите ти за мен и колегите ми, служили на Република България.
                          Никой армеец, за ченгесарите не зная, не се е клел във вярност към БКП.
                          Няма да лъжеш.Клетвите в Долна се правеха на шести или седми ноември.И си се клел и в партията и партиец си бил щото иначе няма Долна.Така че на такъв като мен дето не го приеха по политически причини и после беше войник там не ги разправяй тия лафове.Мое ги пробутап на маранди и равновестко

Коментар

Неприятното е не че цената на нефта пада а е щото цената на бензина не мърда

Коментар

• Ами то почти няма политическа разлика между крайнолеви и крайнодесни бе фараоне.
                              Каква е разликата между националсоциалистите и интернационалсоциалистите?
                              Крайно Ляво - Крайно Дясно има голяма разлика, само в икономически смисъл, но не и в политически.

Коментар

Я комунистическия офицер политкомисар бил православен.Извади си кръщелното да видим имаш ли такова.
                                Я, как го измисли?? Офицер станах през 90та, но и преди това в клетвата не се съдържаше обещание за вярност към партията ти. Така че, много ти здраве на представите ти за мен и колегите ми, служили на Република България.
                                Никой армеец, за ченгесарите не зная, не се е клел във вярност към БКП.

Коментар

Working...
                                X