IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Начев, всеки нормален четящ, когато види изброени стандартите за радарите: метров/децибелов/сантиметров обхват, му става ясно, че е техническа грешка и се е имало предвид дециметров.

Истериците обикновено, започват да търсят под вола теле и се започва вой за синеоките турчета с дни. Демек какой "специалист" бил, като точно преди да го прочете досега даже не е чувал за тия неща.

Накратко пълен спам и нищо общо с темата. Затова го трият, ама той още не може да вдене

Престани да пишеш простотии за СВЧ вълни в метровия, дециметров и т.н. обхвати...
    Гледай си манджите и рововете с вода от вътрешната страна на крепостите, че ставаш елементарен....Досега беше само смешен....

пп Явно доста децибели ти шумят в главата....Но това е бял шум, не се притеснявай....Само вдигни дозата....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Май не сте добре с очите. Писах, първо те правят офицер по заслуги, след това по желание учиш за пилот. Да го означа ли с цифри, за да се отличават етапите????
      Тоест ти си станал офицер по заслуги , така ли да го разбираме??? И след това си учил да караш самалъота??? И това на колко години- на колко години стана офицер- направиха те офицер, завърши вишуту

Коментар

1. Правят те офицер по заслуги.
        2. По желание учиш за летец, след като те приемат, разбира се.

Допълнителни уточнения????????????????????????
        Аз пак не можах да го разбера? ( ъъ.. смигам )

Коментар

• Начев, всеки нормален четящ, когато види изброени стандартите за радарите: метров/децибелов/сантиметров обхват, му става ясно, че е техническа грешка и се е имало предвид дециметров.

Истериците обикновено, започват да търсят под вола теле и се започва вой за синеоките турчета с дни. Демек какой "специалист" бил, като точно преди да го прочете досега даже не е чувал за тия неща.

Накратко пълен спам и нищо общо с темата. Затова го трият, ама той още не може да вдене

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Каква глупост съм ти написал- мен не е допуснаха до изпита в долна заради роднини зад граница, наистина се ставаше от ШЗО фатак офицер, ама е съмнява и военен летец, ако е обслужващия профил- да, но летец?????
            А за другите работи, колегите те разбиха, погледни се в огледалото, тече ти кръв от носа
            Явно наистина си от кьоравите. Схватливко номер 2. Толкова си можете и на живо.

като за ватьо:
            Писах, първо те правят офицер по заслуги, след това по желание учиш за пилот. Да го означа ли с цифри, за да се отличават етапите????
            1. Правят те офицер по заслуги.
            2. По желание учиш за летец, след като те приемат, разбира се.

Допълнителни уточнения????????????????????????
            The strongest stand last.

Коментар

Пълна глупост Ватьо.
              Каква глупост съм ти написал- мен не е допуснаха до изпита в долна заради роднини зад граница, наистина се ставаше от ШЗО фатак офицер, ама е съмнява и военен летец, ако е обслужващия профил- да, но летец?????
              А за другите работи, колегите те разбиха, погледни се в огледалото, тече ти кръв от носа

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Яко, изби рибата, наистина пилот по заслуги??????????
                Май не сте добре с очите. Писах, първо те правят офицер по заслуги, след това по желание учиш за пилот. Да го означа ли с цифри, за да се отличават етапите????

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                  Бе ти чуваш ли се какво говориш?Аз се съмнявам че ти изобщо си бил в Долна.Военен пилот по заслуги ба си ташака.Дръжте се сериозно бе хора.
                  Ба си мамата чекай да си плюем у пазвата военен летец по заслуги ва си вица ба си смеха.Е нема такива капацитети нема
                  Яко, изби рибата, наистина пилот по заслуги??????????

Коментар

• Извършеният от комунистите Геноцид и Холокост над българската нация (1944-1989 г.)

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Напротив, след като тя ти върне всичките роми обратно в България
                      и терористите в Ориента,
                      ще ни бъде още по-приятно в кафенетата по Champs-Élysées
                      Съжалявам, но за теб ще стане още по-трудно да изнасяш нещо за Франция -
                      не само сирене, а и цървули няма да се внасят
                      Миришат ти чорапите пейзан

Коментар

за разведка определено не става, разбра се..
                        И за електричар не става, понеже до вчера лъга и маза като разпран как Путя ще пусне тока и подскачаше като ужилен, батковците като му разправяха, че няма да е Путин.
                        -------------------

Украина возобновила поставки электроэнергии в Крым

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/ukraina/2015/12/08/1469200.html
                        --------------------

Ето кой им пусна 220 мегавата днес. Ти виждаш ли нейде Жожето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Само с висше образование....

Нема да ни правиш на луди.....
                          На Щит 84 направиха един редник офицер- по радиото казват всички офицери са избити, ти си най главния, справя се отлично и го правят лейтенант- става дума за танкист- кемаф

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Не знам защо ми изчезват мненията в които го питам как така приравнява метър с децибел и ампер с кубичен метър.
                            ..............................................
                            Не знам собствениците дали знаят за това.
                            А, Добър ден! Не пиша често, а като преглеждам публикувани тук мнения и използвания език, оставам с впечатление, че си служа с език, който повече приляга на някой литературен кръжок.

И въпреки това напоследък ме трият именно по този подъл и мръснишки начин, при което постът просто изчезва. Защото в противен случай някой трябва да си остави името и да обоснове действието си. Обосновка няма, За сметка на това има подчертано и натъртено следвана политика. Политика на целенасочено толеририране и защита на определени профили ( дори не бих казал конкретни лица), зад които профили странно защо често се крият арогантни, агресивни и примитивни типове.

Имаше и един изолиран случай, при който изтриването беше обосновано с цитат на изтрит пост. Ерго, няма значение какво си казал, как си го казал. Ако си на мерника, ще ти намерят цаката. Тъй че, не се дуй толкова , че познаваш характеристиките на ел. ток и разните там вълни и мерки за маса и обем, като се възложи провеждане на определена политика, ще измислят дори нов Закон на Ом. Няма да ти давам повече от един опит да познаеш, кой ще излезе прав.

Вярно - май и аз не съм оставал длъжен при някои нетърпими прояви на какичките, но все пак много внимавам, че ако си имат и най-малката представа на какъв език и изказ съм способен ако нещо действително ме ангажира, нямаше да се занимават.
                            Битката е неравна и обречена в известен смисъл, но оценката би трябвало да се направи и през призмата на въпроса, кой кому е нужен. Аз проблеми нямам.

Въобще не е реалистично да разчитащ на собствениците, който да въведат ред, правила и смисъл. Те са точно тези, които напълно умишлено поощряват тези прояви. Защо!? Те си знаят.

А тази седмица има нещо много належащо, което действително изисква нашето политическо внимание. Вместо това се налага да се занимаваме с цензурните прояви на разни душици, които гледат също да зенасат нещо на децата в къщи и вероятно отхвърлят дори мисълта за критично и принципно действие.
                            Ще се гледат конституционните промени. След почти 15 месеца напълно ялови "реформаторски" напъни, докараха нещата дотам, че си въобразяват как са ни заблудили, че със смешните си предложения за някакви колегии в онзи съвет, страната ще тръгне към някакво действително просветляване.
                            Имаше някакви надежди, които идеха като позитивни сигнали от отделни икономически субекти, но трайно във времето нищо добро не се задава.
                            Ето това е проблем.
                            Един колега от друг форум беше казал:
                            Спасявайте децата!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              За кашик вярно става: да върви след танковете и да сади картофи в браздите
                              за разведка определено не става, разбра се..

Коментар

постоянно демонстрираш обратното..

В мотострелкови войски в Търново биха те взели в политическия профил..
                                За кашик вярно става: да върви след танковете и да сади картофи в браздите

Коментар

Working...
                                X