IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Със сигурност се нуждаеш от коронарна корекция на хипоталамуса и амигдалата.
    Подигравките се готви да ги хапваш всеки ден, гарантирам ти го.
    Сигурно е едно, че не си стъпвал в класна стая с грамотен даскал в нея.
    От Джуров не бих взел и дъвка.

Не знам от какво имам нужда аз но ти имаш псих. или нерв. проблеми в момента...
    на един мой пост правиш два отговара със седем коригирания.....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Това ясно, друго е интересното, в един друг форум чета че било постановка, ирак обявява война, турция затваря босфора по договора от монтръо
      До там няма да се стигне .....дано.
      защото стигне ли се ,ще се затвори цялото черно море и средиземноморието и от към армения.... и балтииско ...също...

Коментар

Може да си дете на Овчарчето Калитко и Калин Орела вместе..
        Знае ли човек вече.. ..
        Добре бе всички разбрахме, аман от вашите глупости. Кажи кое самолетче е по добро ф16 или миг29
        И какво стана вчера с танкчето уж беше армата , а после 72 се оказа

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          ще има изгонени турски войници......
          Това ясно, друго е интересното, в един друг форум чета че било постановка, ирак обявява война, турция затваря босфора по договора от монтръо

Коментар

http://finance.dir.bg/currency/details.php?id=19
            Taka по добре ли е, сигурно тук са по кадърни, ако и този не ти хареса си търси сам
            и преди беше добре.
            Казах, че на ФорексПФ-то има много кадърни лица.
            и е така. Нямаше сърказъм ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Сигурно си дете на убитите деца от Ястребино....
              толкова глупости написа и толкова подиграФки получи ,че даже и на мен ми стана жал за тебе и спрях да пиша по този комедиен случай.........
              Сигурно лично Добри Джуров ти ги е връчил от СМУ Джержински.....да не пиша министъра на ВР...
              Може да си дете на Овчарчето Калитко и Калин Орела вместе..
              Знае ли човек вече.. ..
              Last edited by Manyface God"; 08.12.2015, 13:32.
              The strongest stand last.

Коментар

толкова глупости написа и толкова подиграфки получи ,че даже и на мен ми стана жал за тебе и спруях да пиша по този комедиен случай.........
                Сигурно лично Добри Джуров ти ги е връчил от СМУ Джержински.....да не пиша министъра на ВР...
                Със сигурност се нуждаеш от коронарна корекция на хипоталамуса и амигдалата.
                Подигравките се готви да ги хапваш всеки ден, гарантирам ти го.
                Сигурно е едно, че не си стъпвал в класна стая с грамотен даскал в нея.
                От Джуров не бих взел и дъвка.
                Last edited by Manyface God"; 08.12.2015, 13:27.

Коментар

Ще има ли война ирак- турция
                  ще има изгонени турски войници......

Коментар

Монти, ще съм доволен, ако не те бях срещал тук, но уви..
                    В ШЗО-то дори не съм стъпвал. Все едно, да ти кажа "грамотен" на теб..
                    толкова глупости написа и толкова подиграФки получи ,че даже и на мен ми стана жал за тебе и спрях да пиша по този комедиен случай.........

Коментар

• В Кремле не согласны, что доходы россиян снизились "слишком сильно"
                      http://ria.ru/society/20151208/1338182245.html#comments

и следват коментарите:

саныч
                      12:45 08.12.2015 | 8
                      Да конечно не сильно. В половину....это пипец как не сильно

Коментар

• http://e-zdravey.com/bg/super-luks-f...olet-na-putin/

Коментар

Ирак: кал да прикрие тези деяния.
                          Ще има ли война ирак- турция

Коментар

Ако ти кажа фазан ,сигурно ще си доволен...
                            Монти, ще съм доволен, ако не те бях срещал тук, но уви..
                            В ШЗО-то дори не съм стъпвал. Все едно, да ти кажа "грамотен" на теб..
                            Last edited by mibova; 08.12.2015, 13:19.

Коментар

Грешиш.

Винаги ще рушиш тук. Не обиждай и няма да те обиждат.
                              Кажеш ли ми "старшинка", топката е в теб..
                              Ако ти кажа фазан ,сигурно ще си доволен...

Коментар

• Ирак: Контрабандният петрол на ИДИЛ минава предимно през Турция
                                OFFNews | ПОСЛЕДНА ПРОМЯНА 07 декември 2015 в 21:42233315
                                Х
                                Преобладаващата част от изнасяния контрабандно от ИДИЛ петрол минава през Турция, заяви премиерът на Ирак Хайдер ал Абади.

В изявление след среща в Багдад с германския външен министър Франк-Валтер Щайнмайер Абади настоя, че на територията на Ирак има турски войски - без знанието или съгласието на иракското правителство.

Предизвикваме Турция да покаже каквото и да било доказателство, че сме знаели или сме се съгласили на това, добави той по повод неотдавнашното разполагане на турски войски и танкове в Северен Ирак.

Този регион не може да поеме още един конфликт, включително такъв между Турция и Ирак, каза германският външен министър. Той призова за спадане на напрежението.

Обвинението на Абади идва в момент, когато редица страни вече обвиняват Турция, че е замесена в трафик на петрол с ИД. Радикалната групировка контролира райони в Ирак и Сирия.

От няколко дни Русия обвинява Турция, че се възползва от джихадистката контрабанда на петрол и дори намеси пряко президента Реджеп Тайип Ердоган, който заяви, че това са лъжи.

В петък САЩ заявиха, че количеството петрол, което ИД превозва в Турция е "икономически незначително". След това изявление Москва обвини Вашингтон, че искал да прикрие тези деяния.

Коментар

Working...
                                X