IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Всъщност, свързочниците в авиацията не са планшетисти. Образуваш ми смях. Наистина повече от войник не е трябвало, да те пускат. поздравявам кадровите колеги за правилната им преценка. А това, че генерал Михов ти е бил командир, ме кара, да се посрамувам, че с теб сме били съподчинени по косвена линия, но всяко стадо си има и ... Свързочник планшетист.. гледай си фермерството най-добре.
    Че кой ти е казал че свързочниците са планшетисти.
    Last edited by mibova; 08.12.2015, 16:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      И кога викаш са стане това разпадане и колко си готов да заложиш , аз съм на среща.

Чакам срок и размер на облог .....че няма как да пропусна да спечеля някои левец от поредната бръмчалка дет фалира или разпарчетосва Рашата
      Ти не четеш.
      рашата ще си остане.
      Просто ще бъде в естествените си граници, около масковските блата.
      сесесерето (както и всяка друга империя) не бяха в естествените си граници и закономерно се разпаднаха.
      Иначе, основните опасения, са че диваците ще изпуснат края на ядрените тенекии....които все още стават за нещо.

Коментар

Опят двоЙка .......ПОВЕЧЕТО СА В ЕВРО , МА ИМА И В ДРУГО бе чирпаче.

Ма кат се замислиш тя Русия ептен няма държавен дълг ако сравниш с нази.......
        Е, нема как да има - 560 млрд. държавно-гарантиран дълг към 1трлн. гущерос БВП иконимика.

На 60% голем дълг ли му викаш да те плющя у сфищофската академия и 4.5% бюдж. дефицит, при 65% фалиргали общини.

Нищо работа. Пей сърце са - даже от днес укрите им пуснаха ток, за да видят какво е

2 часа се водили спорове кой сАветски учен го е измислил преди 1000 години и накрая гласували със 100%, че освен Ленин няма кой друг да е бил.

Свабодна!

Коментар

• И кога викаш са стане това разпадане и колко си готов да заложиш , аз съм на среща.

Чакам срок и размер на облог .....че няма как да пропусна да спечеля някои левец от поредната бръмчалка дет фалира или разпарчетосва Рашата
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Рублата отново е в състояние на свободно падане. Лично мен ме устройва. Притеснявам се единствено от разпад на Русия на малки държави и съответният хаос от това. За сега вероятността е нищожна, но само до преди три години изобщо не съществуваше. Един от най-големите ужаси би било това което виждаме в близкият изток да го видим и в Русия. Плашещо е толкова голяма територия да се срине.
            Периодичните руски кризи и сътресения през последните няколко години поставят на дневен ред един ключов за бъдещето на Русия въпрос. Дали Русия е действително реформираща се държава, която въпреки многобройните си проблеми, болести и временни неуспехи ще съумее да се запази като държавна формация и да предложи по-добри перспективи на своите граждани, или е обречена да продължава своя упадък до пълното си разпадане.
            Малко са анализаторите, които се спират на тази втора възможност. Политиката на западните правителства се ръководи от доброжелателния оптимизъм, че Русия ще се съвземе постепенно, че така наречените реформи рано или късно ще доведат до добри резултати. Основната грижа на Запада е да запази стабилността на страната, за което е готов да налива сериозни пари с надеждата да предотврати катастрофата, виждана като комунистически преврат, гражданска война или загубата на отговорен контрол върху руския ядрен арсенал.

Какво показа развитието на събитията в Русия през последните години? Държавата вече не е в състояние да изпълнява свои основни функции като събирането на данъци, гарантирането на реда, изплащането на пенсии и дотации и т.н. Всички тези функции се децентрализират и по естествен път се поемат от отделните региони и републики.

Може да се очаква, че сегашната Руска федерация ще даде начало на три основни държавни формирования: Европейска Русия (Русия), Сибир и Далекоизточна република (ДИР). Възможно е също и обособяването на южноруските територии около Каспийския басейн. Разбира се, вероятно е като страничен продукт на разпада в Русия да се появят и някои малки независими държавици като Чечня и евентуално други, обособени по етно-религиозен критерий, както и отделни офшорни зони на благополучие като Калининград и може би Карелия.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Нашите борчове са в ойрос ( левас ), бре от сфищофския лицей. Понял?
              Опят двоЙка .......ПОВЕЧЕТО СА В ЕВРО , МА ИМА И В ДРУГО бе чирпаче.

Ма кат се замислиш тя Русия ептен няма държавен дълг ако сравниш с нази.......

п.п.

Марандулий скачаи бързо на амбразурата и ни обясни за децибелите , дециметрите и краставиците дали има 98 % вода .....

Коментар

Кат ви чета глупостите ще си помисли човек че кои знае колко е паднала , та рекох да проверя:

на 05,01,2015 едно евро е 70,39 рубли
                на 08,12,2015 едно евро е 75,92 рубли

на 05,01,2015 един долар е 59,08 рубли
                на 08,12,2015 един долар е 69,81 рубли

викам я да сравня с лева:

на 05,01,2015 един долар е 1,6415 лева
                на 08,12,2015 един долар е 1,7985 лева

ми то и левеца в свободно падане бе, ма не чух някои да се тревожи за нашенската мвалута ...що така
                Нашите борчове са в ойрос ( левас ), бре от сфищофския лицей. Понял?

Коментар

• Кат ви чета глупостите ще си помисли човек че кои знае колко е паднала , та рекох да проверя:

на 05,01,2015 едно евро е 70,39 рубли
                  на 08,12,2015 едно евро е 75,92 рубли

на 05,01,2015 един долар е 59,08 рубли
                  на 08,12,2015 един долар е 69,81 рубли

викам я да сравня с лева:

на 05,01,2015 един долар е 1,6415 лева
                  на 08,12,2015 един долар е 1,7985 лева

Ми то и левеца и еврото са в свободно падане бе, ма не чух някои да се тревожи за нашенската валута ...що така ?

Или пък долара е във възходящ цикъл и поскъпва спрямо повечето валути....Марандулий скачаи бързо на амбразурата и ни обясни за децибелите , дециметрите и краставиците дали има 98 % вода .....
                  Last edited by markov; 08.12.2015, 16:29.

Коментар

• Космосът е виновен за спътничето, то е ясно.........
                    Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

Рублата отново е в състояние на свободно падане. Лично мен ме устройва. Притеснявам се единствено от разпад на Русия на малки държави и съответният хаос от това. За сега вероятността е нищожна, но само до преди три години изобщо не съществуваше. Един от най-големите ужаси би било това което виждаме в близкият изток да го видим и в Русия. Плашещо е толкова голяма територия да се срине.
                      БГ император точи сабята и три роти гатвачи от артелната кат' Моркуфа ще тръгнат към масква, за да забият конската опашка над Кремлин.

Чисти и спретнати искам да бъдат БГ матрьошките при пещерняците. Усмивката е задължителна!

Па да се има предвид, че те досега не са виждали усмивка през своя жизнь

Коментар

• Руският военен спътник "Канопус-СТ" изгоря в земната атмосфера, съобщава Риа новости.

Причината е, че на 5 декември спътникът не се отдели от блока за извеждане "Волга".

"Тази сутрин космическият апарат заедно с блока за извеждане "Волга" влязоха в атмосферата над южната част на Атлантика. Те напълно изгоряха в плътните слоеве на атмосферата", гласи съобщение от щаба на Въздушно-космическите сили на Руската федерация. До Земята могат да достигнат само малки огнеупорни фрагменти от апарата.

Спътникът "Канопус-СТ" излетя в събота с ракетата "Союз-2.1" от космодрума Плесецк. Тогава от Министерството на отбраната на Руската Федерация съобщиха, че спътникът, изстреляни за целите на военното ведомство, успешно е достигнал необходимата орбита.

Апаратът за дистанционното сондиране на Земята "Канопус-СТ", предназначен за наблюдение на океаните в оптическия и свръхвисокочестотния диапазон, не можа да се отдели от ракетата-носител, затова се наложи да бъде откачен и блокът за извеждане "Волга".---------
                        Пак авария с руска космическа техника.........

http://http://nauka.offnews.bg/news/...%BD_29533.html
                        Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

и кат се събуди пръстите в контакта

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                            Марков лясковската фенергетика се основава на децибели и битава газ
                            До утре искам да си разучил как радарите на цъ300/400 в милиметровия и сантиметровия диапазон ще засекат Стелт от 600 км, за да се посмеем.

Полковник МногоБогове ще води изпита. Понял?
                            Остави! Понял, фермер търси коза?

Коментар

• Рублата отново е в състояние на свободно падане. Лично мен ме устройва. Притеснявам се единствено от разпад на Русия на малки държави и съответният хаос от това. За сега вероятността е нищожна, но само до преди три години изобщо не съществуваше. Един от най-големите ужаси би било това което виждаме в близкият изток да го видим и в Русия. Плашещо е толкова голяма територия да се срине.

Коментар

• кАлхозници, свабодна!

След малко започваме поредното разкикечване на руплата.

Весела коледа от жожето!
                                Last edited by marandi; 08.12.2015, 16:11.

Коментар

Working...
                                X