IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Аз моля теб да баннат , щото ти почна и равновеско .....аз се защитавам
    Защитаваш се от какво, от истината?
    Ми той на смяна е сега едно ново моди и не ви знае номерата на вас, мурзилките, ама и неговата смяна ще изтече и ще дойде някой дет' ви знае гнусните малки червени трикове...
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Хаха ..малоумното пак не разбрало ......между другото МПС дето са 6+1 могат да се купят за бизнес цели , амортизацията им е разход , данък дивидент нямат .....аман от спецове кат тибя по всичкология дет от нищо не разбират
      Пиша, че не ти отговарят доходите на стандарт живот, който водиш и се дуеш с него.

Сигурен съм, че вземаш в същото време помощи за социално слаб ( дърва, дете, както циганите ).

Или план Б си се изпънал с некъф кредит, който не знаеш как ще връщаш като оня "инвеститор" ( Вальо Тъпото ), дет' пише от Германия колко е зле в ЕС, докато го гърбят поляците "Шнеле, шнеле .. в квартирата", па той им цоца социалната система, за да си покрива ИПОТЕКАТА в БГ.
      --------------------------

Оставете да пишат по-сериозни хора в този форум, моля ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Днес явно си трезв. Нямаше, да има проблем, ако не си беше врял въпросите без нужда. Тук е форум, такива неща не се питат. От мен толкова по въпроса.
        Това че е форум не означава че трябва да лъжем

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Ти определено си фрост, но ще ти "преведа" прогнозата, понеже явно говорим на различни езици.

Прогнозата е правена преди да знам резултатите от Парламентарните избори в БГ, когато се сформира кабинет Орешарски.

Като сложиш от ЮЛИ 2013г + 3-5 месеца = колко време прави, бре хербарий? ( преди края на годината ).

За какви "крайни" дати дрънкаш 2014 година, като горе има заглавие ПРОГНОЗА за БГ 2013-2020 година.

Чао! ( и повече не ми пиши ). Понял?
          Абе измамник... всички го знаят в ГО и търси някъде да се закачи, ако може да гепне нещо...
          Не му обръщай внимание, от време-на време можеш да го попържаш ако си на кеф,

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Moля модератора да го банне за обиди...
            Аз моля теб да баннат , щото ти почна и равновеско .....аз се защитавам
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Е то това за кой гласуваш само ти си знаеш - ама чия пропаганда прокарваш е видно за всички - и това определено не е на българска лява партия
              Проповядвам си моето виждане за нещата , вероятно на моменти съвпада с вижданията тези или онези ....ма не се покрива с никои на 100 %

За личната свобода в бизнеса и размера на данъчните ставки позицията ми съвпада с десните. Това че не прая метани на САЩ и чувствам по близка до мен Русия вероятно е близо до програмата на Атака. Това че държавата трябва да има силна регионална политика и подкрепа за раждаемостта съвпада с БСП и т.н. ма с никои не съвпада на 100%

Коментар

• Проблемът е, че няма харизматичен десен лидер, който с тъпи лафове/ако трябва и за зеленчуци/ да обясни на хората какво ще направи достатъчно убедително, че да гласуват за него..

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                  Бегаи лъскаи WC и квот друго има там за лъскане на големия чърен негър бе....не се прави на духовит......
                  Moля модератора да го банне за обиди...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Марандулий, хипотетичният ти сценарий , гледам, е с крайна дата 2014-та. И как СЕГА остават 3-5 месеца, че не се сещам?
                    Ще ти "преведа" прогнозата, понеже явно говорим на различни езици.

Прогнозата е правена преди да знам резултатите от Парламентарните избори в БГ, когато се сформира кабинет Орешарски.

Като сложиш от ЮЛИ 2013г + 3-5 месеца = колко време прави, бре хербарий? ( преди края на годината ).

За какви "крайни" дати дрънкаш 2014 година, като горе има заглавие ПРОГНОЗА за БГ 2013-2020 година.

Чао! ( и повече не ми пиши ). Понял?
                    Last edited by aleks262; 09.12.2015, 17:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Само бой ги оправя тези, но не е за Радан тази работа...
                      Те и това ще обсъждат, лидерството му..
                      The strongest stand last.

Коментар

Ми пак не позна ......принципно съм в левия политически спектър , но към момента не виждам партия която да ми представлява на 100 % възгледите ...... за ГЕРБ до сега никога в живота си не съм гласувал , както и за разните му там соросоидчета и сини талибанчета .....

Доколкото виждам ти до днес крепеше ГЕРБ като коалиционен партньор .....веки ша се правиш на обиден явно
                        Е то това за кой гласуваш само ти си знаеш - ама чия пропаганда прокарваш е видно за всички - и това определено не е на българска лява партия

Коментар

Е, той като точка 12 от програмата си ( на гражданското си "обединение" за дрянуфу = търговия с гласове ) е включил текст от типа: Непрекъсната работа с НПО организациите, за подобряване качеството и условията на живот на 'орицата.
                          ------------------------
                          В същото време плюе като побъркана по НПО всеки ден, защото не казва:

1. Някои хора казват, че той също има НПО
                          2. Кой ще си увеличи благосъстоянието покрай тия счетодни фитки? Населението ли?

Ето така се купува Жипка за 70 хил. левас, при условие, че в отчетите си в ТР си посочил печалба 118 хил. левас за 6 години, откакто имаш фирма.

После имаш данък дивидент върху тия пари и се оказва, че поредната "калинка" е БГ е карала 6 години с доход от 300 левас чисто/месец.

На хартия е това и тоя не спира да дудне колко е велик, карайки с 300 левас цяло семейство в БГ. Или е за психиатрия, или за затвора според мИня?
                          Хаха ..пак не разбрало ......между другото МПС дето са 6+1 могат да се купят за бизнес цели , амортизацията им е разход , данък дивидент нямат .....аман от спецове кат тибя по всичкология дет от нищо не разбират
                          Last edited by aleks262; 09.12.2015, 17:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                            Бегаи лъскаи WC и квот друго има там за лъскане на големия чърен негър бе....не се прави на духовит......
                            "Духовит", казват, идело от "духане". Доста "духовит" ще дойде колегата. нимой т'ка.

Коментар

Е, той като точка 12 от програмата си ( на гражданското си "обединение" за дрянуфу = търговия с гласове ) е включил текст от типа: Непрекъсната работа с НПО организациите, за подобряване качеството и условията на живот на 'орицата.
                              ------------------------
                              В същото време плюе като побъркана по НПО всеки ден, защото не казва:

1. Някои хора казват, че той също има НПО
                              2. Кой ще си увеличи благосъстоянието покрай тия счетодни фитки? Населението ли?

Ето така се купува Жипка за 70 хил. левас, при условие, че в отчетите си в ТР си посочил печалба 118 хил. левас за 6 години, откакто имаш фирма.

После имаш данък дивидент върху тия пари и се оказва, че поредната "калинка" е БГ е карала 6 години с доход от 300 левас чисто/месец.

На хартия е това и тоя не спира да дудне колко е велик, карайки с 300 левас цяло семейство в БГ. Или е за психиатрия, или за затвора според мИня?
                              The strongest stand last.

Коментар

Честно казано не ми пука , забавлявам се като ви гледам как се надъхвате ....
                                Аз отдавна разбрах едно нещо по трудния начин : Не чакам никои политик/управленец да ми оправя живота, хващаш се в ръце и се оправяш сам.....
                                Ако мнозинството в БГ почнат така държавицата ни ще тръгне напред най-сетне и хич няма да ни боли хурката кои е правосъден , образователен и прочие министър ....
                                Аз още през 1992 разбрах че СДС не са моите хора а са тотални диваци и варвари.Разбрах че те са против привилегиите щото не са за тях и че всичкото не е за принципи а просто стани ти от стола за да седна аз.Затова си отидох на село после си взех земята и ми дреме на ......кой е министър кмет или депутат.Завися само от Господ.

Коментар

Working...
                                X