IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хихихихихииии, голем цирк в тая скапана държава бе!
    Гроздан Караджов минал заедно с Радан Кънев в опозиция. И 15 депутата от Деформаторския блок щели да стават опозиционери!

Ама министрите на деформаторите щели да си останат министри.
    Ши останат ами! Ако Лукарски даде оставка ша му уволнят любовницата бе! И тя ша го остави на сухо.
    Ами Москов ако си отиде, кой ша взема отпечатъците на купувачите в аптеките? Да не би Бъчварова. То май в другите (истинските) държави МВРтата вършат таз работа.
    Таз държава е пълен ташак! Опукайте си пуканки и гледайте сеир.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
      Те руснаците да не вземат да актуализират световния бюджет.
      Слаби са, което е гнусно! Крайно време е БГ император отново да поеме контрол над териториите, върху които се самоназначиха москофците и не спират да позорят.

Никога БГ империя не се е срамувала толкова, колкото в последните 200 години от безобразията на блатните примати, които поеха властта наготово и еваха ма'ата на хилядолетия усилия от БГ.

П.П. Жожето на колене пред БГ император или да го думват. Вече е дърт и оглупява прогресивно като се мисли за фактор.

Какъв "фактор" може да си, като световната търговия ползва 0.2% от валутата ти? Такъв позор БГ никога не е понасяла.

Дъщерите му са грозни, но ще ги пощадим - децата не са виновни какъв малоумник е баща им

Коментар

• Нещата отиват към сериозна война ...

Турция обвини Русия в етническо прочистване ...

Turkish PM accuses Russia of 'ethnic cleansing' in Syria

Turkey's prime minister accused Russia on Wednesday of attempted "ethnic cleansing" in northern Syria, saying Moscow was trying to drive out the local Turkmen and Sunni Muslim populations to protect its military interests in the region.

Ahmet Davutoglu's comments could further harm strained relations between Moscow and Ankara, already at their worst in recent memory after Turkish forces downed a Russian warplane near the Turkish-Syrian border late last month.

"Russia is trying to make ethnic cleansing in northern Latakia to force (out) all Turkmen and Sunni population who do not have good relations with the regime," Davutoglu told foreign journalists in Istanbul.

"They want to expel them, they want to ethnically cleanse this area so that the regime (of Syrian President Bashar al-Assad) and Russian bases in Latakia and Tartus are protected," he said, speaking English.

http://www.reuters.com/article/us-mi...Name=worldNews

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
          Горният пост е от 8.12.2015г.
          http://www.opec.org/opec_web/en/923.htm
          Ето и линк за да видите, че на 8.12.2015г. цената на барел петрол от кошницата на ОПЕК е била 35,3 $. Смятате ли, че заради спада на цената на петрола трябва да се актуализира бюджета на Русия за 2016г. или не смятате така?
          Те руснаците да не вземат да актуализират световния бюджет.

Коментар

Ето и линк за да видите, че на 8.12.2015г. цената на барел петрол от кошницата на ОПЕК е била 35,3 $. Смятате ли, че заради спада на цената на петрола трябва да се актуализира бюджета на Русия за 2016г. или не смятате така?
            Боли ма самолетоносача за бюджета на Русия.Ти кажи за нашия.Щото с тия дефицити по два милиарда вече осем поредни години отиваме у киреча

Коментар

В момента петрол от доста държави се продава по около 35-36 $ за барел, а част от иракския петрол в момента се продава по цени около 31-32 $ за барел. Тоест нищо чудно, че в момента рублата се търгува по курс 76,17 руски рубли за 1 евро.
              Last edited by Ivan2015; 09.12.2015, 18:35.

Коментар

• Турция открито обяви, че нейните войски се намират в Ирак без знанието и разрешение от Ирак и са там ... в знак на солидарност - Ахмет Давутоглу, министър председател на Турция !

Не разбирам ... а ако утре решат да са "солидарни" с Кърджали и Шумен, защото ... примерно, не им позволяваме да водят агитация на майчин език ?

Как ще реагира българската "политическа класа" предстои да видим, но си мисля, че официалната позиция всички разбираме каква ще бъде ...

Ахмет Давутоглу ще идва в България ... какво ли ще иска ?

Дейвид Камерън, след него - Давутоглу ... не е на хубаво.

Бих се радвал турските войски да се изтеглят от Ирак и да се намали напрежението между страните, но не искат ...

Нали все пак Турция и Ирак са срещу Ислямска държава или ... ?

А ако не са, то ние с КОЙ граничим ???

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                  Emil Robert Cohen:
                  "Сигурно ще има много и най-различни преценки за оставката на най-свестния министър в това правителство - Христо Иванов. Но според мен това е акт на трагично мъжество, може да не е най-целесъобразен от коалиционно-интригантска гледна точка (сега ДСБ и РБ трябва да реагират и това със сигурност ще доведе до маса трусове и може да разцепи РБ). Но нека да сме наясно, че тази оставка на любимеца на ЕС и на ЕК е единственият начин брюкселските чиновници да се стреснат и да схванат, че глупостите, с които утре ще ги залее пропагандата на Б.Б. (че е направена "важна крачка" към съдебната реформа, че приетите поправки към Конституцията са "успех" и т.н.) са действително глупости, че в България се прави имитация на реформа и се хвърля прах в очите на Европа и САЩ. Така че аз свалям шапка пред мъжеството и смелостта на Христо Иванов."
                  1947 – 1971 г.

Димитровската конституция е съставена под ръководството на Георги Димитров и по модел на конституцията на СССР от 1936 г. Според нея всеки гражданин е равен пред закона, освободен от дискриминация, има право на социална помощ и свобода на словото, печата и събранията, неприкосновеност на личност и дом, но тя забранява всяка дейност, която може да застраши „постиженията на Септемврийската революция“.

На 15 септември 1946 г. е провъзгласена Народна република България. Невръстният цар Симеон II, майка му царица Йоанна и сестра му княгиня Мария-Луиза са принудени веднага (в срок от няколко дни) да напуснат страната. Отправят се в Египет, а през 1951 г. – в Испания.

След декември 1944 г. с цел налагане на комунистическия режим установен след преврата, окупационната съветска армия започва серия от действия, с които се цели ужищожаването на политическия и интелектуален елит на Царство България и ликвидирането на противниците на режима. В разрез с действащата по това време Търновска конституция са организирани 135 масови процеса в цялата страна в периода от 20 декември 1944 до 2 април 1945 г. Арестувани са 28 630 души. Срещу 10919 от задържаните са повдигнати обвинения, съдбата на много от останалите е неизвестна.

От 1944 г. до 1962 г. в България действат 44 концлагера, сред които Белене, „Слънчев бряг“ край Ловеч, Свети Врач (Сандански), Богданов дол, Росица, пернишката мина Куциян, урановите мини в Бобовдол, Николаево, Поручик Чунчево, Ножарево, Черново, Зелендол, Скравена. Концлагер Белене e открит отново през 1984 г. за въдворяване на български турци, отказали да сменят имената си с български. Според доклад на Държавна сигурност до ЦК на БРП от септември 1944 до май 1945 през лагерите и т.нар трудови групи са преминали 184 360 души.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D...80%D0%B8%D1%8F
                  ------------------------------------------------------

П.П. Не мога в момента да ти копна, че "Конституцията" от 1990 година е пълно копи/паста на една пещерняшка Конституция от СССР ( от 1965 г по памет ).

Такива неща ги помня само като файл със събитие, а не да помня точни дати и имена. Саветски цървул е развил тази Конституция за тотална кражба от хората и как закона да ги пази и узаконява кражбите.

Има колеги юристи, които са доста добри и могат да ти цитират точни те данни. Но накратко е това!!!

Днес за сетен път отказаха да се промени Конституцията и да остане сАветската, която гарантира пладнешкия обир на населението.

Поздрави! ( ще има убийства и затвори - чети прогнозата, която съм дал )

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Ама трябва да се върнеш, всички мурзилки трябва да бъдат натикани в пандиза.
                    Не се тревожи, в Германия още по-бързо ще стане, държиме го под наблюдение

Коментар

Лъже, до преди няма и месец го триха тук като хленчеше, че заминал при дебелата Меркел при готините квартиранти, за да си плаща ипотеката, а па синковец му бил с вишу и бачкал сервитьор по 15 часа.

Модераторите тогава му изтриха постовете, щото взе да се излага и по-добре да си мълчи, а не да се пърчи.

Неслучайно тук всеки го гаври: КАК може да се кълнеш в Путя, докато ядеш хляба на Меркел?

Т'ва е оксиморон!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Поста е за маранди- ипотеката я изплатих, сега се чудя къде да купя къща- тук или в Бг. Не мисля тук да ритам кабаната, ще се прибера да ви тормозя
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Завист пак ...с завист до никъде не се стига момче. намали пиенето и работи повече , може и ти да успееш.
                          ....................
                          Завист се казва за човек, който нон-стоп дудне, че някой е ходил в Истамбул и Анталия на 5 звездни хотели ( верига Мариот - ако ти говори нещо ).

Съжалявам, че го казах наистина, като не съм предполагал, че може да се използва толкова "подло" за обвинения в етнически, религиозен, сексуален и прочие аспект като атака, където ясно е записано в ОБЩИТЕ условия, че са забранени.

Това е като вица за полицая и аквариума ( на какво се викало "логика" ). Накрая всичко се синтезирало с въпроса:

1. Ти имаш ли аквариум?
                          2. Отговор - нямам.
                          3. ( логиката ) Значи не си фидераст.

Че и тия шматки така. Ако някой каже, че е ходил в Чили - ще го изкарат "чилийски" предател да'ева

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Завист пак ...с завист до никъде не се стига момче. намали пиенето и работи повече , може и ти да успееш.

Моди не мога да разбера що ми триеш отговора а простотиите които го предизвикват стоят ?
                            Няма ли наи накрая накакво адекватно поведение от вас да се види ...като ще триеш не по темата или обидните , трябва да изтриеш 90% от последните постове не само моите !
                            Поста е за маранди- ипотеката я изплатих, сега се чудя къде да купя къща- тук или в Бг. Не мисля тук да ритам кабаната, ще се прибера да ви тормозя

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Ее ... ай сега - синковеца не спря да се плющи колко секси е да се живее с месечен доход от 300 левас/средно ( тричленно семейство ) и как бръмчи напред-назад.

Явно малко краде, защото все стига до Каварна, но това е друга тема. Бушоните в схемата са ясни

П.П. Не разбрах с какво съм отправил лични нападки към въпросното лице ( вероятно престъпник ) от Модерацията?

Да си снимам паспорта и да показвам в колко страни съм ходил, за да може всеки ден подобни примати да ме обвинят за Х шпионин и "предател" ли? Бачкал съм - ходил съм.

Не съм крал като тоя, на който декларациите му НЕ отговарят на стандарт на живот и в цял свят се лежи в затвора! ( скоро и у нас )
                              Така е, мястото му е в пандиза.
                              Също на монти мястото му е в пандиза за престъпления по служба, използване на служебното си положение за прикриване на престъпления.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Е то остава да кажеш че си крил кинти...

Абе къде е монти, да му подам един сигнал за данъчни престъпления...
                                Ее ... ай сега - синковеца не спря да се плющи колко секси е да се живее с месечен доход от 300 левас/средно ( тричленно семейство ) и как бръмчи напред-назад.

Явно малко краде, защото все стига до Каварна, но това е друга тема. Бушоните в схемата са ясни

П.П. Не разбрах с какво съм отправил лични нападки към въпросното лице ( вероятно престъпник ) от Модерацията?

Да си снимам паспорта и да показвам в колко страни съм ходил, за да може всеки ден подобни примати да ме обвинят за Х шпионин и "предател" ли? Бачкал съм - ходил съм.

Не съм крал като тоя, на който декларациите му НЕ отговарят на стандарт на живот и в цял свят се лежи в затвора! ( скоро и у нас )

Коментар

Working...
                                X