IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Никъде не съм изразило становище за 681, за котраг или каквото и да е около това. Зададох конкретен въпрос, защо ползвате "вие"? - т.е чувствате ли се българин изобщо. Освен това съм доста по-навътре запознато с историята отколкото си мислите - имам дял дори в издаването на серия от десетина книги на тангристка тематика, където са изразени идеи не конкретно за котраг, атила или митичния авитохол, но и за периоди значително преди това. Любопитството ми беше провокирано от дистанцирането ви от българската принадлежност чрез умишлената употреба на "вие"...та така - да се върна
    на въпроса - защо "вие", а не "ние" ????
    Прощавайте, че сте ме разбрали така

Искрено ви поздравявам за подкрепата да се издават книги.

П.П. Сложно е, още не мога да построя сюжет линия с образ Тангра. Бъдете сигурен, че както до момента беше позитив образ - ще остане със сигурност такъв.

Има още няколко изследвания да се проучат и няма да бъде такава "кифла" като Пагане във филм за Аспарух.

Много слаб сюжет определено, слаб диалог, тромави сцени ... - в момента ви правя нещата профи, каквото и да значи това. Като камера и сценарий е добре, но една капка катран в меда, може да освини всичко.

П.П.П. Забравих да кажа: Както ви е удобно за такъв се чувствайте - БГ империя има това свойство, че винаги е мразела робовладелския строй и го бие, където го види.

С уважение за добрия бг език! ( поклон )

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
      Недоумявам ...
      Тime - голямо име, голяма класация - Човек на годината !
      На първо място - Антела Меркел ...
      На второ - Абу Бакр ал-Багдади !!!
      Не разбирам как може такава реклама ... нали терорист, убиец и се бием всички срещу него ???
      Не ги разбирам тези "европейски ценности". Не разбирам как може да воюваш срещу някой, той да избива и коли хора и в същото време ... Тime, Човек на годината, второ място - Абу Бакр ал-Багдади !!!
      [/IMG]
      Затова не чети само опорни точки, а и други източници, за предпочитане пий направо от извора. Ако беше прочел директно на сайта на TIME Magazine, вместо да се подиграваш на "европейските ценности", щеше да разбереш, че:
      "Титлата се присъжда на личност с голямо влияние върху новините през годината, независимо дали това е било по положителни или отрицателни причини, и се избира от редакторите на списанието."
      Първоначално и аз недоумявах, но после разбрах
      А биографиите на номинираните си заслужава да се прочетат - изключително подробни, интересни и достоверни са.

Angela Merkel: http://time.com/time-person-of-the-y.../?xid=homepage
      Abu Bakr al-Baghdadi: http://time.com/time-person-of-the-y.../?xid=homepage
      Iran’s President Hassan Rouhani: http://time.com/time-person-of-the-y.../?xid=homepage
      Donald J. Trump: http://time.com/time-person-of-the-y.../?xid=homepage
      Last edited by barbaron; 09.12.2015, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Kрай вече е..н си в г..за. Отиде че се не видя, пак ще има историчари и фантазичари, пак ще има волен полет на истори1еската мисъл, край, аз отивам да вечерям, после ще дойда да погледам рунда тази вечер, а, ако има и втори рунд ехеееееееее

хиля се тук кат идиот .....верно чирпака вече форсира моторетката и цяла вечер ша дудне за фантазиите си за БГ империя
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Я да те питам, Марандулий, като си толкоз начетен, знаеш ли нещо като дата, на която е основана българската държава ТУК? Не просто година, а И ДЕН от нея? Ако се абстрахираме от всичката жлъч, простотия и нерви, искам да знаем и да отбелязваме като национален празник не само деня на освобождаване от турско, ами и деня на основаването.
          А, доде мислиш дали да отговориш, нека поздравим всички и с тази песен.

Коментар

Никъде не съм изразило становище за 681, за котраг или каквото и да е около това. Зададох конкретен въпрос, защо ползвате "вие"? - т.е чувствате ли се българин изобщо. Освен това съм доста по-навътре запознато с историята отколкото си мислите - имам дял дори в издаването на серия от десетина книги на тангристка тематика, където са изразени идеи не конкретно за котраг, атила или митичния авитохол, но и за периоди значително преди това. Любопитството ми беше провокирано от дистанцирането ви от българската принадлежност чрез умишлената употреба на "вие"...та така - да се върна
            Kрай вече е..н си в г..за. Отиде че се не видя, пак ще има историчари и фантазичари, пак ще има волен полет на истори1еската мисъл, край, аз отивам да вечерям, после ще дойда да погледам рунда тази вечер, а, ако има и втори рунд ехеееееееее

Коментар

Никъде не съм изразило становище за 681, за контраг или каквото и да е около това. Зададох конкретен въпрос, защо ползвате "вие"? - т.е чувствате ли се българин изобщо....
              .....Любопитството ми беше провокирано от дистанцирането ви от българската принадлежност чрез умишлената употреба на "вие"...та така - да се върна
              Е щото обществена тайна че е фен на русите синеоки Турци от Анталия и дълбоко в душата си се родее с тях. Той затова мрази Рашата че не е освободила то Османско робство....
              Last edited by markov; 09.12.2015, 21:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Това е любимата НПО-хватка, правиш някаква логическа конструкция да кажем от 5 истини и една лъжа и след това осмиваш и отричаш цялата теза като фокусираш върху лъжата
                Е той Равновеско в момента не е на себе си , остави че Рашата не фалира хич , ами както е тръгнало и неговите ша минават в опозиция.
                Ща трябва да каже чао на всичките далавери дето си е мислил че ще му пусне някои приятел във властта .....голям катарзис преживява в момента момчето и е нормално да буйства и обижда.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Хубав въпрос и прилична гледна точка. Поздравления!

Отговарям веднага:

1. БГ Империя не се създава през 681 година, освен ако не сте далтонист и не сте видели, че Котраг ( брат на Аспарух прави Волжка България ).
                  2. След време тази смешна "история", която учите ще падне и в момента започва процес, при който всички ще се избият буквално да се изкарат "древни" като българите.

Пожелавам ви успех с остарелите схващания коя е БГ Империя, щом още не сте я забелязали до момента

П.П. Когато се говори за Империя е отговорно кой е Българин и кой не е. Разбирам, че не сте запознат, но говоря на вие, за да не обидя някого, който не се има за такъв. Все пак говорим за много, много етноси и народи, под наша шапка.

Поздрави!
                  Last edited by precakanoto; 09.12.2015, 21:25.
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Аз пък като съм ти чел постовете последните десетина години съм останал с впечатление че ти подкрепяш Доган , ма те е леко срам и от време на време се правиш на фен на драгалевския крадец и неговия наследник Рада Д.
                    Това е любимата НПО-хватка, правиш някаква логическа конструкция да кажем от 5 истини и една лъжа и след това осмиваш и отричаш цялата теза като фокусираш върху лъжата

Коментар

е да, но точно на мен не ми пасва това "вие", защото дядо ми е руснак а баба ми е германка, и като гмо-продукт съм безразлично към вашето "вие". Лично за мен стана по-интересно вашето разграничение от "ние", т.е. самият вие не се ли чувствате като българин, че да ни назидавате с вашето "вие"??? Верно че във филма за хан аспарух гледната точка беше изразена от византиеца Велизарий, (т.е от чужденеца) който направи и филма (за разлика от стойко пеев, който основателно остана неизвестен), но все пак Византия вече я няма, нали така ???
                      Хубав въпрос и прилична гледна точка. Поздравления!

Отговарям веднага:

1. БГ Империя не се създава през 681 година, освен ако не сте далтонист и не сте видели, че Котраг ( брат на Аспарух прави Волжка България ).
                      2. След време тази смешна "история", която учите ще падне и в момента започва процес, при който всички ще се избият буквално да се изкарат "древни" като българите.

Пожелавам ви успех с остарелите схващания коя е БГ Империя, щом още не сте я забелязали до момента

П.П. Когато се говори за Империя е отговорно кой е Българин и кой не е. Разбирам, че не сте запознат, но говоря на вие, за да не обидя някого, който не се има за такъв. Все пак говорим за много, много етноси и народи, под наша шапка.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                        Недоумявам ...

Тime - голямо име, голяма класация - Човек на годината !

На първо място - Антела Меркел ...

На второ - Абу Бакр ал-Багдади !!!

Не разбирам как може такава реклама ... нали терорист, убиец и се бием всички срещу него ???

Не ги разбирам тези "европейски ценности". Не разбирам как може да воюваш срещу някой, той да избива и коли хора и в същото време ... Тime, Човек на годината, второ място - Абу Бакр ал-Багдади !!!

Наскоро гледах едно видео интервю на шефа на турските служби, в което казва че света ТРЯБВА да признае съществуването на Ислямска държава... Запада не се гнуси да използва тероризма в свой интерес. Западняка е нагла мишка, той няма чувство за справедливост, няма при него такива понятия, като истина и лъжа

"Халифът" Ал Багдади се прехвърлил от Турция в Либия
                        http://www.segabg.com/article.php?id=782083

Лидерът на терористичната организация сновял през годината между "столицата" на ИДИЛ град Рака в Сирия и иракскския град Мосул, но през октомври иракски самолети бомбардираха негов конвой. Ал Багдади бил тежко ранен, а 25 негови бойци били убити. "Халифът" бил откаран в Рака, където хирурзи спасили живота му, но за по-нататъшното му лечение и възстановяване бил прехвърлен в Турция. Източник на арабската телевизия Ал Манар съобщи, че транспортирането му е станало "след координация между ЦРУ и турското разузнаване МИТ", но няма потвърждение от друг източник.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Да бе, да, само тия от АТАКА и ББЦ те интересуват
                          От сутрин до вечер не спирам да мисля за Атака да знайш.А това ББЦ какво е?

Коментар

а вие не можете да я ползвате/печелите от това, което е жалко.

''''.....
                            Поздрави!
                            е да, но точно на мен не ми пасва това "вие", защото дядо ми е руснак а баба ми е германка, и като гмо-продукт съм безразлично към вашето "вие". Лично за мен стана по-интересно вашето разграничение от "ние", т.е. самият вие не се ли чувствате като българин, че да ни назидавате с вашето "вие"??? Верно че във филма за хан аспарух гледната точка беше изразена от византиеца Велизарий, (т.е от чужденеца) който направи и филма (за разлика от стойко пеев, който основателно остана неизвестен), но все пак Византия вече я няма, нали така ???
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              От 2500 км най-добре се вижда
                              Наистина, 90% от материала в локалния склад на фирмата "България"
                              е годен само за прехвърляне в склад "Вторични суровини" за евентуална преработка.
                              Единствената надежда да се избегне ликвидация на фирмата "България"
                              е в складовете на запад от Будапеща.
                              П.П. Магарков, ти да не си помислиш, че си в 90%
                              Бе честно казано и по другите места е подобно качеството .........първата вълна заминали след промените може да се каже че бяха от по-будните ни съграждани , но напоследък е основно от по ниската категория притока , щото вече и тук икономиката се пренастрои донякъде и се правят прилични пари от по-можещите.
                              От няколко години заминаващите от тук са основно гастер баитери
                              Last edited by markov; 09.12.2015, 21:05.

Коментар

Жалко, че си пълен глупак ( френски ) и не слушаш какво ти се говори!!

Само с 3-4 дати ( български ) като монархия = БГ империя, може да правите 10 млн. туристи от раз за по 2 дни.
                                ------------------------------------------

А, вие сега се молите на некви невъзпитани, пияни мурзиля и ингилизи да дойдат тук да серат и пият навскякъде ( с евтин ол инклузив )

Ти вярно си изкукуригал?
                                Модератор кво става тука всеки който не е съгласен с готвача става глупак.Пак ли не виждате?И пак ли ще ми казвате че не е модератор?Добре че още не е станал Император че ще ни избие

Коментар

Working...
                                X